Home Άρθρα Downloads Αρχείο Ενεργοποίησης ΕΠΣ Κιλκίς & Προτάσεις Ανάληψης Ομάδων
Αρχείο Ενεργοποίησης ΕΠΣ Κιλκίς & Προτάσεις Ανάληψης Ομάδων

Αρχείο Ενεργοποίησης ΕΠΣ Κιλκίς & Προτάσεις Ανάληψης Ομάδων

911
0

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε την οριστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων των ΕΠΣ. Μέσω του αρχείου του fmgreece.gr σάς δίνεται η δυνατότητα να «ζήσετε» τη φετινή περίοδο, χωρίς τον κίνδυνο… της πανδημίας.

Ειδικότερα, το αρχείο ενεργοποίησης της ΕΠΣ Κιλκίς περιλαμβάνει τις διοργανώσεις του πρωταθλήματος και του κυπέλλου της, όλους τους ενεργούς συλλόγους που υπάγονται στη δύναμή της, τις έδρες και τα γήπεδά τους και πάνω από 300 ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες και διαιτητές. Ενεργοποιημένες ειναι και οι διοργανώσεις 10 ακόμη Ενώσεων (Έβρου, Θράκης, Ξάνθης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Μακεδονίας, Χαλκιδικής, Πέλλας και Ημαθίας), των 2 πρώτων ομίλων του Περιφερειακού Πρωταθλήματος και όλων των ανώτερων Εθνικών Κατηγοριών.

Δημιουργός του αρχείου είναι ο Άκης/Akinho/Elmagico ο οποίος ξόδεψε πραγματικά δεκάδες ώρες για να το δημιουργήσει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον Γιάννη (AOX -4-), αφού πάνω στο δικό του αρχείο δομήθηκε το αρχείο της ΕΠΣ Κιλκίς.

Κατεβάστε το τώρα:

Αρχείο Ενεργοποίησης ΕΠΣ Κιλκίς & Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων Έβρου, Θράκης, Ξάνθης, Καβάλας, Κιλκίς, Δράμας, Σερρών, Μακεδονίας, Χαλκιδικής, Πέλλας και Ημαθίας
948.5 KiB
451 Downloads
Details

Παραδοχές

1) Το patch είναι συμβατό με την έκδοση 21.3.0

2) Το παιχνίδι πρέπει να παιχτεί στην αγγλική γλώσσα για να μην υπάρχει μικτή απόδοση ονομάτων διοργανώσεων, ομάδων, πόλεων, γηπέδων και ανθρώπων σε λατινικά και ελληνικά

3) Οι παικτες-προπονητες έχουν περαστεί ως παικτες-γυμναστες για να μη χαθεί η ιδιότητα του παίκτη σε περίπτωση ανάληψης της ομάδας

4) ΔΕΝ έχουν περαστεί λεπτομέρειες σε history και attributes στους περισσότερους νεοδημιουργηθεντες ανθρώπους, παρά μόνο CA/PA, CR/HR/WR και βασικά στοιχεία (εμφάνιση, ημερομηνία γέννησης, εθνικότητες, τελευταίο συμβόλαιο, ύψος/βάρος, ικανότητα αριστερού/δεξιού ποδιού, θέσεις) και σε κάποιους job preferences, preferred moves και relationships

5) Κάποια άτομα εχουν real-life ρόλους (μπορεί και τον ίδιο!) ταυτόχρονα σε παραπάνω από μια ομάδα, οπότε επέλεξα να περάσω συμβόλαια κατά το δοκούν

6) Έχουν περαστεί ιστορικά όλων των εθνικών κατηγοριών και των ερασιτεχνικών του Κιλκίς, κατά το δυνατόν (δυστυχως δεν υπάρχουν πλήρη ιστορικά για τις χαμηλές κατηγορίες), έτσι ώστε να βγαίνουν οι διακρίσεις και στο ιστορικό των ομάδων

7) Όλοι οι συλλογοι στο τοπικό έχουν ερασιτεχνικό status, οπότε τα συμβόλαια των ανθρώπων τους είναι είτε amateur είτε non-contract κι αυτό δυστυχώς σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να αποδεσμεύονται όποτε θελήσουν, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι ο μάνατζερ

