δοκιμασε να φορτώσεις το last save και οχι το κανονικό σου μπας και ειναι αυτο κομπλε
Football Manager 2024 info
- Tsouninho
- Youth Pro
- Football Manager της ομάδας: Πας Γιαννινα
- Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακος
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 4 times
Ρεντ Μπουλ Γιάννενα >viewtopic.php?t=46195
-
- Trialist
- Football Manager της ομάδας: Betis
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Το last save είναι το κανονικό και το προηγούμενο save από το auto είναι κανά μήνα πριν.
6-7 ματς πριν δηλαδή. ήμουν δέκατος πήγα 5ος και έχω ξενερώσει τώρα η πρέπει να τα ξαναπαίξω όλα από την αρχή η το αφήνω.
6-7 ματς πριν δηλαδή. ήμουν δέκατος πήγα 5ος και έχω ξενερώσει τώρα η πρέπει να τα ξαναπαίξω όλα από την αρχή η το αφήνω.
- Rocknrollallnight83
- Amateur
- Football Manager της ομάδας: ΑΕΚ
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Καλησπέρα σας νομίζω ότι έχω βρει bug. Στα τελευταία fm βάζω σαν έναρξη της σεζόν το Μεξικό γιατί είναι το πιο νωρις που μπορείς να αρχίσεις το παιχνίδι όπου και να παίξεις. Στο τελευταίο λοιπόν παιχνίδι το έκανα ξανά μέχρι το τελευταίο update. Όταν βάζω λοιπόν έναρξη στο Μεξικό και θέλω να παίξω για παράδειγμα στην Ελλάδα μου απενεργοποιεί τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό.
- spiros91
- Indispensible
- Football Manager της ομάδας: Palermo
- Αγαπημένη Ομάδα: Chelsea, AEK
- facebook προφίλ: spiros.argiriou.1
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 3 times
Καλησπέρα παίδες...
Έχω μια ερώτηση...
Έχω βάλει λεφτά μέσω In game editor σε διάφορες Ελληνικές ομάδες (πήρε Conf ο ΟΦΗΣ διάολε) και όντως παίρνουν μεγάλους παίχτες. Όπως ειναι λογικό, πληρώνουν κάτι τις παραπάνω σε μισθους και αγορές για να τους πάρουν. Ωστόσο βλέπω αρκετά συχνά παίχτες π αγόρασαν 50 και 60 μυρια, να τους πουλάνε την επόμενη σεζόν με 20. Και δεν ειναι μονο 1 περίπτωση, αλλά πολλές. Ξέρετε αν παίζει ρόλο το "Rich Benefactor" π υπάρχει μέσω in game editor ή έστω πως μπορώ να το κάνω λιγο πιο "νορμάλ"?
Ευχαριστώ.
Έχω μια ερώτηση...
Έχω βάλει λεφτά μέσω In game editor σε διάφορες Ελληνικές ομάδες (πήρε Conf ο ΟΦΗΣ διάολε) και όντως παίρνουν μεγάλους παίχτες. Όπως ειναι λογικό, πληρώνουν κάτι τις παραπάνω σε μισθους και αγορές για να τους πάρουν. Ωστόσο βλέπω αρκετά συχνά παίχτες π αγόρασαν 50 και 60 μυρια, να τους πουλάνε την επόμενη σεζόν με 20. Και δεν ειναι μονο 1 περίπτωση, αλλά πολλές. Ξέρετε αν παίζει ρόλο το "Rich Benefactor" π υπάρχει μέσω in game editor ή έστω πως μπορώ να το κάνω λιγο πιο "νορμάλ"?
Ευχαριστώ.
- mojotzotzo
- Moderator
- Αγαπημένη Ομάδα: GB Packers
- Status: WIP
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 7 times
Νομιζώ ότι είναι δύσκολο να πουλήσεις ακριβά λόγω χαμηλού reputation χώρας/πρωταθλήματος/ομάδων.
- These users thanked the author mojotzotzo for the post:
- spiros91 (Thu Feb 22, 2024 11:19 pm)
- Rating: 12.5%
- peritri
- Head Researcher - Webmaster
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 26 times
Κυκλοφόρησε το Football Manager 2024 Main Data Update!
https://www.fmgreece.gr/columns/sigames ... ta-update/
https://www.fmgreece.gr/columns/sigames ... ta-update/
-
- Youth Pro
- Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικος
- Has thanked: 1 time
Ωραια που βγηκε το κανουργιο patch αλλα δεν εχει τον maximovic στον παο ως μελλοντικη μεταγραφη.
Τουλαχιστον αυτο βλεπω οταν κανεις καινουργιο save.
Τουλαχιστον αυτο βλεπω οταν κανεις καινουργιο save.
-
- Youth Pro
- Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικος
- spiros91
- Indispensible
Τραυματίζεται το βασικό αριστερό μου σέντερ μπακ, οπότε βάζω τον 22χρονο αναπληρωματικό στα επόμενα 6 ματς. Παίζει και τα 6 90λεπτα. Τον αφήνει ο κατσαπλιάς ο προπονητής εκτός εθνικής (ενώ τον είχε καλέσει τον προηγούμενο μήνα που δεν έπαιζε) και μ λεει θέλω ν παιζω περισσότερο για ν πάω στην Εθνική. Πως να το διαχειριστώ αυτό? Πραγματικά δεν ξέρω.
- stratos79
- Hot Prospect
- Football Manager της ομάδας: Παναθηναικος και όχι μόνο!!!
- Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικος-Α.Ο.Καβαλας
- Been thanked: 1 time
Κάποια στιγμή πρέπει να διορθωθεί αυτή η μαλ@#$%. Και σε μένα το ίδιο γίνεται και μάλιστα σε περιπτώσεις που βάζω τους βασικούς Τσουλου και τις αλλαγές στο πρωτάθλημα και μάλιστα με κάτι χωριά και οι βασικοί μου λένε δεν παίζω αρκετά ενώ παίζουν όλα τα ματς τσουλού, τα εκτός του πρωταθλήματος και τα ντέρμπυ μέσα έξω!!!spiros91 wrote: ↑Sun Apr 14, 2024 4:10 pm Τραυματίζεται το βασικό αριστερό μου σέντερ μπακ, οπότε βάζω τον 22χρονο αναπληρωματικό στα επόμενα 6 ματς. Παίζει και τα 6 90λεπτα. Τον αφήνει ο κατσαπλιάς ο προπονητής εκτός εθνικής (ενώ τον είχε καλέσει τον προηγούμενο μήνα που δεν έπαιζε) και μ λεει θέλω ν παιζω περισσότερο για ν πάω στην Εθνική. Πως να το διαχειριστώ αυτό? Πραγματικά δεν ξέρω.
- Rating: 12.5%
Η Σιωπή είναι η πιο Τέλεια Εκφραση της Περιφρόνησης...
- spiros91
- Indispensible
Νομίζω είναι επίτηδες έτσι για ν σε κάνουν να αγοράσεις τον in game ακόμα και αν δεν έχεις σκοπό ν πειράξεις άλλα πράγματα.
Εγώ ο μόνος τρόπος που βρίσκω ειναι το "remove unhappiness"
Εγώ ο μόνος τρόπος που βρίσκω ειναι το "remove unhappiness"
- spiros91
- Indispensible
Αν εχεις αγοράσει τον in game editor, πας είτε σε συγκεκριμένο παίχτη είτε στο "my squad / F3" και πατάς στο "στυλό" δίπλα στην υδρόγειο πάνω δεξιά, και πατάς "remove all unhappiness".