Gunners are back in town Arsenal FM 21

Αναλύστε το υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας σας και προτείνετε τα "πουλέν" σας
Post Reply
User avatar
Tsouninho
Youth Pro
Youth Pro
Posts: 355
Joined: Wed Feb 19, 2014 1:47 pm
Football Manager της ομάδας: Πας Γιαννινα
Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακος
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Gunners are back in town

Image


16 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα,14 χωρίς την κούπα με τα μεγάλα αυτιά είναι πολλά για μια ομάδα σαν την Άρσεναλ, από υπολογίσιμη δύναμη στο αγγλικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έφτασε να θεωρείτε 4 ομάδα σε δυναμικότητα στο νησί ενώ η συμπολίτισσα Τσέλσι με τον πακτωλό χρημάτων και η Λέστερ με το ανέλπιστο πρωτάθλημα που πήρε έφερε ακόμα ποίο μακριά την ομάδα του Λονδίνου από τις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλητισμού.Ο Αρτέτα δεν πείθει εσύ θα προσπαθήσεις να ξεχάσουν τον μεγάλο Βενγκέρ και να φωνάζουν το όνομα σου ρυθμικά!

Πληροφορίες Συλλόγου
Image

Κύπελλα Συλλόγου
Image

Έδρα
Image

Εμφανίσεις ομάδας
Image

Στόχοι Συλλόγου
Image

Με σχεδόν 200€ βιώσιμο φυσικά χρέος, στόχος σας είναι σε βάθος 10ετιας να ξεχρεώσει ο σύλλογος και να ξαναγίνει κερδοφόρο club, αυτό θα το πετύχετε χρησιμοποιώντας τις άριστες εγκαταστάσεις ακαδημιών της ομάδας και ξεφορτώνοντας μεγάλα και αχρείαστα συμβόλαια.Η διοίκηση σας ζητάει να παίζει η ομάδα επιθετικό ποδόσφαιρο ενώ η επιθυμητή απόκτηση παιχτών κάτω των 18 χρονών πιστεύω θα βρει πολλούς σύμφωνους που παίζουν μάνατζερ.

Στα υπόλοιπα στόχος της ομάδας είναι η έξοδος στο Champions League της επόμενης σεζόν,η πρόκριση στον τελικό του Europa League ενώ και η καλή πορεία στο κύπελλο Αγγλίας θα εκτιμηθεί δεόντως.


Προσωπικό
Για το προσωπικό δεν σας ανεβάζω screenshot πραγματικά είναι υπεραρκετό και για τις 3 ουσιαστικά ομάδες σας (Κ23,Κ18), μόνη μου ένσταση ο διευθυντής ακαδημιών που είναι ο παλαίμαχος παίχτης της ομάδας Per Mertesacker και ίσως να βρείτε με τα χρόνια κάποιον ποίο αξιόλογο για αυτή την νευραλγική θέση.

Ροστερ:

Τερματοφύλακες:

Image

Bernd Leno: Ο βασικός μας τερματοφύλακας, λίγο αργός, με κακή πρώτη επαφή και πάσα για αυτό το επίπεδο, έχει μεταπωλητική αξία και θα σας καθαρίσει πολλές φάσεις τη πρώτη χρονιά.
Rúnar Alex Rúnarsson: Ο δεύτερος μας τερματοφύλακας, μεγάλη μεταπωλητική αξία χωρίς μεγάλα περιθώρια εξέλιξης για να γίνει πρώτος.
Ήρθε το καλοκαίρι με μόλις 2,5εκ και μπορεί να πουληθεί τα διπλάσια ενώ δεν θα είναι άσχημος για τα κύπελλα της Αγγλίας.
Matt Macey: Πολλά χρόνια στον σύλλογο με 2-3 δανεισμούς, ίδια ηλικία με Runar,το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, είτε τον πουλάτε από τώρα και εξεικονομείτε το μισό εκατομμύριο του συμβολαίου του είτε φεύγει στο τέλος της σεζόν.
Υπόλοιποι τερματοφύλακες: Από τους υπόλοιπους τερματοφύλακες δεν ξεχωρίζει κάποιος, λήγουν και τα συμβόλαια τούς, ίσως ο James Hillson και ο Arthur Okonkwo να έχουν κάποια αξία να ασχοληθείτε μαζί τους,ενώ οι δανεικοί όταν επιστρέψουν θα ξαναφύγουν.
Συμπέρασμα: Κρατάμε για πρώτη χρονιά ίσως και δεύτερη τον Leno βασικό ενώ θα πρέπει να βρούμε σε βάθος χρόνου δεύτερο και τρίτο τερματοφύλακα να ασχοληθούμε μαζί τους.

