Γιώργος Κατίδης [2011/12]

Bοηθήστε, διορθώστε και πείτε τη γνώμη σας πάνω στο Research σχετικά με τον Άρη!
Locked
User avatar
smash
Trialist
Trialist
Posts: 28
Joined: Mon Feb 19, 2007 12:10 am
Football Manager της ομάδας: ΑΡΗΣ
Αγαπημένη Ομάδα: ΑΡΗΣ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Άρης-Παναιτωλικός=0-0 (18/12/2011)

Μπήκε αλλαγή στο 38' λεπτό στη θέση του τραυματία Γιαννιώτα.
Θέση: Αρχικά MR, στη συνέχεια AMC και προς το τέλος DMC, αλλάζοντας ουσιαστικά θέση με τον Faty.

+ Bravery
+ Decisions
+ Technique
+ Aggresion
- Composure
User avatar
peritri
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Posts: 75718
Joined: Mon Sep 16, 2002 11:00 pm
Location: Νέο Ψυχικό
Has thanked: 7 times
Been thanked: 26 times
Contact:

Περάστηκαν.
giannakis3
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Posts: 2344
Joined: Thu May 03, 2007 8:36 am
Football Manager της ομάδας: Άρης
Αγαπημένη Ομάδα: Άρης
Location: Θεσσαλονίκη
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Ίσως - decisions

Είχε φάση με τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα από αριστερά που έφτασε στον τερματοφύλακα, τράβηξε την άμυνα αλλά δεν πάσαρε στους επερχόμενους παίχτες και πήρε τη φάση πάνω του κι ο Ιτάνζ μπλόκαρε αφού είχε κλείσει τη γωνία του αφήνοντας ανοιχτή την υπόλοιπη.

Επίσης είχε παρόμοια φάση με Λεβαδειακό.
Beorn
Manager
Manager
Posts: 4369
Joined: Sat Jul 23, 2011 5:51 pm
Football Manager της ομάδας: Sassuolo
Has thanked: 0
Been thanked: 0

http://www.sport-fm.gr/article/536576
Το Αγγλικο ονειρο του Κατιδη
Με τις ευχές όλων στον Αρη να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις ξεκίνησε τη Δευτέρα το αγγλικό όνειρο για τον Γιώργο Κατίδη, ο οποίος δοκιμάζεται από την Εβερτον.
Ο 18χρονος μέσος είχε την πρώτη του επαφή με τον τεχνικό των «ζαχαρωτών», Ντέιβιντ Μόγες και τις εγκαταστάσεις του συλλόγου, λαμβάνοντας παράλληλα μέρος στην προπόνηση.
Ο αγγλικός σύλλογος τον είχε τσεκάρει στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και τώρα του δίνει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει ακόμη μεγαλύτερες πτυχές του ταλέντου του.
Ο νεαρός άσος θα προσπαθήσει να αρπάξει την ευκαιρία δείχνοντας τον καλύτερό του εαυτό.
User avatar
peritri
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Posts: 75718
Joined: Mon Sep 16, 2002 11:00 pm
Location: Νέο Ψυχικό
Has thanked: 7 times
Been thanked: 26 times
Contact:

