Αν τα καταφέρουμε θα φάμε τα καπέλα μας!!!

Ήρθαν εδώ και άφησαν το στίγμα τους...Η ξεκούραση των πολεμιστών...
pierikaras
Youth Pro
Youth Pro
Posts: 383
Joined: Thu Jun 08, 2006 1:03 am
Football Manager της ομάδας: Ολυμπιακός Πειραιώς
Αγαπημένη Ομάδα: Πιερικός, Λίβερπουλ
Location: Κατερίνη
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Image
Φαίνεται ότι η τιμωρία απέδωσε καθώς επί της αδύναμης, είναι η αλήθεια, Μόρκαμπ οι παίκτες παρουσιάστηκαν φρέσκοι και αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Άνετα επικρατήσαμε και πλέον απομένει ένα ακόμα παιχνίδι, σε τρεις μέρες, για να αρθεί η τιμωρία. Η σημερινή νίκη μου έφτιαξε τη διάθεση κι έτσι είχα όρεξη να συνεχίσω το γράψιμο, το βράδυ. Βέβαια, δεν ήπια μπύρα, λόγω αποχής από το αλκοόλ, αλλά ξεγελάστηκα με μια cherry coke.


Μια μέρα, το αγόρι έφυγε για ταξίδι μακρινό. Ήταν η πρώτη φορά που θα άφηνε τον κήπο του χωρίς φροντίδα μα έπρεπε να φύγει. Έπρεπε να βρει το ροζ αγριοτριαντάφυλλο. Δε σκόπευε να λείψει πολύ καιρό. Λογάριαζε να γυρίσει γρήγορα πίσω για να βρεθεί ανάμεσα στα αγαπημένα του λουλούδια αμέσως μόλις το έβρισκε. Περπατούσε, περπατούσε, πέρασε πόλεις, χωριά, βουνά και λίμνες, ποτάμια και θάλασσες και έψαχνε το σπάνιο λουλούδι. Μια μέρα, είχε καθίσει στην όχθη ενός ποταμού να ξαποστάσει, αποκαμωμένος από το ταξίδι. Καθώς έκλεισε τα μάτια του για να κοιμηθεί είδε στην απέναντι όχθη ένα μικρό ροζ λουλούδακι. Ήταν πανέμορφο, όμοιό του λουλούδι δεν πρέπει να υπήρχε άλλο στον κόσμο. Το αγόρι όμως ήταν πολύ κουρασμένο και δεν κατάφερε να μείνει ξύπνιο. Βυθίστηκε σε έναν βαθύ ύπνο και όταν ξύπνησε το λουλουδάκι δεν ήταν εκεί. Κι όμως, θα ορκιζόταν ότι το είχε δει. Μήπως το είδε στον ύπνο του, αναρωτήθηκε το αγόρι; Κοιτούσε ολόγυρα, μήπως και είχε κάνει λάθος και ήταν κάπου αλλού το ροζ αγριοτριαντάφυλλο αλλά μάταια. Σκέφτηκε να ρωτήσει, να μάθει μήπως είχε δει κανείς το ροζ λουλουδάκι. Βυθισμένος στις σκέψεις του δεν πρόσεξε ένα ελαφάκι που ζύγωσε στην όχθη του ποταμού για να πιεί νερό. Το ελαφάκι του μίλησε με ανθρώπινη λαλιά:
-"Τι ψάχνεις ταξιδιώτη; Τι σε φέρνει στον τόπο μας;"
-"Το ροζ αγριοτριαντάφυλλο ζητώ. Θαρρώ ότι το είδα το πρωί εδώ γύρω..." απάντησε το αγόρι.
-"Τη νεράιδα των λουλουδιών είδες, είπε χαμογελαστό το ελάφι. "Και το ρόδο που ζητάς είναι το σπίτι της".
-"Και που μπορώ να τη βρω"; ρώτησε το αγόρι;
-"Αν θέλεις πολύ να τη βρεις, τότε θα τη βρεις" αποκρίθηκε χαμογελαστά το ελάφι και λέγοντας αυτά τα λόγια χάθηκε μέσα στο δάσος.