Κεντρικοί Αμυντικοί:

Image

Gabriel: Ο Βραζιλιάνος ήρθε φέτος στην ομάδα από την γαλλική Lille για 24εκ, έχει πολύ ωραία χαρακτηριστικά για να παίξει δημιουργικός αμυντικός, είναι καινούργια μεταγραφή και θα περιμένει να παίξει βασικός ενώ το συμβόλαιο του δεν είναι και απ'τα μεγαλύτερα των κεντρικών αμυντικών της ομάδας.
Pablo Marí: Φετινή μεταγραφή λογίζεται και ο Pablo αφού μετά από έναν χρόνο δανεικός η ομάδα έσκασε 11εκ για να τον κάνει δικό της. Δυστυχώς ξεκινάει τραυματίας και δεν θα τον έχετε για τους πρώτους 3-4 μήνες.Ωραία χαρακτηριστικά, μόλις γυρίσει θα περιμένει να παίξει βασικός.
Rob Holding: Αρκετά φιλόδοξος ο Rob,σε σύστημα με 3 κεντρικούς παίζει άνετα είναι και Άγγλος, είναι και 4-5 χρόνια στην ομάδα οπότε μια πάρα πολύ καλή και αξιόλογη δεύτερη λύση.
Shkodran Mustafi: 41! Εκατομμύρια στοίχησε τη σεζόν 16-17 στην ομάδα του Λονδίνου, ξεκινάει τραυματίας στους πρώτους 2-4 μήνες, παίρνει και 5εκ τον χρόνο οπότε αν μπορείτε να τον διώξετε με τρόπο στην επόμενη μεταγραφική περιόδο μόνο κερδισμένοι θα βγείτε από μια πώληση έστω και κάτω του κόστους.Ευτυχώς τελειώνει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι.
William Saliba: Πολύ ωραίο project o William,αν ξεκινήσετε save πρίν το χειμερινό update τότε είναι στην λίστα για δανεισμό, ενώ αυτές τις μέρες που γράφετε η ανάλυση της ομάδας ετοιμάζεται να πάει δανεικός στην Γαλλία για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.Κόστισε στην ομάδα μια 30ρου, έχει τα φόντα να γίνει βασικός και αναντικατάστατος και γιατί όχι να πουληθεί σε top ομάδα με 70+ εκατομμύρια.
David Luiz: Παρά τα 33 χρόνια το λέει η καρδούλα του, εύκολα θα σας παίξει βασικός, δώστε του τα παιχνίδια των κυπέλλων και της Ευρώπης, ενώ στα ντέρμπι θα κάνει την διαφορά πιστεύω.Το τεράστιο συμβόλαιο του τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι οπότε αν τον είχατε καψούρα από προηγούμενα μάνατζερ μπορείτε να του κάνετε μια φυσιολογική προσφορά και να μείνει για ακόμα έναν χρόνο με σαφώς μικρότερο.
Παπασταθόπουλος: Ο Sokratis είναι καιρός να επαναπατριστεί ή να κάνει ένα τελευταίο καλό συμβόλαιο σε ομάδες της Ασίας ή της Αμερικής.Ξεκινάει στη μεταγραφική λίστα και εκεί θα μείνει μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του στο τέλος της περιόδου.
Υπόλοιποι κεντρικοί αμυντικοί: Από τους δανεικούς ξεχωρίζω τον Μαυροπάνο, προσωπική καψούρα και πιστεύω ότι θα είναι μια τίμια λύση για 3-4ος ενώ ο Alex Kirk απ' τα τσικό είναι ένας παίχτης που πρέπει να προσέξεις.Οι υπόλοιποι μικροί και δανεικοί παίχτες θα φύγουν μόλις τελειώσει η σεζόν και αυτοί που θα μείνουν θα πωληθούν ή θα μείνουν ελεύθεροι.
Συμπέρασμα: Κόσμος και κοσμάκης στο κέντρο της άμυνας,σε αυτούς δεν υπολογίζω τον Tierney και Chambers που θα τους δούμε παρακάτω σε πλαγιές θέσεις.Ξεκινάμε με δίδυμο Luiz και Gabriel τους δύο συμπατριώτες και οι αλλαγές τους ο Holding και όταν με το καλό γυρίσει ο Mari.

