Άμα τον θέλει τόσο πολύ ας τον κρατήσει να τον πληρώνει κιόλας. Εσυ να μεταφέρεις τη γραμμή σου θέλεις.
Φυσικά το καλύτερο που μπορείς να κανεις είναι να ρωτήσεις τον πάροχο σου αν γίνεται να πάρεις το πακέτο και να σου δώσουν νέο αριθμό αλλά λογικά θα σου πούνε όχι και ότι πρέπει να κανεις αίτηση για νέα γραμμη.
Όποτε γυρνάς την γραμμή στο σπιτι που είσαι στο όνομα της μάνας του κολλητού σου αφού θέλει διακαώς τον αριθμό και κανεις αίτηση για νέα σύνδεση.
Αν έχω καταλάβει κάτι λάθος πες μου
Συνδέσεις Internet / Βοήθεια / Απόψεις
- PanosBonJovi
- National Manager
- Αγαπημένη Ομάδα: Barcelona, Liverpool, Veria
- Status: Talk about a dream, try to make it real
- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 8 times
- These users thanked the author PanosBonJovi for the post:
- wolfsbourger (Sun Mar 13, 2022 1:03 pm)
- Rating: 12.5%
- happyyy
- Football Legend
- Αγαπημένη Ομάδα: Αρης-AC Milan-Chelsea-Betis
- Status: If you don't go crazy you are not normal...
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Καλημέρα,,
Λοιπόν ρουτερ σε γραφείο μακριά απο σαλόνι που ειναι τηλεόραση και καθόμαστε.
Σήμα όχι καλό με αρκετές αποσυνδέσεις. Ειδικά η τηλεόραση. εχω πάρει wifi extender το οποίο στο app που το έχω ρυθμίσει και το βλέπω στο κινητο βλέπω φουλ σήμα μου βγάζει συχνά πως δεν υπάρχει σύνδεση και στο κινητό και στην τηλεόραση.. εχετε κάποια λύση στο πρόβλημα ? παιζει τίποτα με τις συχνότητες?
Σήμα όχι καλό με αρκετές αποσυνδέσεις. Ειδικά η τηλεόραση. εχω πάρει wifi extender το οποίο στο app που το έχω ρυθμίσει και το βλέπω στο κινητο βλέπω φουλ σήμα μου βγάζει συχνά πως δεν υπάρχει σύνδεση και στο κινητό και στην τηλεόραση.. εχετε κάποια λύση στο πρόβλημα ? παιζει τίποτα με τις συχνότητες?
Oι τρεις φιλοι...
zidane72003 wrote:Μαστορα γι'αυτο ποτε δε θα γινεις happy...Εισαι μικρος και ανιδεος μπροστα του...Αυτος εκτος απο βουτιες ξερει και απο χιουμορ
Ο Ντιέγκο Φορλάν τόνισε: «Ο Άρης μας νίκησε δίκαια. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα»
- vaggelis2005
- Football Demi-God
- Football Manager της ομάδας: Ολυμπιακός
- Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακός-Man Utd-Ίντερ
- Been thanked: 1 time
Το extender πρέπει να είναι "κοντά" στην εμβέλεια του ρουτερ αλλιώς αν δεν πιάνει καλά το σήμα θα έχεις θέματα.
Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- skerzos
- Football Demi-God
- Αγαπημένη Ομάδα: Celtic, Liverpool
- Been thanked: 18 times
Κατέβασε κάποιο wifi analyzer και βρες ένα κανάλι που δεν έχει μεγάλη κίνηση.
Επίσης δες και η τηλεόραση σου αν βλέπει σε όλα τα κανάλια wifi. Αν και για να σου το κάνει και στο κινητό, δεν φταίει η TV
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Επίσης δες και η τηλεόραση σου αν βλέπει σε όλα τα κανάλια wifi. Αν και για να σου το κάνει και στο κινητό, δεν φταίει η TV
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
- PanosBonJovi
- National Manager
- Αγαπημένη Ομάδα: Barcelona, Liverpool, Veria
- Status: Talk about a dream, try to make it real
- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 8 times
Επίσης να προτιμάς το 2.4G από το 5G, το πρώτο έχει μεγαλύτερη εμβέλεια, αλλιώς παίξε με powerline
- alex-gate-7-1925
- National Manager
- Αγαπημένη Ομάδα: Olympiacos
- facebook προφίλ: alex.zografidis
- twitter: alex7zog
- Status: Είναι δύσκολο να σπουδάζεις και να παίζεις FM. Ένα από τα δύο θα γίνει.
- Been thanked: 0
To extender θα πρέπει να είναι κάπου ανάμεσα συνήθως. Επίσης έχει σημασία αν παρεμβάλονται τοίχοι (εσωτερικοί ή εξωτερικοί). Ένα άλλο θέμα μπορεί να είναι το mesh. Συνήθως αν χρησιμοποιείς ρουτερ παρόχου και κανένα φθηνό extender το να έχεις ίδιο SSID προκαλεί μεγάλο θέμα. Εγώ στο προηγούμενο σπίτι που είχα αυτό το θέμα είχα δύο ρούτερ xiaomi. Το ένα ως βασικό ρούτερ στη θέση αυτού της Cosmote και το άλλο το είχα ρυθμίσει να λειτουργεί σαν extender.happyyy wrote: ↑Wed May 24, 2023 8:34 am Καλημέρα,,
- karembeu-7
- Football Legend
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
Ειχα θέμα με την Samsung μου και το extender. Μόλις έβαλα στατική IP στην τηλεόραση λύθηκαν όλα τα προβλήματα και δεν ξαναέχασε το σήμα. Μπορεί να είναι και τυχαίο.
zidane72003 wrote:Τι εκανε το μπασκετ και εφταιγε να τραβηξει ολα αυτα τα παθη απο τον Παπαλουκα ειναι το θεμα.
dwra24 wrote:Δν νομίζω οτι πρέπει να σεβαστώ έναν αθλητή που διακινδυνεύει την υγεία του για να παίξει μια σειρά αγώνων ώστε να τον πουν χρήσιμο.