Αγορά Football Manager 2023
- peritri
- Head Researcher - Webmaster
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 18 times
Κοίταξες στα spam;
Στείλτους ένα μήνυμα: https://www.eneba.com/el/support
ΥΓ: Τι εννοείς κωδικό του Eneba; Μην τον ποστάρεις εδώ, μάλλον εννοείς τον κωδικό με τον οποίο ενεργοποιείς το παιχνίδι στο Steam. Πού τον βρήκες αυτόν τον κωδικό; Σου τον έστειλαν με email; Και αν ναι, τι σου λένε;
Στείλτους ένα μήνυμα: https://www.eneba.com/el/support
ΥΓ: Τι εννοείς κωδικό του Eneba; Μην τον ποστάρεις εδώ, μάλλον εννοείς τον κωδικό με τον οποίο ενεργοποιείς το παιχνίδι στο Steam. Πού τον βρήκες αυτόν τον κωδικό; Σου τον έστειλαν με email; Και αν ναι, τι σου λένε;
- glad1at0re
- Trialist
- Football Manager της ομάδας: Unemployed
- Αγαπημένη Ομάδα: Sacramento Kings
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
Για να ξέρουν οι μελλοντικοί αγοραστές, χτες αγόρασα το παιχνίδι από το Kinguin κι ακόμα δεν μου έχουν στείλει τίποτα. Πιθανότατα είναι out of stock (αν υπάρχει κάτι τέτοιο σε κωδικούς) ή κάτι άλλο τρέχει. Έχει τύχει κάτι τέτοιο ποτέ σε κανέναν; Παλιότερα είχα κάνει αγορές χωρίς πρόβλημα από αυτούς, αλλά μπήκαν στην μαύρη λίστα τώρα.
- peritri
- Head Researcher - Webmaster
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 18 times
Δεν έχουν support στο Kinguin;glad1at0re wrote: ↑Wed Nov 09, 2022 7:32 pm Για να ξέρουν οι μελλοντικοί αγοραστές, χτες αγόρασα το παιχνίδι από το Kinguin κι ακόμα δεν μου έχουν στείλει τίποτα. Πιθανότατα είναι out of stock (αν υπάρχει κάτι τέτοιο σε κωδικούς) ή κάτι άλλο τρέχει. Έχει τύχει κάτι τέτοιο ποτέ σε κανέναν; Παλιότερα είχα κάνει αγορές χωρίς πρόβλημα από αυτούς, αλλά μπήκαν στην μαύρη λίστα τώρα.
Τα κατάφερες τελικά καταχωρώντας τον κωδικό από το Eneba στο https://redeem.footballmanager.com/;
- glad1at0re
- Trialist
Έστειλα ticket και περιμένω. Τυπικά μέσα στο 48ωρο απαντούν. Θα δούμε αύριο. Το λάθος το έκαναν ήδη που δεν έστειλαν τον κωδικό απευθείας. Τουλάχιστον σε άλλα site (νομίζω HRK ή eneba;) έλεγε ότι μπορεί στη release day να είναι out of stock.Δεν έχουν support στο Kinguin;
- glad1at0re
- Trialist
Update: Μου είπαν σήμερα πως στον συγκεκριμένο seller από όπου το αγόρασα μέσω Kinguin, τα keys ήταν out of stock. Μου έκαναν refund και μου έδωσαν 12% έκπτωση. Το αγόρασα από το ίδιο site αλλά από άλλον seller κι όλα καλά αν και καθυστερημένα.glad1at0re wrote: ↑Wed Nov 09, 2022 10:14 pmΈστειλα ticket και περιμένω. Τυπικά μέσα στο 48ωρο απαντούν. Θα δούμε αύριο. Το λάθος το έκαναν ήδη που δεν έστειλαν τον κωδικό απευθείας. Τουλάχιστον σε άλλα site (νομίζω HRK ή eneba;) έλεγε ότι μπορεί στη release day να είναι out of stock.Δεν έχουν support στο Kinguin;
Χαιρεται. Το λινκ απο το ENEBA λέει ότι δεν μπορει να ενεργοποιηθεί στην Κύπρο το παιχνίδι. Ισχύει ή μπορεί να ενεργοποιηθεί κανονικά; (αν μπορεί να απαντήσει κάποιος ο οποίος το δοκίμασε θα ήταν καλύτερα)
-
- Trialist
- Has thanked: 0
Καλησπέρα μάγκες. Μία ερώτηση. Φέτος άργησα πάρα πολύ για πρώτη φορά να αγοράσω το παιχνίδι και θέλω να το κάνω τώρα. Βλέπω οτι στο steam κοστίζει 60 ευρώ ενώ στο eneba κάτω από 40. Είναι ασφαλές να το αγοράσω από eneba? Πάντα από το steam το αγόραζα και δεν ξέρω τι παίζει με αυτά τα site. Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια απάντηση.