Exeter City Football Club - #TheGrecians

Αναλύστε το υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας σας και προτείνετε τα "πουλέν" σας
Post Reply
User avatar
DimiZag
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Posts: 2278
Joined: Tue Apr 10, 2012 4:30 pm
Football Manager της ομάδας: Wrexham FC
Αγαπημένη Ομάδα: Milan, Ath. Bilbao, Newcastle
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Image

Image


Μετά από έναν χρόνο ''αποχής'' από τον Τομέα Αναλύσεων Ομάδων, ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής στο FM22. Για το comeback διάλεξα να κάνω κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα ή τις hype ομάδες που προκύπτουν κάθε χρόνο μεταξύ των παιχτών του FM. Ετοιμαστείτε λοιπόν, για ένα ταξίδι στην League Two (4η Κατηγορία Αγγλίας) και πιο συγκεκριμένα στο Exeter, στην κομητεία του Devon της νοτιοδυτικής Αγγλίας.
Κάτσε ρε συ DimiZag, θα πείτε, πως και ασχολείσαι με την περιοχή εκεί πέρα; Φυσικά λόγω της ομώνυμης ομάδας, της Exeter City Football Club, μια αγγλική ομάδα με δυνατό ''άρωμα Ελλάδας''. Η ευρύτερη περιοχή έχει έντονη ιστορία και αλληλεπίδραση πολιτισμών που ακολουθεί και τις σημερινές γενιές εκεί. Κέλτες, Ρωμαίοι, Νορμανδοί, Αγγλοσάξονες, Ουαλοί και... ελληνικό (;) στοιχείο! Στο Exeter, μια πόλη 130.000 κατοίκων, θα ακούσεις τους κατοίκους να αλληλοπροσφωνούνται περήφανα ''The Grecians'', που μεταφράζεται ως ''Οι Ελληνιστές''. Πως γίνεται σε μια αγγλική πόλη, 2565 χλμ μακριά από την Αθήνα, να συναντάς έναν τέτοιο ''τοπικιστικό'' όρο; Πάμε να τα πιάσουμε όλα από την αρχή.
Image
Η Exeter City κουβαλάει ένα nickname βγαλμένο από τα ''σπλάχνα'' της 118 ετών ιστορίας της, που μπορεί να ''διχάσει'' τους φιλάθλους της, όταν τους τεθεί το ερώτημα της προέλευσής του. Το ''The Grecians'' και ο τρόπος που υιοθετήθηκε συνοδεύεται από πολλές θεωρίες, άλλες ακραίες, άλλες πιο μετριοπαθείς, με τη μία από αυτές να πηγάζει καθαρά από την ιστορία της πόλης. Το Exeter ''κόβει'' σχεδόν στην μέση ένα σύνολο από τείχη, τα οποία χτίστηκαν αρχικά από τους Ρωμαίους το 55 μ.Χ. και μετέπειτα επεκτάθηκαν κατά τον Μεσαίωνα από τους Αγγλοσάξονες και τους Νορμανδούς.
Πηγαίνοντας χρονικά στο 1726 σε μια γιορτή τη πόλης, για κάποιο περίεργο λόγο έγινε αναπαράσταση της πολιορκίας της Τροίας, από την ''Ιλιάδα'' του Ομήρου. Οι κάτοικοι που ζούσαν μέσα από τα τείχη του Exeter πήραν τον ρόλο των Τρώων, ενώ οι κάτοικοι που ζούσαν έξω από τα τείχη της αγγλικής πόλης, πήραν των ρόλο των Αχαιών. Οι «Έλληνες» ήταν οι κάτοικοι της συνοικίας του Saint Sidwell. Και εκείνοι οι ντόπιοι, μετά από εκείνη την γιορτή, ένιωσαν δέος και τιμή για τον... θεατρικό τους ρόλο. Παραδόξως, άρχισαν ν’ αποκαλούν χαϊδευτικά τους εαυτούς τους ''Greeks'', σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς τους, π.χ. στην αλληλογραφία, σε πινακίδες καταστημάτων, σε pub, σε τοπικές εφημερίδες κλπ.
Image
