Ιστορίες FM 2013: ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Post Reply
User avatar
Tsakalaki
Asst Researcher ΠΑΟΚ - Story Teller
Asst Researcher ΠΑΟΚ - Story Teller
Posts: 48757
Joined: Sun Nov 30, 2003 12:00 am
Football Manager της ομάδας: Tottenham
Αγαπημένη Ομάδα: Dynamo Podilatou
facebook προφίλ: antonis.tsakaleas
twitter: Tsak_attaq
Status: I've never been clever, 'cause need it never
Location: Θεσσαλονίκη (Βόλος)
Has thanked: 6 times
Been thanked: 5 times
Contact:

Image


Καλώς ήρθατε στη μαγεία του Football Manager 2013
Καλώς ήρθατε στο τομέα των ιστοριών...




Η παρουσία και παραμονή σας εντός του τομέα είναι καθαρά στο χέρι σας. Δεν σας ζητάμε να βάλετε σε κανόνες το πώς θα παίξετε Football Manager. Σας ζητάμε να σεβαστείτε τους κανόνες που διέπουν το τομέα.


Γενικές οδηγίες

Πως ανεβάζω screenshots;
Ήδη στο forum υπάρχει οδηγός για το πως ανεβάζουμε screenshots. Ακολουθησέ τον πιστά.

Πως "πρέπει" να είναι το κάθε ποστ μου;
Θα ήταν καλό να μην γράφεις ένα ποστ ανα αγώνα. Συγκέντρωσε πχ τα αποτελέσματα πέντε αγώνων, με τα αποτελέσματα, και τη βαθμολογία (ή βαθμολογίες εφόσον είσαι και σε άλλη διοργάνωση) και προϊδέασε το κοινό σου για τα πέντε επόμενα παιχνίδια. Το πως θα παρουσιάζεις τον κάθε αγώνα είναι δικό σου θέμα. Μπορεί να θέλεις απλά να πεις "Νίκησα 1-0 τον Πανθρακικό και έφερα 1-1 με τη Κέρκυρα και 0-0 με τον ΟΦΗ" ή να παραθέσεις ενδεκάδες, screenshots από τα στατιστικά και το video με τα γκολ του παιχνιδιού. Εσύ αποφασίζεις. Αν αναζητάς "τρόπο ποσταρίσματος" κάνε ένα σερφάρισμα στο τομέα των ιστοριών του FM2012 και δες αν κάποιος τρόπος παρουσίασης σου ταιριάζει.

Πως πρέπει να εκφράζομαι;
Οι περισσότεροι απο εσάς ξεκινάτε ιστορία με την εντός Ελλάδος αγαπημένη σας ομάδα. Το να είσαι άρρωστος φίλος πχ του Πανθρακικού είναι απολύτως σεβαστό. Το να γράφεις στην ιστορία "έριξα ένα τηγάνισμα στο γαύρο,πάτησα την αλογοτροφή στη Λεωφόρο, ξεπουπούλιασα το δικέφαλο κοτόπουλο στο τζαμί αλλά μου τη χάλασαν τα σκουλήκια που μου πήραν Χ" είναι αποδεκτό. Απορείτε, ε; Λογικό. Να εξηγήσω όμως κάποια πράγματα... Γιατί, λοιπόν, είναι αποδεκτό; Διότι ο καθένας, εφόσον γράφει για να γουστάρει εκείνος και αν γουστάρουν και οι άλλοι, μένουν, αλλιώς δεν ακολουθούν. ΠΡΟΣΟΧΗ. Στη καζούρα που θέλει να κάνει ο καθένας, υπάρχει και ένα όριο. Βρισιές οπαδικές που αφορούν τα "γνωστά" (μάνες, σπίτια, θείες, δεύτερα ξαδέρφια, νεκρούς κ.α.) ΔΕΝ ανήκουν εδώ. Αν αυτό το όριο δε σου αρέσει να υπάρχει, δεν ανήκεις εδώ. Και κάτι ακόμα. Σημαντικό. Αν σκεφτείς να ποστάρεις στο υπόλοιπο φόρουμ χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως αυτές που προανέφερα...ΞΕΧΝΑ ΤΟ. Απαγορεύεται δια ροπάλου. Εδώ γράφεις την ιστορία σου, δεν συμμετέχεις σε συζήτηση. Όταν όμως είσαι σε συζήτηση εντός φόρουμ, τα κόζια αλλάζουν.




Image

Που κάνω το πρώτο μου ποστ;
Είτε ξεκινάς τη καριέρα σου ως άνεργος, είτε έχεις αναλάβει τη τύχη της πρωταθλήτριας Ευρώπης ή της ομάδας της γειτονιάς σου ξεκινάς από το τόπικ "Περιφεριακό". Από εδώ δηλαδή.

Πως ανεβαίνει κατηγορίες η ιστορία μου;
  • Περιφερειακό: 1-10 σελίδες
  • FL2: 11-20 σελίδες
  • FL1: 21-40 σελίδες
  • Super League: 41-60
  • Champions League: 61+ σελίδες






Image



Που κάνω το πρώτο μου ποστ;
Απλά ξεκινάς την ιστορία σου στο αντίστοιχο τόπικ. Οι γενικές οδηγίες ισχύουν και εδώ. Καλό θα ήταν, όσοι παρουσιάζετε ιστορία με challenge να κάνετε ένα αρχικό ποστ με το challenge που αναλάβατε και μετά να μπαίνετε στο "ζουμί".
--------------------------------------------------------

Εσαεί Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ PC | -2002

26.08.10 | All my FM Stories | Πώς το Football Manager έγινε κομμάτι της ζωής μου
Spoiler: show
RedArmy: «Το κακο με τον Τσακ, είναι ότι ποτέ δεν μπορείς να καταλάβεις αν κάνει πλάκα ή τα λέει σοβαρά :D»
ArK ass: «Aμαν ρε Τσακ...εκει που εμφανιζεται η ελπιδα, ερχεσαι εσυ και την εξαφανιζεις»
nirearas: «Γιατί, τσακ γεννιέσαι... Δεν γίνεσαι...»

My Twitch channel
Post Reply

Return to “Γενική συζήτηση”