[Λοιπα] Bug με το continue κατα τη διαρκεια αγωνα

Αναφέρουμε τα Bugs που έχουμε εντοπίσει. Προσοχή στους κανόνες!
Forum rules
Πριν ανοίξετε οποιοδήποτε topic εντός του τομέα διαβάστε οπωσδήποτε τους ΚΑΝΟΝΕΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ αναφοράς και ακολουθήστε τους πιστά. Από εδώ και πέρα θα θεωρείται το παρόν μήνυμα σαν προειδοποίηση, και θα κλειδώνονται, και αν κρίνεται σκόπιμο από τους mods/admins θα διαγράφονται, τα topics θα που δεν συμφωνούν, χωρίς δεύτερη προειδοποίηση γιατί δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα στην προσπέλαση των topics από τους χρήστες.
Post Reply
eeee
Amateur
Amateur
Posts: 222
Joined: Tue Sep 09, 2008 10:10 am
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Λοιπον , 10.3 εγκατεστημενο , highlights -> only commentary . Ας πουμε οτι βαζω καποιο γκολ στο α' ημιχρονο ,και μολις ξεκιναει να μου δειχνει το ριπλει ( εχω ενεργα μονο ριπλει των γκολ ) παταω το κουμπακι ' live ' για να το παρακαμψω και να γυρισω στον αγωνα . Ε, μετα μολις ληξει το ημιχρονο δε με παει κατευθειαν στην οθονη του match talk ,αλλα κανει κατι σαν pause στον αγωνα . Πρεπει να πατησω κανα δυο φορες start/pause ή/και το κουμπακι exit replay ( παρ οτι δεν υπαρχει καποιο replay ) για να μου δειξει την οθονη του match talk . Αλλιως δεν εμφανιζεται .

Αν γινει το ιδιο στο β' ημιχρονο τα πραγματα ειναι χειροτερα . Συχνα δε με αφηνει καν να παω στο match talk μετα τη ληξη του αγωνα ,και ουτε καν να συνεχισω (continue) . Αναγκαστικα παταω go on holiday για 1 μερα , αλλα συχνα συγχυζονται οι μουργοι επειδη λεει i don't give the team enough credit ... μαλλον θα ειναι επειδη νικαω 5-0 και παρακαμπτω το τελικο match talk λογω του προβληματος
Post Reply

Return to “Bugs”