Home Άρθρα Οδηγοί FM2015: Οδηγός Εγκατάστασης Γραφικών
FM2015: Οδηγός Εγκατάστασης Γραφικών

FM2015: Οδηγός Εγκατάστασης Γραφικών

47.03K
20

previewodhgosΣε αυτόν τον οδηγό θα δούμε την διαδικασία που απαιτείται για να εγκαταστήσουμε γραφικά στο Football Manager, βήμα-βήμα από το κατέβασμα του πακέτου μέχρι και τις τελικές ρυθμίσεις που χρειάζονται μέσα στο παιχνίδι.

Εγκατάσταση γραφικών στο Football Manager 2015

!Προσοχή! Ο ακόλουθος οδηγός έγινε με βάση τα GSL Action Facepacks, αλλά η ίδια διαδικασία χρειάζεται και στις υπόλοιπες κατηγορίες, όπως τα σήματα, τις φανέλες, αλλά και τα skins*(με μια μικρή διαφορά που θα αναφέρουμε αργότερα).

Βήμα 1: Αποσυμπίεση αρχείων

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε στον φάκελο όπου κατεβάσαμε το αρχείο μας. Συνήθως τα αρχεία έρχονται συμπιεσμένα, δηλαδή σε μορφή zip ή rar. Για να προχωρήσουμε σε αυτό το βήμα χρειαζόμαστε κάποιο εργαλείο αποσυμπίεσης, όπως το winrar ή το 7zip. Στην συνέχεια θα κάνουμε δεξί κλικ στο αρχείο, και Αποσυμπίεση Εδώ.

step1

Η αποσυμπίεση θα πάρει λίγα λεπτά ή μερικά δευτερόλεπτα, ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου. Μόλις τελειώσει θα μας δώσει τον φάκελο στον οποίο υπάρχουν τα γραφικά μας, και αναλόγως μπορεί να υπάρχουν κάποια έξτρα αρχεία που έχει βάλει ο εκάστοτε δημιουργός, όπως για παράδειγμα ένα αρχείο readme που μπορεί να περιλαμβάνει έξτρα πληροφορίες για το πακέτο ή την εγκατάστασή του.

step2

!Αν κατεβάσετε κάποιο megapack που αποτελείται από πολλά parts, τότε θα ξεκινήσετε την αποσυμπίεση από το part1 και το πρόγραμμα θα συνεχίσει μόνο του από εκεί.!

Βήμα 2: Αντιγραφή-Επικόλληση

Τώρα θα κάνουμε δεξί κλικ στον φάκελο που υπάρχουν τα γραφικά μας, και θα τον κάνουμε αντιγραφή ή αποκοπή. Μετά θα πάμε στον φάκελο graphics/pictures/faces ο οποίος βρίσκεται στον προορισμό: Τα έγγραφά μου/Sports Interactive/Football Manager 2015.

step3

!Ο φάκελος graphics και οι υπόλοιποι φάκελοι μπορεί να μην υπάρχουν. Σε αυτή την περίπτωση τους δημιουργείτε εσείς. Επίσης το παιχνίδι θα διαβάσει τα γραφικά από την στιγμή που είναι μέσα στον φάκελο graphics. Η δημιουργία των υποφακέλων pictures, faces, kits, logos γίνεται για την δική σας διευκολύνση, και για λόγους οργάνωσης, δεν είναι αναγκαστική η δημιουργία τους. Τέλος επειδή εδώ μιλάμε για facepack βάζουμε το πακέτο στον φάκελο faces. Aν είχαμε φανέλες θα τον βάζαμε στον υποφάκελο kits, αν είχαμε σήματα θα τον βάζαμε στον υποφάκελο logos.!

*!!Τα skins δεν μπαίνουν στον υποφάκελο graphics, αλλά έχουν ξεχωριστό, δικό τους φάκελο στην τοποθεσία: Τα Έγγραφά Μου/Sports Interactive/Football Manager 2015/skins και εκεί είναι που πρέπει να κάνετε επικόλληση τον φάκελό σας.!!

!!!Θα παρατηρήσετε πως στα έγγραφά σας, υπάρχουν δύο φάκελοι Sports Interactive. Ο φάκελος στον οποίο πρέπει να βάλουμε τα γραφικά μας είναι αυτός ο οποίος περιέχει τα save μας, τις τακτικές μας, και επειδή γενικά έχει περισσότερους φακέλους είναι εύκολο να βρείτε τον σωστό.!!!

