Schalke 04

Σε αυτό τον τομέα μπορείτε να αναλύετε το υπάρχον έμψυχο δυναμικό των ομάδων που αναλαμβάνετε έτσι ώστε να λειτουργήσουν ως οδηγοί για όσους θελήσουν να αναλάβουν αυτές τις ομάδες.
Post Reply
User avatar
ermanias
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Posts: 2052
Joined: Sun Oct 28, 2012 1:50 pm
Αγαπημένη Ομάδα: Liverpool,PAO,Platanias
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Image


Η Σαλκε ειναι μια ομαδα της Γερμανιας η οποια τα τελευταια χρονια εχει καταφερει να καθιερωθει ως τριτη δυναμη σε ενα αμφιρρροπο και δυσκολο πρωταθλημα οπως η Bundensliga πισω απο την μισητη αντιπαλο Ντορτμουντ και την μεγαλη Μπαγερν Μοναχου!Λιγο πολυ εχει καταφερει να σηκωσει τα παρακατω κυπελλα!

Image

Ναι ενταξει τα νουμερα δν ειναι και τοσο ασχημα!Το γεγονος ομως οτι το τελευταιο της πρωταθλημα ηταν το 1958 μας κανει να θελουμε να μανατζαρουμε την Σαλκε ακομα περισσοτερο!Στην ευρωπη μοναδικο κατορθωμα η κατακτηση του Uefa το 1997!Τελευταιος χρονολογικα τιτλος ειναι η κατακτηση του Γερμανικου Κυπελλου το 2011!

Image

Ποια ειναι η ομαδα που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να σε ρεζιλεψει?Η Μπορουσια του Ντορτμουντ φυσικα!Ασπονδη αντιπαλος,διπλα μισητη για τους οπαδους της Σαλκε καθως ειναι απο πανω της εδω και αρκετα χρονια!

Image

Και για να κλεισουμε με τα γενικα της ομαδας ερχομαστε στο υπεροχο "σπιτι" της Σαλκε το Veltins Arena η γνωστο και ως Gelsenkirchen λογω της τοποθεσιας του!Το διαμαντι αυτο εγκαινιαστηκε το 2001 και εκτος του οτι χωραει 61.673 φιλαθλους εχει και οροφη η οποια ανοιγει και κλεινει αναλογα με τις καιρικες συνθηκες!!

ImageImage


Ναι η ομαδα θεωρειται πλουσια!Και ναι τα συμβολαια ειναι μεγαλα και οπως και η αξια του ροστερ!Παρολαυτα το μπατζετ που μας δινεται στην αρχη της περιοδου θα το θεωρουσα μικρο!

Image


Και ηρθε η ωρα που περιμεναμε!Την αναλυση του ροστερ!Δεν θα ελεγα οτι ειναι ενα "γεματο" ροστερ στο οποιο θα επρεπε να αρχισεις να διωχνεις παικτες!Παρολαυτα με δυο τρεις προσθηκες ειναι πληρες για να ανταπεξελθεις την πρωτη χρονια!



GOALKEEPERS

ImageImageImage
Image

:arrow: Timo Hildebrand : O βασικος μας τερματοφυλακας!Ναι εννοειται τα στατιστικα του δεν εντυπωσιαζουν αλλα με κανα δυο λαθακια θα μας βγαλει ασπροπροσωπους την πρωτη χρονια!
:arrow: Ralph Fahrmann : Πολυ μετριος.Αν καταφερετε να τον πουλησετε καντε το και ανεβαστε εναν μικρο για 3ο διαφορετικα οπως λεω παρακατω δωστε τον Unnerstall δανεικο και κρατηστε αυτον για 2ο τερματοφυλακα!
:arrow: Lars Unnerstall : Eιναι νεος!Εχει καλες προοπτικες!Προς το παρον του δινουμε καποια ματς στο κυπελλο και τον κραταμε για 2ο τερματοφυλακα!Καλη επιλογη θα ηταν να φυγει και δανεικος για να παρει παιχνιδια στα "χερια" του!Κατι που εγω δεν εκανα αλλα θα το προτεινα!


