Περι προπονησης!

Συζητήστε για το τρόπο που προπονείτε τους παίκτες! Τεστ, συγκρίσεις και αναλύσεις των προπονητικών προγραμμάτων του FM.
Post Reply
Holy
Trialist
Trialist
Posts: 4
Joined: Tue Dec 09, 2008 1:44 pm
Football Manager της ομάδας: Panathinaikos FC
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Παιζω αρκετα χρονια manager και ενω απο αποψη επιτυχιων τιτλων τα πηγαινω αρκετα καλα δυστυχως η αχιλλειος πτερνα μου παραμενει η βελτιωση νεων παικτων....
απο το 2001 που παιζω το παιχνιδι εχω πραγαμτικα δοκιμασει τα παντα (δεν είχα καταφέρει να βελτιωσω τότε θυμαμαι καν το 16χρονο torres της atletico -puppie -puppie ) : καλους coaches, επταστερα προγραμματα, αψογα facilities, εχω διαδιαβασει ολους τους guides ,εχω δοκιμασει ετοιμες σεταρισμενες προπονησεις αλλα τζιφος (ήδη στο φετινο ειχα 2 χρονια τη fireblast 08 και τα 3 τελευταια την sioutas training).
Μήπως τελικα πρεπει να δοκιμασω κατι εντελως διαφορετικο?
Τι εννοώ:Ατομικο προγραμμα για κάθε παικτη (και οχι positioned based) το οποιό να καλυπτεί τους τομείς στους οποίους το εν δυναμει πουλεν θέλει βελτιωση
Για παραδειγμα αν είχα ενα side back με καλα physical attributes, ολα πανω απο 15 , που όμως πάσχει αμυντικα έχοντας και 8-10 σε tackling marking, etc...
αξίζει λοιπόν για ένα τετοιο παίκτη να κάνω ενα ατομικο προγραμμα το οποίο να είναι εστιασμένο σε αμυντικο στυλ προπονησης και να ρίξω τα aerobics πιο χαμηλα σε σχέση με τα σεταρισμενα προγραμματα για sb/wb/fb τα οποία έχουν υψηλά τα strenghts κα aerobics?
Πάντα μιλάω για παικτες οι οποίοι έχουν υψηλο workrate και οι coaches λένε ότι έχουn το potential να γινουν καλοί παικτες.
Επειδη είναι ένα κοπιώδες ένα τέτοιο εγχειρημα ,με πάνω απο 30-35 ατομικά προγράμματα θέλω τη συμβουλη σας αν αξίζει κάτι τετοιο και αν κάποιος το έχει δοκιμάσει!! :shock: :shock:


Υ.Γ: δεν ξερω αν έχει συμβεί και σε καποιον άλλο ,αλλα νομίζω ότι και τα ταλέντα που εχω shortlisted από πολύ μικρους ,και έχουν ολα τα φόντα, από τη στιγμή που τα παρακολουθω δε μπορώ να δω βελτιωση στα attributes τους..σα να κολλαει η εξέλλιξή τους απο τη στιγμή που τους εντοπίζω (το τελευταιο μπορέι να είναι και της φαντασίας απλά ρωτάω αν καποιος το έχει εντοπισει)
ronins
Trialist
Trialist
Posts: 21
Joined: Tue Apr 18, 2006 8:32 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Φίλε μου και γώ είμαι στην ίδια κατάσταση με σένα..Κατέληξα στο ατομικό πρόγραμμα παικτών που έχουν δυνατότητες να γίνουν παικτούρες. Πάνε δες το Overview του παικτη που θες να προπονήσεις και κάντου ένα ατομικό πρόγραμμα για εκεί που πάσχει προσέχοντας να μην του πέσουν τα attributes στα άλλα στατιστικά.
Orestis1
Trialist
Trialist
Posts: 22
Joined: Sun Nov 23, 2008 2:29 pm
Football Manager της ομάδας: Olympiakos
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Καλησπερα,

Εγω χρησιμοποιω μονο ατομικο προγραμμα για ολους τους παιχτες που εχουν επαγγελματικο συμβολαιο..
Τα αποτελεσματα εχουν να κανουν κυριως με

1)Τι Potential εχουν και αν ο προπονητης που τους κρινει εχει καλο judging potential ability (απο 16 και πανω) δηλαδη πχ αν σου λεει οτι μπορει να γινει παιχτης 5 αστερων τοτε θα παρατηρησεις οτι ανεβαινουν πολυ τα στατιστικα του
2)Τι προπονητες εχεις.. δηλαδη εγω κοιταω να μου βγαζουν στην προπονηση 6-7 αστερια
3)Επισης βαζω οχι παραπανω απο Heavy Workload.
4)Πρεπει να προσπαθησεις να του δωσεις καποιους επισημους αγωνες π.χ Εχω παραδειγμα τον Γκαλιτσιο οπου δεν ειχε παιχνιδια σχεδον σε ολη
την σεζον και οταν λογω τραυματισμων, του τα εδωσα μετα απο λιγο τα στατιστικα του ανεβηκαν. Ποσο μαλλον για εναν μικροτερης ηλικιας παιχτη.

