Home Άρθρα Αφιερώματα Η ΑΕΚ στα Football Manager (FM2005 – FM2016)
Η ΑΕΚ στα Football Manager (FM2005 – FM2016)

Η ΑΕΚ στα Football Manager (FM2005 – FM2016)


Η ΑΕΚ χθες γιόρτασε τα 92 της χρόνια, έτσι μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι η σειρά της ΑΕΚ για να δούμε τους παίκτες που είχε σε όλα τα Football Manager!

Ακριβότεροι παίκτες της ΑΕΚ στα Football Manager:

αν ο ακριβότερος παίκτης είναι δανεικός υπάρχει στη λίστα και παίκτης που ανήκει στην ομάδα καθώς η αξία των δανεικών υπολογίζεται με διαφορετικά κριτήρια)

Football Manager 2005: Νίκος Λυμπερόπουλος

Football Manager 2006: Κώστας Κατσουράνης

Football Manager 2007: Andrija Delibasic (δανεικός), Νίκος Λυμπερόπουλος

Football Manager 2008: Ismael Blanco (δανεικός), Παναγιώτης Λαγός

Football Manager 2009: Agustin Pelletieri (δανεικός), Σωτήρης Κυργιάκος

Football Manager 2010: Krisztian Nemeth (δανεικός), Ignacio Scocco

Football Manager 2011: Ignacio Scocco

Football Manager 2012: Steve Beleck (δανεικός), Fabian Vargas

Football Manager 2013: Αντώνης Πετρόπουλος

Football Manager 2014: Miguel Angel Cordero

Football Manager 2015: Helder Barbosa

Football Manager 2016: Bruno Zuculini (δανεικός), Andre Simoes

Δείτε παρακάτω μερικά επιλεγμένα screenshots από επιλεγμένους παίκτες κάθε χρονιάς.



Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.