Το καλό και το κακό του 2017

Εδώ οι γενικές συζητήσεις και ό,τι δεν μπαίνει κάτω από τις άλλες κατηγορίες...
Post Reply
master yoda
Off Topic Moderator
Off Topic Moderator
Posts: 14800
Joined: Thu Feb 15, 2007 3:05 am
Αγαπημένη Ομάδα: Ηρακλης
Status: +2513 posts
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

Ζητήθηκε...

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Spoiler: show
-I thought our story was epic, you know?
You and me.
-Epic how?
-Spanning years and continents,
bloodshed... epic.
-Come on.
Ruined lives,bloodshed?
You really think a relationship
should be that hard?
-No one writes songs
about the ones that come easy.
Spoiler: show
Πέρασα όλη μου τι ζωή
θέλοντας κάτι...
και έβαλα τα δυνατά μου
να μην το βρω.
Ποτέ...
ακόμη πηγαίνοντας κοντά σε μέρη
που ίσως ήταν
User avatar
themistoklis7
Football Legend
Football Legend
Posts: 14787
Joined: Thu Nov 06, 2008 8:37 pm
Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακος
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Καλό: Υπάρχει υγεία,το σημαντικότερο από όλα όσο είμαι καλά και γω αλλά και οι γύρω μου όλα μπορούν να φτιάξουν. Προσωπικά,μια σοβαρότητα που έδειξα σε κάποια σημαντικά θέματα μαζί με τις δύσκολες αποφασεις που πήρα και τήρησα είναι τα πράγματα που κρατάω

Κακό: Σε γενικές γραμμές είναι μια κακη χρόνια και οφείλω να διακρίνω τα πράγματα που μου έκαναν κακό και να φροντίσω να μην επαναληφθούν. Ο χωρισμός μου τέλος του Μάρτη με αποδιοργανώσε πλήρως,εμφάνισα ένα χαρακτήρα φοβικό και καθόλα μη ευγενή που σίγουρα δε με τιμά. Από κει και πέρα η μοναξιά όλα αυτών των μηνών είναι αυτό που με ενοχλεί πάνω από όλα. Ειδικά από όταν γύρισα στο Ρέθυμνο τον Οκτώβρη,παλεύω με την κατάθλιψη και προσπαθώ να κάνω πράγματα ώστε να νιώσω καλύτερα.Κυριως κόβω κάποιους εθισμους μου. Έκλεισα το twitter (μεγάλη συζήτηση αλλά καταφερα να εθιστω από ένα σοσιαλ,σε τόσο κακή φάση βρίσκεται το μυαλό μου) περιορισα το φαι και το ποτό,προσπάθησα να περιορίσω τα νεύρα μου και τις επιθυμίες μου γενικά. Δε κατάφερα να γνωρίσω νέα άτομα ή να αναπτύξω καλύτερες σχέσεις με άτομα που ήξερα απο καιρό

Υ.γ. Ελπίζω προσπαθώ και θέλω να νιώσω καλύτερα σιγά σιγά,η μερική απουσία μου από το φόρουμ οφείλεται στο γεγονός ότι δε νιώθω καλά και δε θέλω να μεταφέρω όλα μου τα προβλήματα σε άτομα που εκτιμώ

Υ.γ.2 Την αγάπη μου και τα φιλιά μου σε όλους,όσο κοινότυπο και αν ακούγεται το εννοώ,έφτασα σε σημείο κάποια στιγμή να νευριάσω με παιδιά απο δω μέσα τόσο άσχημα βλέπω κάποια καταστάσεις
Bouzouxis7 wrote:ΥΣ: Για να κράζει και ο Θέμης, τότε μάλλον δεν υπάρχει ελπίδα :D
Tsakalaki wrote:Αν νομίζεις οτι το Football Manager "είναι ένα παιχνίδι μωρέ..." δε θα με καταλάβεις ποτέ. Αν νομίζεις οτι το fmgreece.gr "είναι ένα σάιτ που κατεβάζεις γραφικά" δε θα με καταλάβεις ποτέ.
User avatar
fmaras
Assistant Manager
Assistant Manager
Posts: 3314
Joined: Thu Jul 07, 2011 4:00 pm
Αγαπημένη Ομάδα: OSFP, Arsenal
Status: 1-4-8, 3 to the 3 to the 6 to the 9!
Location: Αλεξανδρουπολη
Has thanked: 9 times
Been thanked: 1 time

