Football Manager 2026 Info
-
Spyridon13
- Youth Pro

- Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικος
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 11 times
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. 26 Μαιου θα εχουμε τις εθνικες. Αντε να δουμε.
- sheriff7
- Backup

- Football Manager της ομάδας: Εθνική Λουξεμβούργου
- Αγαπημένη Ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,ΑΡΣΕΝΑΛ,
- twitter: https://twitter.com/Sheriff791
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 4 times
Εχεις καταλάβει αν θα μπορουμε να μανατζαρουμε Εθνικες και στα ενεργα μας save? Επισης μιλησε για 2 update.. Τι διαφορα θα εχει το ενα με το αλλο?Spyridon13 wrote: ↑Mon May 11, 2026 11:25 pm ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. 26 Μαιου θα εχουμε τις εθνικες. Αντε να δουμε.
-
Spyridon13
- Youth Pro

Ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει.
Μπορω να ξεκινησω με την εθνικη ελλαδος ή οποια αλλη εθνικη τομ ιουλιο του 2025 και να παιξω προκριματικα για το παγκοσμιο ή οχι?
Μπορω να ξεκινησω με την εθνικη ελλαδος ή οποια αλλη εθνικη τομ ιουλιο του 2025 και να παιξω προκριματικα για το παγκοσμιο ή οχι?
- Konstantinos84
- Assistant Manager

- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
Kαταλαβαινω πως ναι. Επισης σου λέει οτι ακομα και απο το fm24 θα μπορεις να συνεχισεις save και να αναλάβεις εθνική.sheriff7 wrote: ↑Sun May 17, 2026 1:38 pmΕχεις καταλάβει αν θα μπορουμε να μανατζαρουμε Εθνικες και στα ενεργα μας save? Επισης μιλησε για 2 update.. Τι διαφορα θα εχει το ενα με το αλλο?Spyridon13 wrote: ↑Mon May 11, 2026 11:25 pm ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. 26 Μαιου θα εχουμε τις εθνικες. Αντε να δουμε.
Ναι ειναι 2 updates. Το πρωτο και βασικοτερο σημερα που θα επιτρέπει να αναλάβεις εθνικές.
Το 2ο τον Ιουνιο οπου εκει θα έχεις τα επισημα ροστερ, περισσότερα licensed kits/assets, start date τον Ιουνιο όπου ξεκινάς ακριβώς πριν το Μουντιάλ και κάποιες τελικές λεπτομέρειες.
-
Spyridon13
- Youth Pro

Οποτε στην ερωτηση που εκανα εγω πριν 9 μερες πηρα απαντηση.
Μπορεις να ξεκινησεις και το Ιουλιο του 2025,να παρεις μια εθνικη που δεν εχει παει μουντιαλ και παιξεις προκριματικα.
Απλα αν καποιος θελει να παιζει απευθειας πριν το μουντιαλ,δηλ Μαιο του 26 μπορει και αυτο να το κανει.
Μπορεις να ξεκινησεις και το Ιουλιο του 2025,να παρεις μια εθνικη που δεν εχει παει μουντιαλ και παιξεις προκριματικα.
Απλα αν καποιος θελει να παιζει απευθειας πριν το μουντιαλ,δηλ Μαιο του 26 μπορει και αυτο να το κανει.
-
vitriolis192837465
- Indispensible

- Αγαπημένη Ομάδα: Άρης
- Has thanked: 1 time
Επιτέλους, έπρεπε να φθάσουμε τέλη Μαίου, ώστε το παιχνίδι να σε πηγαίνει στα αποτελέσματα της αγωνιστικής της διοργάνωσης που συμμετέχεις.
So this is how liberty dies... with thunderous applause
- Tsouninho
- Backup

- Football Manager της ομάδας: Πας Γιαννινα
- Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακος
- Has thanked: 16 times
- Been thanked: 12 times
Απλά σε ένα save που ξεκίνησα με Πας και εθνική Ελλάδος όταν είσαι στην ομάδα και προχωράς η προεπιλογή έγινε μόνη της χωρίς να με σταματήσει απ' το να προχωρήσω την ημερομηνία
(Δεν ξέρω αν φταίει το skin που έχω βάλει)
(Δεν ξέρω αν φταίει το skin που έχω βάλει)
Ρεντ Μπουλ Γιάννενα >viewtopic.php?t=46195
- Konstantinos84
- Assistant Manager

- Has thanked: 5 times
Αναμενουμε ακομα ένα update σωστά?