The Plane System by 321lele [4-1-3-1-1 ή 2-6-2]

Συζητήστε για τις τακτικές και τις προπονήσεις της ομάδας σας
Post Reply
User avatar
321lele
Trialist
Trialist
Posts: 20
Joined: Tue Sep 03, 2013 3:28 pm
Football Manager της ομάδας: Παναθηναικός
Has thanked: 0
Been thanked: 0

4-1-3-1-1 ή 2-6-2

Image

Γεια χαρά σε όλη τη παρέα του forum. Όλη η ιστορία ξεκινάει από το FM17, όπου προσπαθούσα εκείνο το διάστημα να πειραματιστώ σε τακτικές που να είναι ''περίεργες'' σε σχηματισμό, έχοντας βαρεθεί να παίζω με τα κλασικά συστήματα (4-3-3, 4-2-3-1, 4-4-2 κτλ) .Έκανα πολλές δοκιμές και παραλλαγές σε πολλά συστήματα. Μετά από ένα χρόνο στο FM18 θέλω να πιστεύω ότι σε αυτόν τον σχηματισμό (τον τελικό) που είχα στο μυαλό μου, κατάφερα να τον κουμπώσω με τις κατάλληλες οδηγίες και τους ατομικούς ρόλους έχοντας επιτυχημένα saves (ατομικά αλλά και σε online).

Έτσι δε θα μπορούσα να μη τη χρησιμοποιήσω και στο FM19. Αρχικά να πω ότι η συγκεκριμένη τακτική χρησιμοποιήθηκε με την ομάδα της Liverpool και με τη Lazio. Με την πρώτη καταφέραμε και κάναμε treble την πρώτη χρονιά, σηκώνοντας Τσου Λου, Πρωτάθλημα και Carabao Cup. Ξέρω πολλοί θα πείτε ''ναι ρε μεγάλε με Liverpool''. Να τονίσω όμως ότι στο φετινό FM άλλαξαν κάποια κομμάτια στην τακτική αλλά και στην προπόνηση και είπα να κάνω το πρώτο μου save με μεγάλη ομάδα + ότι είμαι οπαδός της.
Η Δεύτερη χρονιά δε συνεχίστηκε γιατί μου φάνηκε κάπως εύκολο και ξεκίνησα δεύτερο save με την ομάδα της Lazio στη Serie A πάλι με το ίδιο σύστημα. Ο καταλογισμός της πρώτης χρονιάς ήταν το double σηκώνοντας το πρωτάθλημα και το Coppa Italia, ενώ στο Europa League φτάσαμε μέχρι τους 8 όπου μας απέκλεισε η Juventus. Σου λέει το παιχνίδι τόση φάπα της έριξες στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο πρέπει να αποκλειστείς στο Europa :P
Πέρα από την πλάκα αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο με την ομάδα της Liverpool όσο και με την ομάδα της Lazio είχαμε την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα σε Premier και Seria A αντίστοιχα.

Ανάλυση Τακτικής

Η νοοτροπία της τακτικής Επιθετική, Πίεση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου και ''ξύλο'' παντού. -ksilo
Όταν αμυνόμαστε το σύστημα μετατρέπεται σε 4-5-1, ενώ όταν κάνουμε επίθεση σε 3-4-3.

Σύστημα

Image

Κατοχή

Image

Μετάβαση

Image

Χωρίς Μπάλα

Image

Πως κινούνται οι παίχτες στον αγωνιστικό χώρο

Image

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ατομικοί ρόλοι

Τερματοφύλακας-Λίμπερο
Spoiler: show
Image
Παίζουμε με τεχνητό οφσάιντ, με ψηλά την αμυντική γραμμή, οπότε θέλουμε ο Τερματάς να βγαίνει και να καθαρίζει τις μπαλιές έξω από τη μεγάλη περιοχή και να ξεκινάει αντεπιθέσεις όποτε μπορεί. Οδηγία κοντινές πάσες στους κεντρικούς αμυντικούς για να φτιάχνουμε παιχνίδι από πίσω. Καλό θα ήταν να του μάθετε να χρησιμοποιεί τα πλάγια άουτ για αντεπιθέσεις στην προπόνηση.

