Ατρόμητος 22/23

Bοηθήστε, διορθώστε και πείτε τη γνώμη σας πάνω στο Research σχετικά με τις ομάδες της Super League 1!
koeman
Asst Researcher Απόλλων Καλαμαριάς
Asst Researcher Απόλλων Καλαμαριάς
Posts: 13274
Joined: Sat Apr 19, 2003 11:00 pm
Football Manager της ομάδας: Apollon Kalamarias
Αγαπημένη Ομάδα: Sengkurong FC
Location: Bandar Seri Begawan (Brunei Darussalam)
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

22/07/2022
Στον Ατρόμητο ο Γκαετάν Ρομπάιγ!

Παίκτης της ομάδας μας για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γάλλος, Γκαετάν Ρομπάιγ.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γκαετάν Ρομπάιγ, που αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τη Λανς, με τον νέο μας ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο δύο ετών.

Ο Γκαετάν Ρομπάιγ είναι Γάλλος, γεννημένος στις 9 Ιανουαρίου του 1994 και αγωνίζεται ως εξτρέμ, έχοντας τη δυνατότητα να προσφέρει λύσεις και από τη θέση του δεύτερου επιθετικού.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στην Ακαδημία της Λανς από την οποία αποχώρησε το 2011 σε ηλικία 17 ετών για να αγωνιστεί στην Αράς. Μέσω των εμφανίσεών του, αποκτήθηκε το 2017 για τη δεύτερη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν πραγματοποιώντας 20 συμμετοχές και σκοράροντας οκτώ γκολ και παραχωρήθηκε δανεικός στη Βαλενσιέν στην οποία παρέμεινε για 1,5 χρόνο.

Σε αυτό το διάστημα με τον γαλλικό σύλλογο είχε συνολικά 44 συμμετοχές με 20 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, υποχρεώνοντας την πρώτη του ομάδα, τη Λανς, να τον αγοράσει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τη σεζόν 2019/20 με τη φανέλα της Λανς είχε συνολικά 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας επτά γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ, βοηθώντας τα μέγιστα στην άνοδο του ιστορικού συλλόγου στη Ligue 1. Τον Οκτώβριο του 2020 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Γκενγκάν πραγματοποιώντας συνολικά 23 συμμετοχές και μοιράζοντας οκτώ ασίστ ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε και πάλι στη Βαλενσιέν έχοντας 31 συμμετοχές με επτά γκολ και έξι ασίστ.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας που επέλεξε και πήρε το νούμερο «7», πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr.

«Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και ακόμα περισσότερο στον Ατρόμητο. Είμαι λίγες ώρες εδώ, αλλά έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και τις φιλοδοξίες των ανθρώπων, που κάνουν τα πάντα για να βελτιώσουν ό,τι σχετίζεται με τον Ατρόμητο.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ για αυτή τη συμφωνία τον ιδιοκτήτη, τον κ. Σπανό, τον Τεχνικό Διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο, αλλά και τον προπονητή μου, Κρις Κόλμαν για τη μεγάλη εμπιστοσύνη που μου έδειξε με όλα όσα μου είπε. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω και τους δικούς μου ανθρώπους που ήταν πολύ υποστηρικτικοί για αυτή την απόφαση και φυσικά τους μάνατζέρ μου που προσπάθησαν για το καλύτερο για εμένα.

Γνωρίζω ότι για την ομάδα μας είναι μια πάρα πολύ σημαντική χρονιά η φετινή, καθώς κλείνουμε 100 χρόνια ζωής και στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, ώστε να φέρουμε χαμόγελα στον κόσμο μας και επιτυχίες για τον Ατρόμητο.

Έχω μιλήσει ήδη με τον προπονητή μας Κρις Κόλμαν, και μου άρεσε πολύ το πλάνο του, ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει τους ποδοσφαιριστές του και εμένα, μου άρεσε επίσης το πώς σκέφτεται να με αξιοποιήσει και γενικότερα χάρηκα πάρα πολύ για όσα άκουσα από αυτόν. Πραγματικά ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του».

