TO ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ PAUSE

Αναφέρουμε τα Bugs που έχουμε εντοπίσει. Προσοχή στους κανόνες!
Forum rules
ΠΡΙΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ POSTS ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ «ΘΑΨΟΥΝ» ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΜΕ PM ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ POST.
Post Reply
stefanos_kapino
Trialist
Trialist
Posts: 72
Joined: Thu Jan 19, 2012 8:26 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Καλησπέρα παιδιά.Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα χθές.Έχω τον Παναθηναικό και έπαιζα αγώνα με κάποια ομάδα.Στο τέλος λοιπόν πού τελείωσε ο αγώνας,πήγα να πατήσω CONTINUE,για να συνεχίσω.Αλλά είχε παραμείνει PAUSE.Το πατούσα και γινόταν play και ξανά το ίδιο.Με άλλα λόγια,το παιχνίδι δεν μού χε κολλήσει δηλαδή ,μπορούσες να πατήσεις όποια επιλογή ήθελες.Κολλημένη ήταν μόνο η επιλογή continue ,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνεχίσω το παιχνίδι.Σημείωση,μετά ξαναμπήκα στο save ,ξανά έπαιξα τον αγώνα χωρίς να κολλήσει.Επίσης το football manager που έχω είναι το αυθεντικό.Παρακαλώ όποιος ξέρει ας μου εξηγήσει.Ευχαριστώ
User avatar
multiplier
Football Legend
Football Legend
Posts: 13242
Joined: Tue Nov 07, 2006 9:45 pm
Αγαπημένη Ομάδα: ΑΕΚ/Valencia
Status: 5
Location: Χαϊδάρι
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Δεν το έχω ξανακούσει, αλλά μάλλον δεν είναι τίποτα. Κάποιο σκάλωμα έφαγε το PC (ίσως έτρεχε κάτι από πίσω που τράβαγε πόρους) και δεν μπορούσε να τρέξει κάποιο κομμάτι του κώδικα. Αν σου ξανατύχει πες το να δούμε.
DEATH TO THE SALAD EATERS!

:headbang: Take a look to the sky just before you die
:headbang: it 's the last time you will
stefanos_kapino
Trialist
Trialist
Posts: 72
Joined: Thu Jan 19, 2012 8:26 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Σε ευχαριστώ φίλε μου
Post Reply

Return to “Bugs”