error:the save game could not be loaded

Αναφέρουμε τα Bugs που έχουμε εντοπίσει. Προσοχή στους κανόνες!
Forum rules
ΠΡΙΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ.

ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ POSTS ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ «ΘΑΨΟΥΝ» ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΜΕ PM ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ POST.
Locked
damianzizou
Trialist
Trialist
Posts: 28
Joined: Fri Nov 05, 2010 6:14 pm
Αγαπημένη Ομάδα: ΑΕΚΑΡΑ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

θελω να αυτοκτονησω.. επρεπε να κατσω να διαβασω και εκανα το λαθος και διαγραψα το manager.. τωρα το ξαναεγκατεστησα κ παταω να κανω load το game και μου βγαζει save game could not be loaded.. ειχα παρει sporting gijon κ την δευτερη χρονια πηρα πρωταθλημα,κυπελλο και ουεφα!! κ με καλεσε η αρσεναλ κ τωρα δν μπορω να παιξω!! κ δν κανει load ουτε προηγουμενα saves με την sporting!! ενω καποια αλλα saves τα φορτωνει!!! σας παρακαλω βοηθεια!! και μην μου πειτε δν σωζεται γτ θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!
Sereno
Hot Prospect
Hot Prospect
Posts: 528
Joined: Fri Apr 08, 2011 1:47 am
Football Manager της ομάδας: AS Monaco FC
Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναϊκός
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Υπάρχει παρόμοιο τόπικ στις τεχνικές ερωτήσεις που μπορείς να ρίξεις μια ματιά και να ρωτήσεις:
http://fmgreece.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=242&t=32898
Δυστυχώς απ' ότι διάβασα δεν ξέρω πόσες πιθανότητες υπάρχουν να τα επαναφέρεις...Πάντως θα σου πρότεινα να ρίξεις μία ερώτηση και στο φόρουμ της ίδιας της ΣΙ, αν δεν βγάλεις άκρη, δεν χάνεις τίποτα! Αυτά! :P
Locked

Return to “Bugs”