Πλάγιοι Αμυντικοί Αριστερά:

Image

Ainsley Maitland-Niles: Γέννημα θρέμμα αρσελνιώτης,πολυθεσίτης, γρήγορος,με πολύ μέλλον στην ομάδα παίζει και αριστερά και είναι η τρίτη επιλογή για τα άκρα, ενώ ποίο μπροστά και στις δύο πλευρές ανταποκρίνεται σε συστήματα 3-5-2 και 3-4-3. Άμα λάχει τον βάζεις και οργανωτή στο κέντρο αν έχεις πολλές απουσίες.
Kieran Tierney: Ο βασικός μας αριστερός μπακ, ταχύτατος και μικρός σε ηλικία.Με πολύς καλές σέντρες ενώ σαν ολοκληρωμένος μπακ χαφ θα σας δώσει και ασίστ και γκολ.
Sead Kolasinac: Ταχύτατος αλλά με 10 σέντρα δεν παίζεις βασικός στην Πρέμιερ λιγκ.Έχει μεγάλο συμβόλαιο και αν βρείτε την άκρη να τον δώσετε θα πάρετε αρκετά εκατομμύρια και θα δώσετε και ευκαιρίες στον Ainsley.
Cédric: Θα τον δούμε στο δεξί άκρο ποίο μετά,σαν αριστερό μπακ μόνο για λύση ανάγκης.
Υπόλοιποι Πλάγιοι Αμυντικοί Αριστερά: Οι δανεικοί και οι μικροί που παίζουν σε αυτή τη θέση δεν είναι κάτι ιδιαίτερο για την Άρσεναλ με εξαίρεση την περίπτωση του 16χρονου Brooke Norton-Cuffy που αν τον δουλέψετε μπορεί να σταθεί σαν 2-3η λύση στο μέλλον, μπορεί να γίνει και εξτρέμ.
Συμπέρασμα: Βασικός ο Tierney και τα ρεπά του μπορεί να τα κάνει εύκολα ο Kolasinac με τον Ainsley

Πλάγιοι Αμυντικοί Δεξιά:

Image

Héctor Bellerín: Ο δεύτερος υπαρχηγός μας, παίρνει την φανέλα σπίτι του και δεν την δίνει εύκολα στους υπόλοιπους.Ταχύτατος με πολύ καλά ψυχικά και θα σας τον ζητήσουν top ομάδες οπότε δείτε να πάρετε το μεγαλύτερο κέρδος από αυτόν είτε αγωνιστικά είτε μεταγραφικά.
Ainsley Maitland-Niles: Ο Ainsley θα είναι ο τρίτος δεξί μπακ μας πίσω από Bellerin και Chambers, δώστε του παιχνίδια και δεν θα χάσετε.
Calum Chambers: Θα προτιμήσουμε τον Calum για την θέση του δεξιού μπακ αν και μπορεί να παίξει άνετα και σαν κεντρικός αμυντικός αλλά δεν τον υπολογίζουμε για το κέντρο γιατί έχουμε πολλούς παίχτες.Καλή ηλικία, πολύ ωραία χαρακτηριστικά αν και ξεκινάει και αυτός τραυματίας,όταν γυρίσει δώσετε του παιχνίδια και θα σας δικαιώσει σε πολλά ματς.
Cédric: Ο Cedric μπορεί να παίξει και ολοκληρωμένος μπακ χαφ είναι ταχύς με πολύ ωραία χαρακτηριστικά και αυτός, λίγο μεγάλος για τα γούστα μου και αν μπορέσετε να πάρετε το value του στις επόμενες περιόδους μαζί με το συμβόλαιο του εξοικονομείτε χρήματα για μελλοντικές μεταγραφές.
Υπόλοιποι Πλάγιοι Αμυντικοί Δεξιά: Με εξαίρεση τον Jordi Osei-Tutu που είναι δανεικός και όταν επιστρέψει μπορεί να τον τσεκάρετε για 3-4η λύση και τον 16χρονο Brooke που είναι ελπιδοφόρος οι υπόλοιποι όταν τελειώσει το συμβόλαιο τους θα αποχωρήσουν για αλλά μέρη.
Συμπέρασμα: Υπερπλήρες το ρόστερ πιστεύω στα δεξιά,Bellerin βασικός και αναντικατάστατος και από κοντά οι Ainsley, Calum και Cedric.