Αυτα..
Ελπιζω να σου φανουν χρησιμα...
User avatar
vazelini_13
Amateur
Amateur
Posts: 160
Joined: Sat Jan 31, 2009 1:46 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

στο cm4 θυμαμαι υπηρχε ενα cheating training οπου μετα απο ενα χρονο τα ποσοστα γινονταν τρομακτικα και η αξια των παικτων στα υψη.αλλα αυτα δεν γινονται και εδω.
seloner
Indispensible
Indispensible
Posts: 1607
Joined: Wed Dec 10, 2008 6:49 pm
Football Manager της ομάδας: liverpool
Has thanked: 0
Been thanked: 0

παιδια αν ενας παιχτης κανει μονος του προπονηση δεν υπαρχει περιπτωση να κολοβαραει?
termites
Trialist
Trialist
Posts: 3
Joined: Mon Nov 17, 2008 12:47 pm
Football Manager της ομάδας: Aris
Αγαπημένη Ομάδα: Aris
Location: Θεσσαλονίκη
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

Φίλε Seloner έχω την εντύπωση ότι το minimum παιχτών που πρέπει να υπάρχει σε ένα πρόγραμμα προπόνησης είναι 3,διαφορετικά δεν νομίζω να έχει αποτελέσματα με έναν μόνο παίχτη.
User avatar
ThrassosSevvas
Training Engineer
Training Engineer
Posts: 3778
Joined: Sun Apr 20, 2003 11:00 pm
Location: Αthens, GR
Has thanked: 0
Been thanked: 0

termites wrote:Φίλε Seloner έχω την εντύπωση ότι το minimum παιχτών που πρέπει να υπάρχει σε ένα πρόγραμμα προπόνησης είναι 3,διαφορετικά δεν νομίζω να έχει αποτελέσματα με έναν μόνο παίχτη.
Όχι, στο παιχνίδι οι παίκτες προπονούνται ανεξάρτητα. Οπότε δεν έχει σημασία το πόσοι παίκτες δουλεύουν στο ίδιο schedule, σημασία έχει μόνο αν το schedule είναι κατάλληλο για τον κάθε παίκτη.
VerMiLioN-Alex
Trialist
Trialist
Posts: 4
Joined: Sat Jun 27, 2009 9:40 pm
Football Manager της ομάδας: Γιουβέντους
Αγαπημένη Ομάδα: Γιουβέντους
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Καλησπερα παιδια,
Ειμαι σχετικα παλιος με το Manager αλλα με την τελευταια εκδοση του τραβηξα τα πανδεινα...Ας πουμε επιαρνα μικρους παικτες με Potential πχ Galvan ( με -10) και εμεναν σχετικα στασιμοι...Τι μπορω να κανω για τους βελτιωσω τα στατιστικα???????? -wall
User avatar
Sir___Alex
National Manager
National Manager
Posts: 9822
Joined: Tue Jul 15, 2008 2:10 pm
Football Manager της ομάδας: -
Αγαπημένη Ομάδα: -
facebook προφίλ: VagelisPs
twitter: Vagelis_Ps
Status: Έχει διαβάσει το κόμικ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

οι παικτες με μικρο current ability και μεγαλο potential ability πολυ σπανια φτανουν σε φουλ επιπεδο,και για να γινει αυτο πρεπει να ειναι σε ομαδες με πολυ καλο πορπονητικο κεντρο με καλο σταφ,και φυσικα σωστη δαιχειριση(να παιρνει τον απαραιτητο αριθμο ματς)
Join the Universal Church of Truth
User avatar
diant
Football Legend
Football Legend
Posts: 11291
Joined: Mon Nov 22, 2004 1:11 pm
Status: vitam impendere vero
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Sir___Alex wrote:οι παικτες με μικρο current ability και μεγαλο potential ability πολυ σπανια φτανουν σε φουλ επιπεδο,και για να γινει αυτο πρεπει να ειναι σε ομαδες με πολυ καλο πορπονητικο κεντρο με καλο σταφ,και φυσικα σωστη δαιχειριση(να παιρνει τον απαραιτητο αριθμο ματς)
και να το έχει και ο παίκτης ... :wink:

Δεν φτάνουν όλοι στο potential τους
Εξαρτάται απο τα χαρακτηριστικά του παίκτη όπως determination,natural fitness κα ...
★ When the snows fall and the white winds blow, the lone wolf dies, but the pack survives ★
Post Reply

Return to “Προπόνηση FM2009”