Παράλληλα, έστειλε και το μήνυμά του στους οπαδούς της ομάδας μας:

«Όπως είπα γνωρίζω ότι είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για μας λόγω των 100 χρόνων του Ατρόμητου, οπότε ανυπομονώ να τους δω από κοντά, τους περιμένω στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε για φέτος».

Bienvenu Gaëtan!

www.atromitosfc.gr/transfers/ston-atrom ... n-rompaig/
User avatar
peritri
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Posts: 75777
Joined: Mon Sep 16, 2002 11:00 pm
Location: Νέο Ψυχικό
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times
Contact:

Περάστηκαν.
User avatar
peritri
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Posts: 75777
Joined: Mon Sep 16, 2002 11:00 pm
Location: Νέο Ψυχικό
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times
Contact:

Έναρξη συνεργασίας με τον Λόρενς Ντε Μποκ
30/07/2022 | 17:28
Έναρξη συνεργασίας με τον Λόρενς Ντε Μποκ
Παίκτης του Ατρόμητου με ελεύθερη μεταγραφή από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ ο Λόρενς Ντε Μποκ.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Λόρενς Ντε Μποκ με ελεύθερη μεταγραφή από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ, με τον νέο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο 29χρονος, Λόρενς Ντε Μποκ, είναι γεννημένος στο Βέλγιο, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ ενώ μπορεί με ευκολία να συνεισφέρει και ως κεντρικός αμυντικός. Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα μόλις στα 16 του χρόνια με τη Λόκερεν, από τη σεζόν 2010/11 λογιζόταν ως μία βασική λύση και το 2012 πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου με την τότε ομάδα του.

Χάρη στις εμφανίσεις του, τον Ιανουάριο του 2013 τον απέκτησε με μεταγραφή 3,5 εκατ. ευρώ η Κλαμπ Μπριζ και αποδείχθηκε μία από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες στην ιστορία του συλλόγου, καθώς παρέμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, όταν και πήρε μεταγραφή στη Λιντς. Στην Κλαμπ Μπριζ πραγματοποίησε συνολικά 177 εμφανίσεις και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (2016, 2018), ένα Κύπελλο (2015) και ένα Σούπερ Καπ (2016/17). Παράλληλα, κατέγραψε 30 συμμετοχές σε επίπεδο Champions και Europa League.

Μετά τη Λιντς ακολούθησαν παρουσίες σε Οστάνδη, Σάντερλαντ και Ντεν Χάαγκ και επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ζούλτε Βάρεγκεμ το 2020. Με τον βελγικό σύλλογο ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος και αρχηγός της ομάδας, πραγματοποιώντας συνολικά 62 συμμετοχές ενώ αγωνίστηκε κανονικά στο πρώτο επίσημο ματς της πρώην ομάδας του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Βελγίου.

Παράλληλα, ο Λόρενς Ντε Μποκ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες του Βελγίου, ενώ έχει αποτελέσει και μέλος αποστολής της εθνικής Ανδρών.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα που πήρε τη φανέλα με το νούμερο «28», πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr.

https://www.atromitosfc.gr/transfers/en ... -nte-mpok/

Έναρξη συνεργασίας με τον Βίνταρ Eρν Κιάρτανσον
01/08/2022 | 18:35
Έναρξη συνεργασίας με τον Βίνταρ Eρν Κιάρτανσον
Νέος επιθετικός της ομάδας μας ο 32χρονος Ισλανδός, Βίνταρ Eρν Κιάρτανσον.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Βίνταρ Eρν Κιάρτανσον, που αποκτήθηκε ως ελεύθερος και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο Βίνταρ Ορν Κιάρτανσον γεννήθηκε στο Σέλφος της Ισλανδίας και από την ομάδα της περιοχής του άρχισε και την καριέρα του σε ηλικία μόλις 16 ετών. Η πρώτη του γεμάτη σεζόν ήταν το 2010/11 και μέχρι να αποχωρήσει κατέγραψε 55 συμμετοχές και 26 γκολ, επιδόσεις που τον έφεραν στη Φίλκιρ με την οποία είχε 30 συμμετοχές και 21 γκολ, νούμερα που τον ανέδειξαν πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα της πατρίδας του.

