Juventus - Vecchia Signora FM 2023

Αναλύστε το υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας σας και προτείνετε τα "πουλέν" σας
Post Reply
User avatar
Tsouninho
Youth Pro
Youth Pro
Posts: 357
Joined: Wed Feb 19, 2014 1:47 pm
Football Manager της ομάδας: Πας Γιαννινα
Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακος
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Juventus F.C.Image
Image Image Image Image
Τραυματισμοί, νέες μεταγραφές, αλλαγές στην διοίκηση και ποινή βαθμών. Υπάρχει γυρισμός;

Εισαγωγή
Spoiler: show
Η Γιουβέντους ήταν μια πρόκληση στο Football Manager 2023 αυτή τη σεζόν και το winter update κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα.Με βασικούς παίκτες να εγκαταλείπουν τον σύλλογο και νέες μεταγραφές να αγωνίζονται να ενσωματωθούν, η διαχείριση του ιταλικού κολοσσού είναι μια από τις πιο δύσκολες προκλήσεις στο παιχνίδι.Παρακάτω θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα εμπόδια που θα αντιμετωπίσετε και θα δώσουμε συμβουλές για το πώς να επαναφέρετε τη Γιουβέντους στη δόξα.

Τραυματισμοί
Spoiler: show
Οι τραυματισμοί είναι μία από τις κύριες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις στη διαχείριση της Γιουβέντους. Οι Chiesa, Pogba, Szczęsny και Di Maria είναι όλοι εκτός με μακροχρόνιους τραυματισμούς, και η απουσία τους θα είναι πολύ αισθητή. Η έλλειψη επαρκούς αντικαταστάτη για τους Κιέζα και Ντι Μαρία είναι ιδιαίτερα ανησυχητική και άλλες επιλογές, όπως ο Σάμουελ Ίλινγκ και ο Ματίας Σουλέ, δεν είναι ακόμη έτοιμοι για την πρώτη ομάδα. Οι Nicolo Fagioli και Fabio Miretti μπορούν να αντικαταστήσουν τον Pogba στη μεσαία γραμμή, αλλά ο μακροχρόνιος τραυματισμός του εξακολουθεί να είναι ένα σημαντικό πλήγμα. Ενώ ο Perin μπορεί να αντικαταστήσει τον Szczęsny κάτω απ΄τα δοκάρια, όμως δεν είναι της ίδιας ποιότητας με τον Πολωνό.

Νέοι παίκτες
Spoiler: show
Η προσθήκη νέων παικτών στην ομάδα αποδεικνύεται επίσης πρόκληση. Ο Μπρέμερ, ο Ντι Μαρία, ο Κόστιτς, ο Παρέδες και ο Μίλικ είναι όλοι σημαντικοί παίκτες, αλλά η ενσωμάτωσή τους στην ομάδα θα πάρει χρόνο. Μια μη δοκιμασμένη ομάδα νικιέται εύκολα και η εύρεση της σωστής φόρμουλας με αυτήν την ομάδα θα είναι μια σημαντική πρόκληση. Με τους επιρρεπείς σε τραυματισμούς παίκτες που αναφέρθηκαν προηγουμένως, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για την πιθανότητα τραυματισμών και των νέων μεταγραφών.

Αλλαγές Προσωπικού
Spoiler: show
Εκτός από τραυματισμούς παικτών, η Γιουβέντους έχει υποστεί αλλαγές σε διοικητικό και προπονητικό επιτελείο. Λόγω οικονομικών ατασθαλιών, η προηγούμενη διευθυντική ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των Ανιέλι και Νέντβεντ, παραιτήθηκε και πολλοί απ' τα τεχνικά επιτελεία έχουν επίσης αποχωρήσει από τον σύλλογο. Θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι το επιτελείο της Γιουβέντους είναι και πάλι από τα καλύτερα στη Serie A για να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

-15
Spoiler: show
Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, η Γιουβέντους έχει τιμωρηθεί με -15 πόντους από το ιταλικό δικαστήριο. Ενώ αυτή η ποινή μπορεί να κάνει λίγο πιο εύκολες τις προσδοκίες του συλλόγου για την πρώτη σεζόν, τα ΜΜΕ προβλέπουν ότι η Γιουβέντους θα υποβιβαστεί. Ο σύλλογος απλά περιμένει από εσάς να επιβιώσετε στην πρώτη σεζόν και η ικανοποίηση ακόμη και αυτών των ελάχιστων προσδοκιών θα είναι πρόκληση.

