Απο ξενες (προφανως για οσους εχουν dsl μονο

-Lost:Η πιο προσφατη και πιο ενδιαφερουσα με καποιους επιζωντες σε ενα νησι απο συντριβη αεροπλανου,η οποια δεν πρεπει να ηταν τυχαια(δυστυχως εχω μεινει ακομα στην 1η σεζον).
-24:Η ανατροπη,της ανατροπης σε αφηνει αναυδο με αυτα που συμβαινουν.Ας την πουμε αστυνομικη σειρα.Οι πρωτες 4 σεζον κυκλοφορουν στα βιντεο κλαμπ,στην Αμερικη παιζεται η 5η.Εχω μεινει στην 3η και απο οτι ακουω ακομα δεν εχω δει τπτ.(παιζει και η εικονιζομενη θεα του αβαταρ μου ασφαλως)
-Smallville:Τα νεανικα χρονια του Σουπερμαν ουσιαστικα,εχει φτασει τις 5 σεζον και εχω κολλησει με τη συγκεκριμενη.
-Desperate Housewives:Παιζεται και στο ΝΕΤ η 1η σεζον,στην Αμερικη πλησιαζει το τελος της 2ης.Περιγραφει την καθημερινοτητα και τη ζωη των κατοικων μιας συγκεκριμενης γειτονιας.Τεραστια επιτυχια στην Αμερικη και σας στην προτεινω ανεπιφυλακτα.
Επισης υπαρχουν φυσικα και τα θρυλικα Friends,που ολοι τα ξερουμε και στο αρχειο μου εχω επισης το Joey (υποκαταστατο των Friends,συνεχιζεται ο χαρακτηρας του συγκεκριμενου ηθοποιου) και το αγαπημενο Charmed που τελειωνει φετος μετα απο 8 σεζον.
Με αυτα εχω ασχοληθει απο εξωτερικο.
Απο ελληνικες:
Φετος το Mega πιστευω σκιζει φυσικα με μια απο το των κορυφαιων σειρων ever ΙΜΟ,το Παρα Πεντε και γουσταρω πολυ και το 50-50 που εχει εξαιρετικο καστ και χιουμορ.
Συμπερασμα:Να ' ναι καλα η dsl,γιατι ειδα και καποιες πραγματικα φανταστικες σειρες,περα απο τη μιζερια των περισσοτερων δικων μας.