+
Η μετάβαση στη νέα πόλη και απο τη μαθητική στη φοιτητική ζωή έγινε πολυυ πιο ομαλά απο όσο περίμενα. Νέα ατομα, νέα μέρη κτλ..
Η αυτοπεποίθηση μου αυξήθηκε αφου, μεταξύ άλλων, έβαλα σοβαρά στο προγραμμα μου την γυμναστική και ειδα αλλαγές στο σώμα μου.
Το ταξίδι στην Ρόδο το καλοκαιρι με τους κολλητούς θα το θυμάμαι για μια ζωή.
Και το πιο σημαντικό έχουμε την υγεια μας!!

-
Μόλις συνειδητοποίησα οτι το 2017 ηταν πολυ καλο για εμενα.. :P
Ίσως το μονο που θα ηθελα θα ηταν να διορθώσω 1-2 κακές αποφάσεις στα ερωτικά..
User avatar
dwra24
Assistant Manager
Assistant Manager
Posts: 3969
Joined: Tue Aug 14, 2012 10:35 am
Football Manager της ομάδας: Inter
Αγαπημένη Ομάδα: Man utd,Juventus,Real Madrid
facebook προφίλ: dora.velentza
twitter: Panathaismylife
Status: Δεν φταίω πάντα εγώ. Φταίνε και οι άλλοι. :P
Location: kolonos,athina
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Οφ τοπικ: Θέμη επειδή ξέρω τι εστί κατάθλιψη, μιας και τραβάω τα ίδια, περαστικά να ναι όλα.. Μην χαλάς το σάλιο για κανέναν.

On topic now:

+ Προσωπικά δεν μπορώ να θυμηθω κάτι θετικό για την χρόνια αυτήν.

- Όσο και brutal να ακούγεται ο χωρισμός της αδερφής μου. Γιατί γύρισε σπίτι και οι διαφωνίες είναι χειρότερες απο πριν. Όχι μόνο μαζί μου αλλά και με όλους. Και μόνο που έχει ως αλληλένδετη συνέπεια το ότι εχω γίνει "ο σάκος του μποξ"(μεταφορικά εννοείται) γι ολους είναι απο τα αρνητικά της χρόνιας. Επηρέασε και το θέμα της κατάθλιψης δυστυχώς όλο αυτό ενώ ήμουν καλύτερα..

Το μόνο που εύχομαι για την νέα χρόνια είναι να βάλουν επιτέλους μυαλό τα ανώριμα αδέρφια μου.

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία κ ευτυχία.

Στάλθηκε από το SM-A300FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλο ταξιδι ρε ....
θα μου λειψεις ....
να μας προσεχεις απο ψηλα!!(1979-2010)

The Show must go on!
The Show must go on! Yeah,yeah!
Ooh! Inside my heart is breaking!
My make-up may be flaking...
But my smile, still, stays on!


Image
Image
User avatar
Agent Of Chaos
National Manager
National Manager
Posts: 9118
Joined: Sat Oct 13, 2012 10:28 am
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

+
όλοι στην οικογένεια έχουμε υγεία. το πρώτο και πιο σημαντικό. δεύτερο, με την κοπελιά μου είμαστε πάρα πολύ καλά, με την πρώτη ευκαιρία θέλω να συγκατοικησουμε γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο που λένε. κατά τα άλλα άλλη μια ήσυχη χρονιά χωρίς κάτι που να κλέβει την παράσταση στα θετικά.

