Home Άρθρα Ειδήσεις Sports Interactive Παρουσίαση FM22: Μεγάλες αλλαγές και βελτιώσεις στο draft!
Παρουσίαση FM22: Μεγάλες αλλαγές και βελτιώσεις στο draft!

Παρουσίαση FM22: Μεγάλες αλλαγές και βελτιώσεις στο draft!

1.40K
0

Η απεικόνιση του προπονητή και το Fantasy draft είναι δυο τομείς στους οποίους έγιναν μεγάλες αλλαγές και βελτιώσεις. Ειδικά στο draft, η SI άκουσε όλες τις απαιτήσεις όσων έπαιζαν με το συγκεκριμένο mode, και – πραγματικά – έκαναν πράξη τις εισηγήσεις τους!

Δημιουργία προφίλ

Τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη προσπάθεια για την καλύτερη και πιο ρεαλιστική απεικόνιση του προπονητή στο Football Manager. Είτε προσπαθείς να φτιάξεις ένα ομοίωμά σου, είτε τον φανταστικό σου χαρακτήρα, είναι ωραίο αυτό να βγαίνει ως αποτέλεσμα

Στο Football Manager 2022, η το κομμάτι της δημιουργίας του προφίλ του προπονητή έχει επανασχεδιαστεί, με νέα λειτουργικότητα που σας δίνει περισσότερα εργαλεία για να κάνετε τον προπονητή να δείχνει ακριβώς όπως θέλετε.

Περισσότεροι τρόποι για να προσαρμόσετε την εμφάνισή σας

Στη δημιουργία του προπονητή, έχουν προστεθεί περισσότερα μοντέλα χαρακτήρων. Έχει γίνει προσπάθεια προκειμένου να δοθεί σε όλους η δυνατότητα να φτιάξουν τα χαρακτήρα όσο πιο «κοντά» σε αυτό που έχουν στο μυαλό τους

Οθόνη Επισκόπησης Διαχειριστή Δημιουργού

Λεπτομέρειες που αφορούν το κεφάλι, τα μαλλιά, τα φρύδια και συνολικά το πρόσωπο, αλλά και το σώμα, αναφορικά με ύψος, κιλά και συνολικά την εξωτερική εμφάνιση

Διευθυντής δημιουργός - τρίχες προσώπου

Είτε ο χαρακτήρας είναι άντρας είτε γυναίκα, οι επιλογές είναι εξίσου πολλές.

Manager Creator - Επιλέγοντας Μαλλιά/Μαλλιά

Στη διαδρομή για τη δημιουργία του προφίλ, θα παρατηρήσετε δύο σημαντικές αλλαγές για το FM22. Το πρώτο είναι ότι ο καθορισμός του τόνου δέρματος του προπονητή προκειμένου να μπορεί να προσδιοριστεί καλύτερα η εθνικότητα του. Ακόμα, το βάρος μπορεί να προσδιοριστεί με βάση μια λίστα από επιλογές όσον αφορά τον σχηματισμό του σώματος.

Όσο για τα ρούχα; Η… γκαρνταρόμπα μεγάλωσε…

Manager Creator Visualization of Attire


Αυτά τα λεφτά θα έχεις για μεταγραφές

στη Νιούκαστλ, στο Football Manager 2022!


Fantasy Draft

Αυτή είναι η 7η χρονιά στην οποία υπάρχει το Fantasy Draft, καθώς αυτό παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Football Manager 2016, φέρνοντας έναν νέο τρόπο να παίξετε το παιχνίδι για πρώτη φορά.

Στο FM22, υπάρχει μια σειρά νέων δυνατοτήτων στη λειτουργία παιχνιδιού Fantasy Draft, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων χαρακτηριστικών που ζητήθηκαν από τους χρήστες του παιχνιδιού. Οι όποιες αποφάσεις πάρθηκαν σε συνεργασία χρήστες που παίζουν Football Manager και διατηρούν κανάλια σε youtube, twitch κλπ, καθώς είναι εκείνοι που έχουν πολλές φορές παρουσιάσει «μάχες» στο Fantasy Draft και είχαν μεγάλη τριβή με αυτό

Νέοι τρόποι ρύθμισης των προσχεδίων σας

Στην αρχική οθόνη σεταρίσματος, έχουν προστεθεί περισσότερες επιλογές που σου δίνουν την δυνατότητα να στήσεις όπως εσύ θες το draft.