Δημιουργικοί Αμυντικοί
Spoiler: show
Image
Επειδή πιέζουμε παντού θέλουμε όταν ανακτάμε τη μπάλα οι κεντρικοί αμυντικοί να δημιουργούν περιπτώσεις αντεπιθέσεων, αλλά χωρίς να την πουλάμε τη μπάλα και για να είμαστε πιο safe τότε κοντινές πάσες, ντρίμπλαρε λιγότερο και να μη σουτάρουν τόσο συχνά. Μερικές έξτρα προπονήσεις στους αμυντικούς: να μένουν πάντα πίσω, να μαρκάρουν τους αντιπάλους ασφυχτικά και να αλλάζουν το παιχνίδι(πρέπει να έχουν καλή πάσα).

Χαφ Μπακ
Spoiler: show
Image
Ίσως το σημαντικότερο γρανάζι της τακτικής. Εδώ θα χρειαστεί να έχετε πολύ καλό παίχτη που να υποστηρίζει το ρόλο, γιατί είναι αυτός που μαρκάρει στο κέντρο, αλλά έρχεται και σαν στόππερ ανάμεσα από τους 2 κεντρικούς αμυντικούς και βοηθάει στις αντεπιθέσεις με τις γρήγορες εναλλαγές μπάλας. Οπότε στην ουσία είναι σαν να παίζουμε με 3 στόππερ.! Μαρκάρισμα, Πάσα, Τάκλιν, Εργατικότητα, Ομαδικότητα, Συγκέντρωση, Τοποθέτηση και Αντοχή είναι τα must στατς που πρέπει να έχει αυτός ο ρόλος για να κάνει αυτά που είπαμε παραπάνω.

Ανεστραμμένα Μπαχ Χαφ
Spoiler: show
Image
Όπως είπα και στην αρχή πειραματιζόμουν με πολλές τακτικές και ήθελα βασικά ο τρόπος παιχνιδιού του συστήματος να βασίζεται στα πλάγια μπακ. Και εδώ είναι το παιχνίδι μας. Η δουλειά τους είναι να μην δίνουν πλάτος στην επίθεση όπως κάνει ένα κλασικό πλάγιο μπακ, αλλά να εισέρχεται στο χώρο του κέντρου και να δημιουργεί χώρους φτάνοντας ακόμα και έξω από τη μεγάλη περιοχή του αντιπάλου. Ουσιαστικά όταν επιτιθόμαστε έρχεται σαν 8ρι βοηθώντας τη μεσαία γραμμή και όταν αμυνόμαστε σαν πλάγιο μπακ. Μετά από πολλές δοκιμές που έκανα παρατήρησα ότι με καθήκον επίθεση πατάει την αντίπαλη περιοχή και ξεχνιέται να γυρίσει πίσω και έτρωγα πολλές αντεπιθέσεις και γκολ. Επίσης, με καθήκον άμυνα εκπληρώνει τα αμυντικά καθήκοντα κρατώντας τη θέση του μένοντας πάνω στην πλάγια γραμμή. Οπότε με καθήκον υποστήριξη για να βοηθάει τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Όταν κερδίζουμε και θέλουμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά τον βάζουμε με καθήκον άμυνα.

Αμυντικογενής Εξτρέμ
Spoiler: show
Image
Εδώ θα πουν πολλοί ''Καλά ρε και άμα χαθεί η μπάλα ή άμα βάλει οδηγία ο αντίπαλος να παίξουν με τα άκρα τι θα κάνεις;''. Και εδώ έρχεται ο ρόλος του αμυντικογενούς εξτρεμ. Συμπληρώνει το ρόλο του ανεστραμμένου μπακ χαφ προσπαθώντας να εξαλείψει τις απειλές που δημιουργούν οι αντίπαλοι. Οδηγίες να κρατάει θέση και σέντρα από βαθιά όταν κερδίζει τη μπάλα να περνά τον αντίπαλό του ή να κάνει κατευθείαν σέντρα στην επίθεση. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το ανεστραμμένο μπακ να συγκλίνει στο κέντρο και να βρίσκεται συχνά έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά και με τον αμυντικογενή εξτρεμ να είναι σαν κλασικός εξτρεμ έτοιμος για σέντρες ή να διεισδύσει δημιουργούμε μια υπεραριθμία στην επίθεση όπως βλέπετε στην παρακάτω φώτο.
Spoiler: show
Image