Σύμφωνα με τον ο Will Barrett και μια θεωρία του (διδάκτωρα καθηγητή Ιστορίας και γεννημένο στο Exeter), οι άνθρωποι που ζούσαν μέσα από τα τείχη της πόλης ήταν γνωστοί ως ''Ρωμαίοι'', όχι μόνο επειδή κατοικούσαν σε μεγάλο βαθμό στην περιοχή του πάλαι ποτέ ρωμαϊκού οικισμού της εκεί περιοχής, αλλά επειδή θεωρούνταν η ''high society'' της πόλης. Αυτή μπορεί να ήταν και η αντίληψη των ανθρώπων που ζούσαν στο Saint Sidwell, οι οποίοι τότε θα είδαν τον ρόλο των ''Ελλήνων'' ως τον περισσότερο αντιπροσωπευτικό. Θα λέγαμε, δηλαδή, πως ταύτισαν τον εαυτό τους με τους πολυμήχανους αρχαίους Έλληνες ήρωες των Ομηρικών Επών, που ξεγέλασαν και νίκησαν τους Τρώες, που, επαναπαυόμενοι, θεωρούσαν τους εαυτούς τους ασφαλείς μέσα από τα τείχη της πόλης. Ένας ακόμη λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι του Saint Sidwell μπορεί να επέλεξαν να διαδραματίσουν τους Έλληνες κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης της πολιορκίας, έχει να κάνει και με τον μεγάλο και υπολογίσιμο ελληνορθόδοξο πληθυσμό να ζούσε τότε στην περιοχή, οπότε μάλλον φαινόταν ''αναπόφευκτη'' η ταύτιση και μπορεί να εξηγήσει γιατί το όνομα, τόσο εύκολα, προσκολλήθηκε στην ιστορία της περιοχής.
Image
Με το πέρασμα των αιώνων, το ''Greeks'' μετατράπηκε σταδιακά σε ''Grecians'' και φτάνοντας στις αρχές του 19ου αιώνα και με την αύξηση της δημοτικότητας του ποδοσφαίρου, προέκυψε η ανάγκη για ένα νέο γήπεδο στην πόλη. Ο χώρος βρέθηκε δίπλα από την άκρη των τειχών και κάπως έτσι πήρε το όνομά της και η νέα έδρα της ομάδας του Saint Sidwell: ''The Grecian Gate''. Η ονομασία διασώθηκε έως και σήμερα, όπου μια από τις εξέδρες του St. James’ Park, της έδρας της Exeter City, καλείται επίσημα έτσι. Αναπόφευκτα, η ομάδα που αγωνίστηκε εκεί ονομαζόταν ''The Grecians'', παρ’ ότι κανονικά ονομαζόταν St Sidwell’s Old Boys. Όταν ο σύλλογος ιδρύθηκε επίσημα το 1901, είχε το όνομα Sidwell United, όμως τα επόμενα χρόνια με τη δημοτικότητα, αλλά και τη δυναμική του συλλόγου να μεγαλώνουν, τον Μάιο του 1904 έγινε ο επίσημος ποδοσφαιρικός αντιπρόσωπος όλης της πόλης και εγένετο η Exeter City Football Club. Ο όρος ''The Grecians'' δεν χάθηκε, αφού ο νέος σύλλογος θα υιοθετούσε το ''Ελληνιστές'' ως το επίσημο nickname, κάτι που επέζησε μέχρι και σήμερα και συνοδεύει την ομάδα και τους οπαδούς της στις αγγλικές κατηγορίες ποδοσφαίρου.
Η ομάδα όπως κάθε αγγλικό club ''κουβαλά'' μεγάλη ιστορία, όμως το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι η φήμη που απέκτησε εκτός του Νησιού. H Exeter City πραγματοποίησε το 1914 τουρ στην Λατινική Αμερική, ως πρεσβευτές, με στόχο την διάδοση του ποδοσφαίρου στην ήπειρο. Μάλιστα, ήταν και το πρώτο club ever που αγωνίστηκε κόντρα στην Εθνική Βραζιλίας, ενώ η Exeter City ''δένεται'' με στενούς δεσμούς φιλίας με την πασίγνωστη βραζιλιανική Fluminense. Γενικότερα οι θεωρίες δεν έχουν τελειωμό, οπότε ας περάσουμε στο -καθαρά- FM-ικό κομμάτι.