Η ομάδα


Image Image
Ροστερ

Τερματοφύλακες
Spoiler: show
Image
Szczęsny= Ξεκινάει τραυματίας, μόλις γυρίσει εννοείται ότι θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας,σε καλή ηλικία έχει 2-3 χρόνια μπροστά του ακόμα να παίξει σε υψηλό επίπεδο,το συμβόλαιο του τελειώνει το 2024 και οι απολαβές του είναι πολύ υψηλές.
Perin= Μεγάλο ταλέντο όταν ήταν μικρός με την Γιουβέντους να δαπανά 14+ εκατομμύρια για να τον πάρει,οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να κάνει την καριέρα που ήθελε και μπορούσε,δεν τον πήραν και τα χρόνια όμως καθώς είναι μόνο 29 ετών έχει μικρό συμβόλαιο που λήγει το 2025 και είναι εξαιρετικός για 2ος πίσω απ τον Szczęsny.
Gori= 3€+ έδωσε η ομάδα για να τον κάνει δικό της την περίοδο 20-21, καλός τερματοφύλακας για μεσαίες ομάδες στην Ιταλία,στο save ξεκινάει δανεικός στην Περούτζια,έχει 2 χρόνια ακόμα συμβόλαιο και είτε τον πουλάτε είτε τον αφήνετε στην β ομάδα μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο του.
Pinsoglio= Μια ζωή στην ομάδα έχει φτάσει 32 χρονών λήγει και το συμβόλαιο του το καλοκαίρι αφήστε τον να πάει στην ευχή του Θεού.
Crespi= Ο Gian Marco Crespi είναι δανεικός στην ομάδα μας απ' την Crotone, τίποτα σπουδαίο αν και είναι μικρός, λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι και αν θέλετε μπορείτε να τον κλείσετε απ' τον Γενάρη για να στελεχώσει την β ομάδα σας.
Scaglia= Απ'τα τμήματα υποδομής της ομάδας ,τίποτα σπουδαίο.
Żelezny= 15 χρονών τον αφήνετε να δουλέψει στην Κ18 και του ρίχνετε μια ματιά σε 2-3 χρόνια να δείτε πως τα πάει
Υπόλοιποι τερματοφύλακες= Δεν υπάρχει κάποιος που να θέλει ιδική αναφορά, όλοι είναι 17-20 χρονών αρκετοί είναι δανεικοί σε μικρότερες ομάδες και οι περισσότεροι έχουν δελτία.
Συμπέρασμα= Με Szczęsny και Perin πάτε τις πρώτες χρονιές,αν μπορείτε να ξεφορτωθείτε τον Πολωνό για μερικά εκατομμύρια,να έχετε κάποια μεγάλη ευκαιρία να κλείσετε τερματοφύλακα απ' το πάνω ράφι και να απαλλαγείτε από το τεράστιο συμβόλαιο του κάντε το.Στα υπόλοιπα η ομάδα δεν έχει αξιόλογους τερματοφύλακες για το μέλλον,αν ψαχτείτε στις συνεργαζόμενες ομάδες όλο και κάποιον πιτσιρικά θα τσιμπήσετε.
Δεξί Μπάκ
Spoiler: show
Image
Cuadrado= ο Ο γερόλυκος έχει βρει την ομάδα που πιθανότατα θα κλείσει την καριέρα του και δεν είναι άλλη από την ομάδα μας. Εκπληκτικά χαρακτηριστικά για την ηλικία του (34),το συμβόλαιο του λήγει σε έναν χρόνο αν μπορείτε να κατεβάσετε λίγο τον μισθό του (9,3€εκ/χρόνο) τότε άνετα βγάζει αλλά δύο χρόνια στην ομάδα.
Danilo= Πολύ εργαλείο στην άμυνα ο Βραζιλιάνος, λόγο ύψους(1,84) θα τον αναλύσω σαν δεξί μπακ ενώ μπορεί να παίξει με άνεση και σαν στόπερ αλλά και σαν αριστερό μπακ.Γρήγορος, καλές σέντρες, πολύ υψηλά ψυχικά χαρακτηριστικά ενώ δεν του λείπουν και τα τεχνικά.Το συμβόλαιο του λήγει σε 2 χρόνια,θα μπορούσατε λόγο ηλικίας (31) και λόγο κακών οικονομικών του συλλόγου να τον πουλήσετε είτε αμέσως είτε το ερχόμενο καλοκαίρι για να τσεπώνατε 10-15€ εκ + το συμβόλαιο του (5,1€εκ/χρόνο).