Δημιουργία επιλογής πρόχειρου - μορφής

Μια από τις πλέον σημαντικές είναι η προσθήκη επιλογής «Group Stage & Knockout». Ναι, αυτό που καταλάβατε όλοι. Επιτέλους! Πλέον μπορείς να στήσεις μια διοργάνωση στα πρότυπα των μεγάλων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων με φάση ομίλων την οποία διαδέχεται η νοκ άουτ φάση!

Μιλώντας για τη βελτίωση των πραγμάτων, οι επιλογές προϋπολογισμού στο Fantasy Draft του FM22 έχουν ανανεωθεί. Μέσω των ρυθμίσεων που υπάρχουν έχετε περισσότερη ελευθερία καθώς τα όρια μπορούν να πάνε και πιο χαμηλά αλλά και πιο ψηλά. Ακόμα, υπάρχει επιλογή να μην υπάρχουν καθόλου όρια!

Τέλος, στην κύρια οθόνη ρύθμισης , θα βρείτε ένα νέο κουμπί, προκειμένου να ρυθμίζετε αν θέλετε να υπάρχει VAR στη διοργάνωση, αλλά και επιλέγετε εσείς τον αριθμό κίτρινων καρτών που θα φέρνουν ποινή απουσίας από αγώνα.

Περιορισμοί επιλογής παίκτη

Ένα διαχρονικό αίτημα αφορούσε τους περιορισμούς που μπορούν να μπουν σε μια διοργάνωση που δημιουργείς, αναφορικά με ηλικιακά ή εθνικά όρια. ΠΧ να υπάρχουν παίκτες μέχρι ή πάνω από μια συγκεκριμένη ηλικία, ή παίκτες από συγκεκριμένη χώρα. Τώρα, στο FM22, αυτοί οι κανόνες μπορούν να ενσωματωθούν στο προσχέδιο του draft, καθώς μπορείς να στήσεις εξ’ αρχής το pool όπως εσύ επιθυμείς!

Fantasy Draft - Περιορισμοί παικτών

Αλλαγές στη διαδικασία του draft

Οι επιλογές δημιουργίας δεν είναι οι μόνες βελτιώσεις που έγιναν στη λειτουργία παιχνιδιού. Για αρχή, στο λόμπι πριν ξεκινήσει το ίδιο το ντραφτ, ο host μπορεί να αποφασίσει τη σειρά του draft pick ή να την αφήσει να προκύψει τυχαία.

Μια ακόμα, πολύ σημαντική αλλαγή είναι η δυνατότητα για «πάγωμα» του draft pick, κάτι σημαντικό καθώς η διαδικασία πλέον μπορεί να σταματήσει εφόσον ζητηθεί και συμφωνηθεί.

Fantasy Draft - Αυτόματη επιλογή κάρτας παίκτη

Μια ακόμα αλλαγή έχει να κάνει με το Auto Pick. Έγινε προσπάθεια προκειμένου η αυτόματη επιλογή από το ΑΙ να είναι πιο στοχευμένη, και καλύτερο ξόδεμα χρημάτων και καλύτερο σχεδιασμό ρόστερ.

Το καλύτερο Fantasy Draft μέχρι σήμερα

Οι αλλαγές που έχουν γίνει στο Fantasy Draft στο FM22 μας κάνουν να πιστεύουμε πως το Fantasy Draft θα είναι ό,τι καλύτερο υπήρξε ποτέ στο FM…


Αγόρασε το FM2022 σε χαμηλή τιμή με τον κωδικό έκπτωσης του fmgreece.gr!

(1395)

Tsakalaki Αν νομίζεις ότι το Football Manager "είναι ένα παιχνίδι μωρέ..." δε θα με καταλάβεις ποτέ. Αν νομίζεις ότι το fmgreece.gr "είναι ένα σάιτ που κατεβάζεις γραφικά" δε θα με καταλάβεις ποτέ. Και δε θα φταις εσύ. Απλά εγώ την έχω δει περίεργα με το Manager που το "κόλλησα"στα μέσα του '90 και κανείς δε βρέθηκε να πει στη μάνα μου " Κυρία Κλεάνθη, ανίατη είναι η συγκεκριμένη ασθένεια...". Αν το έπαθες κι' εσύ πάντως, είσαι στο σωστό μέρος. Όχι, δε γιατρεύουμε κανέναν. Απλά μαζευτήκαμε εδώ για να δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον. Come on, join the joyride...

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close