Dexter

Συζητήσεις σχετικά με σειρές, ταινίες κτλ.
Forum rules
ΟΔΗΓΙΕΣ TV - Κινηματογράφος



1) Όλα τα spoiler θα μπαίνουν σε spoiler tag ,με σημείωση του επεισοδίου/ταινίας, ή(και) του προσώπου που αναφέρετε στο spoiler

2) Οποιοδήποτε προμο-φώτο-βίντεο και αυτό σε spoiler tag με σημείωση για πιο επεισόδιο είναι. Η συζήτηση για το προμο θα γίνεται και αυτή σε spoiler tag.   Καλό είναι να αποφεύγονται τα προμο    

3) Οι συζητήσεις για μέχρι και για την προηγούμενη απο την τρέχουσα season μπορούν να γίνονται χωρίς spoiler

4) Μην ρωτάτε από που θα κατεβάσετε ταινίες κ επεισόδια σειρών,όπως και για τους υποτίτλους αυτών
Post Reply
tiziano
Football Demi-God
Football Demi-God
Posts: 16314
Joined: Tue May 15, 2007 11:57 pm
Status: I'm Pickle Rick // IMHO Mute him
Location: Ocean Beach
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Τραγελαφος

Sent from my VOG-L09 using Tapatalk

ΑΡΑΖΩ, Ἄρα ζῶ
Image
User avatar
karembeu-7
Football Legend
Football Legend
Posts: 14551
Joined: Wed Feb 11, 2009 5:25 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

Πόσο πιο πολύ να το γαμήσουν; Γτχ σας από τις αγαπημένες μου σειρές, κατέβαζα αμάσητα τα επεισόδια για να δω αυτήν την κατάληξη. Ποτε πέρασαν πέντε χρόνια.
zidane72003 wrote:Τι εκανε το μπασκετ και εφταιγε να τραβηξει ολα αυτα τα παθη απο τον Παπαλουκα ειναι το θεμα.
dwra24 wrote:Δν νομίζω οτι πρέπει να σεβαστώ έναν αθλητή που διακινδυνεύει την υγεία του για να παίξει μια σειρά αγώνων ώστε να τον πουν χρήσιμο.
User avatar
Tsakalaki
Asst Researcher ΠΑΟΚ - Story Teller
Asst Researcher ΠΑΟΚ - Story Teller
Posts: 48757
Joined: Sun Nov 30, 2003 12:00 am
Football Manager της ομάδας: Tottenham
Αγαπημένη Ομάδα: Dynamo Podilatou
facebook προφίλ: antonis.tsakaleas
twitter: Tsak_attaq
Status: I've never been clever, 'cause need it never
Location: Θεσσαλονίκη (Βόλος)
Has thanked: 6 times
Been thanked: 5 times
Contact:

Αυτό το «πως πέρασαν πέντε χρόνια» το είπα και εγώ. Το είχα για πιο πρόσφατο.
--------------------------------------------------------

Εσαεί Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ PC | -2002

26.08.10 | All my FM Stories | Πώς το Football Manager έγινε κομμάτι της ζωής μου
Spoiler: show
RedArmy: «Το κακο με τον Τσακ, είναι ότι ποτέ δεν μπορείς να καταλάβεις αν κάνει πλάκα ή τα λέει σοβαρά :D»
ArK ass: «Aμαν ρε Τσακ...εκει που εμφανιζεται η ελπιδα, ερχεσαι εσυ και την εξαφανιζεις»
nirearas: «Γιατί, τσακ γεννιέσαι... Δεν γίνεσαι...»

My Twitch channel
User avatar
nicklloris
National Manager
National Manager
Posts: 9335
Joined: Wed Nov 14, 2007 12:44 pm
Football Manager της ομάδας: Ao KARAVAS/Ano Neapoli
Αγαπημένη Ομάδα: Olympiakos
Status: 90/96/37
Location: Νίκαια
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Yπαρχει περιπτωση να κανει καποιος ενα resume της τελευταιας σεζον για μας που ενω φαγαμε 6 χρονια να την βλεπουμε δεν ειδαμε ποτε το τελος γιατι χαρακτηριστηκε τραγελαφικο και κατω του μετριου;

Επισης θελων να μου πειτε ποιο ηταν χειροτερο το τελος του Ντεξτερ η του Game of thrones....