Κεντρικός Μέσος
Spoiler: show
Image
Άλλος ένας σημαντικός ρόλος διότι είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ άμυνας και επίθεσης.Η αλήθεια είναι ότι παλαιότερα έπαιζα με ελεύθερο οργανωτή στη θέση αυτή αλλά δε μου κούμπωνε στην επίθεση καθώς δε βοηθούσε πολύ τους επιθετικούς. Μετά από πολλές δοκιμές όταν τον άλλαξα σε κεντρικό μέσο, είδα αμέσως θαύματα. Έναν ρόλο απαιτητικό όπου βοηθάει αμυντικά ελέγχοντας το ρυθμό του παιχνιδιού κάνοντας τριγωνάκια με τους ανεστραμμένους μπακ χαφ, τους αμυντικογενείς εξτρέμ, τον χαφ μπακ αλλά και τον κρυφό επιθετικό. Στην επίθεση είναι έτοιμος να υποστηρίξει τους επιθετικούς καθώς πατάει περιοχή και γίνεται 3ος επιθετικός ουσιαστικά. Σε αυτό βοηθάει η κίνηση στους κενούς χώρους και η περιπλάνηση από τη θέση.

Κρυφός Επιθετικός
Spoiler: show
Image
Έχοντας δώσει την οδηγία να εμποδίζουμε το κοντινό μοίρασμα του αντίπαλου Τερματοφύλακα και η γραμμή εμπλοκής να είναι ψηλότερα, ο ρόλος του κρυφού επιθετικού είναι να πιέζει ψηλά τους αντιπάλους για τυχόν λάθη και να απομακρύνουν γρήγορα τη μπάλα(γι αυτό και το Στενότερα Μαρκάρισμα). Στην επίθεση κυνηγάει επίμονα μια καλή θέση για σουτ και κινείται συνήθως κάθετα αφήνοντας το βασικό σχηματισμό για να γίνει πιο αποτελεσματικός.


Ολοκληρωμένος Επιθετικός
Spoiler: show
Image
Με τον ρόλο υποστήριξη δημιουργεί για τους συμπαίχτες του ή για τον εαυτό του κάνοντας κινήσεις στο χώρο. Όταν κάνει κινήσεις στα πλάγια δοκιμάζει με μπαλιές να βρει τον Κρυφό Επιθετικό αλλά και τον Κεντρικό Μέσο που θα έχει πατήσει ήδη περιοχή. Ακόμα πιέζει ψηλά τον αντίπαλο αμυντικό αλλά και τον τερματοφύλακα και δεν τον αφήνει να κάνει παιχνίδι από πίσω με αποτέλεσμα να διώχνει τη μπάλα με μακρινές μπαλιές και να κερδίζουμε έτσι την κατοχή της μπάλας.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πρόγραμμα και Στατιστικά στοιχεία με τη Liverpool
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
Όπως βλέπετε η ομάδα στο πρωτάθλημα είχε 30 νίκες, 7 Ισοπαλίες και 1 ήττα, έχοντας την καλύτερη επίθεση με 89 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 14 γκολ.
Σε όλες τις διοργανώσεις (δηλαδή Πρωτάθλημα, Τσου Λου, Carabao Cup και FA Cup) η ομάδα είχε 50 νίκες, 9 Ισοπαλίες και 4 ήττες, σημειώνοντας 138 γκολ, ενώ δέχτηκε μόλις 25 γκολ.
Πρώτος σκόρερ ο Firminio με 45(3) συμμετοχές - 33 γκολ και 10 ασίστ, ενώ πρώτος σε ασίστ ο Salah με 13.
Η ομάδα πήγαινε τραίνο έκανε πάνω από 25 φάσεις σε κάθε παιχνίδι πλην ορισμένων, είχε πολλαπλούς σκόρερς και άμα δεν είχαμε τους πολλούς τραυματισμούς όπως ο Σαλαχ(3.5 μήνες) και ο Μανε(3 μήνες) πιστεύω θα πηγαίναμε ακόμα καλύτερα.