Image

Με χαρά ανακοίνωσα στους παίκτες, ότι η τιμωρία έλαβε τέλος, μετά από τη σημερινή νίκη με τη Λίνκολν. Πανηγύρια στα αποδυτήρια. Σήμερα πήγαμε πολύ καλά προσφέροντας γκολ και θέαμα στους οπαδούς μας. Η Λίνκολν έκανε το λάθος να προηγηθεί και το πλήρωσε δεχόμενη :ribo . Μετά το παιχνίδι πήρα τηλέφωνο στην Κατερίνη που είχε αργία μιας και 25 Νοεμβρίου είναι η εορτή της πολιούχου μας, Αγίας Αικατερίνης. Μίλησα με τη μάνα μου η οποία είχε τις εξής απορίες:
α) αν πήγα στην εκκλησία, τέτοια μέρα που είναι
β) αν έχασα κάνα κιλό
γ) πότε θα ρθω Κατερίνη
δ) πότε θα βρω κι εγώ επιτέλους μια καλή κοπέλα
ε) αν τρώω σαβούρες, μπέργκερς κτλ

Μετά από αυτό το ευχάριστο-ελληνικό διάλειμμα αποφάσισα να πάω για καμιά μπύρα, μιας και είχα 2 βδομάδες να πιώ αλκοόλ. Για έναν περίεργο λόγο, δεν ήπια όπως άλλες φορές, μόνο 3-4 pints. Κίνησα για το σπίτι, γιατί μ' έπιασε έμπνευση να συνεχίσω το κειμενάκι μου...
Το αγόρι άρχισε να ψάχνει το δάσος. Ήξερε ότι ήταν κοντά στη νεράιδα. Έπρεπε να τη βρει και να της μιλήσει. Θα δεχόταν άραγε να 'ρθει να μείνει στον κήπο του; Έψαχνε τρεις μέρες και τρεις νύχτες. Στο τέλος, δεν άντεξε και έπεσε να κοιμηθεί στο ίδιο μέρος που είχε πρωτοδεί το ροζ ρόδο. Κοιμήθηκε ως το πρωί. Κοιμήθηκε και ονειρεύτηκε την όμορφη νεράιδα. Οι πρώτες αχτίδες του ήλιου τον ξύπνησαν νωρίς το πρωί. Όπως άνοιξε τα μάτια του είδε ένα πανέμορφο κορίτσι να λούζεται στα νερά του ποταμού. Ήταν καστανόξανθη, με τα μαλλιά της να χρυσίζουν στον ήλιο. Το δέρμα της ήταν πάλλευκο και τα μάτια της πράσινα σαν το πιο καθαρό σμαράγδι του κόσμου. Ήταν σίγουρα η νεράιδα.
Το αγόρι της φώναξε, όμως αυτή μόλις τον είδε φοβήθηκε και βγήκε στην όχθη. Εξαφανίστηκε και στη θέση της βγήκε το ροζ τριαντάφυλλο.
-"Καλή μου νεράιδα, έβγα σε παρακαλώ. Θέλω να σου μιλήσω". Δε θέλω να σου κάνω κακό".
Η νεράιδα δεν αποκρινόταν. Το αγόρι όμως ήθελε να της μιλήσει, την παρακάλεσε, την παρακάλεσε και στο τέλος εκείνη εμφανίστηκε μπροστά του.
-"Τι θέλεις ξένε; Γιατί ταράζεις την ηρεμία μου";
-"Συχώρα με καλή μου νεράιδα, για σένα ήλθα μέχρι εδώ. Στον κήπο μου έχω όλα τα άνθη του κόσμου, όμως λείπει το πιο σπάνιο. Το ροζ αγριοτριαντάφυλλο. Είχα ακούσει πάρα πολλά γι' αυτό, δε φανταζόμουν όμως ότι θα ήταν τόσο όμορφο. Θα το' θελα στον κήπο μου" είπε το αγόρι.
-"Δε μπορεί να γίνει αυτό ξένε, το ρόδο είναι το σπίτι μου" αποκρίθηκε η νεράιδα.
-"Κι αν σου ζητούσα να έλθεις να μείνεις στον κήπο μου; Είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει, έχω όλα τα λουλούδια του κόσμου και θα είσαι δικαιωματικά η βασίλισσα τους, μιας και είσαι το πιο όμορφο λουλούδι του κόσμου" είπε με χαμόγελο το αγόρι.
-"Δε θέλω να γίνει αυτό ξένε. Συγγνώμη" είπε η όμορφη νεράιδα και χάθηκε. Στη θέση της εμφανίστηκε πάλι το λουλούδι.


