Home Άρθρα Οδηγοί Πως να παίξετε έχοντας διαθέσιμα όλα τα wonderkids του παιχνιδιού (pics)
Πως να παίξετε έχοντας διαθέσιμα όλα τα wonderkids του παιχνιδιού (pics)

Πως να παίξετε έχοντας διαθέσιμα όλα τα wonderkids του παιχνιδιού (pics)

5.87K
0

Ένα από τα μεγάλα ζητούμενα στα save το Football Manager είναι να μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές και, όσο κυλούν τα χρόνια, να έχεις πολλές επιλογές σε newgens, όχι μόνο στα ήδη υπάρχοντα wonderkids αλλά και σε αυτά που δημιουργεί το παιχνίδι.

Δείτε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να έχετε πιο «γεμάτη» database στο δρόμο προς τη δόξα, καθώς θα έχεις πρόσβαση σε μια μεγαλύτερη «δεξαμενή» ποδοσφαιριστών και εδικά από χώρες που «βγάζουν»  μικρούς μάγους!

 

 

Επιλογή λεπτομερειών

Ξεκινάμε λίγο ανάποδα, αλλά με κάποιες λεπτομέρειες που παίζουν το ρόλο τους και θα πρέπει να τις τσεκάρεις πριν αποφασίσεις ποια κουτάκια θα πρέπει να τικάρεις.

1-> Αν το τικάρεις, όλες οι ομάδες θα έχουν ψεύτικα ονόματα σε παίκτες και σταφ, αλλά και επιπλέον παίκτες! Τα χαρακτηριστικά των πραγματικών παικτών παραμένουν τα ίδια απλά δεν υπάρχει στο παιχνίδι παίκτης με όνομα Μέσι, Σαλάχ, Μάνταλος κλπ αλλά έχουν διαφορετικά ονόματα.

2->Αν το τικάρεις, σε όποια χώρα έχει περαστεί το irl πρόγραμμα των αγώνων για την πρώτη σεζόν, θα αλλάξει.

3-> Αν το τικάρεις, δεν θα προστεθεί προσωπικό στις ομάδες που έχουν κενά.

4-> Αν το τικάρεις, όλες οι ομάδες που επέλεξες να είναι διαθέσιμες και δεν έχουν πολλούς παίκτες στο ρόστερ τους, θα αποκτήσουν fake παίκτες.

5-> Αν το τικάρεις, δεν θα έχει τη δυνατότητα να κάνεις μεταγραφές με το που αναλάβεις μια ομάδα.

6-> Αν το τικάρεις, θα μπορείς να δεις τα χαρακτηριστικά όλων των παικτών χωρίς αποκλίσεις, χωρίς σκάουτινγκ.

7-> Αν το τικάρεις, δεν θα μπορείς να επιλέξεις ομάδα που έχει προπονητή.

8-> Αν το τικάρεις, δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον editor (εφόσον τον έχεις αγοράσει).

Από αυτά, καλό θα είναι να τικάρεις το 3

 

Επιλογή database

Για να έχεις πρόσβαση όχι απλά σε πολλούς παίκτες αλλά και συγκεκριμένης καταγωγής, θα πρέπει να πας στην «advanced» επιλογή και να «φορτώσεις» ποδοσφαιριστές ανάλογα την κατηγορία που παίζουν, ή την καταγωγή τους βάσει χώρας ή ηπείρου.

 

 

Η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι να «φορτώσεις» παίκτες από ηπείρους. Η Νότια Αμερική και η Ευρώπη είναι δυο μεγάλες και βασικές πηγές wonderkids, newgens, regens. Και ο καλύτερος τρόπος να διαλέξεις είναι να «φορτώσεις» τους παίκτες που παίζουν σε αυτές αλλά έχουν και καταγωγή από αυτές. Αυτές οι δυο επιλογές είναι αρκετές για να κάνουν τη δουλειά που θέλουμε. Όταν τελειώσεις μπορείς να πατήσεις οκ (1) για να προχωρήσεις. Αν θέλεις να κρατήσεις αυτές τις ρυθμίσεις για να τις χρησιμοποιείς σε κάθε save τότε πήγαινε στο save custom setup (2) και αν θες να φορτώσεις κάποια ρύθμιση που έχεις κάνει πηγαίνεις στο load custom setup (3).

 

Επιλογή πρωταθλημάτων και κατηγοριών

Σε αυτό παίζουν ρόλο τα σχέδια που έχεις για το save αλλά και οι δυνατότητες του pc σου. Αν είσαι τύπος που θα ξεκινήσεις από τις μικρές της Αγγλίας με στόχο την Πρέμιερ Λιγκ, δεν υπάρχει λόγος να φορτώσεις πολλά πρωταθλήματα καθώς θα μείνεις Αγγλία. Αν θες να γυρίσεις σε πολλά μέρη, φόρτωσε περισσότερα πρωταθλήματα.

 

 

Θα πρέπει να προσέξεις και πόσες κατηγορίες από κάθε πρωτάθλημα θα φορτώσεις. Μπορεί να φορτώσεις πολλές κατηγορίες από το «βασικό» πρωτάθλημα και λιγότερες από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

 

 

Όσον αφορά το χρονικό σημείο από το οποίο θα ξεκινήσεις, συνήθως οι περισσότεροι επιλέγουν την πρώτη μέρα του Ιουλίου, from day 1 του συμβολαίου δηλαδή…. Αν και υπάρχουν και άλλες επιλογές όπως το να πας κατευθείαν στην πρώτη αγωνιστική!

 

Μιας και νωρίτερα έγινε αναφορά στους newgens (παίκτες που φτιάχνει το παιχνίδι από το μηδέν) καλό θα ήταν να ξέρετε τις χώρες που παράγουν τα πιο ποιοτικά newgens έτσι ώστε εφόσον επιθυμείτε να φορτώνετε στην database τις συγκεκριμένες χώρες.

Οι χώρες που παράγουν τους καλύτερους και περισσότερους newgens

Italy
Spain
England
France
Germany
Brazil
Holland
Portugal
Colombia
Argentina
Belgium
Mexico
South Korea
Ukraine
Austria
Turkey
United States

(5867)

Tsakalaki Αν νομίζεις οτι το Football Manager "είναι ένα παιχνίδι μωρέ..." δε θα με καταλάβεις ποτέ. Αν νομίζεις οτι το fmgreece.gr "είναι ένα σάιτ που κατεβάζεις γραφικά" δε θα με καταλάβεις ποτέ. Και δε θα φταις εσύ. Απλά εγώ την έχω δει περίεργα με το Manager που το "κόλλησα"στα μέσα του '90 και κανείς δε βρέθηκε να πει στη μάνα μου " Κυρία Κλεάνθη, ανίατη είναι η συγκεκριμένη ασθένεια...". Αν το έπαθες κι' εσύ πάντως, είσαι στο σωστό μέρος. Όχι, δε γιατρεύουμε κανέναν. Απλά μαζευτήκαμε εδώ για να δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον. Come on, join the joyride...

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close