Απλα θελω να ξερω τι εγινε γιατι υπαρχει περιπτωση να κατσω να δω την καινουργια σεζον...
User avatar
karembeu-7
Football Legend
Football Legend
Posts: 14551
Joined: Wed Feb 11, 2009 5:25 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

Ε σίγουρα Game of Thrones.
zidane72003 wrote:Τι εκανε το μπασκετ και εφταιγε να τραβηξει ολα αυτα τα παθη απο τον Παπαλουκα ειναι το θεμα.
dwra24 wrote:Δν νομίζω οτι πρέπει να σεβαστώ έναν αθλητή που διακινδυνεύει την υγεία του για να παίξει μια σειρά αγώνων ώστε να τον πουν χρήσιμο.
george-4
Coach
Coach
Posts: 2731
Joined: Mon May 18, 2009 1:31 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Πάλεψε πολύ το got αλλά όχι, το πάτο που έπιασε το dexter δυσκολα θα τον πιάσει άλλη σειρά
User avatar
Arkas16
Asst Researcher Ηρακλή
Asst Researcher Ηρακλή
Posts: 8504
Joined: Sat Jun 27, 2009 4:09 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

nicklloris wrote: Fri Oct 16, 2020 8:18 am Yπαρχει περιπτωση να κανει καποιος ενα resume της τελευταιας σεζον για μας που ενω φαγαμε 6 χρονια να την βλεπουμε δεν ειδαμε ποτε το τελος γιατι χαρακτηριστηκε τραγελαφικο και κατω του μετριου;
Spoiler: show
Στην 8η σεζόν εμφανίζεται μια ψυχίατρος Vogel η οποία ήταν αυτή που ουσιαστικά μαζί με τον πατέρα του Ντεξτερ φτιάξαν το κόουντ για το πως θα σκοτώνει. Ο Ντέξτερ δεν την γνώριζε. Αυτή πηγαίνει στο Μαιάμι γιατί εμφανίστηκε ένας καινούργιος σειριακός δολοφ. που σκοτώνει βγάζοντας κομμάτια από εγκέφαλο. Η Βόγκελ πηγαίνει εκεί (σαν έξπερτ στο θέμα και για να βοηθήσει την αστυνομία) επειδή υποψιάζεται ότι είναι πρώην ασθενής της (ασχολείτε μόνο με ψυχοπαθείς).

Η Ντέμπρα είναι χάλια έχει φύγει από την αστυνόμια και δουλεύει σε ένα private investigation firm κάνοντας ναρκωτικά κλπ κυρίως λόγω τύψεων που σκοτωσε την Λαγκουέρτα.

Λίγο μετά εμφανίζεται ένας τύπος μικρός γύρω στα 20 που η Vogel αναθέτει στον Ντέξτερ σαν πρόντιτζι (could be the next dexter) για να του δείξει τον κώδικα κλπ. Στην αρχή υπάρχουν θέματα μετά κάτι πάει να γίνει αλλά εν τέλει σκοτώνει το wonderkid ο "brain surgeon", ο δολοφ. δηλαδή που γράφω πανω. Λίγο πριν από αυτό εμφανίζεται και η Χάνα η οποία δεν έχει ιδιαίτερη κακία στον Ντέξτερ αλλά έχει μπλέξει με έναν περίεργο λεφτά που δεν την αφήνει να πάρει ανάσα και εν τέλει τον τρώνε για να ξεφύγει.

Η Χάνα είναι φυγάς και έτσι την βοηθάει ο Ντεξτερ αφού τα έχουν βρει για τα καλά και θέλουν να είναι μαζί και τώρα ακόμα και η Ντέμπρα την βοηθάει που τα έχει βρει και αυτή με τον Ντέξτερ μετά από αρκετά επεισόδια. Τέσπα ο brain surgeon είναι ένας γιος την Βόγκελ ο οποίος είχε σκοτώσει τον μικρό γιο της Βόγκελ και μπήκε σε ψυχιατρική κλινική. Αυτή ήταν και η αιτία που αυτή ακολούθησε τον συγκεκριμένο κλάδο (και λογικά και ο λόγος που τους αντιμετώπιζε με διαφορετικό τρόπο απ'ότι οι υπόλοιποι ψυχίατροι). Ωστόσο ο brain surgeon όταν ήταν στην κλινική υπήρχε μια φωτιά και νομίζαν ότι πέθανε (αυτός έβαλε την φωτιά και κατάφερε να ξεφύγει έχοντας άλλη id). Σε μια φάση ο Ντέξτερ καταλαβαίνει τι παίζει αλλά ο Vogel son αφού ζητάει την βοήθεια της για να τον κάνει όσο λειτουργικό όσο τον Ντέξτερ, αυτή ενώ αρχικά συμφωνεί φαίνεται ότι το κάνει για να μπορέσει να βρει τρόπο να ξεφύγει (λογικά δεν πιστεύει ότι έχει ελπίδα να βρει τρόπο να το ελέχξει όπως ο Ντέξτερ τώρα). Την σκοτώνει λίγο πριν προλάβει να φτάσει σπίτι της ο Ντ. Μόργκαν αλλά μετά ο Μοργκαν τον πιάνει.

