3-5-2

Η Μαύρη Βίβλος του ποδοσφαίρου! Συζητήστε γενικά για τις τακτικές στο ποδόσφαιρο....
Post Reply
pro_17
Amateur
Amateur
Posts: 182
Joined: Fri Apr 10, 2009 2:56 pm
Football Manager της ομάδας: liverpool
Αγαπημένη Ομάδα: ΠΑΟΚ,Liverpool,Leeds United
Status: If you don't play to win, why play at all?
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Στο Fm 09 το 3-5-2 ηταν μακραν το αγαπημενο μ συστημα..μεχρι στιγμης στο fm 11 δυσκολευομαι να το παιξω με τη Λιβερπουλ.. εχεις 3 cb οπου οι 2 ακραιοι ειναι γρυγοροι και βαζεις defensive Line Push up... απο τους 5 του κεντρου ο ενας εχει πιο αμυντικο χαρακτηρα οι 2 διπλα του normal και οι 2 ακραοι accelaration crossing kai dribbling (καλο θα ηταν και λιγο stamina παραπανω).Για τα 2 φορ καλο θα ηταν ο ενας να ειναι ψιλος με καλο heading kai o αλλος γριγορος και πιο τεχνιτης...
passing short
tempo quick
time wasting rarely
mentality attack
και λιγο wide
O σκοπος ειναι οτι καθως τα 3 Cb ανεβαινουν ψηλα και υπαρχουν και 5 χαφ με short passing η ομαδα παιρνει το κεντρο και αναπτυσεται με πολλους τροπους..Το πιο σημαντικο ειναι οι 2 ακραιοι χαφ να ειναι γριγοροι με καλο crossing kai dribbling αλλα να εχουν και αρκετο stamina καθως σιγουρα θα χρειαζεται να βοηθαν και αμυντικα καποιες φορες..Κυριως οταν οι αντιπαλοι εχουν πολυ καλα AML και ΑΜR... δεν ειναι καθολου ευκολο συστημα μιας και παιζεις με 3 μπακ αλλα αν βρεις καλους παικτες για να το παιξεις εχει καλα αποτελεσματα και πολλα γκολ ..
+ Τα τακτικς αν θελετε να το δοκιμασετε βαλτε τα κλασικ..




Αν καποιος διαβασει και πιστευει οτι το συστημα εχει λαθη ας μ που πει τη γνωμη του η εναν τροπο να παιξεις καλυτερα το 3-5-2 :wink:
Post Reply

Return to “Στη σκακιέρα!”