Κεντρικοί Μέσοι:


Image

Thomas Partey: O Thomas μας ήρθε απ' την A.Madrid για 50! εκατομμύρια και παίρνει ένα απ' τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα αλλά πιστεύω ότι ρεαλιστικά τουλάχιστον τα αξίζει.Γρήγορος, τρομερά ψυχικά και τεχνικά χαρακτηριστικά που με αυτά μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.Βασικός και αναντικατάστατος.
Granit Xhaka: Ο δεύτερος μας βασικός στο κέντρο,ο Granit,θα αναλάβει τον ρόλο του οργανωτή στο κέντρο,οκ τα 5εκ που παίρνει για συμβόλαιο.
Ainsley Maitland-Niles: Μην τα ξαναλέμε, είναι πολυθεσίτης ο άνθρωπος.
Mohamed Elneny: Ο Αιγύπτιος θα κάνει τα ρεπα των Thomas και Granit, μικρό συμβόλαιο για την ομάδα, τρομερό value που μπορεί να πάρετε κάποιο μέρος του αν ενδιαφερθούν ομάδες να τον πάρουν.
Dani Ceballos: Δανεικός από τη Real Madrid,απ' τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα χωρίς κάποια οψιόν αγοράς και δύσκολα θα σας τον δώσει η ομάδα της Μαδρίτης με λιγότερα από 60-70εκ οπότε στην επόμενη μεταγραφική περίοδο αν όχι μόλις αρχίσετε καλό θα ήταν να διακόψετε τον δανεισμό του.
Joe Willock: Απ'τα σπλάχνα της ομάδας μας ο Joe θα πάρει μέσα στην σεζόν αρκετά παιχνίδια και δεν θα σας απογοητεύσει,ένα καλό project που θα πρέπει να το δουλέψετε για να φτάσει στην κορυφή του.
Υπόλοιποι Κεντρικοί Μέσοι: Απ' τους υπόλοιπους ο Torreira που είναι δανεικός στην A.Madrid,ο Ben Sheafαι και ο Guendouzi μόλις γυρίσουν απ' τις ομάδες τους θα έχουν ρόλο στην ομάδα.Υπάρχουν και αξιόλογοι μικροί με αποκορύφωμα τον 16χρονο Salah να είναι ένα πουλέν που μπορεί να κάνει θαύματα στο μέλλον.
Συμπέρασμα: Με τη πρώτη ματιά οι παίχτες φαίνονται αρκετοί για τη μεσαία γραμμή αλλά αν πουλήσετε τον Mohamed ή διακόψετε τον δανεισμό του Ceballos τότε ή θα πάτε για καμία μεταγραφή μικρού σε ηλικία παίχτη ή θα δώσετε παιχνίδια τους δικούς σας μικρούς παίχτες.

Κεντρικοί επιθετικοί μέσοι:

Image

Willian: Με τον Ozil να πετάει χαρταετό ο Willian ήρθε απ' την Chelsea να παίξει βασικός στην Arsenal και να μας δώσει γκολ, ασίστ και ντρίμπλες.Φυσικά και είναι εξτρέμ με τρομερή ταχύτητα αλλά αν θέλετε να παίξετε με 10αρι - κρυφό επιθετικό τότε είναι ότι πρέπει.
Gabriel Martinelli: Ούτε ο Gabriel δεν είναι κλασσικός επιθετικός μέσος αλλά μπορεί να παίξει και σε αυτή την θέση όταν γυρίσει απ΄τον τραυματισμό του.
Emile Smith Rowe: Αξιόλογος παίχτης, έχει μέλλον,αν μπορέσετε να τον χωρέσετε στο σύστημα σας σαν 3-4η επιλογή τότε θα κάνει καλά παιχνίδια.
Mesut Özil: Ο λόγος να έπαιζες με 10αρι στην Άρσεναλ τα προηγούμενα χρόνια,με 20 σχεδόν εκατομμύρια για συμβόλαιο απλά τον παρακαλάτε να φύγει απ' τις πρώτες μεταγραφικές περιόδους ή περιμένετε να φύγει το καλοκαίρι και να μην ξαναγυρίσει.
Υπόλοιποι Κεντρικοί επιθετικοί μέσοι: Έχουμε παίχτες και με μέλλον και χωρίς στις μικρές ομάδες μας, ρίξτε μια ματιά να δείτε αν σας κάνει κάποιος.
Συμπέρασμα: Αν παίζετε με 10αρι - κρυφό επιθετικό όπως εγώ τότε έχετε παίχτες να βάλετε σε αυτές τις θέσεις αλλιώς θα πρέπει να τους χωρέσετε στα άκρα της επίθεσης.