Προτάσεις ανάληψης ομάδων ΕΠΣ Κιλκίς

Στα μέσα της δεκαετίας του ‘80 ο νομός Κιλκίς είχε 92 ενεργά σωματεία. Υπολειπόταν μόνο της Αθήνας, του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας και της Αχαΐας. Τώρα απέμειναν μόλις 36 μάχιμες ομάδες (1 στη Δ΄ Εθνική, 14 στην Α΄ και 21 στη Β΄ ΕΠΣΚ). Αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμη ποια θα αναλάβετε, έχουμε για εσάς 7 προτάσεις που μπορεί να σας βοηθήσουν:

1. Κιλκισιακός (Α’ ΕΠΣ Κιλκίς)

Ιδρύθηκε το 1961, ύστερα από τη συγχώνευση των τριών μεγάλων ομάδων του Κιλκίς (Άρη, ΑΕΚ και Μεγάλου Αλεξάνδρου), και είναι το καμάρι του νομού. Κατόρθωσε να εδραιώσει την παρουσία του στα αθλητικά δρώμενα του τόπου και να αποτελέσει διαχρονικό σημείο αναφοράς για την τοπική κοινωνία. Στο πλαίσιο της λειτουργίας του, εκπροσώπησε επάξια το κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο, έδωσε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν και να αγαπήσουν το άθλημα και ανέδειξε ταλέντα, τροφοδοτώντας μεγάλες εθνικές ομάδες.

Ο Αθλητικός Όμιλος Κιλκισιακός αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και συμμετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Ανώτερης Κατηγορίας της ΕΠΣ Κιλκίς για 12η φορά. Σε τοπικό επίπεδο έχει το ανεπανάληπτο ποσοστό επιτυχίας, κατακτώντας 10 τίτλους πρωταθλήματος σε 11 περιόδους. Όμως, σε 60 χρόνια συνεχούς αγωνιστικής διαδρομής, προσέφερε χαρές και λύπες, μικρές και μεγάλες ένδοξες στιγμές πρεσβεύοντας το Κιλκίς για 14 φορές στη Δ΄, 17 στη Γ΄ και 17 στη Β΄ Εθνική Κατηγορία! Μπορείτε να γράψετε το όνομά σας με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου ανεβάζοντάς τον για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία της χώρας;

2. Ποντιακός Νέας Σάντας (Α΄ ΕΠΣ Κιλκίς)

Στη Νέα Σάντα εδρεύει ένας από τους σπουδαιότερους αθλητικούς συλλόγους που έχουν δημιουργήσει οι Πόντιοι στην Ελλάδα και αποτελεί, σήμερα, τον αρχαιότερο εν ενεργεία ποδοσφαιρικό σύλλογο του νομού Κιλκίς, ιδρυθέντα το 1928. Στις σημαντικότερες διακρίσεις του περιλαμβάνονται οι τρεις κατακτήσεις πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής (1980, 1983, 1986) και η μία Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας (2003), οι τρεις κατακτήσεις κυπέλλου Κιλκίς (1977, 2002, 2003) και οι έξι περίοδοι παρουσίας στα εθνικά πρωταθλήματα (1981, 2004 στη Γ΄ και 1984, 1987, 2003, 2005 στη Δ΄). Η σεζόν που έχει μείνει πραγματικά χαραγμένη στο μυαλό όλων είναι αυτή της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της επαγγελματικής ενιαίας Γ΄ Εθνικής το 2003-04. Τα «κομάντα» από τη Σάντα διασταύρωσαν τα ξίφη τους με ομάδες που δεν είχαν φανταστεί ως τότε, όπως ο Ηρακλής, η Λάρισα ή ο Αγροτικός Αστέρας, και στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω. Ο κοσμαγάπητος προπονητής Νίκος Ευ. Παπαδόπουλος δημιούργησε ένα συγκρότημα που είχε συνοχή από την αρχή έως το τέλος του πρωταθλήματος και που τελικά έπεσε με το κεφάλι ψηλά.

Τα τελευταία 6 χρόνια, ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Ποντιακός Νέας Σάντας «βωλόδερνε» στο Β΄ τοπικό, ενώ μόλις πέρσι πήρε το εισιτήριο ανόδου στην Α΄ Κατηγορία ΕΠΣΚ, στην οποία συμμετέχει για 36η φορά. Στόχος είναι η επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες και η εδραίωσή της εκεί!