Cambiaso= 8,5€ εκ έδωσε για τον συγκεκριμένο παίχτη η Γιουβέντους στην Τζένοα και μετά τον έδωσε δανεικό στην Μπολώνια για να πάρει παιχνίδια.Μικρός σε ηλικία (22),έχει δυνατότητες να εξελιχθεί μέσα στο παιχνίδι μόλις γυρίσει απ' τον δανεισμό του δίνεται ευκαιρίες ανάλογα και με τους παίχτες που έχετε στις θέσεις που αγωνίζεται (δεξί όλη την πλευρά και αριστερά).
De Sciglio= Ο Ιταλός είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς, μπορεί να καλύψει και τις δυο άκρες του γηπέδου, αριστερά και δεξιά, μικρό συμβόλαιο, μικρή και η αξία του για να τον πουλήσετε,αν βρείτε κάποια ευκαιρία τον δίνεται πάραυτα.
Di Pardo= Άλλος ένας μέτριος παίχτης που δεν έχει μέλλον στην ομάδα.Λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι και η ομάδα κλαίει τα 3€εκ που είχε δώσει πριν αρκετά χρόνια.
Riccio= Τίποτα σπουδαίο.
Barbieri= Ακόμα ένας μέτριος παίχτης χωρίς να έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στην ομάδα,αν μπορείτε να τσιμπήσετε 1-2εκ € από πώληση θα είναι θαύμα.
Υπόλοιπα Δεξιά Μπακ= Πολλοί και πολύ μέτριοι παίχτες χωρίς αξία αναφοράς.
Συμπέρασμα= Για 2-3 χρόνια το πολύ είμαστε καλυμμένοι στα δεξιά, δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στις ακαδημίες της ομάδας και είτε θα περιμένετε να γίνει κανένα θαύμα την πρώτη χρονιά και να φέρει ο Διευθυντής ακαδημιών κάποιο ταλέντο είτε θα ψαχτείτε μόνοι σας στις μικρομεσαίες ομάδες για κάποιο διαμαντάκι σε καλή τιμή.
Κεντρικοί Αμυντικοί
Spoiler: show
Image
Bremer= Βασικός και αναντικατάστατος ο Βραζιλιάνος, φέτος ήρθε απ' την μισητή αντίπαλο Τορίνο,με μεγάλη μεταπωλητική αξία.
Danilo= Τον έχω ανάλυση παραπάνω σαν δεξί μπακ.
Bonucci= Η αρχηγάρα μας! Στα 35 του έχει συμβόλαιο για 2 χρόνια, εννοείτε ότι τον κρατάτε ίσως και πέραν της ολοκλήρωσης του συμβολαίου του.
Gatti= Συμπαθητικός κεντρικός αμυντικός, ψηλός,σε καλή ηλικία θα είναι ο 3-4ος στην ιεραρχία της άμυνας με φόντο να παίξει και βασικός στο μέλλον.
Rugani= Κλείνει φέτος μια 10ετια από τότε που ήρθε στην ομάδα με 2-3 δανεισμούς ενδιάμεσα, μαζί με τον Gatti μπορούν να μονομαχήσουν για τον παρτενέρ του Bremer όταν αποσυρθεί ο αρχηγός μας είτε να παίζουν μαζί στα ρεπό τών βασικών.
Mulè= Ακατανόητη και αυτή η μεταγραφή της Κ23 του συλλόγου (3,5€ εκ!) Δεν έχει μέλλον στην ομάδα,αν μπορέσεις να βγάλεις κάτι θα ήταν θετικό για την ομάδα.
Poli= 33ον χρονών, τελειώνει το συμβόλαιο του στο καλό και καλή ποδοσφαιρική σύνταξη.
De Winter= Παλιό καλό ταλέντο στα προηγούμενα παιχνίδια, ήταν αριστερό μπακ στα πρώτα του βήματα,τώρα είναι κεντρικός αμυντικός, ψηλός, γρήγορος, πολύ καλή τεχνική, αξίζει να τον έχετε στο ρόστερ σας μόλις γυρίσει απ' τον δανεισμό και να του δώσετε παιχνίδια.