Πλάγιοι επιθετικοί Αριστερά:

Image

Pierre-Emerick Aubameyang: Ο αρχηγός της ομάδας μας, παίζει και κεντρικός επιθετικός αλλά πιστεύω ότι είναι ποίο αποτελεσματικός στο αριστερό άκρο συγκλίνοντας προς τα μέσα.Θα έχετε προτάσεις για να τον δώσετε, τουλάχιστον την πρώτη χρονιά θα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος στην επίθεση σας.
Willian: Δεν είναι η φυσική του θέση, μπορεί να παίξει και με ανάποδο πόδι αλλά ας τον αφήσουμε στα δεξιά.
Bukayo Saka: Το παιδί θαύμα του συλλόγου, ξεπετάχτηκε πέρσυ με πολλές συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, αριστεροπόδαρος οπότε παίζει και δεξιά με ανάποδο πόδι να συγκλίνει.
Reiss Nelson: 2-3η επιλογή αλλά με μέλλον και πολύ καλό value, είναι από τις μικρές ομάδες του συλλόγου και αν τον κρατήσετε θα καταφέρει να παίξει και βασικός σε λίγα χρόνια, μόνο αρνητικό το συμβόλαιο του.
Gabriel Martinelli: Η φυσική του θέση,κακή σέντρα οπότε καλύτερα να τον βάλετε κεντρικό ή δεύτερο επιθετικό. Δυστυχώς θα τον στερηθείτε για τους πρώτους 7 μήνες.
Υπόλοιποι Πλάγιοι επιθετικοί Αριστερά: Και σε αυτή τη θέση μπορείτε να δείτε στις μικρότερες ομάδες σας ότι υπάρχουν και εκεί αξιόλογα ταλέντα καθώς και δύο δανεικοί παίχτες που όταν γυρίσουν θα πρέπει να τους αξιολογήσετε να δείτε αν σας κάνουν.
Συμπέρασμα: Φυσικά ο αρχηγός βασικός από κοντά και ο Saka,ενώ Willian και Martinelli όταν γυρίσει ο τελευταίος.

Πλάγιοι επιθετικοί Δεξιά:

Image

Pierre-Emerick Aubameyang: Υπό προϋποθέσεις μπορεί και εξτρέμ αλλά θα αποδώσει καλύτερα στα αριστερά ή στην κορυφή.
Nicolas Pépé: Αν δεν κάνω λάθος η ποίο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας, βασικός και αναντικατάστατος, σφαίρα και παίζει με ανάποδο πόδι.
Willian: Και εξτρέμ και εσωτερικός επιθετικός, ότι θέλει μπορεί να κάνει ο Willian,είναι 31 οπότε με μικρότερη μεταπολιτική αξία απ'ότι ο Pepe.Καλύτερα σαν δεύτερος επιθετικός.
Bukayo Saka: Μπορεί να παίξει με ανάποδο πόδι στα δεξιά και θα σας δώσει αρκετά γκολ και ασίστ.
Reiss Nelson: Φυσική θέση στα δύο άκρα της επίθεσης,στα δεξιά σαν εξτρέμ,2-3η επιλογή για αρχή.
Υπόλοιποι Πλάγιοι επιθετικοί Δεξιά: Αρκετά και εδώ ταλέντα και δύο δανεικοί,την επόμενη σεζόν θα πρέπει να δείτε τι θα κάνετε με συμβόλαια που λήγουν και ποιους.
Συμπέρασμα: Pepe βασικός,τα ρεπα του θα τα κάνει ο Willian με τον Saka ενώ μπορείτε να δώσετε ευκαιρίες και σε κανέναν μικρό κυρίως στα αγγλικά κύπελλα.