Το 2014 πήρε τη μεταγραφή του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Νορβηγία για τη Βαλερένγκα κι εκεί δεν σταμάτησε να «πυροβολεί». Ο Κιάρτανσον ολοκλήρωσε τη σεζόν με 31 γκολ σε 33 συμμετοχές και φυσικά αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Νορβηγία. Οι επιδόσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες και έτσι η κινεζική Ζιανγκζού τον απέκτησε έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Παρά την αλλαγή ηπείρου, ο Κιάρτανσον συνέχιζε να σκοράρει και σε 35 συμμετοχές, είχε 13 γκολ και 7 ασίστ, ενώ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Για τον Κιάρτανσον είχε έρθει η ώρα για την επιστροφή του στην Ευρώπη και το 2015/16 αγωνίστηκε στη Μάλμε, με τα νούμερά του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την τότε ομάδα του να είναι εντυπωσιακά, έχοντας 17 γκολ σε 25 συμμετοχές.

Μετά την εξαιρετική του σεζόν, το καλοκαίρι του 2016 ακολούθησε ακόμα μία μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων, καθώς η Μακάμπι Τελ Αβίν τον ενέταξε στο δυναμικό της το καλοκαίρι του 2016. Με τους Ισραηλινούς είχε συνολικά 92 συμμετοχές με 44 γκολ σε δύο χρόνια παρουσίας και μάλιστα τη σεζόν 2016/17 αναδείχθηκε για τρίτη φορά στην καριέρα του πρώτος σκόρερ ενός πρωταθλήματος.

Από το 2018 έως το 2020 αγωνίστηκε από τη Ροστόφ ως δανεικός σε Χάμαρμπι, Ρούμπιν Καζάν και Μαλάτιασπορ και τον τελευταίο 1,5 χρόνο, που επέστρεψε στη Βαλερένγκα είχε 40 συμμετοχές και 20 γκολ.

Συνολικά στην καριέρα του, ο Βίνταρ Κιάρτανσον έχει πάνω από 400 συμμετοχές σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο, με περισσότερα από 200 γκολ.

Παράλληλα, ο Κιάρτανσον, που επέλεξε και πήρε τη φανέλα με το νούμερο «11» είναι 32 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Μετά την ολοκλήρωση και του τυπικού σκέλους της συμφωνίας, το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα, πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr.

https://www.atromitosfc.gr/transfers/en ... iartanson/
User avatar
peritri
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Posts: 75777
Joined: Mon Sep 16, 2002 11:00 pm
Location: Νέο Ψυχικό
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times
Contact:

Ζητήθηκαν.
User avatar
peritri
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Posts: 75777
Joined: Mon Sep 16, 2002 11:00 pm
Location: Νέο Ψυχικό
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times
Contact:

Επόμενη στάση… η πιο Ατρόμητη φανέλα!
14/08/2022 | 20:01 Image Η νέα εμφάνιση της ομάδας μας έφτασε και σας περιμένει να την αποκτήσετε!

Νέα σεζόν, νέα όνειρα και νέα φανέλα!

Αναμονή τέλος! Οι τρεις νέες εμφανίσεις της ομάδας μας που θα μας οδηγήσουν στα 100 χρόνια ζωής είναι εδώ και ο custom σχεδιασμός αποκλειστικά για τον Ατρόμητο από την εταιρεία ένδυσης «Capelli» εντυπωσιάζει. Το μπλε και το άσπρο είναι φυσικά τα χρώματα που θα συντροφεύουν όπως πάντα το όνομα «Ατρόμητος».

Τα αποκαλυπτήρια των νέων μας εμφανίσεων έγιναν σε Περιστεριώτικο… φόντο, με τον αρχηγό μας, Κυριάκο Κιβρακίδη και τους Βίκτορα Κλωναρίδη , Ντάνι Σουάρεθ σε ρόλο «μοντέλων» να φορούν με περηφάνια το Αστέρι στο στήθος μέσα στους δρόμους της πόλης μας και συγκεκριμένα στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ, Ανθούπολη, Περιστέρι και Άγιο Αντώνιο.