Αφού βρήκαμε τον φάκελο, πατάμε δεξί κλικ, και κάνουμε επικόλληση το αρχείο μας. Η επικόλληση θα διαρκέσει λίγα λεπτά ή μερικά δευτερόλεπτα, ανάλογα με το μέγεθος του αρχείο πάλι, και μόλις τελειώσει είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

step4step5

Βήμα 3: Ενεργοποίηση των γραφικών μέσα στο παιχνίδι

Στην συνέχεια θα ανοίξετε το Football Manager, και στην αρχική σελίδα του, θα πατήσετε το κουμπί που είναι κάτω αριστερά, και λέει Προτιμήσεις (όχι το Προτιμήσεις Παιχνιδιού Δικτύου, αλλά το σκέτο Προτιμήσεις).

step6

Αμέσως μετά θα βρεθείτε στην σελίδα της Επισκόπησης των προτιμήσεων. Στην πάνω πλευρά της οθόνης, εκεί που λέει Επισκόπηση, θα πατήσετε, και θα εμφανιστεί ένα υπό-μενού με την επιλογή Περιβάλλον, την οποία θα κλικάρετε για να βρεθείτε στην αντίστοιχη καρτέλα.

step7

Μόλις βρεθείτε σε αυτή την καρτέλα, θα πάτε στο “παράθυρο” που βρίσκετε κάτω δεξιά, με τίτλο Εμφάνιση.

step8step9

Από εκεί θα βγάλετε το τικ που υπάρχει στην επιλογή “Χρήση προσωρινής αποθήκευσης για τη μείωση των χρόνων φόρτωσης σελίδων” και θα το βάλετε στην επιλογή “Επαναφόρτωση skin με την επιβεβαίωση αλλαγών των Προτιμήσεων”. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Επιβεβαίωση.

Θα περιμένετε λίγο μέχρι το παιχνίδι να φορτώσει τα γραφικά, και μόλις τελειώσει είστε έτοιμοι! Τα γραφικά εγκαταστάθηκαν με επιτυχία.

step10

!Αν θέλετε μετά την εγκατάσταση των γραφικών, μπορείτε να βγάλετε το τικ από το “Επαναφόρτωση skin με την επιβεβαίωση αλλαγών των Προτιμήσεων” και να το βάλετε πάλι στο “Χρήση προσωρινής αποθήκευσης για τη μείωση των χρόνων φόρτωσης σελίδων”. Τα γραφικά θα μείνουν στην θέση τους, και ο χρόνος που χρειάζεται για να φορτώσει το FM όταν ανοίγει θα μειωθεί.!

!!Η διαδικασία έγινε με βάση τα windows, όμως από όσο ξέρω τα ίδια βήματα πρέπει να ακολουθήσετε και στα Mac ή τα Ubuntu.!!

Για όποιες άλλες απορίες έχετε σε σχέση με τα γραφικά, επισκευτείτε το περσινό άρθρο μας των συχνών ερωτήσεων, FAQ: Εγκατάσταση Γραφικών.

(47029)

Comment(20)

  1. παιδια το εκανα, μου εβγαλε εμφανισεις και προσωπα αλλα οχι logos, γιατι? μηπως πρεπει να σβησω τους ξεχωριστους φακελους στο αρχειο των logos (competitions,left,normal) και να τα αφησω ολα σε ενα?
    Υ.Γ: εχω δημιουργησει φακελους faces/kits/logos αντιστοιχα οπως γραφετε παραπανω

  2. Εγω εκανα ακριβως τα βηματα και τα παρεμειναν ως εχουν τι να κανω;

  3. Παιδιά ξέρετε μήπως γιατί δεν μου εμφανίζει τις εικόνες των γηπέδων σε αυτό το manager; ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ.

  4. Καλησπερα!!! Ενω ακολουθησα τις οδηγιες κατα γραμμα δεν μου εμφανιζει ουτε τις εμφανισεις ουτε τα σηματα ουτε τις εικονες των παικτων. Μηπως τον φακελο graphics, που δημιουργησα εγω επειδη δεν υπηρχε, να τον εβαζα στον φακελο data; Σημειωση το παιχνιδι ειναι αυθεντικο, το πειρα απο το steam.

  5. μια ερωτηση ρε παιδια.στη δημιουργια ομαδας για να βαλεις logo στην ομαδα σου ξερει κανεις πως γινεται?οτι εικονα εχω δοκιμασει δε τη δεχεται…

  6. Καλημέρα , ακολούθησα ακριβώς τα βήματα του οδηγού αλλά δεν μου εμφανίστηκαν τα αποτελέσματα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει , υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει. Σημειώνω ότι μιλάω για το FM 2019 αυθεντικό. Ευχαριστώ πολύ.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close