Σαν του ΠΑΟΚ την πλημμύρα…

Συζητήστε σχετικά με το νέο Football Manager 2023
Post Reply
pseest
Trialist
Trialist
Posts: 18
Joined: Thu Mar 03, 2005 1:04 am
Football Manager της ομάδας: PAOK
Αγαπημένη Ομάδα: PAOK
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Έχω παίξει τρεις χρονιές με τον ΠΑΟΚ και αν εξαιρέσεις την πρώτη χρόνια που υπάρχει το Μουντιάλ και τον Δεκέμβριο έχουμε διακοπή, τις επόμενες δυο χρονιές, μέσα στο Δεκέμβριο, μου αναβάλλει τρία εντός έδρας παιχνίδια λόγω πλημμυρισμένου γηπέδου. Τα παιχνίδια αυτά, πρέπει να τα χωρέσει μετά στο πρόγραμμα πριν τα play offs, οπότε με αναγκάζει να τα παίξω Φεβρουάριο και Μάρτιο. Επειδή έχω τότε αγώνες κυπέλου και ευρωπαικούς, το αποτέλεσμα είναι να βγάζω 1,5 μήνα με αγώνες ανά 2 μέρες! Εννοείται η ομάδα καταρρέει και στο τέλος χάνω κάθε στόχο. Μου το έκανε αυτό δυο συνεχόμενες χρονιές, περιμένω να δω αν συμβεί και την επόμενη. Επίσης, απ’όσο πρόσεξα, δεν συνέβη αυτό στις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Τώρα αν αρχίσω για κατεστημένο κατά του ΠΑΟΚ και στο fm θα γίνω γραφικός αλλά ρε Μαρινάκη, εσύ τα φταις όλα το ξέρω.
Important
Trialist
Trialist
Posts: 88
Joined: Tue Feb 24, 2015 9:43 pm
Football Manager της ομάδας: AEK
Αγαπημένη Ομάδα: AEK
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

pseest wrote: Sun Nov 13, 2022 9:52 am Καλημέρα σε όλη την παρέα. Έχω παίξει τρεις χρονιές με τον ΠΑΟΚ και αν εξαιρέσεις την πρώτη χρόνια που υπάρχει το Μουντιάλ και τον Δεκέμβριο έχουμε διακοπή, τις επόμενες δυο χρονιές, μέσα στο Δεκέμβριο, μου αναβάλλει τρία εντός έδρας παιχνίδια λόγω πλημμυρισμένου γηπέδου. Τα παιχνίδια αυτά, πρέπει να τα χωρέσει μετά στο πρόγραμμα πριν τα play offs, οπότε με αναγκάζει να τα παίξω Φεβρουάριο και Μάρτιο. Επειδή έχω τότε αγώνες κυπέλου και ευρωπαικούς, το αποτέλεσμα είναι να βγάζω 1,5 μήνα με αγώνες ανά 2 μέρες! Εννοείται η ομάδα καταρρέει και στο τέλος χάνω κάθε στόχο. Μου το έκανε αυτό δυο συνεχόμενες χρονιές, περιμένω να δω αν συμβεί και την επόμενη. Επίσης, απ’όσο πρόσεξα, δεν συνέβη αυτό στις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Τώρα αν αρχίσω για κατεστημένο κατά του ΠΑΟΚ και στο fm θα γίνω γραφικός αλλά ρε Μαρινάκη, εσύ τα φταις όλα το ξέρω.
Δοκίμασε να ζητήσεις αναβάθμιση των εγκαταστάσεων ή βάλε να παίζεις του αγώνες Σάββατο Τεταρτη, η τρίτη λύση είναι να αυξήσεις το ροστερ και το rotation!
pseest
Trialist
Trialist
Posts: 18
Joined: Thu Mar 03, 2005 1:04 am
Football Manager της ομάδας: PAOK
Αγαπημένη Ομάδα: PAOK
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Ζήτησα αναβάθμιση και πήρα τα τέτοια μου. Την τέταρτη σεζόν δεν συνέβη αυτό όμως, έβγαλα μια χαρά όλη τη χρονιά. Ίσως ήταν σύμπτωση που έγινε δυο συνεχόμενες σεζόν.
User avatar
liacovic3
Amateur
Amateur
Posts: 122
Joined: Fri Oct 27, 2006 9:34 am
Football Manager της ομάδας: NOTTS COUNTY
Αγαπημένη Ομάδα: ΑΡΗΣ
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

θα φταίει η κλιματική αλλαγή και δεν έχει πλέον βροχές στη βόρεια ελλάδα...
Post Reply

Return to “Γενική συζήτηση”