Ο Αστερίξ στο Euro

0
41

Μπορεί η εθνική Ελλάδος να λάμπει δια της απουσίας της από την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας, όμως το Ανυπότακτο χωριό του Αστερίξ καταβάλλει τις προσπάθειές του να φτάσει στο Euro, εδώ στο fmgreece. Μια ιστορία ξεχωριστή από τις άλλες, με μια μεζούρα φαντασίας, μια σέσουλα δημιουργικότητας, πολλά κιλά όρεξης και αμέτρητους τόνους γέλιου…

Γενάρης του 14. Οι πολύχρονες προσπάθειες της Ανυπότακτης Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποδίδουν καρπούς.

3zqmQ0o

Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις των ιθυνόντων του γερμανικού ποδοσφαίρου που θεωρούν τη χρήση του μαγικού ζωμού βαρβάτο ντοπάρισμα και καραμπινάτη περίπτωση παραβίασης των νόμων και του ευ αγωνίζεσθαι, ο Πανοραμίξ πείθει τον Μισέλ Πλατινί να εντάξει το Ανυπότακτο Χωριό στην ΟΥΕΦΑ, ανοίγοντας το δρόμο για την παρθενική συμμετοχή του στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ως αντάλλαγμα, ο ισχυρός άνδρας της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας λαμβάνει 9 φλασκιά με μαγικό ζωμό, με σκοπό να επιστρέψει στην ενεργό δράση με τα χρώματα της πατρίδας του.

TA1gdn7

Ο Πλατινί, ο μεγάλος αυτός βιρτουόζος του χθες, ονειρεύεται να οδηγήσει τη χώρα του στην κατάκτηση του Γιούρο 2016, που θα γίνει ως γνωστόν στη Γαλλία, και να γράψει για ευνόητους λόγους με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία.

ze8nKom

Θέλετε τη συνέχεια; Κοπιάστε και ρουφήξτε, όχι τον μαγικό ζωμό, όλη την απολαυστική ιστορία του !

Ο Αστερίξ στο Euro

Previous articleΤο Top 10 των μεταγραφών της SL μέσα από το FM
Next articlePatch 16.3 με data update μεταγραφών Ιανουαρίου!
Αν νομίζεις ότι το Football Manager "είναι ένα παιχνίδι μωρέ..." δε θα με καταλάβεις ποτέ. Αν νομίζεις ότι το fmgreece.gr "είναι ένα σάιτ που κατεβάζεις γραφικά" δε θα με καταλάβεις ποτέ. Και δε θα φταις εσύ. Απλά εγώ την έχω δει περίεργα με το Manager που το "κόλλησα"στα μέσα του '90 και κανείς δε βρέθηκε να πει στη μάνα μου " Κυρία Κλεάνθη, ανίατη είναι η συγκεκριμένη ασθένεια...". Αν το έπαθες κι' εσύ πάντως, είσαι στο σωστό μέρος. Όχι, δε γιατρεύουμε κανέναν. Απλά μαζευτήκαμε εδώ για να δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον. Come on, join the joyride...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.