Μέλη Ελληνικής Ομάδας Έρευνας

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα προφίλ όλων των μελών της ελληνικής ομάδας έρευνας του Football Manager.

Αν θες να βοηθήσεις και εσύ στην ενημέρωση της ελληνικής βάσης δεδομένων του FM και γιατί όχι, να γίνεις και μέλος της ελληνικής ομάδας έρευνας, κάνε κλικ εδώ για να δεις περισσότερες λεπτομέρειες.

Peritri | Greek Head Researcher
Ονοματεπώνυμο:
Περικλής Τριανταφύλλης

Έτος Ένταξης:
2002

Επικεφαλής της ελληνικής ομάδας έρευνας από το μακρινό 2002. Υπεύθυνος για την όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική απεικόνιση όλων των ελληνικών πρωταθλημάτων στο Football Manager, από τα χαρακτηριστικά των παικτών, μέχρι τα οικονομικά των ομάδων).

Diego1960 | Ολυμπιακός, ΕΠΣ
Ονοματεπώνυμο:
Δημήτρης Πέππας

Έτος Ένταξης:
_

Υπεύθυνος για τη σωστή απεικόνιση του Ολυμπιακού στο FM. Επίσης, συνεισφέρει σημαντικά στην ενημερώση των δεδομένων όλων των ερασιτεχνικών ομάδων. Τελειομανής, δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια.

Nik33 | ΑΕΚ
Ονοματεπώνυμο:
Νίκανδρος Παγωμένος

Έτος Ένταξης:
_

Υπεύθυνος για τη σωστή απεικόνιση της ΑΕΚ στο FM. Πασίγνωστο μέλος της παγκόσμιας κοινότητας FM λόγω των δημοφιλών Data Packs που κυκλοφορεί κάθε χρόνο. Προπονητής ακαδημιών στην πραγματική ζωή!

Tsakalaki | ΠΑΟΚ
Ονοματεπώνυμο:
Αντώνης Τσακαλέας

Έτος Ένταξης:
_

Υπεύθυνος για τη σωστή απεικόνιση του ΠΑΟΚ στο FM. Πολύ γνωστός στην FMική κοινότητα λόγω των ενδιαφέροντων άρθρων του και των streams του. Αθλητικός ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ στην πραγματική ζωή. Από τους πιο καταρτισμένους και αντικειμενικούς αθλητικούς συντάκτες στην Ελλάδα!

Fon7 | ΠΑΣ Γιάννινα
Ονοματεπώνυμο:
Ξενοφών Παππάς

Έτος Ένταξης:
2017

Υπεύθυνος για τη σωστή απεικόνιση του ΠΑΣ Γιάννινα στο FM. Πιστός φίλαθλος του ΠΑΣ, συνεισέφερε στην ελληνική ομάδα έρευνας επί χρόνια, πριν την επίσημη ένταξή του σε αυτήν.

OFI Crete | ΟΦΗ
Ονοματεπώνυμο:
Χάρης Κοκολογιαννάκης

Έτος Ένταξης:
_

Υπεύθυνος για τη σωστή απεικόνιση του ΟΦΗ στο FM. Πιστός φίλαθλος του ΟΦΗ, από τα πιο παλιά μέλη της ελληνικής ομάδας έρευνας. Πλέον διπλωματούχος αναλυτής ποδοσφαίρου με αναγνωρισμένο δίπλωμα από το Ινστιτούτο Αθλητικής Ανάλυσης!

DinocPG | Παναιτωλικός
Ονοματεπώνυμο:
Κωνσταντίνος Ρίγκος

Έτος Ένταξης:
2018

Υπεύθυνος για τη σωστή απεικόνιση του Παναιτωλικού στο FM. Πιστός φίλαθλος του Παναιτωλικού και εξαιρετικός γνώστης των πεπραγμένων της ομάδας. Admin του https://titormosnet.gr/, ιστοσελίδας αφιερωμένη στην ομάδα του Παναιτωλικού.

AOX-4- | ΠΑΕ Χανιά
Ονοματεπώνυμο:
Γιάννη Παπαδάκης

Έτος Ένταξης:
2015

Υπεύθυνος για τη σωστή απεικόνιση της ομάδας των Χανίων στο FM. Γνωστός στην FMική κοινότητα για τη πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει στο αρχείο ενεργοποίησης Γ’ Εθνικής και Τοπικών Πρωταθλημάτων. Έχει εργαστεί και ως αθλητικός συντάκτης σε γνωστή αθλητική ιστοσελίδα των Χανίων.

Koeman | Απόλλων Πόντου
Ονοματεπώνυμο:
Αλέξανδρος Βάσιλας

Έτος Ένταξης:
2002

Υπεύθυνος για τη σωστή απεικόνιση του Απόλλωνα Πόντου στο FM. Από τα παλαιότερα μέλη της ελληνικής ομάδας έρευνας. Ίσως ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο αρχείο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Σημαντικότατη η συνειφορά του γενικότερα στην έρευνα όσον αφορά ιστορικά στοιχεία.

Leontokardos | Πανσερραϊκός
Ονοματεπώνυμο:
Τόλης Μότας

Έτος Ένταξης:
2020

Υπεύθυνος για τη σωστή απεικόνιση του Πανσερραϊκού στο FM. Πιστός φίλαθλος του Πανσερραϊκού, έχοντας περάσει και από τις ακαδημίες της ομάδας! Φήμες λένε πως αν δεν τον είχαν φάει τα κυκλώματα, θα είχε την πορεία του Τσιμίκα!

Arkas16 | Ηρακλής
Ονοματεπώνυμο:
Αριστείδης Καστρίτσης

Έτος Ένταξης:
2015

Υπεύθυνος για τη σωστή απεικόνιση του Ηρακλή στο FM.

Josh91 | Ομάδες Καστοριάς
Ονοματεπώνυμο:
Ιωσήφ Χατζητιμοθέου

Έτος Ένταξης:
_

Υπεύθυνος για τη σωστή απεικόνιση όλων των ομάδων της ΕΠΣ Καστοριάς στο FM.

ElMagico | Ομάδες Κιλκίς
Ονοματεπώνυμο:
Άκης Λαζαρίδης

Έτος Ένταξης:
2020

Υπεύθυνος για τη σωστή απεικόνιση όλων των ομάδων της ΕΠΣ Κιλκίς στο FM. Εν ενεργεία ποδοσφαιριστής σε ομάδα της Ένωσης.