Επιθετικοι παικτες και forward runs / runs with ball

Δεν ξέρετε τι σημαίνει το mentality, πως θα δώσετε οδηγίες στους παίκτες; Δεν ξέρετε καν ότι υπάρχουν τακτικές στο FM; Ρωτήστε εδώ!
Post Reply
eeee
Amateur
Amateur
Posts: 222
Joined: Tue Sep 09, 2008 10:10 am
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Ή καλυτερα < run from deep > οπως το εχει στο παιχνιδι . Νομιζα οτι ειχα καταλαβει τί ειναι αλλα τελευταια αναθεωρησα . Παιζω με 2 επιθετικους και ηθελα ο ενας να παιζει πανω στο οφσαιντ σχεδον , με τα γκολ του να μπαινουν 2-3 μετρα απο το τερμα . Ο,τι ρολους και να του εβαζα , ομως , εβλεπα στο heat map οτι το πολυ εφτανε μεχρι τη μικρη περιοχη , ενω πιο πολυ επαιζε απο το σημειο του πεναλτι και περα . Οι αντιπαλοι επιθετικοι , παρ ο,τι δεν σταυρωναν γκολ , παταγαν την περιοχη μου πιο ευκολα . Να σημειωσω preffered moves δεν εχει .

Αρχισα να υποπτευομαι τα run from deep , και κοιταζοντας το παραξενευτηκα που σ ολους τους επιθετικους - attack role εχει rfd , fwr στο often .Δε θα πρεπε οι επιθετικοι αυτοι να μην εχουν ουτε το ενα ουτε το αλλο ? Γιατι για να " run from deep " πρεπει να ειναι ηδη ( ή να γυρισει ) σε deep θεση , ενω εγω τον θελω εκει μπροστα περιπτερακι ...ουτε και να τρεχει με τη μπαλα πολυθελω , απλως κοντρολ και γκολ . Δοκιμασα τα εξης : mentality πολυ ψηλα , creative freedom πολυ χαμηλα , closing down πολυ χαμηλα ( για να μενει παντα μπροστα ) , το run from deep το εβαλα σπανια , το run with ball το αφησα ψηλα .Επιπλεον εβαλα target man supply : run onto ball ή περιπου ετσι . Καααπως εφτιαξε , οχι πληρως ομως , ενω συνεχιζω να μην καταλαβαινω γιατι απο προεπιλογη ειναι αυτα στο often :roll:
Το ιδιο και με 2 inside forwards που εχω , ξεκινανε την επιθεση απο πολυ χαμηλα , σχεδον κατω απο τη σεντρα .Μηπως φταει οτι οι αλλοι δεν ανεβαινουν ψηλοτερα να τους δωσουν μπαλα κι ετσι οταν την παρουν πρεπει να τρεξουν το μισο γηπεδο ?
Επισης αν το run from deep ειναι σπανια και το run with ball συχνα , τί θα κανει ? Θα τρεχει σε ολες τις κατευθυνσεις εκτος απο μπροστα ? Αυτα τα λιγα :D
stefanosx
Trialist
Trialist
Posts: 31
Joined: Sat Feb 27, 2010 10:02 pm
Football Manager της ομάδας: aekara
Has thanked: 0
Been thanked: 0

το run from deep το εχουνε οι επιθετικοι often απο την αρχη για τις καθετες. γενικα αν βαλεις εναν επιθετικο χωρις run from deep δεν θα κανει κινησεις για να ακολουθησει τισ καθετες μπαλιες και να βγει τετ α τετ με τον τερματοφυλακα. ( Αυτο εχω καταλαβει εγω τουλαχιστον)
Post Reply

Return to “Απορίες για το παιχνίδι!”