Home Άρθρα fmgreece.gr news FM22: Όλα τα extra αρχεία και συμβουλές πριν το καλό σας save
FM22: Όλα τα extra αρχεία και συμβουλές πριν το καλό σας save

FM22: Όλα τα extra αρχεία και συμβουλές πριν το καλό σας save

2.59K
0

Κάθε χρόνο υπάρχουν save και save. Για το «καλό» μας save στο Football Manager 2022 υπάρχει μια ιεροτελεστία που θα πρέπει να ακολουθηθεί. Πρέπει να γίνουν όλα στην εντέλεια. Υπάρχουν βήματα που θα πρέπει να γίνουν πριν την έναρξη αλλά και κάποια που ακολουθούν αμέσως μετά.

1) Από που να το αγοράσω;

Το Football Manager 2022 κυκλοφόρησε στις αρχές του Νοεμβρίου. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος στο Fmgreece  σας προτείνουμε να αγοράσετε το Football Manager 2022 μέσα από links μετά από σχετική έρευνα που κάναμε όσον αφορά την αξιοπιστία και την τιμή των συγκεκριμένων πωλητών. Με αυτόν τον τρόπο στηρίζετε το site και αγοράζετε το FM σε ιδιαίτερα καλή τιμή.

2) Είσαι καινούργιος ή δεν θυμάσαι τα βασικά; Μην ανησυχείς…

Έχετε απορίες σχετικά με το νέο Football Manager 2022; Έχουμε τις απαντήσεις! Υπάρχουν οι απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις, ακόμα και για αυτές που μπορεί κάποιος να νιώθει άσχημα να τις ρωτήσει για να μην το πουν άσχετο….

3) Εδώ ρε ‘συ, λέει Zebre την Juventus… Τι κάνω είπαμε;

Στο FM2022 υπάρχουν ομάδες τα ονόματα των οποίων έχουν παραποιηθεί λόγω μη δικαιώματος χρήσης αυτών. Για παράδειγμα η Γιουβέντους ονομάζεται Zebre, και οι Βραζιλιάνικες ομάδες έχουν διαφορετικές ονομασίες. Μπείτε σε αυτό το λινκ, δείτε ποια αρχεία πρέπει να σβήσεις και ποια πρέπει να κατεβάσεις για να έχεις ΟΛΕΣ τις σωστές ονομασίες.

4) Φάτσες; Φανέλες; Σήματα; Κατεβάζω πάλι;

Logos είναι τα σήματα των ομάδων και των διοργανώσεων. Εδώ θα βρείτε τα δημοφιλέστερα στυλ logos είτε για να τα κατεβάσετε απ’ευθείας από τον server μας είτε μέσω links που θα σας οδηγήσουν σε άλλα sites. Όσοι από εσάς είστε πρωτάρηδες και δεν ξέρετε πως να εγκαταστήσετε γραφικά στο Football Manager, διαβάστε τον σχετικό οδηγό.

Kits είναι οι εμφανίσεις των ομάδων που εμφανίζονται είτε στο προφίλ τους είτε στην 3D απεικόνιση του παιχνιδιού. Οπότε, υπάρχουν οι απλές στυλ SS’ και οι 3D. Εδώ θα βρείτε τα δημοφιλέστερα στυλ kits είτε για να τα κατεβάσετε απ’ευθείας από τον server μας είτε μέσω links που θα σας οδηγήσουν σε άλλα sites. Όσοι από εσάς είστε πρωτάρηδες και δεν ξέρετε πως να εγκαταστήσετε γραφικά στο Football Manager, διαβάστε τον σχετικό οδηγό. Τα SS’ kits και τα 3D kits των ελληνικών κατηγοριών θα τα βρείτε εδώ. Κατεβάστε περισσότερα SS’ και 3D kits από ομάδες όλου του κόσμου από το forum του sortitoutsi.

 

5) Από skins;, Έχουμε τίποτα;

Τα πρώτα skins για το Football Manager 2022 κυκλοφόρησαν και είναι δεδομένο πως η λίστα ολοένα και θα μεγαλώνει. Δες και κατέβασε το skin της αρεσκείας σου!

6) Γ’ εθνική; ΕΠΣ; Μπορώ να παίξω;

Για όσους θέλετε να αναλάβετε ομάδα από την Football League και κάτω, το Fmgreece , θα δημιουργήσει και φέτος ειδικό αρχείο.

7) Το data pack του Nik33; Τι παίζε;

Τα τελευταία χρόνια ο Nik33 έχει καθιερώσει τη δημιουργία ενός data pack για την προσθήκη δεδομένων στο παιχνίδι που αφορούν τους ατζέντηδες ποδοσφαιριστών, τους τραυματισμούς, το αρχείο με όλα τα ΜΜΕ και πολλές άλλες λεπτομέρειες που προσδίδουν μεγαλύτερο ρεαλισμό. Όλα τα νέα για την πορεία του πακέτου είναι εδώ

8) Μαθαίνω για wonderkids και δεν τα βρίσκω! Που είναι; Πως θα τα ξετρυπώσω;

Ένα από τα μεγάλα ζητούμενα στα save το Football Manager είναι να μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές και, όσο κυλούν τα χρόνια, να έχεις πολλές επιλογές σε newgens, όχι μόνο στα ήδη υπάρχοντα wonderkids αλλά και σε αυτά που δημιουργεί το παιχνίδι. Δείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να έχετε πιο «γεμάτη» database στο δρόμο προς τη δόξα, καθώς θα έχεις πρόσβαση σε μια μεγαλύτερη «δεξαμενή» ποδοσφαιριστών και εδικά από χώρες που «βγάζουν» μικρούς μάγους!

(2593)

Tsakalaki Αν νομίζεις ότι το Football Manager "είναι ένα παιχνίδι μωρέ..." δε θα με καταλάβεις ποτέ. Αν νομίζεις ότι το fmgreece.gr "είναι ένα σάιτ που κατεβάζεις γραφικά" δε θα με καταλάβεις ποτέ. Και δε θα φταις εσύ. Απλά εγώ την έχω δει περίεργα με το Manager που το "κόλλησα"στα μέσα του '90 και κανείς δε βρέθηκε να πει στη μάνα μου " Κυρία Κλεάνθη, ανίατη είναι η συγκεκριμένη ασθένεια...". Αν το έπαθες κι' εσύ πάντως, είσαι στο σωστό μέρος. Όχι, δε γιατρεύουμε κανέναν. Απλά μαζευτήκαμε εδώ για να δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον. Come on, join the joyride...

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close