Image

Η δικαίωση για τη δουλειά μου ήλθε και με την ανάδειξή μου στη θέση του κορυφαίου μάνατζερ της κατηγορίας για Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο. "Όλα πάνε καλά σκέφτηκα" καθώς έπεφτα για ύπνο το βράδυ.

Το άλλο πρωί όμως με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη καθώς πήγα στο γραφείο για το καθιερωμένο διοικητικό συμβούλιο.

Image

Δεν το περίμενα! Τέτοια αγνωμοσύνη; Ήμουν ο μοναδικός που πίστεψα στο θαύμα μαζί με τον πρόεδρο (απουσίαζε σήμερα) και το συμβούλιο θεωρεί ότι θα μπορούσα να πάω λίγο καλύτερα; Αρνήθηκα να συζητήσω το παραμικρό, αρνήθηκα να μπω σε διαδικασία να συνομιλήσω καν με αυτούς τους ηλίθιους.

Έφυγα πολύ στενοχωρημένος. Το επερχόμενο παιχνίδι με τη Μπέρι ίσως ήταν καθοριστικό. Ήθελα οπωσδήποτε μια μεγάλη νίκη με σκοπό να την τρίψω στη μούρη των "χαρτογιακάδων" του συμβουλίου...

Image
ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΘΕΛΩ! ΝΑ ΜΑΣΑΤΕ ΣΙΔΕΡΑ! ΑΤΣΑΛΙΝΟΥΣ! ΓΙΓΑΝΤΕΣ! ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΑΜΕ! ΠΟΙΑ ΜΠΕΡΙ, ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!! Αυτό σε γενικές γραμμές ήταν το πλαίσιο στο οποίο κινήθηκα στα αποδυτήρια μετά την τεράστια νίκη επί της ισχυρής Μπέρι με 3-1 στην έδρα της! Ίσως δεν αξίζαμε να κερδίσουμε με βάση τη στατιστική, ωστόσο αυτό μικρή σημασία έχει! Νικήσαμε σε μια δύσκολη έδρα.

Μετά το τέλος, κάποιοι από τη διοίκηση με πλησίασαν για να μου δώσουν συγχαρητήρια.
-Θα τα πούμε σε ένα μήνα κύριοι. απάντησα ψυχρά...

Image

Μετά τη Μπέρι, υποτάξαμε και τη Ντάγκεναμ εντ Ρεντ! Μέσα στο σπίτι της! Μεγάλη νίκη επί ενός αντιπάλου που παλεύει για τον προβιβασμό. Ήταν ένα παιχνίδι που κερδίσαμε στις λεπτομέριες, και κάλλιστα θα μπορούσαμε να το είχαμε χάσει! Τεράστιας σημασίας η νίκη και βαθμολογικά και ψυχολογικά! Η ομάδα μετά από 20 αγώνες βρίσκεται πλέον στη 17η θέση και απέχει 9 μόλις βαθμούς από την 6η θέση που οδηγεί στα play off! Από την 23η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό απέχουμε 10 πόντους, ωστόσο περισσότερο τυπικά το αναφέρω αυτό αφού πλέον είμαι σίγουρος ότι έχουμε σωθεί! Με τις φουρτούνες που είχα ύστερα από την αμφισβήτηση στο έργο μου από τη διοίκηση ξέχασα να σας παρουσιάσω τον παίκτη που μας χάρισε σήμερα τη νίκη ενώ σκόραρε και στο προηγούμενο παιχνίδι, τον Ουρουγουανό αστέρα German Hornos.