Ενώ τον έχει πιασμένο ο Ντέξτερ καταλαβαίνει ότι δεν θέλει άλλο να σκοτώνει επειδή τώρα η αγάπη του για την Χάνα τον έχει κάνει να μην το νοιάζει αυτό και χαίρεται όπότε πηγαίνει στην Ντέμπρα για να της πει να τον πιάσουν για φυλακή. Ωστόσο ένας λακαμάς ο οποίος κυνηγούσε την Χανα και υποψιαζόταν ότι ο Ντέξτερ κρύβει την Χάνα, τον είχε ακολουθήσει και πηγαίνει στο σημείο που είναι παγιδευμένος ο brain surgeon και τον ελευθερώνει. Αυτός τον σκοτώνει παίρνει το όπλο του και πυροβολεί την Ντέμπρα που πάει για να τον πιάσει. Ντέξτερ με Χάνα έχουν αποφασίσει να πάνε να ζήσουν στην Αργεντινή με Χάρισον (το παιδί του Ντεξτερ αν δεν θυμάσαι). Η Ντέμπρα πάει νοσοκομείο και φαίνεται να είναι σχετικά καλά οπότε ο γιος της Βόγκελ πάει για να την αποτελειώσει ωστόσο ο Ντέξτερ τον βλέπει και ο Μπατίστα τον συλλαμβάνει. Η Ντέμπρα ωστόσο λίγο αργότερα παθαίνει εγκεφαλικό λόγω θρομβώσεως και μένει εγκεφαλικά νεκρή. Ο Ντέξτερ "pulls the plug" όπως του είχε ζητήσει αυτή στην 2η ή 3η σεζόν αν της είχε συμβεί κάτι τέτοιο (το ξαναείδα πριν 2-3 μήνες ολόκληρο το Ντέξτερ και το παρατήρησα).

Στο Miami Metro σε μια τρομερή σκηνή ο Ντέξτερ σκοτώνει τον brain surgeon ενώ κάνει ότι πάει να του πάρει κάποια στοιχεία DNA κλπ. Οι υπόλοιποι αστυνομικοί τον ρωτάνε λίγο κλπ, αλλά το κάνει να φανεί όχι σαν προμελετημένο τουλάχιστον όχι στα μάτια ξένων και τον καταλαβαίνουν ως ένα βαθμό οπότε δεν τον κάνουν τίποτα. Ο Ντέξτερ παίρνει το πτώμα την Ντέμπρα (καθώς όλο το επεισόδιο εξελίσσεται λίγο πριν από έναν τεράστιο τυφώνα) και πηγαίνει την Ντέμπρα να πετάξει το πτώμα της στην θάλασσα όπως τα άλλα θύματα του γιατί νοιώθει ότι φταίει αυτός. Αυτήν την φορά ωστόσο σε διαφορετική κατάσταση το σώμα καθώς και ο το κάλυμμα. Η Χάνα και ο Χάρισον καταφέρουν φεύγουν για Αργεντινή αφού αυτή χαπακώνει έναν private investigator που την είχε πάρει χαμπάρι και περιμένουν τον Ντέξτερ εκεί. Ο Ντέξτερ ωστόσο αποφασίζει να μην πάει στην Αργεντινή γιατί πιστεύει πια ότι είναι Τέρας και ότι όλοι οι γύρω του πεθαίνουν (οπότε δεν θέλει να κάνει και αυτούς το ίδιο).

Η σεζόν έχει ουσιαστικά δυο ζητήματα. Ένα κατά πόσο ο Ντέξτερ θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί αλλιώς και πόσο τον επηρέασε ο κώδικας της Βόγκελ και Δεύτερον ότι εν τέλει ο Ντέξτερ καταφέρε να βρει την αποδοχή και αγάπη δυο ατόμων που τον ξέρουν πραγματικά κάτι που έψαχνε όλες τις σεζόν, και ακόμα και για λίγες στιγμές να ξεφύγει από τον εθισμό του αίματος, αλλά ουσιαστικά αποδέχεται το Τέρας μέσα και όχι την ανθρώπινη πλευρά του και μένει μόνος του με τον τρόπο που παρουσιάζεται στο τέλος σαν ζώο. Η τελευταία σκηνή είναι λίγο αστεία αν την δεις ξεχωριστά αλλά το νόημα της είναι καλό.