*εγω παντως την δευτερη χρονια κινηθηκα μεταγραφικα για εναν καλυτερο τερματοφυλακα!Θα σας το προτεινα καθως κανενας απο τους τρεις δν αποτελει τον τερματοφυλακα που θα "παρει παιχνιδια" μονος του



DEFENDERS

ImageImageImageImageImageImageImageImage
Image


:arrow: Benetikt Howedes : Οχι απλα παιρνει φανελα βασικου σπιτι του..δεν την βγαζει ποτε!Ο βραχος της αμυνας , ο μεγαλος αρχηγος κοβει,ηγειται,σκοραρει!Σε μενα τελειωσε την σαιζον με 7.79 μο και 12 γκολ!Απλα τον αγαπησα
:arrow: Christian Fuchs : Πιο πολυ επιθετικο μπακ!Φαρμακερο ποδι και στις σεντρες και στα φαουλ.Παρα τα μετρια εως κακα του αμυντικα στατιστικα δν ειχα κενα απο την πλευρα του..ασε που με ξελασπωσε αρκετες φορες με τα απευθειας φαουλ του ή τις σεντρες του!Βασικος την πρωτη χρονια..την επομενη ειναι επιλογη σας..εγω τον κρατησα και συνεχισε να με εκπλησσει!!
:arrow: Michel Bastos : Τιποτα σπουδαιο..περιμενα περισσοτερα πραγματα απο τον -ουτε ο ιδιος ξερει τι θεση παιζει- αμυντικοεπιθετικο..πηρε μερικα ματς βασικος αλλα δν απεδωσε και εχασε την θεση του απο fuchs και affellay!Ισως δεν μου βγηκε εμενα απλως..τα στατιστικα του ειναι καλα!
:arrow: Atsuto Uchida : Ισως ο αδυναμος κρικος της αμυνας!Παλευει το παλικαρι δε λεω αλλα αν θες να πας ψηλα πρεπει να βρεις αλλο δεξι μπακ!Πρωτη χρονια βεβαια θα την βγαλει αλλα με το που βρεις λεφτα παρε ενα καλο δεξι μπακ!
:arrow: Kuriakos Papadopoulos : O κουλης της καρδιας μας!Μιλαμε για τειχος!Παιρνει φανελα βασικου σπιτι του και μαζι με τον Howedes δημιουργουν το καλυτερο αμυντικο διδυμο της Bundenlsiga!
:arrow: Joel Matip : Πουλενακι και αυτος!Σε οσα ματς και αν τον εβαλα ειτε βασικο ειτε αλλαγη η αποδοση του δεν επεσε κατω απο 7!Τον κραταμε για αλλαγη η για να ξεκουρασει εναν εκ των Howedes - Papadopoulo!
:arrow: Christoph Metzelder : To τεταρτο σεντερ μπακ μας!Μπορει να μεγαλωσε παρολαυτα αποτελει ενα αξιοπιστο backup για το κεντρο της αμυνας.
:arrow: Sead Kolasinac : Τον στελνουμε δανεικο να παρει παιχνιδια στα ποδια του καθως θα αποτελεσει το μπακαπ των κεντρικων αμυντικων οταν ο Metzelder δεν μπορει να ανταπεξελθει πια

*Οπως ειναι προφανες μεταγραφικα θα πρεπει να κινηθουμε και εδω..στα δεξια της αμυνας υπαρχει μονος ενας μικρουλης γιαπωνεζος!Θα προτεινα καποιον δανεικο για την πρωτη χρονια και οταν ερθουν τα λεφτα παμε για το ονομα!



