Kit Selection (Επιλογή εμφάνισης) στον Editor

Συζητήστε για τα γραφικά του Football Manager 2022 (skins, logos, kits και backgrounds). Στείλτε τα δικά σας, γράψτε τις απορίες σας και σχολιάστε αυτά του fmgreece.gr
Post Reply
User avatar
nickvav
Amateur
Amateur
Posts: 107
Joined: Tue Nov 13, 2007 3:39 am
Football Manager της ομάδας: Aris
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Στον Editor, επιλέγοντας μια ομάδα (πχ τον Άρη), πάω στην Επιλογή εμφάνισης (Kit Selection στα αγγλικά). Εκεί μου δείχνει τα χρώματα που θα φοράει ο Άρης και η αντίπαλος ομάδα αναλόγως την έδρα, πχ στο Άρης - ΑΕΚ ο Άρης θα φοράει την εντός έδρας εμφάνιση (κίτρινα) κι η ΑΕΚ την τρίτη εμφάνιση (μπλε), ενώ στο ΑΕΚ-Άρης η ΑΕΚ την εντός έδρας (κίτρινα) κι ο Άρης την τρίτη (ροζ).
Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μας επιτρέπει να επιλέξουμε εμείς ποια εμφάνιση θα βάλει η ομάδα, ενώ υπάρχουν οι γραμμές "Δείκτης Εντός Έδρας" και "Δείκτης Εκτός Έδρας" όπου παίρνονται οι τιμές 0 (εντός εμφάνιση), 1 (εκτός εμφάνιση), 2 (τρίτη εμφάνιση) αυτές είναι ανενεργές.
Έτσι ο Άρης πχ παίζει με την εντός εμφάνιση (κίτρινα) όλα τα εντός έδρας της Superleague (αυτό, οκ, λογικό ας πούμε, αν και στην πραγματικότητα φορά πολύ συχνά τη μαύρη εμφάνιση κι εντός έδρας) αλλά στα εκτός παίζει με την εκτός εμφάνιση (μαύρα) μόνο σε Τρίπολη κι Αγρίνιο (που οι γηπεδούχοι έχουν κίτρινα) ενώ σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τον έχει με την τρίτη εμφάνιση (ροζ). Σε όλα τα άλλα παίζει με την εντός εμφάνιση (κίτρινα).
Αυτό λοιπόν ενώ φαίνεται πως θα μπορούσαμε να το αλλάξουμε αλλάζοντας απλά το δείκτη, πχ από "0" σε "1", δεν μας αφήνει.
Είναι από επιλογή των προγραμματιστών; Αν ναι, τότε γιατί το λένε "kit selection" αφού δεν μας αφήνει να επιλέξουμε;
Είναι bug;
Γίνεται με άλλο τρόπο η επιλογή διαφορετικής εμφάνισης;
Ξέρει κανείς;
Ευχαριστώ!
User avatar
nikolaosaek
Youth Pro
Youth Pro
Posts: 290
Joined: Sun Jun 07, 2009 5:45 pm
Football Manager της ομάδας: ΑΓΣ Διαγόρας Ραχών
Αγαπημένη Ομάδα: ΑΕΚ, Διαγόρας Ραχών
Has thanked: 8 times
Been thanked: 6 times

Δυστυχώς αυτ'ο συμβαίνει χρόνια τώρα. Δεν μπορείς να επιλέξεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να παίξεις με τα χρώματα εως ότου σου βγάζει τα επιθυμητά. Στο παιχνίδι θα φορτώνει τα 3D kits που έχεις.
These users thanked the author nikolaosaek for the post:
nickvav (Sun Nov 14, 2021 9:10 am)
Rating: 12.5%
Post Reply

Return to “Γραφικά”