:arrow: Περισσότερο Info
https://en.wikipedia.org/wiki/Exeter_City_F.C.
https://eyap.gr/the-grecians-%CE%AD%CE% ... %BD%CE%B9/ Image Στο άνωθι ss βλέπουμε τι μπουζούκι βαράει το club γενικότερα. Από τα φαβορί και φέτος για τα play-offs όπως και πέρσι. O μεγάλος μας αντίπαλος είναι η Plymouth Argyle (West Country Derby), που και φέτος αγωνίζεται στην League One, από πάνω μας δηλαδή. Θα γυρίσει ο τροχός, θα... Ξέρετε την συνέχεια.
Image Στο παραπάνω ss βλέπουμε συνοπτικά τις σημαντικότερες διακρίσεις του συλλόγου.
Image Το St. James' Park είναι το ''κάστρο'' μας και οι οπαδοί μας σε κάθε εντός έδρας ματς υπενθυμίζουν πάντα στους αντιπάλους ότι το γήπεδο ''κατηφορίζει''. Οι εγκαταστάσεις τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και των ακαδημιών είναι μέτριες, όμως για το επίπεδο που αγωνιζόμαστε ώρα είναι πολύ καλό. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πόσους παίχτες ''παράγει'' σχεδόν κάθε χρόνο η ομάδα. Στόχος μας φυσικά η διαρκής αναβάθμιση των εγκαταστάσεων.
Image
Ollie Watkins, Ethan Ampadu, Matt Grimes, Christy Pym, Joel Randall, Jordan Storey, είναι μερικά από τα πιο γνωστά ταλέντα που ''έπλασε'' ο σύλλογος και σην συνέχεια μοσχοπούλησε.


:arrow: Εμφανίσεις Image Μια θεωρία λέει ότι τα πρώτα χρώματα του συλλόγου ήταν το πράσινο και το λευκό μέχρι και το 1910, όπου η Exeter City ανέβηκε στην Southern League και αποφάσισε να αλλάξει στα ερυθρόλευκα. Η αλλαγή έγινε λόγω δυσαρέσκειας των φιλάθλων για το πράσινο χρώμα, ενδεχομένως γιατί θεωρούνταν το χρώμα της κακοτυχίας. Στις εξέδρες συχνά ακουγόταν το σύνθημα ''We hate the Green ones'', για τις πράσινες φανέλες του συλλόγου. Κάποιοι λένε ότι το σύνθημα μετατράπηκε με την πάροδο του χρόνου σε ''We are The Grecians''. Χίλιες φορές τα ερυθρόλευκα θα πω εγώ, αν θέλετε την γνώμη μου. :D


:arrow: Με μια ματιά Image Πέρα από μια κούπα του πρωταθλήτη League Two το 1990, δεν έχουμε και καμιά πλούσια τροπαιοθήκη, Γενικότερα η δεκαετία του 1990 θεωρείται μια ''χρυσή'' περίοδος για το club.


:arrow: Στόχοι συλλόγου και 5ετές πλάνο Image Στόχος μας -τουλάχιστον άμεσος- δεν μπορεί παρά να είναι η άνοδος στην League One. Να τονίσω εδώ, πως η ομάδα δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε κατηγορία πάνω από την League One, οπότε όπως καταλαβαίνετε ο στόχος για άνοδο στην Championship ο συντομότερο είναι ο μεγάλος πόθος. Η Premier League μπορεί να περιμένει κάποια χρόνια.


:arrow: Οικονομικά Image Η Exeter City είναι ένα αυτοοργανωμένο club, που το ''τρέχουν'' οι ίδιοι οι φίλαθλοι του μέσω του ''Exeter City Supporters Trust''. Άρα μηδέν χρέη, πράγμα σημαντικό όταν έχεις αρκετές φιλοδοξίες για το μέλλον. Image Καλό είναι να έχετε τον νου σας σε ρήτρες από παλαιότερες πωλήσεις, καθώς μπορούν να αποτελέσουν ''ενέσεις'' ρευστού, πολύτιμου για τις χαμηλές κατηγορίες.