Σύντομα οι Νέες εμφανίσεις θα σας περιμένουν στο Atromitos Store για να τις αποκτήσετε!

https://www.atromitosfc.gr/news/epomeni ... ti-fanela/

Σε ευχαριστούμε, Χάρη!
16/08/2022 | 14:19
Σε ευχαριστούμε, Χάρη!
Στη Σίβασπορ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χάρης Χαρίσης.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την παραχώρηση του Χάρη Χαρίση στην Κυπελλούχο Τουρκίας Σίβασπορ, με την ομάδα μας να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Χάρης αποκτήθηκε το 2019 και από τότε αποτέλεσε αναπόσπαστο μέλος του Ατρόμητου, καταγράφοντας συνολικά 84 συμμετοχές και πετυχαίνοντας ένα τέρμα ενώ αποτέλεσε και εκ των αρχηγών του Αστεριού.

Με την παρουσία του τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, ο Χάρης εξελίχθηκε σε μία εμβληματική φυσιογνωμία του Ατρόμητου αυτά τα χρόνια και χάρη στην αγωνιστική του προσήλωση θα θεωρείται πάντα μέλος της οικογένειας της ομάδας μας.

https://www.atromitosfc.gr/announcement ... oume-xari/
User avatar
peritri
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Posts: 75777
Joined: Mon Sep 16, 2002 11:00 pm
Location: Νέο Ψυχικό
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times
Contact:

Περάστηκαν.
User avatar
peritri
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Posts: 75777
Joined: Mon Sep 16, 2002 11:00 pm
Location: Νέο Ψυχικό
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times
Contact:

Έναρξη συνεργασίας με τον Ουαζντί Κεσχρίντα
29/08/2022 | 18:04
Έναρξη συνεργασίας με τον Ουαζντί Κεσχρίντα
Παίκτης της ομάδας μας για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ουαζντί Κεσχρίντα.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τυνήσιο διεθνή, Ουαζντί Κεσχρίντα, που υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τη Σαλερνιτάνα, με τον ιταλικό σύλλογο να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Ουαζντί Κεσχρίντα είναι 26 ετών (5/11/95), αγωνίζεται ως δεξιός μπακ-χαφ και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας πραγματοποιήσει 18 συμμετοχές. Προέρχεται από τις Ακαδημίες της Ετουάλ Σπορτίβ ντου Σαχέλ, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της πατρίδας του, στην οποία αποτέλεσε και βασικό στέλεχος από το 2016 και μετά, όταν έγινε επαγγελματίας.

Με την Ετουάλ Σπορτίβ ντου Σαχέλ κατέγραψε συνολικά 124 συμμετοχές και αποχώρησε το 2021 για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην ιταλική Serie A για λογαριασμό της Σαλερνιτάνα.

Με τον ιταλικό σύλλογο πραγματοποίησε συνολικά 20 συμμετοχές αγωνιζόμενος και φέτος για τον θεσμό του Coppa Italia, δείχνοντας ότι είναι στην κατάλληλη φυσική κατάσταση για την άμεση ένταξή του στα πλάνα του Κρις Κόλμαν.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την υπογραφή των συμβολαίων, ο Ουαζντί Κεσχρίντα που επέλεξε το νούμερο «2», πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr.

https://www.atromitosfc.gr/transfers/en ... kesxrinta/
User avatar
peritri
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Posts: 75777
Joined: Mon Sep 16, 2002 11:00 pm
Location: Νέο Ψυχικό
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times
Contact:

Έναρξη συνεργασίας με τον Σάμουελ Φριντζόνσον
30/08/2022 | 12:28
Έναρξη συνεργασίας με τον Σάμουελ Φριντζόνσον
Παίκτης της ομάδας μας για τα επόμενα δύο χρόνια ο Σάμουελ Φριντζόνσον.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισλανδό διεθνή, Σάμουελ Φριντζόνσον, που υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αποκτήθηκε με μεταγραφή από τη νορβηγική Βίκινγκ.