Image

Με θητεία κυρίως σε ομάδες της πατρίδας του, αποκτήθηκε ως ελεύθερος, έχοντας ως τελευταίο σταθμό της καριέρας του την Τακουαρέμπο. Έχει εμπειρία από τα ισπανικά πρωταθλήματα με Σεβίλη και Βαγιαδολίδ, είναι διεθνής 8 φορές και έχει σημειώσει 2 γκολ με τη φανέλα της εθνικής Ουρουγουάης.

Προσεχώς θα παρουσιαστούν και οι υπόλοιπες μεταγραφές της ομάδας μας.
xks
Manager
Manager
Posts: 4939
Joined: Tue Sep 09, 2008 3:55 pm
Football Manager της ομάδας: At.Madrid
Αγαπημένη Ομάδα: Paok Liverpool Barca Dormund
Status: καμενος!!!!!!!
Has thanked: 0
Been thanked: 0

σεπτεμβριο ,οκτωμβριο,νοεμβριο
ο κορυφαιος... απλα ανταμηβαισε
Καλοκαιρινή Ιστορία!!!!

Πρώτη Φορά!

Στη Γαλλία!!!!
heottt
Hot Prospect
Hot Prospect
Posts: 510
Joined: Sat Nov 01, 2008 6:13 pm
Football Manager της ομάδας: Asteras Tripolis
Αγαπημένη Ομάδα: Panathinaikos
Status: Τα παντα ΟΛΑ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Καλα αυτο που ειπε ο προεδρος,
''you should performe slighty better''
ειναι λιγο κοροιδια,δλδ ποσο καλυτερα?απο το -30 την πηρες

Ρε φιλε συνεχισε την Ιστορια,
ειναι πολυ ωραια
Θελω ban βαρεθηκα
User avatar
vavas457
Manager
Manager
Posts: 4071
Joined: Tue Sep 09, 2008 8:08 pm
Αγαπημένη Ομάδα: Olympiakos,Chelsea,Mainz
Location: Κατερίνη
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Πολύ καλός!Αν μπορείς βάλε βαθμολογία!
pierikaras
Youth Pro
Youth Pro
Posts: 383
Joined: Thu Jun 08, 2006 1:03 am
Football Manager της ομάδας: Ολυμπιακός Πειραιώς
Αγαπημένη Ομάδα: Πιερικός, Λίβερπουλ
Location: Κατερίνη
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

heottt wrote:
Ρε φιλε συνεχισε την Ιστορια,
ειναι πολυ ωραια
Ευχαριστώ! Η ιστορία θα συνεχιστεί, μην ανησυχείτε, απλά λόγω εορτών δεν έχω πολύ χρόνο γι' αυτό δεν προχωράω.
vault_dweller
Trialist
Trialist
Posts: 4
Joined: Wed Nov 28, 2007 12:13 am
Football Manager της ομάδας: Q.P.R.
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Φίλε μου φέρε το καμάρι του Bedfordshire εκεί που του αξίζει.

Μέρες δόξας έρχονται στο Kenilworth Road. Μαζί σου.. -gioupi
:wav:
pierikaras
Youth Pro
Youth Pro
Posts: 383
Joined: Thu Jun 08, 2006 1:03 am
Football Manager της ομάδας: Ολυμπιακός Πειραιώς
Αγαπημένη Ομάδα: Πιερικός, Λίβερπουλ
Location: Κατερίνη
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Δυστυχώς λόγω πολλαπλών υποχρεώσεων αλλά και ασθένειας καθυστερώ να προχωρήσω, ωστόσο ελπίζω σύντομα να επανέλθω στους αγωνιστικούς χώρους. Ίσως και απόψε να έχουμε ευχάριστα νέα (:
pierikaras
Youth Pro
Youth Pro
Posts: 383
Joined: Thu Jun 08, 2006 1:03 am
Football Manager της ομάδας: Ολυμπιακός Πειραιώς
Αγαπημένη Ομάδα: Πιερικός, Λίβερπουλ
Location: Κατερίνη
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ! :D
pierikaras
Youth Pro
Youth Pro
Posts: 383
Joined: Thu Jun 08, 2006 1:03 am
Football Manager της ομάδας: Ολυμπιακός Πειραιώς
Αγαπημένη Ομάδα: Πιερικός, Λίβερπουλ
Location: Κατερίνη
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Image
Άνετη νίκη με 2-1 επί της Τσέστερφιλντ, με 2 γκολ του "φύλακα-άγγελου" Άνχελ. Απλά μείωσαν οι φιλοξενούμενοι στο 90'. Η ομάδα δείχνει ότι βρίσκεται σε φόρμα και ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό! Απομένουν 2 παιχνίδια για το τέλος του πρώτου γύρου!