:arrow: Μεταγραφική δραστηριότητα με την έναρξη του παιχνιδιού Image Το 1,5Μ που πήρε η Exeter City το καλοκαίρι για τον Joel Randall, είναι άλλο ένα παράδειγμα ''big business'' για το επίπεδο της League Two.


:arrow: Roster
Image
α) Τερματοφύλακες Image :!: Σχόλιο/Συμπέρασμα: O δανεικός από την Sheffield Wednesday, Cameron Dawson είναι η βασική μας επιλογή στα γκολποστ με κλειστά. O Harry Lee όντας δικό μας παιδί, έχει όλο το μέλλον μπροστά του, όμως για την ώρα ένας δανεισμός είναι μονόδρομος ώστε να πιάσει το PA που πρέπει. Ο Scott Brown είναι ο νούμερο 2 που θα δίνει λύσεις στα κύπελλα. Το καλοκαίρι μετά την πρώτη σεζόν, μοιραία πρέπει να πάτε για τέρμα βασικό. Οπότε, ή δανεικός ξανά ο Dawson (ή αγορά) ή φέρνουμε κάποιον άλλον. για το επίπεδο αυτό ο Mike Cooper της Plymouth είναι τοπ.

β) Αριστερά Μπακ Image :!: Σχόλιο/Συμπέρασμα: Jack Sparkes, κυρίες και κύριοι. Αγαπημένο πουλέν ήδη από το FM20. Αυτό το 15 στις Σέντρες είναι ό,τι καλύτερο απλά. Δυστυχώς όταν ξεκινάει η σεζόν είναι για κανά 6μηνο στα πιτς, οπότε μέχρι να γυρίσει και να πάρει -δικαιωματικά- φανέλα βασικού, το βάρος πέφτει στον ταλαντούχο Rowe (ελεύθερος από Aston Villa) και Daniel. Grounds-Hartridge μπορούν να δώσουν επιπλέον λύσεις σε άμυνα τεσσάρων, αν και δεν προτείνεται ως σύστημα, όπως θα δείτε παρακάτω. Επομένως, είμαστε παραπάνω από κομπλέ για μια 10ετία με Sparkes-Rowe.

γ) Κεντρικά Μπακ Image :!: Σχόλιο/Συμπέρασμα: Αν πάτε στην λύση τριάδας στα σεντερ μπακ, τότε η τριπλέτα είναι Grounds-Sweeney-Stubbs. Σκυλιά του πολέμου για αυτό το επίπεδο, ειδικά ο Stubbs με 131 PA πάει γκανιάν για Championship. Θα χτίσουμε γύρω του. Hartridge-Dyer είναι το μέλλον από τα σπλάχνα μας, όμως ένας δανεισμός είναι απαραίτητος σε αυτή τη φάση. O Ray δίνει λύσεις κι αυτός με περιορισμένες δυνατότητες. Και εδώ είμαστε πλήρεις για χρόνια, αν και προσωπική καψούρα είναι ο Godwin-Malife από την Forest Green Rovers.

δ) Δεξιά Μπακ Image :!: Σχόλιο/Συμπέρασμα: Josh Key εσύ σούπερ σταρ. Key δεξιά, Sparkes αριστέρα να οργώνουν, βγάλτε λάσσο και πιάστε τους. O Caprice εκτός από τα γνωστά πουράκια σοκολάτας βγάζει τιμιότατες σέντρες, οπότε δίνει λύσεις με κάθε ευκαιρία. Είμαστε καλά εδώ, όμως σε βάθος χρόνου ο Caprice θέλει αντικατάσταση. Προτείνω Kellan Gordon από Manfield ή Jordan Gibbons από την Port Vale.

ε) Αμυντικά Χαφ/Κεντρικά Χαφ Image :!: Σχόλιο/Συμπέρασμα: O Archie Collins είναι ο Pirlo μας, ο Mαέστρος μας. Ιεροσυλία ξέρω, αλλά κάνει τόσες δουλειές στο κέντρο, που θα του ανάψετε λαμπάδα. Taylor-Kite τον συμπληρώνουν ιδανικά στα χαφ. Atangana-Dieng δύο Γάλλοι εντελώς τρεχαντήρια που σκουπίζουν τα πάντα. Γενικά σαν δυάδα προτιμώ Collins-Atangana, όμως μπορείτε να κάνετε ό,τι παραλλαγές θέλετε. Λοιπόν εδώ είμαστε πολύ καλά, όμως στο ανώτερο level θα χρειαστεί κόφτης σοβαρός. Προτείνω Ebou Adams από Forest Green Rovers.