Πρόγραμμα και Στατιστικά στοιχεία με τη Lazio
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
Όπως βλέπετε η ομάδα στο πρωτάθλημα είχε 31 νίκες, 5 Ισοπαλίες και 2 ήττες, έχοντας την καλύτερη επίθεση με 88 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 27 γκολ.
Σε όλες τις διοργανώσεις (δηλαδή Πρωτάθλημα, Europa League και Coppa Italia) η ομάδα είχε 44 νίκες, 7 Ισοπαλίες και 3 ήττες, σημειώνοντας 125 γκολ, ενώ δέχτηκε 45 γκολ.
Πρώτος σκόρερ Immobile με 41(4) συμμετοχές - 41 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις , ενώ πρώτος σε ασίστ ο Luis Alberto με 18.
Η ομάδα σαφώς μπορούσε να πάει καλύτερα στο Europa League αλλά ήμασταν άτυχοι.

Εν κατακλείδι, η τακτική αυτή είναι ΣΠΑΣΜΕΝΗ καθώς μου δίνει κατοχή, δημιουργία ποδοσφαίρου με άπειρες φάσεις, δουλεμένα γκολ στην επίθεση και πάρα μα πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία παρόλο που φαίνεται περίεργο λόγω των 2 στόππερ. Στα αρνητικά οι πολλές κάρτες που παίρνουμε, γιατί πιέζουμε ψηλά και παντού (ξυλίκι μόνο). Κέρδισα πολλά παιχνίδια με παίχτη λιγότερο αφήνοντας τον ίδιο σχηματισμό και τις ίδιες οδηγίες και το μόνο που έκανα ήταν να βγάζω τον κρυφό επιθετικό και μετέτρεπα τον ολοκληρωμένο επιιθετικό σε επιθετικό που πιέζει και μη σας πώ ότι η ομάδα έπαιζε και καλύτερα (δηλαδή δε φαινόταν ότι παίζαμε με παίχτη λιγότερο και αυτό το έκανα και στο save με τη Liverpool αλλά και με τη Lazio). Επίσης περιλαμβάνει σεταρισμένες εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ αλλά και Long Throws όπου είναι Overpowered στο φετινό Manager (με έσωσαν πολλές φορές εκεί που δεν έμπαινε η μπάλα στα δίχτυα).
Τέλος, θα ήθελα να τη τεστάρω την τακτική αυτή με περισσότερες ομάδες στο FM19 αλλά δυστυχώς έχω περιορισμένο χρόνο. Η τακτική έχει πολύ απαιτητικούς ρόλους οπότε μη πάρετε κανένα ''Κολοκοτρωνίτσι'' να την τρέξετε γιατί προφανώς δε θα πιάσει :P
Υπόσχομαι στο μέλλον να ανεβάσω όποτε βρω το χρόνο και με άλλες ομάδες και να σας δείξω τα αποτελέσματα.
Πάμε αεροπλανάκι :headbang:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NxffxtgicTY[/youtube]



DOWNLOAD
http://www.filedropper.com/theplanesystemby321lele
Last edited by 321lele on Fri Sep 06, 2019 1:48 pm, edited 4 times in total.
User avatar
321lele
Trialist
Trialist
Posts: 20
Joined: Tue Sep 03, 2013 3:28 pm
Football Manager της ομάδας: Παναθηναικός
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Γεια χαρά σε όλους και να ευχηθώ καλή χρονιά να έχουμε! Όπως είχα υποσχεθεί βρήκα χρόνο τώρα στις γιορτές και έτρεξα ένα ακόμη save για να σας δείξω τα αποτελέσματα με το ''The Plane System''. Η επιλογή που έκανα ήταν με σαφώς χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδα, σε σχέση με τη Liverpool και τη Lazio και αυτή είναι η ομάδα της Bordeaux στο Γαλλικό πρωτάθλημα. Μια ομάδα μέτρια, με μπάτζετ 10 μύρια και με πολύ καλές ακαδημίες.
Στην προεπισκόπηση της σεζόν τα μέσα μας έλεγαν ότι θα βγούμε 5οι και τους διαψεύσαμε, καθώς τερματίσαμε στη 2η θέση πίσω από την ''ανίκητη'' PSG και της διαιτησίας-ατυχίας καθώς το πρωτάθλημα κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική.
Ο καταλογισμός της χρονιάς: 2 θέση στο πρωτάθλημα, φτάσαμε μέχρι τους 4 στο Europa League όπου μας απέκλεισε η Chelsea η οποία το κατέκτησε κιόλας, τελικό στο Coupe De France όπου μας νίκησε η PSG με 2-1 και στο Coupe De La Ligue δε δώσαμε έμφαση καθόλου βάζοντας παίχτες από Β' ομάδα και από ακαδημίες λόγω του πολύ βεβαρημένου προγράμματος και με δικιά μου υπαιτιότητα αποκλειστήκαμε από την Dijon στον όγδοο γύρω.