MIDLEFIELDERS

ImageImageImageImageImage
Image


:arrow: Vasilis Pliatsikas : Ναι οκ ειναι ελληνακι..ναι οκ τον αγαπησαμε για τα χτενισματα του!Μα το παιδι δεν κανει για Σαλκε τι να κανουμε!Αν το δειτε πατριωτικα κρατηστε τον αλλιως τα λεφτα που θα φερει η μεταγραφη του θα βοηθησουν οσο λιγα και ναναι!Εγω προσωπικα τον εδωσα δανεικο!Α μπορειτε επισης να τον εχετε σαν μπακαπ του Uchida!O κακος και ο χειροτερος δηλαδη..δεν θα το προτεινα!
:arrow: Jermaine Jones : Ο αγριος Αμερικανος της ομαδας!Τρομερα στατιστικα ..ισως τα καλυτερα του FM για την θεση του αμυντικου μεσου!Παρολαυτα ειναι ασυγκρατητος..τι και αν εβαλα easy tackling τι και αν του εκοβα μισθο καθε φορα που επαιρνε κοκκινες τελειωσε την χρονια με 7 κοκκινες σε Γερμανια και Ευρωπη...και ετσι εχασε την θεση του απο τον επομενο!Να σημειωθει ομως πως οταν επαιζε ηταν αψογος..τρομερος κοφτης!
:arrow: Roman Neustadter : Η αληθεια ειναι οτι στην αρχη δεν τον υπολογιζα..παρολαυτα ξεκινησε να παιρνει λεπτα συμμετοχης με τις αποβολες του Jones και στο τελος της χρονιας ειχε καταληξει να παιζει βασικος!Πολυ καλος αμυντικος μεσος ο οποιος εχει και δημιουργικες αρετες...ερωτημα αν επεσε ποτε κατω απο 7 οσες φορες τον εβαλα!Θα παλεψει με τον Jones για την θεση του αμυντικου μεσου!
:arrow: Olivier Caillas : Δεν ξερω γιατι υπαρχει στην ομαδα..ουτε αξιολογη φωτογραφια του δεν βρηκα!Περναει την πορτα της εξοδου γοργα γοργα
:arrow: Marco Hoger : Αξιολογος παικτης με αρκετο ποτενσιαλ!Ο μοναδικος επιθετικογενης μεσος της ομαδας!Παιρνει φανελα βασικου!

*Πιστευω η ελλειψη εδω ειναι προφανης!Μετα την φυγη του Hotlby δεν εχουμε ανασταλτικους μεσους!Καλος χρυσος ο Hoger εκτος αν παιξουμε με συστημα χωρις κεντρικους τοτε πρεπει να φερουμε καποιον playmaker στην ομαδα..εστω δανεικο!


ATTACKING MIDLEFIELDERS

ImageImageImageImageImageImage
Image


:arrow: Tranquillo Barnetta : Πολυ καλο εξτρεμ!Παιζει απο τα αριστερα κυριως αλλα αποδιδει εξισου καλα και στα δεξια!Εγω προσωπικα τον ειχα για μπακαπ !Kαλη επιλογη ειναι να τον πουλησεις για να βγαλεις καποια λεφτα και να φερεις στην θεση του τον ελευθερο Drenthe!
:arrow: Jefferson Farfan : O ακριβοτερος παικτης της ομαδας σου!Εννοειται παιρνει θεση βασικου στην δεξια πτερυγα!Δεν ειναι ο ΤΟΠ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ αλλα ειναι απολυτα σταθερος και θα σε βοηθησει σε πολλα ματς!
:arrow: Ιbrahim Afellay : O δανεικος απο την Μπαρτσα Ολλανδος θα σε ξελασπωσει σε πολλα ματς!Σταθερος και δευτερος σε ασσιστ μετα απο τον Draxler!Παιζει σε ολες τις θεσεις εκει μπροστα αλλα καλυτερα αποδιδει δεξια και στο κεντρο!Δυστυχως το να φυγει απο την ομαδα ειναι αναποφευκτο επομενως την επομενη χρονια ψαχνουμε αντικαταστατη!
:arrow: Julian Draxler : Ε ναι θα το πω..ειναι ο αγαπημενος μου παικτης!Ειναι μικρος και εξελιξιμος και κανει παπαδες απο τωρα!Τον χρησιμοποιησα πολλες φορες πισω απο τον επιθετικο γιατι κατα τη γνωμη μου εκεινη η θεση του ταιριαζε καλυτερα!Πρωτος σε ασσιστ με 18 ασσιστ σε Ευρωπη και Γερμανια!Μαζι με Huntelaar ηταν υπεροχοι!
:arrow: Chinedu Obasi : Ο αφρικανος στα προηγουμενα μανατζερ ηταν πολυ καλυτερος!Φετος παροτι εχει ακομα πολυ καλα στατιστικα για εξτρεμ δεν ειναι καλος!Τον κραταμε για μπακαπ την πρωτη χρονια και μετα φευγει!Αν τον αγορασει κανεις!
:arrow: Raffael : Τα στατιστικα ξεγελανε αλλα ο παικτης της Ντιναμο Κιεβου δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο!Δεν τον ξερω και irl αλλα στο FM τον κραταμε αναγκαστικα και παιζει πισω απο τον επιθετικο οταν ο Draxler λειπει!


