Ε υπήρχαν σημάδια πολλά και από την άλλη πλευρά και πολλές φορές μάλιστα, απλά δεν έγραψα όλο το στόρυ γιατί θα έγραφα 3 μέρες. Εννοώ, δεν είμαι delusional, όντως υπήρχε ενδιαφέρον απλά είτε το φοβήθηκα, είτε ήμουν σε σχέση, ήμασταν και σε διαφορετικές πόλεις οπότε δε το έπαιρνα τόσο ζεστά. Ότι είναι άκυρο το timing, μετά από 1 χρόνο+ μάλιστα με μηδενική επικοινωνία και αφού την έσβησα και από παντού, ναι είναι.
Στο σήμερα, σίγουρα δεν υπάρχει κάτι, αφού δεν υπάρχει και επαφή εξάλλου. Στην τελική μπορεί να είναι και με κάποιον άλλον στο τώρα έτσι.
Δηλαδή και που την έκανα add/follow και τα άφησε στο pending, και αυτό μια απάντηση ειναι.
Γκόμενες VΙ: Και που 'σαι ακόμα
- PanosBonJovi
- Football Legend
- Αγαπημένη Ομάδα: Barcelona, Liverpool, Veria
- Status: Talk about a dream, try to make it real
- Has thanked: 69 times
- Been thanked: 11 times
For the ones who had a notion a notion deep inside, that it ain't no sin to be glad you're alive
- mitsosvd
- Director Of Football
- Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικος
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 3 times
Τι ωραια που πηρε ζωη το τοπικ!
Εγω θα ελεγα να βγεις για κυνηγι με ανοικτα χαρτια. Στο μυνημα που λεει ο Εκι θα προσθετα το εξης ""τι κανεις Αφροδιτη, πως εισαι? Πανος εδω. Ξερω οτι εχουμε καιρο να μιλησουμε κι ελπιζω να μην ενοχλω αλλα σε σκεφτομαι πολυ τελευταια. Εχεις χρονο ισως για ενα ποτακι μες τη βδομαδα"?"
Και μη σου πω να μην ειναι μυνημα αλλα τηλεφωνο, να μην εχει χρονο να το επεξεργαστει και πολυ, και ισως πιασετε κουβεντα.
Και πες και τον λογο που την εσβησες, οτι ειχες κρας και δεν εβλεπες να προχωραει.
Και διαφωνω με το "χαλαρο ποτακι και αν παει η κουβεντα εκει" που λεει ο Ιασωνας. Να την πας την εσυ κουβεντα.
Κατεβατα και μηνυματα δε μου φαινονται καλες ιδεες, να σε δει να παιρνεις την κατασταση στα χερια σου, οτι εκτιθεσαι για αυτην. Νομιζω τα εχουμε κανει οι περισσοτεροι και δεν ειχαν πολυ επιτυχια
Και ειναι ενα πολυ σημαντικο πραγμα που δεν πρεπει να ξεχασεις να κανεις. Οτι και να γινει, μην τυχον και ξεχασεις να μας πεις εδω τι εκανες τελικα και τι εγινε.
Εγω θα ελεγα να βγεις για κυνηγι με ανοικτα χαρτια. Στο μυνημα που λεει ο Εκι θα προσθετα το εξης ""τι κανεις Αφροδιτη, πως εισαι? Πανος εδω. Ξερω οτι εχουμε καιρο να μιλησουμε κι ελπιζω να μην ενοχλω αλλα σε σκεφτομαι πολυ τελευταια. Εχεις χρονο ισως για ενα ποτακι μες τη βδομαδα"?"
Και μη σου πω να μην ειναι μυνημα αλλα τηλεφωνο, να μην εχει χρονο να το επεξεργαστει και πολυ, και ισως πιασετε κουβεντα.
Και πες και τον λογο που την εσβησες, οτι ειχες κρας και δεν εβλεπες να προχωραει.
Και διαφωνω με το "χαλαρο ποτακι και αν παει η κουβεντα εκει" που λεει ο Ιασωνας. Να την πας την εσυ κουβεντα.