Άποψη μου είναι ότι δεν είναι κακή σεζόν σε απόλυτη βάση. Σεζόν του 7/10 για εμένα δηλαδή αρκετά τίμια. Ωστόσο σχετικά με τις προηγούμενες είναι αρκετά χειρότερη κυρίως ως προς τον τρόπο που παρουσιάζει κάποια πράγματα.
User avatar
mitsosvd
Director Of Football
Director Of Football
Posts: 5898
Joined: Sun Jun 04, 2006 11:26 pm
Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικος
Location: Αθηνα
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Πολυ καλη περίληψη, θενκς. Και εμενα μου ειχε φανει οτι χειρότερο το τελος του Ντέξτερ, αλλα πιστεύω οτι το χειρότερο σημείο της σειρας ηταν το ρομανς μεταξύ Ντέξτερ και Ντεμπρα μια σεζον πριν.
tiziano
Football Demi-God
Football Demi-God
Posts: 16314
Joined: Tue May 15, 2007 11:57 pm
Status: I'm Pickle Rick // IMHO Mute him
Location: Ocean Beach
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Αφού γυρίζει ο αρχικός showrunner τότε πολύ πιθανό να έχουμε το τέλος που είχε προγραμματίσει στην αρχή αλλά δεν ακολουθήθηκε ποτέ (αν θεωρείται σπόιλερ ας γκουγκλάρει όποιος θέλει, επίσης υπάρχει σε αυτό το τόπικ μάι συνεντευξή του νομίζω).

Αυτό που ποντάρω είναι ότι η Ντεμπ θα "αντικαταστήσει" τον πατέρα του Ντέξτερ. 100%.
ΑΡΑΖΩ, Ἄρα ζῶ
Image
User avatar
nicklloris
National Manager
National Manager
Posts: 9335
Joined: Wed Nov 14, 2007 12:44 pm
Football Manager της ομάδας: Ao KARAVAS/Ano Neapoli
Αγαπημένη Ομάδα: Olympiakos
Status: 90/96/37
Location: Νίκαια
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Mαλιστα,λιγο μπερδεμα το σεναριο και δεν ξερω αν ηταν τοσο κακο οσο το ελεγαν...Βεβαια δεν με εψησε και να το δω κιολας....

Αρκα σε ευχαριστω για αυτο το εκτενες ποστ!!!
User avatar
karembeu-7
Football Legend
Football Legend
Posts: 14551
Joined: Wed Feb 11, 2009 5:25 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

Είσαστε έτοιμοι; Επιστρέφουμε! Αντε να δούμε.
zidane72003 wrote:Τι εκανε το μπασκετ και εφταιγε να τραβηξει ολα αυτα τα παθη απο τον Παπαλουκα ειναι το θεμα.
dwra24 wrote:Δν νομίζω οτι πρέπει να σεβαστώ έναν αθλητή που διακινδυνεύει την υγεία του για να παίξει μια σειρά αγώνων ώστε να τον πουν χρήσιμο.
User avatar
Arkas16
Asst Researcher Ηρακλή
Asst Researcher Ηρακλή
Posts: 8504
Joined: Sat Jun 27, 2009 4:09 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Αρκετά καλό το πρώτο επεισόδιο και φαίνεται ότι θα ανέβει στην συνέχεια.
User avatar
Arkas16
Asst Researcher Ηρακλή
Asst Researcher Ηρακλή
Posts: 8504
Joined: Sat Jun 27, 2009 4:09 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Πάει πολύ καλά το Ντέξτερ μέχρι στιγμής. Αξίζει.
User avatar
karembeu-7
Football Legend
Football Legend
Posts: 14551
Joined: Wed Feb 11, 2009 5:25 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

Επιβεβαιώνω. Είναι πολύ καλύτερο από ό,τι το περίμενα.
zidane72003 wrote:Τι εκανε το μπασκετ και εφταιγε να τραβηξει ολα αυτα τα παθη απο τον Παπαλουκα ειναι το θεμα.
dwra24 wrote:Δν νομίζω οτι πρέπει να σεβαστώ έναν αθλητή που διακινδυνεύει την υγεία του για να παίξει μια σειρά αγώνων ώστε να τον πουν χρήσιμο.
User avatar
leontokardos
Director Of Football
Director Of Football
Posts: 6381
Joined: Mon May 31, 2010 3:39 pm
Location: Glasgow, UK
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Σαν να το πηγαίνει αρκετά καλά η σεζόν!
Post Reply

Return to “TV - Κινηματογράφος”