Πρόγραμμα και Στατιστικά στοιχεία με τη Bordeaux
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
Από την απόλυτη κ@υλα στην απόλυτη ξενέρα
Για να μη παρεξηγηθώ εννοείται ότι είμαι χαρούμενος με την δεύτερη θέση κάτι που δείχνει ότι το σύστημα δουλεύει πολύ καλά και σε μέτριες ομάδες την πρώτη σεζόν αλλά έτσι πως εξελίχθηκαν τα πράματα την τελευταία αγωνιστική σε πιάνει να λες ένα γιατί ρε ''κ@λοπαίχνιδο''; H PSG ήταν πρώτη με 1 βαθμό διαφορά και ήλπιζα σε ένα στραβό της αποτέλεσμα. Και εκεί που πηγαίναμε τραίνο μαζί προ τελευταία αγωνιστική γκελάρει και φέρνει 3-3 εκτός έδρας με την Dijon και λέω εδώ είμαστε το έχουμε αφού νικήσαμε εύκολα τη Rems με 4-0. Και την τελευταία αγωνιστική γίνεται το έλα να δεις με την Caen. Χάνουμε πέναλτι και μας ακυρώνει κανονικό γκολ ο διαιτητής όπως βλέπετε και στη φώτο.
Spoiler: show
Image
Και στο τέλος αφού τους είχα ανεβάσει όλους μπροστά για να βάλουμε γκολ το φάγαμε και κάπως έτσι χάσαμε το πρωτάθλημα που ήταν στα χέρια μας αφού η Παρι νίκησε τη Rems 0-1. To τραγικό της υπόθεσης είναι ότι μας κάρφωσε και τα 2 γκολ ο δανεικός παίχτης που τους έχουμε δώσει ο Paul Baysse. -meaculpa
Επίσης στο τελικό στο Coupe De France που χάσαμε από την PSG με 2-1 μας ακυρώθηκε και εκεί γκολ όπως βλέπετε στη φώτο.
Spoiler: show
Image

Από τα πιο επικά save που έχω κάνει που δυστυχώς με ξενέρωσε πολύ στο τέλος.

Στα της τακτικής όπως βλέπετε η ομάδα στο πρωτάθλημα είχε 29 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες, έχοντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 91 γκολ (πίσω από την υπερομάδα PSG που είχε 113) και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 26 γκολ.
Σε όλες τις διοργανώσεις (δηλαδή Πρωτάθλημα, Europa League, Coupe De France και Coupe De La Ligue) η ομάδα είχε 49 νίκες, 10 ισοπαλίες και 6 ήττες, σημειώνοντας 145 γκολ, ενώ δέχτηκε 48.
Πρώτος σκόρερ ο Leonardo Castro με 37(7) συμμετοχές - 25 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είχε και 20 γκολ ο Francois Kamano καθώς τον έκανα retrain σε Κρυφό επιθετικό και έσπερνε, ενώ πρώτος σε ασίστ ο Valentin Vada με 18.