Ο «Σάμι» Φριντζόνσον είναι 26 ετών (22/2/96), αγωνίζεται στις θέσεις των χαφ και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα 8 συμμετοχές ενώ ήταν και στην αποστολή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Παράλληλα, έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες.

Τα πρώτα του βήματα τα πραγματοποίησε με την ομάδα της πατρίδας του, την Κέφλαβικ, αλλά σε ηλικία μόλις 17 ετών αποκτήθηκε από την αγγλική Ρέντινγκ για τις Ακαδημίες του συλλόγου. Στο Νησί παρέμεινε μέχρι το 2016, καθώς το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς μετακόμισε στη Νορβηγία για τη Βαλερένγκα στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2019.

Τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Βίκινγκ έχοντας 33 συμμετοχές και πέντε γκολ και χάρη στις εμφανίσεις του συνέχισε την καριέρα του στη γερμανική Πάντερμπορν. Τον Οκτώβριο του 2020 αποκτήθηκε εκ νέου από τη Βίκινγκ με την οποία συμπλήρωσε συνολικά 94 συμμετοχές και 15 γκολ ενώ ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος των πρώτων ματς της φετινής σεζόν στις έξι αναμετρήσεις για τα playoffs του Europa Conference League.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα που επέλεξε το νούμερο «8», πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr.

https://www.atromitosfc.gr/transfers/en ... intzonson/
User avatar
peritri
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Posts: 75777
Joined: Mon Sep 16, 2002 11:00 pm
Location: Νέο Ψυχικό
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times
Contact:

Ζητήθηκαν.
User avatar
peritri
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Posts: 75777
Joined: Mon Sep 16, 2002 11:00 pm
Location: Νέο Ψυχικό
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times
Contact:

Ανακοίνωση παραχώρησης ποδοσφαιριστών με δανεισμό
15/09/2022 | 10:59
Ανακοίνωση παραχώρησης ποδοσφαιριστών με δανεισμό
Σε ομάδες της Super League 2 θα συνεχίσουν πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την επόμενη σεζόν με τη μορφή δανεισμού.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την παραχώρηση πέντε ποδοσφαιριστών της με τη μορφή δανεισμού για τη σεζόν 2022/23.

Ο Γιάννης Τσακίρης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Προοδευτική, ο Αντώνης Τριμμάτης στην Παναχαϊκή, ο Γιώργος Ανθουλάκης στον Μακεδονικό, ο Θανάσης Καραμάνης στον Διαγόρα Ρόδου και ο Μάριος Ζούνης στα Χανιά. Όλες οι ομάδες θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η οικογένεια του Ατρόμητου τους εύχεται να έχουν μια πετυχημένη αγωνιστική σεζόν.

https://www.atromitosfc.gr/transfers/an ... -daneismo/

Ολοκλήρωση συνεργασίας με τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο
15/09/2022 | 17:41
Ολοκλήρωση συνεργασίας με τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο
Λύθηκε το συμβόλαιο του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο.

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος πραγματοποίησε 23 συμμετοχές με την ομάδα μας και είχε ένα γκολ.

Ο Ατρόμητος του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

https://www.atromitosfc.gr/transfers/ol ... tonopoulo/
User avatar
peritri
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Posts: 75777
Joined: Mon Sep 16, 2002 11:00 pm
Location: Νέο Ψυχικό
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times
Contact:

Περάστηκαν.
User avatar
peritri
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Posts: 75777
Joined: Mon Sep 16, 2002 11:00 pm
Location: Νέο Ψυχικό
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times
Contact:

Ολοκλήρωση συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Καρτάλη
16/09/2022 | 12:44
Ολοκλήρωση συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Καρτάλη
Λύθηκε το συμβόλαιο του Αλέξανδρου Καρτάλη.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Καρτάλη.