-
τα επαγγελματικά. βάρβαρη δουλειά, βάρβαρο ωράριο, λίγος χρόνος για ξεκούραση, πόσο μάλλον ελεύθερος χρόνος. αδικώ και την κοπελιά γιατί δεν έχω ούτε τα κουράγια ούτε το χρόνο να της αφιερώσω όσο χρόνο θέλω όσο κι αν ακούγεται περίεργο για 25χρονο αυτό. επίσης το ότι δεν "κάνω" γι αυτή τη δουλειά προκαλεί μια μελαγχολία διότι μου προκαλεί τεράστιο άγχος και πίεση στην προσπάθεια να τα καταφέρω αλλά πάλι δεν έχω τα επιθυμητά αποτελέσματα. θα ήθελα να δοκιμάσω εξωτερικό αλλά η έλλειψη πτυχίου το κάνει να φαίνεται Γολγοθάς στο να πετύχω έξω. μόνο αν πάρει το πτυχίο της η κοπέλα μου και βρει καλή δουλειά έξω με καλά λεφτά κι εγώ βρω το οτιδήποτε να ασχολούμαι για να συμπληρώνω απλά το εισόδημα.

καλές γιορτές σε όλους!!
Spoiler: show
Image
User avatar
johndoe
Coach
Coach
Posts: 2890
Joined: Thu Oct 13, 2016 7:41 pm
Football Manager της ομάδας: AEK
Αγαπημένη Ομάδα: AEK, Real Madrid, Man. United
Status: I was a million miles away, and there's nothing left to bring me back today...
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

+
Από υγεία πάμε καλά και εγώ και η οικογένειά μου και οι φίλοι μου.
Δημοσιεύτηκε η βασική δουλειά για το PhD μου και (σχεδόν) τελείωσε και η υπόλοιπη, οπότε σιγουρέψαμε ότι θα παίξει graduation μάλλον τέλη 2018.
Έφτιαξα μια καλή παρέα στην ΝΥ, ίσως πιο δεμένη απ'όλες τις προηγούμενες. Πιθανότατα η τελευταία μέχρι να κάνω graduate και να φύγω (;) από ΝΥ για αλλού.
Δεν είναι πρόεδρος η Hilary.

-
Κουράστηκα να δουλεύω σε αυτό τον ρυθμό (και αργεί ο Δεκέμβρης του 2018).
Αποχώρησε ο advisor μου. Το περίμενα, αλλά σίγουρα έφυγε ένα μαξιλαράκι παρότι δεν είχαμε πρακτικά καμία επαφή.
Μέχρι να φτιάξω την παρέα στην ΝΥ έφαγα αρκετή μοναξιά στην μάπα.
Ερωτικά έριξα τρελή πεοπαλινδρόμηση σε κάποιες περιπτώσεις και έχασα ευκαιρίες που μετανιώνω, ειδικά μια από αυτές.
Είναι πρόεδρος ο Trump.
User avatar
leontokardos
Director Of Football
Director Of Football
Posts: 6380
Joined: Mon May 31, 2010 3:39 pm
Location: Glasgow, UK
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

+ 1) ΥΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ. Για άλλη μια χρονιά όλα πήγαν καλά σε αυτό τον τομέα. Είχαμε κάτι περιπέτειες με τα παππούδια που μεγαλώνουν, αλλά ευτυχώς εν τέλει όλα καλά.

+ 2) Ένα υπεραπαιτητικό Master τελείωσε πολύ καλύτερα από τις αρχικές μου προσδοκίες, βρήκα άμεσα σπίτι, άμεσα δουλειά, άμεσα πολύ καλύτερη δουλειά από την προηγούμενη (μετά από απόλυση) και άμεσα ξανά σπίτι (μετά από απαίτηση του ιδιοκτήτη για ιδιοκατοικηση).