Κλείνοντας, βλέπετε ότι και με χαμηλότερη δυναμικότητας ομάδα η τακτική δούλεψε στο μέγιστο. Θέλω να κάνω τεστ την τακτική με όσες ομάδες μπορώ περισσότερο να δούμε τα κατορθώματα, ήδη σε 3 save σε διαφορετικά πρωταθλήματα πήγε πολύ καλά. Όποτε βρω πάλι χρόνο θα τη δοκιμάσω αυτή τη φορά στο Γερμανικό πρωτάθλημα οπότε όποιος θέλει μπορεί να μου προτείνει με ποια αν και έχω κάποιες στο μυαλό μου :P
Last edited by 321lele on Tue Mar 19, 2019 4:38 pm, edited 3 times in total.
User avatar
ShiniGummie
Trialist
Trialist
Posts: 21
Joined: Wed Nov 02, 2016 3:56 pm
Football Manager της ομάδας: ΑΕΚ
Αγαπημένη Ομάδα: AEK, Barcelona
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Να και κάτι διαφορετικό! Ωραίος! Gladbach αξίζει Γερμανία
Row row, fight the powah!
User avatar
321lele
Trialist
Trialist
Posts: 20
Joined: Tue Sep 03, 2013 3:28 pm
Football Manager της ομάδας: Παναθηναικός
Has thanked: 0
Been thanked: 0

ShiniGummie wrote: Mon Jan 14, 2019 10:34 pm Να και κάτι διαφορετικό! Ωραίος! Gladbach αξίζει Γερμανία



Να σαι καλά φίλε μου...Την έχω σκεφτεί όπως και τη Hoffenheim θα δούμε όμως :P
User avatar
321lele
Trialist
Trialist
Posts: 20
Joined: Tue Sep 03, 2013 3:28 pm
Football Manager της ομάδας: Παναθηναικός
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Γεια χαρά και πάλι guys!! Επιστροφή όπως είχα υποσχεθεί με το ''The Plane System'', αυτή τη φορά στο Γερμανικό πρωτάθλημα με την ομάδα της Hoffenheim. Μια ομάδα με πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς στην αρχή της σεζόν, που όμως με τις πωλήσεις και τις κατάλληλες μεταγραφές που κάναμε, καταφέραμε να σηκώσουμε το πρωτάθλημα (δύσκολα), καθώς και να φτάσουμε στον τελικό του Champions League από την πρώτη σεζόν κιόλας. Σε αυτό το σημείο να κάνω μια παρένθεση γιατί θα υπάρχουν δικαιολογημένα κακοπροαίρετοι που θα λένε πώς γίνεται με την Hoffenheim να φτάσεις τελικό Τσου Λου την πρώτη χρονιά και να πάρεις πρωτάθλημα. Η απάντηση είναι καθαρά στο ''The Plane System'', το κούμπωμα των παιχτών με αυτό και ίσως της τύχης, χωρίς καμιά κλεψιά ούτε Q/L, ούτε add manager, ούτε editor είτε οτιδήποτε άλλο υπάρχει. Δεν είμαι κανένα παιδάκι για να κάθομαι να δημοσιεύω τα κατορθώματα μου, να τρώω το χρόνο μου και να το παίζω ''μάγκας'' και να εκτίθεμαι γράφοντας στο forum. Όπως έχετε δει το κάνω καθαρά για να δείξω ότι σύστημα δουλεύει τρελά και να βοηθήσω κάποιους γι αυτό άλλωστε το δημοσιεύω να το κατεβάσετε, αλλιώς θα το κρατούσα για την πάρτη μου και να παίζω μόνος μου αλλά είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θέλω να το δοκιμάσετε και εσείς και να μου πείτε τη γνώμη σας!
Ο καταλογισμός της χρονιάς: πρωταθλητές Bundesliga, τελικό κυπέλλου Γερμανίας DFB-Pokal όπου μας απέκλεισε η Bayern με 2-0 και τελικό Champions League όπου μας απέκλεισε η Man City με 2-1 στο 95.

