Nery Castillo [2011/12]

Bοηθήστε, διορθώστε και πείτε τη γνώμη σας πάνω στο Research σχετικά με τον Άρη!
User avatar
happyyy
Football Legend
Football Legend
Posts: 11418
Joined: Tue Oct 30, 2007 11:18 pm
Αγαπημένη Ομάδα: Αρης-AC Milan-Chelsea-Betis
Status: If you don't go crazy you are not normal...
Location: Thessaloniki
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time
Contact:

Αφού ούτε στην σημερινή πρωινή επαφή της ΠΑΕ Άρης με την πλευρά του Νέρι Καστίγιο δεν βρέθηκε λύση ο 28χρονος διεθνής Μεξικανός επιθετικός προχώρησε σε κατάθεση προσφυγής διεκδικώντας το ποσό των 2.160.000 ευρώ.

Ένα ποσό που αφορούσε χρήματα του διετούς συμβολαίου του που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι με την ΠΑΕ Άρης και λήγει το επόμενο, την ελευθερία του και την ρήτρα του 1.000.000 ευρώ σε περίπτωση κατάθεσης προσφυγής του.

Αυτής του αδερφού και μάνατζερ του Νέρι Καστίγιο, Άλεξ Καστίγιο, που είχε γίνει στην συνάντηση της περασμένης Πέμπτης στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και αφορούσε άμεση καταβολή των οφειλών μέχρι 31/12/11 που ανέρχονται σε 190.000 ευρώ και σε έξι δόσεις το υπόλοιπο ποσό ύψους των 500.000 ευρώ.

Μία εξέλιξη της οποίας θα ακολουθούσε η διαδικασία της εύρεσης της χρυσής τομής για ένα συναινετικό διαζύγιο προς αποφυγή της κατάθεσης προσφυγής του 28χρονου διεθνή Μεξικανού επιθετικού κατά της ΠΑΕ Άρης που σύμφωνα με το συμβόλαιό του που είχε υπογραφεί το περασμένο καλοκαίρι υπάρχει ρήτρα 1.000.000 ευρώ.
http://www.gazzetta.gr/podosfairo/artic ... o-kastigio
Oι τρεις φιλοι...
zidane72003 wrote:Μαστορα γι'αυτο ποτε δε θα γινεις happy...Εισαι μικρος και ανιδεος μπροστα του...Αυτος εκτος απο βουτιες ξερει και απο χιουμορ
Ο Ντιέγκο Φορλάν τόνισε: «Ο Άρης μας νίκησε δίκαια. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα»
User avatar
peritri
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Posts: 75718
Joined: Mon Sep 16, 2002 11:00 pm
Location: Νέο Ψυχικό
Has thanked: 7 times
Been thanked: 26 times
Contact:

Παίκτης της Πατσούκα με κάθε επισημότητα είναι από την Παρασκευή (15/6) ο Νέρι Καστίγιο.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Μεξικό, ο διεθνής ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια. Τις τελευταίες μέρες, οι δύο πλευρές ήταν σε ανοικτή… επικοινωνία, ωστόσο, μερικά διαδικαστικά ζητήματα στο συμβόλαιο του παίκτη με τον Άρη, δεν είχαν επιτρέψει την μετακίνηση του βιρτουόζου άσου στην ομάδα.

Την Τετάρτη (13/6) ο Νέρι Καστίγιο κατέθεσε προσφυγή σε βάρος του Άρη για οφειλές προς το πρόσωπό του, ζητώντας παράλληλα και την ελευθέρας του και δύο μέρες αργότερα ανακοινώθηκε επίσημα από την Πατσούκα.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η διοίκηση της Πατσούκα ανακοινώνει την υπογραφή του Μεξικάνου διεθνή επιθετικού για τρία χρόνια».

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super ... i-Patsoyka
User avatar
peritri
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Posts: 75718
Joined: Mon Sep 16, 2002 11:00 pm
Location: Νέο Ψυχικό
Has thanked: 7 times
Been thanked: 26 times
Contact:

Περάστηκαν.
Locked

Return to “Άρης”