Κατεβατα και μηνυματα δε μου φαινονται καλες ιδεες, να σε δει να παιρνεις την κατασταση στα χερια σου, οτι εκτιθεσαι για αυτην. Νομιζω τα εχουμε κανει οι περισσοτεροι και δεν ειχαν πολυ επιτυχια
Και ειναι ενα πολυ σημαντικο πραγμα που δεν πρεπει να ξεχασεις να κανεις. Οτι και να γινει, μην τυχον και ξεχασεις να μας πεις εδω τι εκανες τελικα και τι εγινε.
- fmaras
- Assistant Manager
- Αγαπημένη Ομάδα: OSFP, Arsenal
- Status: 1-4-8, 3 to the 3 to the 6 to the 9!
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 6 times
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τους προλαλήσαντες, απλά είπα να μπω για να προτείνω το "ελπίζω να μην ενοχλώ" να φύγει από το συνεργατικό μας μήνυμα.
Ας μην ξεκινήσουμε με απολογητική διάθεση. Ένα μηνυματάκι είναι, όποτε και αν θέλει το ανοίγει.

Ας μην ξεκινήσουμε με απολογητική διάθεση. Ένα μηνυματάκι είναι, όποτε και αν θέλει το ανοίγει.
- Rating: 25%
- PanosBonJovi
- Football Legend
Νομίζω μου αρέσει πιο πολύ το τηλέφωνο, με το σκεπτικό του ότι είναι πιο άμεσο και δεν θα έχει χρόνο να σκεφτεί, ωστόσο, τι γίνεται στην περίπτωση που δεν απαντήσει στο όποιο μήνυμα/το σηκώσει. Πάω στο πλαν B με το σεντόνι;
Με έχει πιάσει γενικά μια απαισιοδοξία χωρίς ιδιαίτερο λόγο, αφού ούτως ή άλλως δεν έχω κάτι να χάσω.
ΥΓ. @Fmaras, μα να "ενοχλήσουμε" θέλουμε εξάλλου

Με έχει πιάσει γενικά μια απαισιοδοξία χωρίς ιδιαίτερο λόγο, αφού ούτως ή άλλως δεν έχω κάτι να χάσω.

For the ones who had a notion a notion deep inside, that it ain't no sin to be glad you're alive
- vaggelis2005
- Football Demi-God
- Football Manager της ομάδας: Ολυμπιακός
- Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακός-Man Utd-Ίντερ
- Has thanked: 0
- Been thanked: 3 times
Χωρίς να θέλω να σε αποτρεψω, έχω καεί από σημάδια. Σε φάση χάδια κτλ, όχι χούφτωμα, και όταν μίλησα η απάντηση ήταν "σε αγαπάω, σε εκτιμάω, έχουμε χημεία, αλλά το βλέπουμε διαφορετικά". Ήμασταν φάση να σκεφτόμαστε το ίδιο και να συμπληρώνει ο ένας τη σκέψη του άλλου.PanosBonJovi wrote:Ε υπήρχαν σημάδια πολλά και από την άλλη πλευρά και πολλές φορές μάλιστα, απλά δεν έγραψα όλο το στόρυ γιατί θα έγραφα 3 μέρες. Εννοώ, δεν είμαι delusional, όντως υπήρχε ενδιαφέρον απλά είτε το φοβήθηκα, είτε ήμουν σε σχέση, ήμασταν και σε διαφορετικές πόλεις οπότε δε το έπαιρνα τόσο ζεστά. Ότι είναι άκυρο το timing, μετά από 1 χρόνο+ μάλιστα με μηδενική επικοινωνία και αφού την έσβησα και από παντού, ναι είναι.
Στο σήμερα, σίγουρα δεν υπάρχει κάτι, αφού δεν υπάρχει και επαφή εξάλλου. Στην τελική μπορεί να είναι και με κάποιον άλλον στο τώρα έτσι.
Δηλαδή και που την έκανα add/follow και τα άφησε στο pending, και αυτό μια απάντηση ειναι.
Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- These users thanked the author vaggelis2005 for the post:
- PanosBonJovi (Fri Mar 14, 2025 9:39 pm)
- Rating: 12.5%
- equi_gonzalez
- National Manager
- Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναϊκός, Barca, Man Utd
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
Αμα δεν απαντησει, δεν ξαναστελνεις. Το μηνυμα μετα θα ειναι ξεκαθαρο και απο σενα και απο αυτη.PanosBonJovi wrote:Νομίζω μου αρέσει πιο πολύ το τηλέφωνο, με το σκεπτικό του ότι είναι πιο άμεσο και δεν θα έχει χρόνο να σκεφτεί, ωστόσο, τι γίνεται στην περίπτωση που δεν απαντήσει στο όποιο μήνυμα/το σηκώσει. Πάω στο πλαν B με το σεντόνι;![]()
Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk
- These users thanked the author equi_gonzalez for the post:
- PanosBonJovi (Sat Mar 15, 2025 10:40 am)
- Rating: 12.5%
pirovatis wrote:Τραβάει τις ακροαματικότητες και τα θηλυκά ο Εκι.
-
- Football Demi-God
- Football Manager της ομάδας: AEK
- Αγαπημένη Ομάδα: ΑΕΚ
- Has thanked: 20 times
Μην πεις ελπιζω να μην ενοχλώ, αν στειλεις. "Τι κανεις Αφροδίτη? Πάνος εδώ. Ποια μέρα εχεις ρεπο να βρεθούμε για ενα καφέ?"
Το τι θα πει το μήνυμα ακριβως εσυ το ξέρεις. Παντως μην κανεις καποια ερώτηση που έχει απαντηση ΝΑΙ ή ΟΧΙ, και γενικά μην χωθείς σαν να έχεις στο μυαλό σου οτι η αποτυχία ειναι πιθανη. Δεν γίνεται να ενοχλείς.
Χρησιμοποιησε τα τοπικα γεγονοτα και οτι info ΞΕΡΕΙ οτι έχεις για αυτην για να κανεις την προσκληση πιο προσωπικη. Το να θυμασαι μια λεπτομέρεια που σου χε πει ή βιωσατε μαζί ειναι χαριτωμένο. Το να προτεινεις "παμε τρταρτη που ξερω οτι εχεις ρεπο" ειναι κριντζιά.
Επίσης, καλύτερα να μην χωθεις καθόλου. Αν ειχες κανει κατι με αυτηνα,πιθανον να μην ειχες κανει κατι με τις 3 ενδιαμεσες. Τόσο χάλια ήταν? Έχασες τον χρόνο σου με τα κορίτσια? Η ζωή σου κατα τα αλλα πως ειναι ολα αυτα τα χρόνια πουδεν έκανες κατι με την κοπέλα? Οτι σουαρέσει στη ζωή σου, πιθανον να μην ειχε γινει αν κανατε κατι.
Προσπάθησε να αλλαξεις την προσέγγιση σου και απο το να σκέφτεσαι "what if" να σκέφτεσαι "παλι καλα πού"
Πιθανοτατα η κοπέλα δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που έχεις σχηματισει εσυ στο φαντασιακό σου, και καθε επαφή μαζί της απλά θα σε απογοητευσει γιατι δεν ειναι αυτο που ψαχνεις.
Το παρελθόν ειναι για να μαθαίνουμε, οχι για να σκαλιζουμε. Οτι έμαθες απο το παιχνιδι σου με τη συγκεκριμένη, είναι μαθημα για τις ΕΠΟΜΕΝΕΣ, όχι για την ίδια. Δεν έχει load save η ζωή, ούτε VAR. Ακομα και να υπήρχε κατι απο την πλευρά της, δεν υπάρχει πια.
Δεν αποκλειεται να γινει και κατι στο τέλος, απλα εχε στκ νου σου οτι αν γινει θα γινει με την version της Αφροδιτης σημερα και του εαυτού σου σήμερα. Αν πας έ οντας στο μυαλό σου την παλια εκδοση, ή την φαντασίωσή σου, είναι σχεδον απιθανο οτι θα βγει κατι καλο.