Πρόγραμμα και Στατιστικά στοιχεία με τη Hoffenheim
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image
Spoiler: show
Image

Ούτε εγώ ο ίδιος το κατάλαβα ότι κατάφερα να πάω τελικό Τσου Λου προσπερνώντας έναν όμιλο φωτιά (PSG, Tottenham και Roma) βγαίνοντας πρώτος ρίχνοντας 4μπαλα σε Roma και PSG.
Spoiler: show
Image
Στη συνέχεια στους 16 η Porto όπου τη νικήσαμε εκτός με 0-2 και στην έδρα μας χάσαμε 0-1 παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στα προημιτελικά αντιμετωπίσαμε τη Barca όπου μπορώ να πω ήμασταν τρελά κ@λοφαρδοι καθώς ήταν τραυματίες και στα 2 παιχνίδια οι Messi, Suarez και Coutinho όπως βλέπετε στη φώτο.
Spoiler: show
Image
Στο πρώτο παιχνίδι σε ένα ισορροπημένο ματς καταφέραμε και προηγηθήκαμε στο 85λεπτό με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ ενώ η μπάρτσα είχε χαμένο πέναλτι στο 95 και έτσι πήραμε το τεράστιο διπλό.
Spoiler: show
Image
Στον επαναληπτικό όμως τα πράματα ήταν απλοϊκά νικώντας τη με 2-0 με έναν Kramaric χάρμα ιδέσθαι όπως βλέπετε στη φώτο.
Spoiler: show
Image
Στα ημιτελικά αντιμετωπίσαμε τη Juventus όπου στο Allianz Stadium φάγαμε ένα 3μπαλο όλο δικό μας καθώς ήμασταν τραγικοί και λέω οκ εδώ είμαστε μέχρι εδώ.
Spoiler: show
Image
Και όμως πιστεύω λόγω του teamtalk που έκανα μιλώντας τους με επιθετικό τόνο οι παίχτες μπήκαν πολύ δυνατά και νικήσαμε με 4-0 ανατρέποντας το σκορ του πρώτου παιχνιδιού. Κάτι ανάλογο δε θυμάμαι να έχω ξαναπετύχει ανατρέποντας τόσο μεγάλο σκορ και στους 4 του Τσου Λου και οι πανηγυρισμοί μου ήταν έξαλλοι. :P
Spoiler: show
Image
Δυστυχώς τον τελικό τον χάσαμε από την Man City με 2-1 στο 95 λεπτό. Και κάπου εκεί τελείωσε αυτό το όμορφο παραμύθι.
Spoiler: show
Image
Στον τελικό κυπέλλου Γερμανίας με τη Bayern o διαιτητής μας ακύρωσε κανονικό γκολ στο 0-0 όπως βλέπετε στη φώτο.
Spoiler: show
Image
Εν τέλει έχοντας βάλει όλους μπροστά για να ισοφαρίσουμε φάγαμε με μια αντεπίθεση το 2-0 και κάπου εκεί τελειώνει η ιστορία.

Στο πρωτάθλημα η ομάδα είχε 22 νίκες, 8 ισοπαλίες και 4 ήττες, έχοντας την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 80 γκολ και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με 34 γκολ. Σε όλες τις διοργανώσεις (δηλαδή Πρωτάθλημα, Champions League και κύπελλο Γερμανίας) η ομάδα είχε 35 νίκες, 9 ισοπαλίες και 9 ήττες. Πρώτος σκόρερ ο Krzysztof Piatek με 36(4) συμμετοχές - 29 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πρώτος σε ασίστ ο Leonardo Bittencourt με 9 ασίστ.

Όπως είδατε άλλο ένα save ήταν επιτυχημένο . Επόμενη δοκιμή στο Ισπανικό πρωτάθλημα.
TRI0211A
Trialist
Trialist
Posts: 1
Joined: Tue Sep 03, 2019 9:52 pm
Football Manager της ομάδας: genoa
Has thanked: 0
Been thanked: 0

γιατι δεν μπορω να την κατεβασω?
User avatar
321lele
Trialist
Trialist
Posts: 20
Joined: Tue Sep 03, 2013 3:28 pm
Football Manager της ομάδας: Παναθηναικός
Has thanked: 0
Been thanked: 0

TRI0211A wrote: Tue Sep 03, 2019 9:54 pm γιατι δεν μπορω να την κατεβασω?
Φίλε μου το ανανέωσα ορίστε το λινκ να την κατεβάσεις

http://www.filedropper.com/theplanesystemby321lele
karlitos999
Trialist
Trialist
Posts: 1
Joined: Fri Mar 07, 2014 4:03 pm
Football Manager της ομάδας: ΑΕΚ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Γιατί δεν κατεβαίνει;;
Post Reply

Return to “Τακτικές & Προπονήσεις”