+ 3) Εύκολα ή δύσκολα φαίνεται ότι αρχίζει να στρώνει η ζωή έξω. Ο πρώτος χρόνος συγκατοίκησης με την κοπελιά κύλησε αρκετά καλά, ταξιδάκια πραγματοποιήθηκαν οπότε αυτό ήταν εφικτό, παρέα υπάρχει αρκετά καλή και πλέον όσο περνάει ο καιρός αρχίζει και χάνεται σιγά σιγά το συναίσθημα του "είμαι φιλοξενούμενος σε μια ξένη χώρα/πόλη" και αρχίζει και γεννιέται δειλά δειλά το συναίσθημα "είμαι σε μια χώρα/πόλη που πλέον αρχίζω και τη νιώθω σπίτι μου", όσο αυτό βέβαια είναι εφικτό.

- 1) Οι περιπέτειες υγείας των παππούδων. Μου θύμισαν το κόστος του να είσαι μακριά από αγαπημένα σου πρόσωπα σε δύσκολες στιγμές και ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που με δένουν ακόμη αρκετά με την Ελλάδα.

- 2) Η εμπειρία της πρώτης μου απόλυσης, έστω κι αν δεν έφταιξα εγώ σε κάτι. Μου άφησε ένα φόβο, αυτό το ότι δε ξέρεις τι σου ξημερώνει και το ότι κανείς εργοδότης δε πρόκειται να νοιαστεί για βασικές ανθρώπινες αξίες πριν από την τσέπη του.

- 3) Η όλη ψυχοφθόρα διαδικασία του να ψάχνεις σπίτι, μετά δουλειά, μετά ξανά δουλειά και μετά ξανά σπίτι. Ως λάτρης της σταθερότητας και μιας γλυκιάς ρουτίνας, όλη αυτή η αστάθεια με κούρασε πολύ ψυχολογικά και ελπίζω πλέον να ανοίκει στο παρελθόν.
User avatar
BillHoudini
Twitch Streamer
Twitch Streamer
Posts: 2681
Joined: Sat Mar 29, 2014 1:50 am
Football Manager της ομάδας: Liverpool
Αγαπημένη Ομάδα: Barcelona, Liverpool, ΟΣΦΠ
Location: Amsterdam
Has thanked: 0
Been thanked: 0

+
1) Άρχισα να κάνω καποια βήματα προόδου απέναντι στην αγχώδη διαταραχή που με ταλαιπωρεί εδω και χρονια αλλα διαγνώστηκε το 2016. Απο πολυ μικρά πράγματα όπως το να παω να κάνω μια δουλειά στο ΚΕΠ, μέχρι να έρθω σε επαφή με καθηγητές στο πανεπιστήμιο. Ακομα και η πιο μικρή δουλειά, υποχρέωση, ή συνάντηση μου φαινεται βουνό, οποτε το γεγονός οτι τα εχω βάλει σε μια μικρή σειρα ειναι κατι πολυ θετικο.

2) Μετακόμισα και ζω πλεον μόνος μου. Ανεξαρτησία, νέο κεφάλαιο ζωής, δικό μου προγραμμα, νιώθω οτι η ζωή μου μπαίνει σε άλλη φάση σιγά σιγά.

3) Εχω μια σταθερη δουλειά που αποφέρει ενα βασικό χαρτζιλίκι, εχει εξαιρετικό κλίμα και βγαίνει οσο πιο αβίαστα γινεται.

-
1) Όλη αυτη η ιστορια με το άγχος με εχει κουράσει αρκετά ψυχολογικά, δε μπορω να κάνω αρκετά πράγματα που θα ηθελα, αποφεύγω οτιδήποτε με δυσκολεύει και με αυτη την ψυχολογική κούραση παιρνει η μπαλα και ευχάριστα πράγματα που απλα ειμαι πολυ κουρασμένος για να κάνω. Χρειάζομαι ακομα αρκετή δουλειά για να πω οτι η καθημερινότητα μου ειναι φυσιολογική με τα καλα και τα κακά της.