Το τι θα πει το μήνυμα ακριβως εσυ το ξέρεις. Παντως μην κανεις καποια ερώτηση που έχει απαντηση ΝΑΙ ή ΟΧΙ, και γενικά μην χωθείς σαν να έχεις στο μυαλό σου οτι η αποτυχία ειναι πιθανη. Δεν γίνεται να ενοχλείς.
Χρησιμοποιησε τα τοπικα γεγονοτα και οτι info ΞΕΡΕΙ οτι έχεις για αυτην για να κανεις την προσκληση πιο προσωπικη. Το να θυμασαι μια λεπτομέρεια που σου χε πει ή βιωσατε μαζί ειναι χαριτωμένο. Το να προτεινεις "παμε τρταρτη που ξερω οτι εχεις ρεπο" ειναι κριντζιά.
Επίσης, καλύτερα να μην χωθεις καθόλου. Αν ειχες κανει κατι με αυτηνα,πιθανον να μην ειχες κανει κατι με τις 3 ενδιαμεσες. Τόσο χάλια ήταν? Έχασες τον χρόνο σου με τα κορίτσια? Η ζωή σου κατα τα αλλα πως ειναι ολα αυτα τα χρόνια πουδεν έκανες κατι με την κοπέλα? Οτι σουαρέσει στη ζωή σου, πιθανον να μην ειχε γινει αν κανατε κατι.
Προσπάθησε να αλλαξεις την προσέγγιση σου και απο το να σκέφτεσαι "what if" να σκέφτεσαι "παλι καλα πού"
Πιθανοτατα η κοπέλα δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που έχεις σχηματισει εσυ στο φαντασιακό σου, και καθε επαφή μαζί της απλά θα σε απογοητευσει γιατι δεν ειναι αυτο που ψαχνεις.
Το παρελθόν ειναι για να μαθαίνουμε, οχι για να σκαλιζουμε. Οτι έμαθες απο το παιχνιδι σου με τη συγκεκριμένη, είναι μαθημα για τις ΕΠΟΜΕΝΕΣ, όχι για την ίδια. Δεν έχει load save η ζωή, ούτε VAR. Ακομα και να υπήρχε κατι απο την πλευρά της, δεν υπάρχει πια.
Δεν αποκλειεται να γινει και κατι στο τέλος, απλα εχε στκ νου σου οτι αν γινει θα γινει με την version της Αφροδιτης σημερα και του εαυτού σου σήμερα. Αν πας έ οντας στο μυαλό σου την παλια εκδοση, ή την φαντασίωσή σου, είναι σχεδον απιθανο οτι θα βγει κατι καλο.
- These users thanked the author Geologos for the post (total 2):
- PanosBonJovi (Sat Mar 15, 2025 10:39 am) • To nou sou... (Sat Mar 15, 2025 1:15 pm)
- Rating: 25%
- To nou sou...
- Football Legend
- Football Manager της ομάδας: Oxford City
- Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακός, Barcelona, Inter
- facebook προφίλ: charis.karatzas
- Status: Εμάς εδώ στην ξενιτιά, το fm είναι η μόνη μας χαρά...
- Has thanked: 6 times
Πωπω τα είπε όλα ο Geo. Γενικά Πάνο πρέπει να δεις γιατί σκέφτεσαι αυτή όταν στραβώνει κάτι στα ερωτικά σου. Είναι επειδή όντως τη γουστάρεις, ή επειδή την έχεις στη λίστα σου για υποψήφια επόμενη όταν στραβώνει η τωρινή σχέση, ή όταν δεν υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα. Προσωπικά νομίζω ότι δεν την γουστάρεις τόσο, γιατί αν την γούσταρες θα την κυνήγαγες περισσότερο και όχι όταν είσαι μόνος σου ή δεν είσαι καλά στη σχέση σου.