*Λοιπον εδω φαινομενικα ειμαστε πληρεις για πρωτη χρονια!Εγω βεβαια δεν αντισταθηκα και πηρα τον ελευθερο Drenthe ο οποιος ταιριαξε στην ομαδα και οποτε τον χρειαστηκα ηταν πολυ καλος!Απο κει και περα ειναι και στα γουστα σας ποιον θα κρατησετε και ποιον οχι!



FORWARDS

ImageImageImageImage
Image


:arrow: Edu : Να χαμε να λεγαμε..δανεικος η αν μπορειτε πουληστε τον...εκτος αν παιζετε με 2 επιθετικους μπροστα μενει για μπακαπ!
:arrow: Klaas-Jan Huntelaar : Το κανονι!!!!Η επιθετικαρα μας που βγαζει φωτιες!Απιστευτος!Να ευχεστε να μην σας τραυματιστει!Εγω ημουν τυχερος και εκανε γεματη σαιζον και σε 47 ματς εκανε 39 γκολ!Το 20 στο Finishing δεν ειναι καθολου τυχαιο!Απλα οτι αλλο και να πω ειναι λιγο!
:arrow: Ciprian Marica : Δεν εχω αποψη για το παιδι!Τον πουλησα γιατι δε μου γεμιζε το ματι και η διοικηση μου το χτυπουσε ολη τη χρονια!Αρα τον κραταμε για μπακαπ!
:arrow: Teemu Pukki : Εγω επαιζα με εναν επιθετικο και οσες φορες ξεκουραζα τον Huntelaar ο Φινλανδος εκανε παπαδες!Σκοραρε καθε φορα!Πολυ καλος δευτερος επιθετικος και με υψηλο ποτενσιαλ!Τον κραταμε εννοειται!


*Μπορω να πω πως επιθετικα ειμαστε πληρεις!Για την πρωτη χρονια σιγουρα τουλαχιστον!Τωρα την δευτερη χρονια αναλογα με την αποδοση των παικτων θα κινηθειτε!


Τελος αυτα ειναι τα συστηματα που χρησιμοποιω!

Πρωτο και βασικο
Image

Και το δευτερο για πιο δυσκολα παιχνιδια!
Image







Ελπιζω να βοηθησε αυτη η αναλυση και οποιαδηποτε παρατηρηση ή διορθωση ειναι απολυτως δεκτη! -diatakste
Image
User avatar
Lets_Go_Reds
Assistant Manager
Assistant Manager
Posts: 3069
Joined: Mon Dec 10, 2012 8:06 pm
Αγαπημένη Ομάδα: LFC
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Μπράβο σου φίλε...Πραγματικά και δεν το λέω έτσι απλά για να το γράψω...
Πολύ καλή ανάλυση φαίνεται πως έχεις δεθεί με την ομάδα και το υλικό!
Μόνο μια διαφορά...Όχι και DEFENDER ο Μπάστος! :P
User avatar
ermanias
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Posts: 2052
Joined: Sun Oct 28, 2012 1:50 pm
Αγαπημένη Ομάδα: Liverpool,PAO,Platanias
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Lets_Go_Reds wrote:Μπράβο σου φίλε...Πραγματικά και δεν το λέω έτσι απλά για να το γράψω...
Πολύ καλή ανάλυση φαίνεται πως έχει δεθεί με την ομάδα και το υλικό!
Μόνο μια διαφορά...Όχι και DEFENDER ο Μπάστος! :P
αμα δεις τα στατιστικα του ειναι σαν του fuchs
και επειδη επαιζα με επιθετικογενη αριστερο μπακ τον μπαστος τον εβαζα σχεδον παντα εκει!
Μπορει και λανθασμενα αλλα νταξ οποιος παρει την ομαδα θα τον βαλει εκει που κρινει πιο καταλληλα
Image
User avatar
mojotzotzo
Moderator
Moderator
Posts: 14488
Joined: Sun Dec 23, 2007 3:45 pm
Αγαπημένη Ομάδα: GB Packers
Status: WIP
Location: thessaloniki
Has thanked: 19 times
Been thanked: 4 times