στ) Δημιουργικοί Μέσοι/Εξτρέμ Image :!: Σχόλιο/Συμπέρασμα: Αν και με την Exeter City παίζω 3-4-3 με έναν δημιουργικό χαφ ή μεσοεπιθετικό πίσω από δύο φορ, οφείλω να πω ότι υπάρχουν επιλογές αν παίζετε με εξτρέμ. Ο Owura Edwards αγωνίζεται σε μας δανεικός από την Bristol City και δίνει λύσεις και στα δύο φτερά. Colley-Dodd καλοί ρολίστες να δίνουν λύσεις σε πιο αδύναμα ματς. Όπως είπα ήδη, εγώ αγωνίζομαι με δημιουργικό χαφ ή μεσοεπιθετικό, οπότε αυτόν τον ρόλο καλύπτουν ο Jevani Brown ή η ΥΠΕΡΛΑΤΡΕΙΑ και αρχηγός μας, ο Matt Jay. Είμαστε οκ εδώ, αλλά εγώ πήγα για το κάτι παραπάνω και έφερα τον Callum Gribbin που είναι παιδί της Man Utd και το 17 στις Εκτελέσεις Φάουλ δεν περνάει απαρατήρητο.

ζ) Επιθετικοί Image :!: Σχόλιο/Συμπέρασμα: Με δυάδα επιθετικών οι επιλογές μας είναι Nombe-Jay. Κινητικότατοι και δουλευταράδες, όπως και irl. Για Jay τι να πούμε, είδωλο και δικό μας παιδί. Ο Seymour κι αυτός από τα σπλάχνα μας, μπορεί να δώσει λύσεις σε κύπελλα, αλλά είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Ας πουληθεί να φέρει και λεφτά. Ο Amond είναι δανείκος από την Newport και κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με τον Seymour. Προφανώς η ηλικία του είναι απαγορευτική για αγορά. Και φτάνουμε τώρα στο μεγάλο μας περιουσιακό στοιχείο, τον Sonny Cox και τα μπουκλάκια του. Καταραμένοι έφηβοι με τις μόδες σας. -pappous Με PA -7 το παλικαράκι μπορεί να γίνει σημείο αναφοράς για την επίθεσής μας στο μέλλον. Δουλέψτε πάνω του, δανείστε τον να δυναμώσει και θα σας το ξεπληρώσει. Λοιπόν, είμαστε μια χαρά τον Cox στο μέλλον, αλλά μέχρι να γίνει αυτός που πρέπει, θα χρειαστεί και κάποιος ακόμα να βοηθάει Nombe-Jay. O Rodel Richards που έμεινε ελεύθερος από την Tottenham είναι ταμάμ.


:arrow: Δυναμικές Image Image

:arrow: Τακτική Image Η τακτική που χρησιμοποιεί η Exeter City irl και πιστεύω της ταιριάζει και στο FM22.


:arrow: Σύνοψη
α) Ποιους παίχτες θα χρειαστείτε για να χτίσετε ομάδα γύρω τους: Image Image Image Image Image Image β) Ποιους νεαρούς παίχτες θα χρειαστείτε για να χτίσετε ομάδα γύρω τους στο μέλλον: Image Image Image Image Image Image γ) Ποιους νεαρούς παίχτες αξίζει να προσέξετε από την Κ18: Image Δεν ξεχνάμε να επενδύουμε στις εγκαταστάσεις ακαδημιών και στο recruitment γενικότερα. Έτσι αυξάνουμε τις πιθανότητές μας για πιο τούμπανα regens. Δεν χρειάζεται φυσικά να πω πόσο απαράιτητος είναι ένας δυνατός Διεθυντής Ακαδημιών.


:!: :!: :!: Αυτά σχετικά με την Exeter City στο FM22. Ελπίζω να ήμουν όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός και να σας ώθησα έστω λίγο να ασχοληθείτε μαζί της. Τέτοια save είναι ως επί το πλείστον μακροχρόνια, οπότε, οπλιστείτε με υπομονή και θέληση. Μέχρι την επόμενη ανάλυση, PEACE!