3. Δόξα Χέρσου (Β΄ ΕΠΣ Κιλκίς)

Ο Αθλητικός Σύλλογος Δόξα Χέρσου είχε μία εικοσαετία υψηλών προδιαγραφών (1994-2014), πανηγυρίζοντας όλα τα τρόπαια στη διάρκεια του 21ου αιώνα. Μία φορά πρωταθλητής (2010) και τέσσερις φορές δευτεραθλητής (1971, 2003, 2008, 2009) Α΄ Ερασιτεχνικής, τρεις φορές νικητής (2001, 2011, 2012) και δύο φορές φιναλίστ κυπέλλου Κιλκίς (1999, 2006), καθώς και τρεις διαδοχικές χρονιές στη Δ΄ Εθνική Κατηγορία (2011, 2012, 2013). Συμμετείχε επί 28 χρονιές στην Ανώτερη Κατηγορία ΕΠΣΚ, ενώ έπαιξε για 21 έτη σε μικρότερες κατηγορίες.

«Μαύρη σελίδα» στο βιβλίο της ιστορίας του η περσινή αγωνιστική περίοδος, όπου το σωματείο δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη δίνη της κρίσης των τελευταίων ετών και οδηγήθηκε σε ποδοσφαιρικό «λουκέτο», μη δηλώνοντας συμμετοχή στις διοργανώσεις της Ένωσης κι ενώ είχε κερδίσει την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Φέτος, επαναδραστηριοποιήθηκε, αγωνίζεται στη χαμηλότερη κατηγορία και, στην προσπάθεια να ανακτήσει την παλιά του… δόξα, χρειάζεται την καθοδήγησή σου!

4. Νίκη Ευκαρπίας (Β΄ ΕΠΣ Κιλκίς)

Εάν δεν υπήρχε η χρυσή πενταετία 2003-2008, η Νίκη Ευκαρπίας θα ήταν μία τυπική και συνηθισμένη ομάδα της ΕΠΣ Κιλκίς, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Οι σημαντικές διακρίσεις που σημείωσε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα «εκτόξευσαν τις μετοχές της» στο ποδοσφαιρικό… χρηματιστήριο του νομού Κιλκίς. Μετρά 20 παρουσίες στην Α΄ Ερασιτεχνική, δύο κατακτήσεις πρωταθλημάτων (2004, 2007), έναν χαμένο τελικό πρωταθλήματος (2006) και δύο χρονιές στη Δ΄ Εθνική Κατηγορία (2005, 2008).

Ο Αθλητικοδραματικός Σύλλογος Νίκη Ευκαρπίας απουσιάζει από την Ανώτερη Κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς την τελευταία δωδεκαετία. Έχοντας φέτος στο δυναμικό του κάποιους ποδοσφαιριστές με εμπειρίες από τα εθνικά πρωταθλήματα, είναι ζήτημα χρόνου να ξαναζήσει μεγάλες στιγμές!

5. Κεραυνός Βάθης (Α΄ ΕΠΣ Κιλκίς)

Το 1954, σε ένα ορεινό χωριό των Κρουσσίων, γεννήθηκε ένας σύλλογος που αποτέλεσε σημαντική αθλητική κυψέλη, αναδεικνύοντας ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που σταδιοδρόμησαν σε όλες τις Εθνικές Κατηγορίες.
Η τελευταία εικοσαετία είχε τις περισσότερες συγκινήσεις στις καρδιές των φιλάθλων. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, ο Αθλητικός Όμιλος Κεραυνός Βάθης έζησε δύο αήττητα πρωταθλήματα Γ΄ Ερασιτεχνικής, τρεις ανόδους, δύο υποβιβασμούς αλλά και τρεις περιόδους χωρίς αγωνιστική δράση. Κορυφαίο επίτευγμα η περσινή άνοδος στην Ανώτερη Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, η ομάδα διαθέτει τη real-life διοίκηση και ολόκληρο το ρόστερ της, στο οποίο θα βρείτε τους πρώην επαγγελματίες Νίκο Ηλιάδη και Βασίλη Τομπατζίδη κι αρκετούς άλλους ντόπιους παίκτες με εμπειρία. Με αυτό το υλικό, η σωτηρία του Κεραυνού, στην «παρθενική» του παρουσία στα σαλόνια της Α΄ Ερασιτεχνικής, θεωρείται δεδομένη, οπότε, πρωταρχικός σκοπός είναι μια καλή πορεία και κατόπιν, γιατί όχι, η κατάκτηση της κορυφής και το ταξίδι προς τις Εθνικές Κατηγορίες!