Παραμονή Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου 2008

-Χρόνια πολλά Τάκη!
-Χρόνια πολλά μαμά! Τι κάνετε; Όλα καλά εδώ.
-Καλά είμαστε. Μαθαίνουμε τα νέα σου. Από τα κανάλια και τις εφημερίδες περισσότερο! Μα ξέχασες μου φαίνεται!
-Εεε τι σας ξέχασα! Ένα τηλέφωνο τη μέρα δε φτάνει;
Άμα γίνεις γονιός θα καταλάβεις ότι δε φτάνει! Θα βγείτε; Που θα φας απόψε;
-Δε ξέρω, δεν κανόνισα κάτι.
-Χριστούγεννα ξημερώνουν! Δε θα πάτε κάπου;
-Δε ξέρω σου λέω!
-Εδώ πότε θα ρθεις;
-Σύντομα! Έλα δε σ' ακούω, δεν έχω σήμα. Μιλάμε! Καλά Χριστούγεννα!

Έκλεισα το τηλέφωνο. Γενικά αυτές οι γιορτές είθισται να γιορτάζονται σε οικογενειακό ή τουλάχιστο φιλικό κλίμα και όποιοι δεν έχουν τη δυνατότητα να το βιώνουν αυτό, υποφέρουν από το συναίσθημα της μοναξιάς. Όσο κι αν είναι εν μέρει πλαστή αυτή η "συνθήκη" για να εορτάζονται τα Χριστούγεννα, κι αυτό το ξέρω πολύ καλά, με επηρρέασε λίγο, έπεσα στη λούμπα. Δεν έχω και πολλή όρεξη για τραπέζια και ιστορίες. Αποφάσισα να πάω για περπάτημα και το βράδυ ίσως πάω να φάω τίποτε σε κάνα σπίτι παίκτη. Από όσους μείνανε, γιατί τους έδωσα άδεια 3 μέρες, να γιορτάσουν τα χριστούγεννα με τις οικογένειές τους. Το γεγονός αυτό προκάλεσε αντιδράσεις από μερίδα οπαδών που θεωρούν ότι θα ήταν καταστροφικό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τελικά δεν έκανα τίποτε, άραξα σπίτι, είδα ελληνικές ταινίες στο dvd και την έπεσα νωρίς...

Image

Ανύπαρκτοι! Μας έπεσε βαριά η γαλοπούλα φαίνεται! Ένα μηδενικό σε όλο το παιχνίδι, μόνο στο τέλος ξυπνήσαμε αλλά ήταν πολύ αργά. Κρίμα, γιατί δώσαμε αφορμή στους "Λουτον-αράδες" να μας την πουν! Στο τέλος, μίλησα σε αυστηρό τόνο στους παίκτες που υποσχέθηκαν να μην επαναληφθεί παρόμοια εμφάνιση...

Image

Μια απ' τα ίδια...Χειρότερο κλείσιμο για τον πρώτο γύρο δε θα μπορούσαμε να έχουμε. Η Μπόρνμουθ έπαιξε ψυχωμένα. Ήλεγχε το ρυθμό καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα πλην του τελευταίου τετάρτου που πάλι ξυπνήσαμε (αργά). ΄

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ

Image

Λοιπόν, έχουμε και λέμε! Απέχουμε 13 βαθμούς από την 3η θέση που οδηγεί απευθείας στην Α' Αγγλίας!
Απέχουμε 10 βαθμούς από την 7η θέση που εξασφαλίζει θέση στα μπαράζ της ανόδου!
Βρισκόμαστε 16 βαθμούς πάνω από την 23 θέση που οδηγεί στην Κόνφερενς!

