Ολυμπιακός under20

Συζητήστε για τα γραφικά του FM (skins, logos, kits και backgrounds). Στείλτε τα δικά σας, γράψτε τις απορίες σας και σχολιάστε αυτά του fmgreece.gr
Post Reply
rnb23
Trialist
Trialist
Posts: 21
Joined: Sun Feb 12, 2017 5:37 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Με ενοχλεί αφάνταστα να μην έχουν οι παίχτες πρόσωπα. Ανήκω στους ψυχαναγκαστικούς που δε θα χρησιμοποιήσουν ποδοσφαιριστή αν έχει αυτό το κενό στη φάτσα του.
Παρά το γεγονός πως υπάρχει το γνωστό facepack του sortitoutsi που περιλαμβάνει και τους περισσότερους Ελληνες μέσα, οι περισσότεροι που ανηκουν στις ακαδημίες δεν υπάρχουν, ενω πολλές φορές δεν υπάρχουν και μικροί που είναι αναγνωρισμένα ταλέντα (οπως ο Μαυρόπανος).

Έψαξα και βρηκα 22 πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού.Τις περισσότερες φωτογραφίες τις έχω αντλήσει απο εδώ και μερικές άλλες ελευθερες στο ιντερνετ με απλο googlαρισμα, και έκανα μια εντελως ερασιτεχνική δουλειά, για τη δική μου "ψαχαναγκαστική" χρήση.

Δεν ειναι κάτι τρομερό αλλά πιστεύω οτι θα καλύψει τους φανατικούς. Και αν βρειτε και άλλους, ανεβάζετε τους να τους προσθέτουμε.

http://www.mediafire.com/file/vr6san7n4 ... nder20.zip
rnb23
Trialist
Trialist
Posts: 21
Joined: Sun Feb 12, 2017 5:37 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Υπάρχει γενικά κάποιος που ασχολείται με τα Ελληνικά facepack στο φόρουμ :) ?
User avatar
nikolaosaek
Youth Pro
Youth Pro
Posts: 290
Joined: Sun Jun 07, 2009 5:45 pm
Football Manager της ομάδας: ΑΓΣ Διαγόρας Ραχών
Αγαπημένη Ομάδα: ΑΕΚ, Διαγόρας Ραχών
Has thanked: 8 times
Been thanked: 6 times

Καλή δουλειά. Το κακό είναι πως είναι δύσκολο να βρεις τις φωτό από τις ακαδημίες μιας και τα site της κάθς ομάδας δεν τα έχει. Και εγώ ανήκω στην ίδια κατηγορία. Σκέψου πως έχω έναν φάκελο με πρόσωπα πιτσιρικάδων και κάθε φορά που βγάζω νέους παίχτες από τις ακαδημίες μου απ'ευθείας τους βάζω εικόνα... :D
User avatar
fota77
Trialist
Trialist
Posts: 27
Joined: Sun Oct 08, 2017 4:41 pm
Football Manager της ομάδας: olympiakos piraeus
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

παιδια δεν μου εμφανιζει τους παικτες των κατω 20. τι πρεπει να κανω; τα εχω βαλει σε ξεχωριστο φακελο. αν μπορειτε βοηθηστε.
Post Reply

Return to “Γραφικά”