Ο Αλέξανδρος Καρτάλης πραγματοποίησε 17 συμμετοχές με την ομάδα μας.

Ο Ατρόμητος του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

https://www.atromitosfc.gr/transfers/ol ... o-kartali/
User avatar
peritri
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Posts: 75777
Joined: Mon Sep 16, 2002 11:00 pm
Location: Νέο Ψυχικό
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times
Contact:

Περάστηκαν.
User avatar
peritri
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Posts: 75777
Joined: Mon Sep 16, 2002 11:00 pm
Location: Νέο Ψυχικό
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times
Contact:

Ανανέωση συνεργασίας με τον Νίκο Αθανασίου
06/10/2022 | 14:40
Ανανέωση συνεργασίας με τον Νίκο Αθανασίου
Παίκτης της ομάδας μας μέχρι το 2025 ο Νίκος Αθανασίου.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον αριστερό μπακ, Νίκο Αθανασίου, που είναι μέλος των Ακαδημιών μας από την ηλικία των 13 ετών.

O 21χρονος αμυντικός της ομάδας μας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025, αποτελώντας ένα πολύ σημαντικό στέλεχος τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον του Ατρόμητου.

Ο Νίκος Αθανασίου έχει αγωνιστεί με τις Εθνικές ομάδες και παράλληλα έχει πραγματοποιήσει τέσσερις επαγγελματικές συμμετοχές με τον Ατρόμητο, ενώ στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Νίκη Βόλου στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Super League 2. Σε αυτό το διάστημα κατέγραψε 20 συμμετοχές και αποδείχθηκε βασικότατο μέλος της ομάδας της Μαγνησίας.

https://www.atromitosfc.gr/transfers/an ... thanasiou/

Ανανέωση συμβολαίου του Όγκουστ Έρλινγκμαρκ
17/10/2022 | 17:26
Ανανέωση συμβολαίου του Όγκουστ Έρλινγκμαρκ
Παίκτης της ομάδας μας μέχρι το 2024 θα παραμείνει ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Όγκουστ Έρλινγκμαρκ, με το νέο του συμβόλαιο να τον «δένει» στο Περιστέρι μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Σουηδός μέσος της ομάδας μας, που μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός, αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2022 συμβάλλοντας τα μέγιστα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον Ατρόμητο, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και πετυχαίνοντας μάλιστα πολύ κρίσιμα γκολ.

Τη φετινή σεζόν αποτελεί και πάλι ένα κρίσιμο μέλος της ομάδας μας, με την ανανέωση του συμβολαίου του να είναι και επιβράβευση του επαγγελματισμού και της αγωνιστικής του σταθερότητας.

Συνολικά, σε αυτό το διάστημα, ο Έρλινγκμαρκ έχει 21 συμμετοχές με το «Αστέρι» και δύο γκολ.

https://www.atromitosfc.gr/transfers/an ... lingkmark/

Gracias, Juan!
21/12/2022 | 22:01
Gracias, Juan!
Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την πώληση του Χουάν Μουνίθ.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την παραχώρηση του Χουάν Μουνίθ με μεταγραφή σε ομάδα της Ασίας με άμεση ισχύ.

Ο 30χρονος Ισπανός αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2020 και από τότε μέχρι και σήμερα αποτέλεσε σημείο αναφοράς της ομάδας μας, πετυχαίνοντας κρίσιμα γκολ και έχοντας πολύτιμη συνεισφορά στο «Αστέρι».

Σε αυτό το διάστημα της παρουσίας του πραγματοποίησε συνολικά 68 συμμετοχές, έχοντας 10 γκολ και 12 ασίστ, με την απόδοσή του και τα νούμερά του να τον κατατάσσουν ως τον κορυφαίο Ισπανό που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας.

https://www.atromitosfc.gr/news/gracias-juan/
User avatar
peritri
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Posts: 75777
Joined: Mon Sep 16, 2002 11:00 pm
Location: Νέο Ψυχικό
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times
Contact:

Περάστηκαν.
Locked

Return to “Super League 1”