Κεντρικοί επιθετικοί:

Image

Pierre-Emerick Aubameyang: Όταν λείπει ο Lacazette αυτός θα παίζει στην κορυφή της επίθεσης.
Alexandre Lacazette: Ο βασικός επιθετικός μας,θα παστελώνει αβέρτα, ίσως αγκάθι το τεράστιο συμβόλαιο του στο μέλλον.
Nicolas Pépé: Υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και στη κορυφή.
Eddie Nketiah: Μικρός και με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, δώστε του τα αγγλικά κύπελλα για να σας δείξει ότι εκτός από ταχύτατος μπορεί να βάλει και γκολ.
Gabriel Martinelli: Όταν γυρίσει μπορεί να αγωνιστεί στην κορυφή.
Υπόλοιποι Κεντρικοί επιθετικοί: Και εδώ υπάρχει ταλέντο,όχι σε μεγάλο βαθμό όπως στις υπόλοιπες θέσεις.
Συμπέρασμα Φυσικά βασικός ο Lacazette με προϋποθέσεις αν παίζετε με δύο επιθετικούς να βάλετε δίπλα του τον Aubameyang.

Συμπέρασμα για το ρόστερ: Πλήρες ρόστερ ικανό να σας βγάλει μέσα στην τετράδα. Πλούσιο σε ταλέντα και top παίχτες.Αν πουλήσετε έχετε πάγκο για back up.Από τακτικές μπορείτε και 4-3-3 και 3-5-2 ακόμα και 4-4-2

Κατακλείδα: Ωραίο project η Άρσεναλ, έχω ξεκινήσει save στο 20 και μέχρι στιγμής με έχει ενθουσιάσει το ρόστερ και οι δυνατότητες του.Ο σκοπός όποιου αναλάβει την ομάδα του Λονδίνου είναι να μπει σφήνα στις δύο ομάδες του Μάντσεστερ,τη Λίβερπουλ, την συμπολίτισσα Τσέλσι και να κόψει τον βήχα σε ομάδες όπως η Λέστερ και η Γούλβς.


Άναψε τα κανόνια και fiiiiire!
Image
chriskon
Youth Pro
Youth Pro
Posts: 482
Joined: Thu Jan 09, 2020 4:13 pm
Football Manager της ομάδας: Παναθηναϊκός
Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναϊκός,Man Utd,Juventus
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Τι μου θύμισες ρε μεγάλε...εποχές πρώτης καραντίνας όταν πήρα το πρωτάθλημα στο νήμα και άφησα στον τάκο Λίβερπουλ και Σίτι και πανηγύριζα σαν τρελός 3 η ώρα την νύχτα...Και περάσαν παιχταράδες...και μετά ήρθαν τα τρία συνεχόμενα CL κάτι που δεν είχα καταφέρει ποτέ από όταν άρχισα να ασχολούμαι με το FM...αυτό που με προβληματίζει στο ρόστερ είναι ότι υπάρχουν αρκετοί νεαροί...παρόλα αυτά άρτια ανάλυση αν και τους περισσότερους παίκτες τους ξέρω από το περσινό save...τιμιότατος!
User avatar
Tsouninho
Youth Pro
Youth Pro
Posts: 355
Joined: Wed Feb 19, 2014 1:47 pm
Football Manager της ομάδας: Πας Γιαννινα
Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακος
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

chriskon wrote: Fri Jan 08, 2021 6:09 pm Τι μου θύμισες ρε μεγάλε...εποχές πρώτης καραντίνας όταν πήρα το πρωτάθλημα στο νήμα και άφησα στον τάκο Λίβερπουλ και Σίτι και πανηγύριζα σαν τρελός 3 η ώρα την νύχτα...Και περάσαν παιχταράδες...και μετά ήρθαν τα τρία συνεχόμενα CL κάτι που δεν είχα καταφέρει ποτέ από όταν άρχισα να ασχολούμαι με το FM...αυτό που με προβληματίζει στο ρόστερ είναι ότι υπάρχουν αρκετοί νεαροί...παρόλα αυτά άρτια ανάλυση αν και τους περισσότερους παίκτες τους ξέρω από το περσινό save...τιμιότατος!

Ναι έχει μικρούς και πιστεύω ότι 2-3 μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα,οι υπόλοιποι απλά γεμίζουν τα ρόστερ,έχει και κάποιους πολύ καλούς δανεικούς οπότε σε δύο χρόνια νομίζω εύκολα χτυπάς πρωτάθλημα.Ενα θέμα που έχω παρατηρήσει είναι ότι σου ζητάνε Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζετ ομάδες όπως Ρεάλ και Παρί και θέλουν να φύγουν και αναγκαστικά πας για αγορά βασικού φορ,εγώ προτίμησα Belloti και Vlahovic από Τορίνο και Φιορεντίνα.
Post Reply

Return to “Ομάδες & Παίκτες”