6. Μακεδονικός Γρίβας (Β΄ ΕΠΣ Κιλκίς)

Αποτελεί ένα από τα πιο γραφικά χωριά του νομού Κιλκίς, με χαρακτηριστική ομορφιά τοπίου, θαυμάσιο κλίμα και ζωντανή τοπική παράδοση. Εκεί παράγεται εξαιρετικό τυρί, κάστανα πρώτης ποιότητος, εκλεκτό κρασί και τσίπουρο. Ιδιαίτερη πατρίδα των «σουπερλιγκάτων» ποδοσφαιριστών Δημήτρη Γιάντση (Ηρακλής, Κέρκυρα, Λεβαδειακός), Γιώργου Μήτκου (Πανηλειακός) και Γιάννη Στόιου (Βέροια, Εδεσσαϊκός), η Γρίβα διαθέτει ένα γήπεδο-στολίδι, στους πρόποδες της ανατολικής πλαγιάς του Πάικου που φιλοξενεί και το μεγαλύτερο ίσως δάσος καστανιών στην Ελλάδα.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μακεδονικός Γρίβας δραστηριοποιείτο από τις αρχές της δεκαετίας του ’50, αλλά εντάχθηκε στο δυναμικό της ΕΠΣ το 1978. Ήταν εκείνη την περίοδο που απέκτησε και τα χρώματα που φέρει έως σήμερα, μπλε και κίτρινο, τα οποία οφείλονται στην αγάπη του υπεύθυνου της 1ης εμφάνισης, για την εθνική… Σουηδίας! Το σωματείο της Παιονίας έφτασε μια ανάσα από το νταμπλ (ήττα στον τελικό play-off πρωταθλήματος Α΄ Ερασιτεχνικής και φιναλίστ στο κύπελλο ΕΠΣ Κιλκίς) το 1998, κατέκτησε τελικά το πρωτάθλημα το 1999, αλλά απέτυχε στα μπαράζ ανόδου στη Δ΄ Εθνική. Σκοπός σας είναι να δημιουργήσετε μια ομάδα σχεδόν απ’ το μηδέν (δεν υπάρχει κανένας ποδοσφαιριστής στο ρόστερ!) και να πετύχετε τον πολυπόθητο προβιβασμό απ’ το τοπικό στο περιφερειακό πρωτάθλημα… κι ακόμα παραπέρα!

7. ΠΟ Ξηρόβρυσης (Β΄ ΕΠΣ Κιλκίς)

Η Ποδοσφαιρική Ομάδα της μαρτυρικής Ξηρόβρυσης πρωτοϊδρύθηκε το 1954, ενώ ξεκίνησε να συμμετέχει στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Κιλκίς το 2008, έχοντας εγγραφεί τον προηγούμενο χρόνο στο μητρώο της ΕΠΟ. Το γήπεδο έχει ονομαστεί εις μνήμην του επιθετικού Γιώργου Τηλκερίδη, ο οποίος «έφυγε» πάρα πολύ νωρίς, τόσο από την αγκαλιά των γονιών και των οικείων του προσώπων, όσο και από την αγαπημένη του ομάδα και τους συμπαίκτες του.

Στη σύνθεση της ΠΟΞ θα βρείτε τον «αειθαλή» άσο του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου Ανέστη Γεωργιάδη, με τη διπλή ιδιότητα παίκτη-γυμναστή. Στη μικρή του αγωνιστική ιστορία, ο σύλλογος δεν έχει καταφέρει κάτι αξιοσημείωτο, οπότε είναι στο χέρι σας να εμπλουτίσετε το παλμαρέ του!

(911)

peritri Υπεύθυνος της ελληνικής ομάδας έρευνας/εξωτερικός συνεργάτης της SI από το 2002. Mέλος της μεταφραστκής ομάδας του Football Manager. Συνιδρυτής του fmgreece.gr.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close