2) Το νέο σπιτι μου πρόσφερε νέες ευθύνες, νέες υποχρεώσεις και σε συνδυασμό με την αλλαγή περιβάλλοντος και συνηθειών (δε μου αρέσουν καθολου οι αλλαγές), εχω μερικά νέα στρεσογόνα στοιχεία στην καθημερινότητα μου. Ακομα προσπαθώ να προσαρμοστώ.

3) Έκανα μια σχεση η οποια οδεύει προς το τελος της, πολυ απαιτητική συναισθηματικά, πολυ δύσκολη, με αντιθέσεις, καβγάδες, συγκατοίκηση για ενα διάστημα και δυστυχώς εχει μπει σε ενα δρόμο που πιστευω δεν εχει γυρισμό, ειναι θεμα χρόνου να τελειώσει είτε απο τη μια πλευρά, είτε απο την άλλη, ειτε συγχρόνως. Ειχε και καλές στιγμές αλλα αυτη η διαρκής εναλλαγή καλών και κακώς στιγμών με κούρασε πολυ και με έφθειρε.


Sent from my iPad using Tapatalk
Last edited by BillHoudini on Mon Dec 25, 2017 1:09 pm, edited 1 time in total.
"It's too easy to blame other people in football."
Steven Gerrard

Image

Το fmικό μου blog:
http://houdinifm.blogspot.gr/
Manuel Jimenez 21
Director Of Football
Director Of Football
Posts: 5876
Joined: Sun Feb 13, 2011 3:37 pm
Football Manager της ομάδας: Svay Rieng Province FC
Αγαπημένη Ομάδα: AEK, Liverpool, Panellinios
Status: Στην ρουτίνα.
Location: Γκύζη
Has thanked: 7 times
Been thanked: 4 times
Contact:

+
1)Πρώτο και σημαντικότερο, τελείωσε το σχολείο, πέρασαν οι πανελλήνιες και μαζι πέρασα και γω στην σχολή που πάντα ήθελα, έστω και αν σας έπρηξα παααρα πολύ μέχρι να δώσω :D
2)Βρήκα δουλειά για το καλοκαίρι, έβγαλα ενα πολύ γερό χαρτζιλίκι, κόλλησα τα πρώτα μου ένσημα, ενώ απ οτι μου είπαν με θέλουν ήδη για του χρόνου!
3)Παράλληλα έχω εμπλακεί με έναν ευρωπαικό οργανισμό, γεμίζοντας το CV για το μέλλον/
4)Έληξε η περιπέτεια με την δουλειά του πατέρα μου, από την στιγμή που πέρασαν στα χέρια του Σκλαβενίτη, πλέον υπάρχει μια ηρεμία στο σπίτι, χωρίς να περιμένουμε ανα πάσα στιγμή το κανόνι του Μαρινόπουλου.

