Αστέρας Αμπελοκήπων

Βρείτε εδώ τα πάντα για τα streams μας στο twitch.tv!
"Καίγεσαι" και λιώνεις με το FM...Do it loud and proud...Μοιράσου τα κατορθώματα και τις αποτυχίες σου. Πες το με μια ιστορία και γράψε ΙΣΤΟΡΙΑ!
Post Reply
Mafiozo5
Trialist
Trialist
Posts: 29
Joined: Wed Nov 11, 2020 2:04 pm
Football Manager της ομάδας: Asteras Ampelokipon
Has thanked: 0
Been thanked: 0

S01E00 Ένα αστέρι γεννιέται στους Αμπελόκηπους


Γενικά
Ο Α.Π.Ο. Αστέρας Αμπελοκήπων είναι ποδοσφαιρικός σύλλογος με έδρα τους Αμπελόκηπους του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη. Επίσημο έτος ίδρυσης του συλλόγου είναι το 1961 και έχει χρώματα το κόκκινο και το μαύρο. Αποτελεί μέλος της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. Υψηλότερη διάκριση του συλλόγου είναι οι συμμετοχές του στα πρωταθλήματα της Γ' Εθνικής και Δ' Εθνικής κατηγορίας. Έδρα του αποτελεί το Δημοτικό Γήπεδο Αμπελοκήπων.

Ιστορία
Ο Αστέρας Αμπελοκήπων ιδρύθηκε το 1961. Το 1986-87 κατέκτησε το πρωτάθλημα Μακεδονίας και ανέβηκε στην Δ' Εθνική, όπου το 1987-88 κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο και την άνοδο στην Γ' Εθνική. Στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας αγωνίστηκε 6 συνεχείς χρονιές, από τη σεζόν 1988-89 μέχρι και τη σεζόν 1993-94, όποτε και υποβιβάστηκε. Τη σεζόν 1994-95 αγωνίστηκε στην Δ' Εθνική, βιώνοντας έναν ακόμα υποβιβασμό, για το τοπικό πρωτάθλημα της Μακεδονίας.

Το 1999 συγχωνεύτηκε με την Α.Ε. Αμπελοκήπων και τους Αετούς Αμπελοκήπων και δημιουργήθηκε ο Α.Σ. Αμπελόκηποι. Το 2003 ο Αστέρας Αμπελοκήπων επανασυστάθηκε και από τη σεζόν 2003-04 εντάχθηκε εκ νέου στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ Μακεδονίας, ξεκινώντας από την Γ' Κατηγορία. Σήμερα αγωνίζεται στη Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Προπονητής
Ο 39χρονος Κωνσταντίνος Μαφιόζο γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης το 1983 όπου και πέρασε όλη του την εφηβεία στις ακαδημίες της ομάδας ως παίκτης. Έχοντας ως όνειρο μία μέρα να την οδηγήσει στην 1η εθνική κατηγορία, απέκτησε από νεαρή ηλικία το δίπλωμα προπονητικής έτσι ώστε να έχει την δυνατότητα να αναλάβει την αγαπημένη του ομάδα ως προπονητής, όταν του δωθεί η ευκαιρία.
Last edited by Mafiozo5 on Mon Sep 18, 2023 10:48 pm, edited 2 times in total.
Mafiozo5
Trialist
Trialist
Posts: 29
Joined: Wed Nov 11, 2020 2:04 pm
Football Manager της ομάδας: Asteras Ampelokipon
Has thanked: 0
Been thanked: 0

S01E01 Η λάμψη μας είναι γεγονός

Η πρώτη χρονιά μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία, καθώς κάνοντας το απόλυτο 12/12 ανεβήκαμε στην επόμενη κατηγορία!

Image

Οι προσθήκες μας

Image
Image

Η σεζόν μας

Image

Η νέα σελίδα στην Ιστορία μας

Image

Τα οικονομικά μας

Image

Η τακτική μας

Image

Το ρόστερ μας

Image
Image
ImageΣημείωση: Το "διήγημα" θα παραμείνει μικρό και σύντομο όσο βρισκόμαστε στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και κατά την παραμονή μας στην Γ' Εθνική κατηγορία. Από Β' και έπειτα, θα ανεβαίνουν πιο συστηματικά αποσπάσματα και όχι ολόκληρες οι σεζόν
Post Reply

Return to “Twitch & Ιστορίες”