1ο FMGreece Cup @ Gameathlon: Πάμε γι’ άλλα!

0
11

Το πρώτο FMGreece Cup που έγινε το διήμερο 13-14 Ιουλίου στο πλαίσιο της summer «Gametahlon powered by Sprite» μας άφησε μια και μοναδική γεύση: Πάμε για το επόμενο! 78 αγώνες, 32 managarαίοι, 16 ώρες gaming μας γέμισαν με διάθεση για την επόμενη διοργάνωση.


Η «Gametahlon powered by Sprite» μας έδωσε το χώρο και το έπαθλο του νικητή, οι Aimilios, Hareas και AlexMorak ένωσαν τη φωνή τους με τη δική μας για να φτάσει όσο το δυνατόν σε περισσότερους το νέο της διοργάνωσης του τουρνουά, ο hum4njeje έδωσε τα πάντα για να στηθεί ο εξοπλισμός και το fmgreece.gr έβαλε τον σπόρο για να στηθεί το τουρνουά.

Στη πρώτη μας αναφορά, οφείλουμε να κάνουμε τον απολογισμό μας. Ο στόχος μας ήταν να γίνει ένα τουρνουά από το οποίο θα αποκομίσουμε, διοργανωτές και συμμετέχοντες, εμπειρίες για το επόμενο. Υπάρχουν πράγματα που σκεφτήκαμε και δε μας βγήκαν. Υπάρχουν πράγματα που τα φοβηθήκαμε και μας βγήκαν. Είτε για τα πρώτα, είτε για τα δεύτερα, έχουμε την ικανοποίηση πως μάθαμε όλα όσα έπρεπε για να προχωρήσουμε στην επόμενη διοργάνωση. Η κάλυψη του τουρνουά, σε επίπεδο αποτελεσμάτων και φωτογραφιών έγινε μέσω των social media του fmgreece.gr  σε fbtwitterinstagram.

Ελπίζουμε να «γλυκαθήκατε» εσείς όσο και εμείς και να προχωρήσουμε στη διοργάνωση και νέων τουρνουά. Το σίγουρο είναι πως τόσο εσείς όσο και εμείς έχουμε τη διάθεση. Άρα, τι μένει να πούμε; Εις το επανιδείν!

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.