-
1)Δυστυχώς για οικονομικούς λόγους δεν έκανα το όνειρο μου να σπουδάσω στην ιδιαίτερη πατρίδα(Θεσσαλονίκη) πραγματικότητα, αν και αυτό είναι ακόμα ανοιχτό, αν γίνουν κάποια πράματα να κάνω 10% για Ιστορικό Θεσσαλονίκης
2)Οι μισοί από την παρέα μου διασκορπίστηκαν σε Ηράκλειο, Χανιά και Πάτρα, αν και αυτό έχει και θετική πλευρά, υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές για ταξιδάκια σε φίλους.
3)Τελευταίο και σημαντικότερο, ήταν ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι για την ομάδα, αφού μια νέα διοίκηση έριξε μπουρλότο στο τμήμα του Χάντμπολ που είχε φέρει τόσες επιτυχίες, ενώ από την ομάδα που πήραμε 2 σερί πρωταθλήματα εφηβικού όντας για δύο σερί σεζόν αήττητοι. Παρότι είχα συμφωνήσει να πάρω και γω μεταγραφή σε μια ομάδα που θα είχα σημαντικό ρόλο δνε με άφησαν, και τώρα ειμαι εγκλωβισμένος σε μια κακή κατάσταση αθλητικά. Τουλάχιστον η διοίκηση άλλαξε και φαίνεται οτι κάπως τα πράγματα θα βελτιωθούν.
User avatar
Paliakoudis
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Posts: 2364
Joined: Wed Dec 26, 2012 4:12 pm
Football Manager της ομάδας: Monopoli
Αγαπημένη Ομάδα: ΠΑΟΚ
Status: Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος.
Location: Θεσσαλονίκη
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Τα προζ:
1. Ουσιαστικά σχεδόν ολοκληρωτικά μέσα στο 2017 έζησα τη πρώτη μου κοπέλα, κι εκτέθηκα σε μια μεγάλη νέα γκάμα συναισθημάτων, καταστάσεων κλπ, τα περισσότερα θετικά. Νέες εμπειρίες και σοφία στο σάκο μαζί με αναμνήσεις αυτό που έμεινε.
2. Περισσότερη αυτοπεποίθηση και βελτίωση επίσης εξωτερικής εμφάνισης, μερικώς λόγω του 1. Πολλές νέες γνωριμίες κι απ' τον χωρισμό και μετά. Και μια επίσκεψη τον προλαλήσαντα Αθηναίο προ ημερών. Τι άλλο, ε και φέτος μια χαρά σε ωραίες συναυλίες έτρεχα από δω κι από κει, δεν έχω παράπονο.
3. Η φοιτητική ζωή καλά τραβεί, έχοντας κανένα χρωστούμενο μάθημα(δε το κόβω να λέω το ίδιο και του χρόνου όμως).
4. Στα πνευματικά. απ' την αρχή της χρονιάς έχω ξεκινήσει να διαβάζω βιβλία είτε λογοτεχνικά είτε δοκίμια για θέματα που με ενδιαφέρουν(ποδόσφαιρο, μουσική κτλ). Ε και τώρα τελευταία έχω αρχίσει προσπάθεια για εκπαίδευση στην 7η τέχνη, που για κάποιο λόγο ήταν πάντα δύσκολο για μένα. Στα σωματικά, ότι ξεκίνησα γυμναστήριο πριν κάνα δίμηνο και φαίνεται ότι καταφέρνω να το εδραιώσω στη καθημερινότητά μου.

Τα κονζ:

1. Ο προ διμήνου χωρισμός. Τεράστιο σοκ, χάσιμο γης κάτω απ' τα πόδια, you know what I'm talking about. Από κοντά και μια ωραία γαρνιτούρα στην ιστορία που δεν είχε συμβεί όταν τα γραψα στο γκομενοτόπικ, έτσι για να το κάνει ακόμη χειρότερο. Τουλάχιστον τώρα, ακριβώς ένα δίμηνο αργότερα, μπορώ να πω ότι είμαι καλά και να μη λέω τελείως ψέματα.
2. Θάνατος αρκετά κοντινού συγγενικού προσώπου (πολύ) μεγάλης ηλικίας. Ήταν κάτι που περίμενα από μικρό παιδί, είναι όμως αλλιώτικο όταν επιτέλους φτάνει κι έρχεσαι αντιμέτωπος της κατάστασης.
3. Αναπόφευκτη αραίωση επικοινωνίας με πρόσωπα απ' τη Θεσσαλονίκη αλλά και τη ζωή που έκανα εδώ. Είχε αρχίσει να συμβαίνει από το τέλος του 2016 βέβαια, κι είναι λογικό αλλά και στενόχωρο επίσης, το να χάνεις τη καθημερινότητα με άτομα που έβλεπες κάθε μέρα.

Τώρα που τα βλέπω, σαν περισσότερα και μεγαλύτερα να είναι τα θετικά. Άντε σιγά σιγά να αρχίσουν να φαίνονται περισσότερο...
Αν έπαιζες στον ουρανό, θα πέθαινα για να σε δώ.
ΠΑΟΚ
1926
Post Reply

Return to “Επικαιρότητα - Άσχετα”