Home Άρθρα Ειδήσεις Sports Interactive Patch 16.3 με data update μεταγραφών Ιανουαρίου!
Patch 16.3 με data update μεταγραφών Ιανουαρίου!

Patch 16.3 με data update μεταγραφών Ιανουαρίου!

1.01K
5

Η ανανεωμένη database με όλες τις μετακινήσεις παικτών που έγιναν στη πρόσφατη μεταγραφική περίοδο είναι εδω! Η SI έθεσε σε κυκλοφορία μέσω steam το νέο patch που συνδυάζει διορθώσεις στον κώδικα του παιχνιδιού με το data update που περιλαμβάνει όλα όσα άλλαξαν από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου, σε επίπεδο ικανότητας παικτών και φυσικά μεταγραφών.

1) Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα περισσότερο από το να είστε online στο steam. Σε αυτή την περίπτωση, την πρώτη φορά που θα “τρέξετε” το παιχνίδι, θα “φορτωθεί” το νέο patch. Αν δείτε ότι δεν γίνεται update, κλείστε το steam και ανοίξτε το ξανά.

2) Οι διορθώσεις στον κώδικα του συγκεκριμένου patch θα περαστούν είτε δημιουργήσετε νέο save είτε συνεχίσετε ένα από αυτά που ήδη έχετε αποθηκευμένα.

3) Τις αλλαγές στη database, δηλαδή τις όποιες μετακινήσεις παικτών που έχουν γίνει ως τώρα και τις όποιες αλλαγές στις καρτέλες τους, θα τις δείτε ΜΟΝΟ αν δημιουργήσετε νέο save.

4) Όταν περάσετε το νέο patch στο FM2016, και ξεκινήσετε νέο παιχνίδι, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στη “παλιά” και τη “νέα” database. Θα μπορείτε δηλαδή να επιλέξετε αν θέλετε να είναι τα ρόστερ των ομάδων είτε όπως είχαν διαμορφωθεί μέχρι στα μέσα Σεπτεμβρίου είτε όπως διαμορφώθηκαν μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

5) Σβήστε απο το C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Football Manager 2016\data\db\1630\lnc\all τα αρχεία fake.lnc, nleague.lnc έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί η εθνική Γερμανίας και το πρωτάθλημα Ιαπωνίας. Το greek name change.lnc και τα υπόλοιπα αρχεία δεν τα πειράζουμε!

6) Όλες οι αλλαγές που περιλαμβάνονται στο patch βρίσκονται εδώ: http://community.sigames.com/showthread.php/4537277)

7) Ελλείψεις/λάθη/παραδοχές/ενημέρωση σχετικά με την ελληνική database και τα ελληνικά πρωταθλήματα:

 • Διορθώθηκε το πρόβλημα με τη μη δήλωση παικτών στη Β’ Εθνική από την AI
 • Διορθώθηκε το πρόβλημα με τη μη εμφάνιση του μήνα σε κάποιες περιπτώσεις στα ελληνικά
 • Εργοτέλης και Ολυμπιακός Βόλου δεν συμμετέχουν εξ αρχής στη Β’ Εθνική
 • Οι περισσότεροι νέοι παίκτες που προστέθηκαν στην ελληνική database είναι αμετάφραστοι (θα εμφανίζονται με greeklish)
 • Μεταγραφές προς Κίνα, Νότια Κορέα δεν έχουν περαστεί αφού πραγματοποιήκαν πολύ αργά, π.χ. μεταγραφή Pitu Garcia
 • Έχουν περαστεί κανονικά οι ανακοινωθείσες μεταγραφές της Παναχαϊκής, οι οποίες όμως στη συνέχεια ακυρώθηκαν αφού δεν κατατέθηκαν τα δελτία τους στην ΕΠΟ
 • Μεταγραφές Γ’ Εθνικής που έγιναν μετά τα μέσα Φεβρουαρίου δεν έχουν περαστεί (η μεταγραφική περίοδος από Γ’ Εθνική και κάτω έληγε 29/2)
 • Υπάρχει παίκτης Sandro Baglione στην Καλλιθέα εκ παραδρομής
 • Το patch της Γ’ Εθνικής και των χαμηλότερων κατηγοριών δουλεύει μόνο με την αρχική database. Θα υπάρξει σχετικό update για να δουλέψει και με τη νέα. Προς το παρόν, αν θέλετε να παίζετε με τη νέα database, απενεργοποιήστε το επιλέγοντας στην αρχή ενός νέου παιχνιδιού “κανένα” στο “αρχεία δεδομένων” ή προσαρμογή και ξετικάρισμα του σχετικού αρχείου, δείτε σχετική εικόνα

Καλό κάψιμο!

(1013)

Tsakalaki Αν νομίζεις οτι το Football Manager "είναι ένα παιχνίδι μωρέ..." δε θα με καταλάβεις ποτέ. Αν νομίζεις οτι το fmgreece.gr "είναι ένα σάιτ που κατεβάζεις γραφικά" δε θα με καταλάβεις ποτέ. Και δε θα φταις εσύ. Απλά εγώ την έχω δει περίεργα με το Manager που το "κόλλησα" το 1995 και κανείς δε βρέθηκε να πει στη μάνα μου " Κυρία Κλεάνθη, ανίατη είναι η συγκεκριμένη ασθένεια...". Αν το έπαθες κι' εσύ πάντως, είσαι στο σωστό μέρος. Όχι, δε γιατρεύουμε κανέναν. Απλά μαζευτήκαμε εδώ για να δίνουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον. Come on, join the joyride...

Comment(5)

 1. Σε εμένα στους γκόλκιπερς δεν υπάρχει το στατιστικό αποκρούσεις. Το βγάλανε ή είναι πρόβλημα?

 2. και το αρχείο licensing στο φάκελο dbc
  και το αρχείο fake στο φάκελο edt
  και το αρχείο lic_dan_swe_fra στο φάκελο lnc

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close