Image

Image

Image
Last edited by DimiZag on Fri Nov 19, 2021 10:47 am, edited 5 times in total.
These users thanked the author DimiZag for the post (total 2):
mojotzotzo (Fri Nov 19, 2021 5:55 pm) • peritri (Tue Nov 23, 2021 9:37 pm)
Rating: 25%
User avatar
DimiZag
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Posts: 2278
Joined: Tue Apr 10, 2012 4:30 pm
Football Manager της ομάδας: Wrexham FC
Αγαπημένη Ομάδα: Milan, Ath. Bilbao, Newcastle
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

:!: :!: :!: Για κάποιο λόγο ανέβηκε η ίδια ανάλυση 2 φορές! :shock: Αν μπορεί κάποιος moderator, ας σβήσει την άλλη που έχει ανεβεί! Καλό κάψιμο και καλή σεζόν να έχουμε! :D
User avatar
BuLLs3y3
Assistant Manager
Assistant Manager
Posts: 3013
Joined: Mon Jun 26, 2006 10:25 am
Football Manager της ομάδας: Ολυμπιακός
Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακος Φιορεντινα Αρσεναλ
Status: Loading ...
Location: Αμπελοκηποι
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Έψαχνα challenge στο περσινό FM και λόγω παρατσουκλιου και σήματος διάλεξα την Έξετερ.. τη λάτρεψα και περάσαμε πολλά χρόνια μαζί!!

Άρτσι Κόλλινς λατρεία, Σπαρκς - Κι υπερλατρειες αν και λείπουν 2-3 από την περσινή ομάδα, θα επανέλθω μόλις μπορέσω και τσεκαρω το save μου..

Rodel Richards , δανεικός μέχρι την Πρεμιερ έκανε παπάδες, μετά φυσιολογικά δεν έκανε για επίπεδο Πρέμιερ!!
User avatar
DimiZag
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Posts: 2278
Joined: Tue Apr 10, 2012 4:30 pm
Football Manager της ομάδας: Wrexham FC
Αγαπημένη Ομάδα: Milan, Ath. Bilbao, Newcastle
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Λατρεμένη ομάδα για τα χρώματά της και για του λόγους που είπες επίσης. Φαντάζομαι από πέρσι εννοείς τις λατρείες Joe Randall που πήγε Peterborough και Randell Williams που πήγε Hull. Λείπουν φέτος, αλλά η ομάδα ξέρει να αντικαθιστά ό,τι χάνει.

Περιμένω update!
User avatar
BuLLs3y3
Assistant Manager
Assistant Manager
Posts: 3013
Joined: Mon Jun 26, 2006 10:25 am
Football Manager της ομάδας: Ολυμπιακός
Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακος Φιορεντινα Αρσεναλ
Status: Loading ...
Location: Αμπελοκηποι
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Τσεκαρα που λες το save μου, αυτοί που μου κράτησαν παρέα 2-3 σεζόν ήταν οι Nicky Law, Stuart Taylor που δεν τους βλέπω στη φετινή ομάδα..
Επίσης 2 χρονιές μου έβγαλε ο Ward ο τερμας και μπακ απ του ο Maxted.

Επίσης ο Seymour ήταν πάντα εκεί ως αλλαγή και τα πέταγε τα γκολακια του, κυρίως σε σύστημα με 2 φορ
AntonisTer
Trialist
Trialist
Posts: 77
Joined: Tue Dec 30, 2014 9:27 am
Football Manager της ομάδας: ΑΟ Κερατεας
Αγαπημένη Ομάδα: ΑΕΚ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Έχω ξεκινήσει σειβ με Εξετερ φέτος τα πιτσιρίκια είναι δανεικά και μέχρι στιγμής πάω καλά δοξαση ο Θεός δεν έχω έναν τραυματισμό ο Ντοσον δαγκώνει κάτω από δοκάρια ο Ινγκραμ τα σπάει μπροστά (μου πήρε Ροντέλ η Κάρντιφ) και όλα βαίνουν σούπερ.
Post Reply

Return to “Ομάδες & Παίκτες”