Περάστηκαν.
aggiannop
Youth Pro
Youth Pro
Posts: 298
Joined: Fri May 13, 2011 1:08 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι προσφυγές στον Άρη, καθώς τη νομική οδό για να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του επέλεξε και ο Γιώργος Κατίδης.
Ο νεαρός άσος των «κίτρινων» διεκδικεί το ποσό των 25.000 ευρώ, το οποίο του οφείλεται. Στον Άρη πάντως, ξαφνιάστηκαν από την κίνηση του Κατίδη, καθώς αφενός το ποσό δεν είναι πολύ μεγάλο, αφετέρου, επειδή η ΠΑΕ του είχε επιτρέψει να πάει να δοκιμαστεί στην Έβερτον.
Ο Κατίδης είχε ζητήσει κάποια χρήματα από τον Άρη πριν αναχωρήσει με την Εθνική Ελπίδων για τη Δανία, ωστόσο η διοίκηση δεν του έδωσε, καθώς τα ταμεία της είναι άδεια. Ο νεαρός άσος όμως επέλεξε τον δρόμο της προσφυγής.
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super ... s-ston-Ari
koeman
Asst Researcher Απόλλων Καλαμαριάς
Asst Researcher Απόλλων Καλαμαριάς
Posts: 13261
Joined: Sat Apr 19, 2003 11:00 pm
Football Manager της ομάδας: Apollon Kalamarias
Αγαπημένη Ομάδα: Sengkurong FC
Location: Bandar Seri Begawan (Brunei Darussalam)
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Τον δρόμο της προσφυγής επέλεξε ο Γιώργος Κατίδης, προκειμένου να αποδεσμευτεί από τον Αρη και να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του. Ο 19χρονος μέσος κατέθεσε προσφυγή ζητώντας να του καταβληθούν 25.000 ευρώ και φυσικά να μείνει ελεύθερος, μια κίνηση που προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό στην ΠΑΕ Αρης.
«Με βάση το συμβόλαιό του θα έπρεπε να πάρει για τη σεζόν που τελείωσε 30.000 ευρώ. Ο Αρης δεν του έδωσε ούτε το 20% και με την προσφυγή διεκδικούμε 25.000 ευρώ. Ο Κατίδης πήγε στη Δανία με την Εθνική Νέων με 15 ευρώ στην τσέπη. Πήγε στην ΠΑΕ και ζήτησε να του δώσουν 1.000 ευρώ, και δεν του έδωσαν ούτε 1 ευρώ κι αναγκάζεται να παίρνει δανεικά από συμπαίκτες του» σχολίασε ο δικηγόρος του Βαγγέλης Χατζηϊωάνου, που συμπλήρωσε ότι αν ο Αρης του καταβάλει τα οφειλόμενα «θα φανεί η πραγματική βούληση του ποδοσφαιριστή».
«Δεν πήγαινε άλλο, το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο κι έχω φτάσει σε αδιέξοδο. Από τον περασμένο Δεκέμβριο το μόνο που εισπράττω είναι υποσχέσεις. Ο δικηγόρος μου είπε για 15 ευρώ, αλλά εγώ στη Δανία πήγα με 3 ευρώ στην τσέπη κι ευτυχώς που με στήριξαν κάποιοι συμπαίκτες μου» είπε από την πλευρά του ο Κατίδης στο novasports.gr και συμπλήρωσε ότι «δεν υπάρχει κάτι νεότερο από την Έβερτον» στην οποία δοκιμάστηκε στη διάρκεια της σεζόν, αλλά «σκάουτερ της ομάδας ήταν στη Δανία και μίλησε με τον μάνατζέρ μου».
Από την πλευρά της η ΠΑΕ χαρακτήρισε μέσω διαρροών «ανακόλουθο» τον δικηγόρο του Κατίδη, επισημαίνοντας ότι δεν ισχύει ο ισχυρισμός του ότι ο Αρης αρνήθηκε να του δώσει χρήματα πριν φύγει στη Δανία και συμπλήρωσε ότι την Παρασκευή κατατέθηκαν στον λογαριασμό του 1.500 ευρώ, όπως και σ' αυτούς των Γιαννιώτα και Διούδη, που ήταν επίσης με την Εθνική Νέων στη Δανία. Σύμφωνα με την ΠΑΕ, ο Αγαπητός Αμπελάς ενημέρωσε τους παίκτες τηλεφωνικά ότι μπήκαν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους.
Το γεγονός είναι ότι ο Αρης κινδυνεύει να χάσει έναν από τους ταλαντούχους νεαρούς στους οποίους μπορεί να ποντάρει τη νέα σεζόν, για τον οποίο μάλιστα έχει πληρώσει και τροφεία, όταν τον απέκτησε από τον Ηρακλή Αγίου Λουκά.
Εκτός του Κατίδη, ο Αρης κινδυνεύει να χάσει και τον Γιαννώτα έναντι... πινακίου φακής, καθώς ο 19χρονος μεσοεπιθετικός έχει προταθεί και σε ομάδες του εξωτερικού, ενώ μπορεί να φύγει με μόλις 150.000 ευρώ, όπως προβλέπει το συμβόλαιό του.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... =129053146
User avatar
peritri
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Posts: 75718
Joined: Mon Sep 16, 2002 11:00 pm
Location: Νέο Ψυχικό
Has thanked: 7 times
Been thanked: 26 times
Contact:

Περάστηκαν.
jimbo84
Rotation
Rotation
Posts: 1030
Joined: Tue Nov 01, 2005 1:07 am
Has thanked: 0
Been thanked: 0

- Ο δικός σου στόχος ποιος είναι;

- Εγώ προσωπικά θέλω να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Πιστεύω πως εκεί όλοι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να δουλέψουν καλύτερα και να βελτιωθούν. Τα τελευταία χρόνια πιστεύω ότι και το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αν έρθει κάποια καλή πρόταση από σύλλογο της χώρας μας, θα το σκεφτώ…

- Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν είχες κάνει ορισμένες προπονήσεις με την Έβερτον. Υπάρχει περίπτωση να σε δούμε συμπαίκτη του Απόστολου Βέλλιου στα «ζαχαρωτά»;

- Υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον από τον Αγγλικό σύλλογο. Έκανα ορισμένες προπονήσεις με την ομάδα της Έβερτον, αλλά δεν υπήρξε κάποια συμφωνία για μεταγραφή. Φυσικά και αν μου γίνει πρόταση από την ομάδα του Λίβερπουλ θα ήθελα πολύ να πάω, καθώς το αγγλικό πρωτάθλημα είναι ίσως το κορυφαίο του κόσμου και θα με ενδιέφερε πολύ να αγωνιστώ εκεί.

- Λίγες ημέρες απέμειναν για την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Ποιες πιστεύεις ότι είναι οι δυνατότητες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος;

- Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Πιστεύω σε αυτήν. Διαθέτουμε εξαιρετική άμυνα, η οποία αυτή είναι που φέρνει τα αποτελέσματα. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, ιδιαίτερα όμως στο Μιχάλη Σηφάκη με τον οποίο έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση.

http://minifootballnews.gr/%CE%B3%CE%B9 ... %BF%CF%83/

Το τρίτο γκολ της εθνικής πέτυχε ο συμπαίκτης του στον Άρη και «κολλητός» του, Γιάννης Γιαννιώτας, για τον οποίο είπε: «Είμαστε μαζί σχεδόν από μωρά και στην ομάδα μας και στην εθνική. Μπορούμε να συνδυαστούμε με κλειστά μάτια στην προπόνηση. Είναι πολύ εύκολο να μαντέψουμε τις κινήσεις του άλλου».

http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... =129093756

ambition+
favourite person:gianniotas,sifakis
User avatar
happyyy
Football Legend
Football Legend
Posts: 11418
Joined: Tue Oct 30, 2007 11:18 pm
Αγαπημένη Ομάδα: Αρης-AC Milan-Chelsea-Betis
Status: If you don't go crazy you are not normal...
Location: Thessaloniki
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

Για το ποια είναι η φυσική του θέση: «Η πραγματική μου θέση είναι οχτάρι, αλλά χαίρομαι να εξυπηρετώ σε όποια θέση μου ζητηθεί. Αλλά και η θέση 10 μου βγήκε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Δεν είναι τυχαίο ότι πέτυχα εκεί».

http://www.pressaris.gr/%CE%BA%CE%B1%CF ... E%B4%CE%BF
Oι τρεις φιλοι...
zidane72003 wrote:Μαστορα γι'αυτο ποτε δε θα γινεις happy...Εισαι μικρος και ανιδεος μπροστα του...Αυτος εκτος απο βουτιες ξερει και απο χιουμορ
Ο Ντιέγκο Φορλάν τόνισε: «Ο Άρης μας νίκησε δίκαια. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα»
User avatar
wolfsbourger
Director Of Football
Director Of Football
Posts: 5166
Joined: Fri Dec 21, 2007 8:08 pm
Football Manager της ομάδας: Watford
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Οποιαδήποτε ελληνική ομάδα δίνει 100.000 ευρώ και τον παίρνει όποτε γουστάρει. Αν όμως πάει μετά από δυο χρόνια στο εξωτερικό ο ΑΡΗΣ πάλι θα έχει το δικαίωμα να ζητήσει τροφεία

http://www2.allaboutaris.com/item.asp?id=10738
Locked

Return to “Άρης”