Γενικά αυτά τα λίγο «ο,´τι θυμάμαι χαίρομαι» καλό είναι να κόβονται όσο πιο νωρίς γίνεται. Στο λέω εκ πείρας, γιατί το έκανα αρκετά όταν ήμουν μικρότερος και περισσότερο [System Interruption: Μη βρίζεις!] ένιωθα στο τέλος, παρά κέρδιζα κάτι από αυτό. Γενικά όσο μεγαλώνουμε τόσο λιγότερες πιθανότητες έχουν αυτά να πετύχουν. Πιάνανε μέχρι τα 23,24,25 μαξ, μετά ωριμάζουμε εμείς, ωριμάζουν και οι γυναίκες, και, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να γουστάρουν πολύ για να μη ρίξουν άκυρο, ή να το παίξεις τέλεια εσύ από τη μεριά σου. Το θέμα είναι ότι για να παίξεις μπαλίτσα πρέπει να σου δώσει αυτή ένα πράσινο φως και αυτό είναι το πιο δύσκολο απ’όλα.
Γενικά αυτά τα λίγο «ο,´τι θυμάμαι χαίρομαι» καλό είναι να κόβονται όσο πιο νωρίς γίνεται. Στο λέω εκ πείρας, γιατί το έκανα αρκετά όταν ήμουν μικρότερος και περισσότερο [System Interruption: Μη βρίζεις!] ένιωθα στο τέλος, παρά κέρδιζα κάτι από αυτό. Γενικά όσο μεγαλώνουμε τόσο λιγότερες πιθανότητες έχουν αυτά να πετύχουν. Πιάνανε μέχρι τα 23,24,25 μαξ, μετά ωριμάζουμε εμείς, ωριμάζουν και οι γυναίκες, και, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να γουστάρουν πολύ για να μη ρίξουν άκυρο, ή να το παίξεις τέλεια εσύ από τη μεριά σου. Το θέμα είναι ότι για να παίξεις μπαλίτσα πρέπει να σου δώσει αυτή ένα πράσινο φως και αυτό είναι το πιο δύσκολο απ’όλα.
I LOVE THIS SITE!!!
- PanosBonJovi
- Football Legend
Αυτά που λέει ο Geo ναι, τα ακούω και τα καταλαβαίνω και καλώς ή κακώς έτσι είναι. Η αλήθεια είναι ότι πάντα την σκεφτόμουν ή την είχα τέλος πάντων στο μυαλό μου, είχαμε και μια επικοινωνία τότε σε φιλικό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια. Απλώς το φοβόμουν γιατί ήμασταν σε άλλες πόλεις (Γιάννενα - Πάτρα) και δε με άφηνα να το σκεφτώ πιο πέρα από αυτό, μέσα μου πάντα το ήθελα.
Συμφωνώ και μαζί σου to nou sou ειδικά στη 2η παράγραφο. Και ότι για να κάνω οποιαδήποτε κίνηση τώρα, σίγουρα χρειάζομαι το πράσινο φως από την ίδια, τουλάχιστον στο να δημιουργηθεί μια πρώτη επικοινωνία. Προφανώς και η αλλη πλευρα δε θα κάτσει να ασχοληθεί με τα δικά μου παιδιαρίσματα για να ξανα κανει add/αποδοχες κλπ, οπότε τείνω προς το τηλέφωνο που πρότεινε ο μήτσος νομίζω, αντί για κάποιο μήνυμα/sms.
Το κινητό της το είχα σβήσει, αλλά το ήξερα απέξω για καλή μου τύχη
Συμφωνώ και μαζί σου to nou sou ειδικά στη 2η παράγραφο. Και ότι για να κάνω οποιαδήποτε κίνηση τώρα, σίγουρα χρειάζομαι το πράσινο φως από την ίδια, τουλάχιστον στο να δημιουργηθεί μια πρώτη επικοινωνία. Προφανώς και η αλλη πλευρα δε θα κάτσει να ασχοληθεί με τα δικά μου παιδιαρίσματα για να ξανα κανει add/αποδοχες κλπ, οπότε τείνω προς το τηλέφωνο που πρότεινε ο μήτσος νομίζω, αντί για κάποιο μήνυμα/sms.
Το κινητό της το είχα σβήσει, αλλά το ήξερα απέξω για καλή μου τύχη