Νομίζω ότι κάναμε πολύ καλό πρώτο γύρο. Αν είχαμε πάρει τουλάχιστο 2-3 βαθμούς ακόμα στα 2 τελευταία παιχνίδια θα ήμουν υπερ-ευχαριστιμένος. Ελπίζω να κάνουμε μια μίνι "κοιλιά" και να επανέλθουμε σύντομα στα θετικά αποτελέσματα.

Μετά το παιχνίδι, αναχώρησα για Ελλάδα για να κάνω Πρωτοχρονιά στην Κατερίνη. Δεν το είχα πει στους δικούς μου, για να τους κάνω έκπληξη.

Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν δε χρειάζεται να αναφερθούν μιας και είναι άκρως οικογενειακές και ελληνικές (:

Στο μεταξύ, ο ερχομός μου στην Κατερίνη έδωσε τροφή σε σενάρια που με θέλουν να αναλαμβάνω τον Πιερικό. Δεν έκανα καμιά δήλωση σχετικά, παρά το γεγονός ότι πιέστηκα από τους συναδέλφους μου δημοσιογράφους. Αρκέστηκα να πω "Απ' ότι γνωρίζω, ο Πιερικός έχει προπονήτη. Έυχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα της πόλης μας".
Image

Οι λίγες μέρες πέρασαν γρήγορα και επέστρεψα στην Αγγλία. Επόμενο παιχνίδι μας, αυτό με την Έξετερ. Αρχίζει ο δεύτερος γύρος! Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε, για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Άντε να δούμε!
xks
Manager
Manager
Posts: 4939
Joined: Tue Sep 09, 2008 3:55 pm
Football Manager της ομάδας: At.Madrid
Αγαπημένη Ομάδα: Paok Liverpool Barca Dormund
Status: καμενος!!!!!!!
Has thanked: 0
Been thanked: 0

18 νικες και εισαι τοσο κατω :wink: :wink: :wink: ??????????
πως γκινεν αυτο
Καλοκαιρινή Ιστορία!!!!

Πρώτη Φορά!

Στη Γαλλία!!!!
pierikaras
Youth Pro
Youth Pro
Posts: 383
Joined: Thu Jun 08, 2006 1:03 am
Football Manager της ομάδας: Ολυμπιακός Πειραιώς
Αγαπημένη Ομάδα: Πιερικός, Λίβερπουλ
Location: Κατερίνη
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

xks wrote:18 νικες και εισαι τοσο κατω :wink: :wink: :wink: ??????????
πως γκινεν αυτο
Η Λούτον ξεκίνησε τη χρονιά με -30 βαθμούς!
Επίσης η Ρόδεραμ και η Μπόρνμουθ με -17!

;)
xks
Manager
Manager
Posts: 4939
Joined: Tue Sep 09, 2008 3:55 pm
Football Manager της ομάδας: At.Madrid
Αγαπημένη Ομάδα: Paok Liverpool Barca Dormund
Status: καμενος!!!!!!!
Has thanked: 0
Been thanked: 0

pierikaras wrote:
xks wrote:18 νικες και εισαι τοσο κατω :wink: :wink: :wink: ??????????
πως γκινεν αυτο
Η Λούτον ξεκίνησε τη χρονιά με -30 βαθμούς!
Επίσης η Ρόδεραμ και η Μπόρνμουθ με -17!

;)
ok η απορεια μου λυθηκε
Καλοκαιρινή Ιστορία!!!!

Πρώτη Φορά!

Στη Γαλλία!!!!
DarkHiller
Trialist
Trialist
Posts: 7
Joined: Mon Jun 01, 2009 7:56 am
Football Manager της ομάδας: aek
Has thanked: 0
Been thanked: 0

tromeri istoria file m sinexise me oles s tis dinameis.
Post Reply

Return to “Retire / Resign”