Εγώ στο τέρμα προτίμησα unnerstall από την στιγμη που έχουν όλοι το ίδιο ca αλλά αυτός έχει καλύτερο pa.
Το ίδιο και στην άμυνα όπου προτίμησα ότι κάνουν στην Σάλκε και irl, δηλαδή ο howedes δεξιά και οι νεαροί με το τεράστιο potential στο κέντρο της άμυνας.
Jones και farfan είναι μεν καλοί αλλά μπορούν να φέρουν τρελά λεφτά για την αξία τους.
Συμφωνώ ότι ο draxler είναι για άξονα κυρίως και για αυτό και στην πραγματικότητα, αφού έφυγε ο holtby, δεν πήρανε παίχτη για τον άξονα αλλά καλύπτουν το κενό με την μετατόπιση του draxler και την απόκτηση του μπαστός για αριστερά.
User avatar
ermanias
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Posts: 2052
Joined: Sun Oct 28, 2012 1:50 pm
Αγαπημένη Ομάδα: Liverpool,PAO,Platanias
Has thanked: 0
Been thanked: 0

mojotzotzo wrote:Εγώ στο τέρμα προτίμησα unnerstall από την στιγμη που έχουν όλοι το ίδιο ca αλλά αυτός έχει καλύτερο pa.
Το ίδιο και στην άμυνα όπου προτίμησα ότι κάνουν στην Σάλκε και irl, δηλαδή ο howedes δεξιά και οι νεαροί με το τεράστιο potential στο κέντρο της άμυνας.
Jones και farfan είναι μεν καλοί αλλά μπορούν να φέρουν τρελά λεφτά για την αξία τους.
Συμφωνώ ότι ο draxler είναι για άξονα κυρίως και για αυτό και στην πραγματικότητα, αφού έφυγε ο holtby, δεν πήρανε παίχτη για τον άξονα αλλά καλύπτουν το κενό με την μετατόπιση του draxler και την απόκτηση του μπαστός για αριστερά.
δεν ξερω μου φανηκε μεγαλη αμαρτια να χαραμισω τον Χεβεντες στα δεξια!τα αττς του δν κανουν κατα τη γνωμη μου για ακραιο μπακ!Τι επιδοσεις ειχε στην θεση εκεινη?
Image
arrested3
Youth Pro
Youth Pro
Posts: 314
Joined: Fri Apr 24, 2009 5:33 pm
Football Manager της ομάδας: Liverpool
Αγαπημένη Ομάδα: Αρης, Λιβερπουλ
Status: 8 years Football Manager and counting
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Πολύ καλή η ανάλυση σου!! Ντραξλερ = λατρεια! -diatakste
User avatar
AchilleasP
Assistant Manager
Assistant Manager
Posts: 3145
Joined: Sat Mar 09, 2013 9:09 pm
Football Manager της ομάδας: Παναθηναϊκός
Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναϊκός
Status: Being awesome
Location: Μαρούσι
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Άρχισα σέιβ σήμερα με την Σάλκε και το απολαμβάνω πολύ μέχρι τώρα... Τον Ντράξλερ συμφέρει να τον χρησιμοποιώ στον άξονα;
Faith is all we need
User avatar
ermanias
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Posts: 2052
Joined: Sun Oct 28, 2012 1:50 pm
Αγαπημένη Ομάδα: Liverpool,PAO,Platanias
Has thanked: 0
Been thanked: 0

AchilleasP wrote:Άρχισα σέιβ σήμερα με την Σάλκε και το απολαμβάνω πολύ μέχρι τώρα... Τον Ντράξλερ συμφέρει να τον χρησιμοποιώ στον άξονα;
και για μενα ηταν το καλυτερο σεηβ ,γι αυτο κιολας αποφασισα να αφιερωσω χρονο στην αναλυση
για τον Ντραξλερ τωρα..
σε οσα ματς τον εβαλα στα ακρα δεν απεδωσε..
στον αξονα βγαζει πολλες ασσιστ..για μενα εκεινη ειναι η θεση του..οπως αλλωστε και irl
Image
Post Reply

Return to “Ανάλυση έμψυχου δυναμικού ομάδων”