Hajdari= 4,4€ εκ! έδωσε η Γιουβέντους στην Βασιλεία για να τον κάνει δικό της και έκτοτε έχει παίξει μόνο στην πατρίδα του μπάλα, είναι δανεικός στην Λουγκάνο με προαιρετική μεταγραφή 850χ €. Κακό deal αλλά ο παίχτης δεν έχει τις δυνατότητες για να σταθεί στο ρόστερ μας τόσο τώρα όσο και στο μέλλον.
Υπόλοιποι κεντρικοί αμυντικοί= Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία δεν υπάρχει λόγος να αναλύσουμε κάποιον άλλον κεντρικό αμυντικό και στις υποδομές ούτε και εδώ έχουμε κάτι αξιόλογο να ασχοληθούμε στο μέλλον.
Συμπέρασμα= Bremer και Bonucci βασικοί,τα ρεπα τους θα τα κάνουν οι Gatti και Rugani ενώ μόλις γυρίσει απ' το. δανεισμό του θα μπει στην εξίσωση και ο Βέλγος De Winter.
Αριστερό Μπάκ
Spoiler: show
Image
Danilo= Τον έχουμε αναλύσει σαν δεξί μπακ,μια χαρά μας κάνει και για αριστερό μαζί με τον συμπατριώτη του Alex Sandro που θα δούμε αμέσως από κάτω.
Alex Sandro= Βασικός και αναντικατάστατος ο Βραζιλιάνος, τελειώνει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι ενώ είναι 31 και καθαρίζει 12€ εκ/χρόνο, μπορείτε να τον ανανεώσετε για να τον κρατήσετε 2-3 χρόνια ακόμα ή να τον πουλήσετε και να βγάλετε 8-9εκ € + το μεγάλο του συμβόλαιο.
Cambiaso= Τον έχουμε αναλύσει σαν δεξί μπακ,στα αριστερά παίζει όλη την πλευρά, αν είχε καλύτερα τελειώματα και μακρινά σουτ θα μπορούσατε να τον βάλετε να προπονείται σαν δεξί εξτρέμ με ανάποδο πόδι.
Frabotta= Πολύ αξιόλογος παίχτης και αδίκως σε δανεισμό κατά την γνώμη μου,θα μπορούσε να παίζει σαν αλλαγή στην ομάδα μας και στο μέλλον μέχρι και γιατί όχι βασικός!
Pellegrini= 22εκ € δαπάνησε η Γιουβέντους να τον πάρει απ' τη Ρόμα, δανεικός και αυτός χωρίς λόγο (ίσως επειδή έχουμε τους Βραζιλιάνους στα αριστερά)έχει προαιρετική μεταγραφή στα 15€εκ(πολύ κακό) και αν γυρίσει μπορεί να γίνει ο μελλοντικός αριστερός μας μπακ που θα παίζει βασικός.
Υπόλοιποι αριστεροί μπακ= Δεν υπάρχουν αξιόλογοι παίχτες στις υποδομές και στην β ομάδα, αφήστε παίχτες με δελτία να πάνε στο καλό, προσπαθήστε να βγάλετε όσο τον δυνατόν περισσότερα χρήματα από παίχτες που έχουν συμβόλαια και είτε είναι δανεικοί είτε είναι στην β ομάδα.
Συμπέρασμα= Ξεκινάμε την πρώτη σεζόν με τους Βραζιλιάνους και την επόμενη αν υπάρξει αποχώρηση ενσωματώνουμε να παλέψουν για την θέση του βασικού οι δύο δανεικοί μας παίχτες.
6-8άρια
Spoiler: show
Image
Rabiot= Πολύ καλός παίχτης ο Γάλλος με σχετικά μικρό συμβόλαιο για τα δεδομένα του και για το τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο, τελειώνει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι και είτε τον πουλάτε 25-30€ εκ είτε τον ανανεώνεται για να παίξει βασικός στην ομάδα σας για τουλάχιστον 4-5 χρόνια ακόμα.
Pogba= Δεν χρειάζονται συστάσεις εδώ.Δυστυχώς είναι τραυματίας οπότε τον ξεχνάτε για το πρώτο μισό της σεζόν, όταν επιτρέψει τον προσέχουμε σαν τα μάτια μας γιατί είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς,αν έρθει ξανά και χτυπήσει την πόρτα μας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον δίνουμε με 50€ + εκατομμύρια.
Zakaria= Αγαπημένο πουλέν ο "Ζαχαρίας" από τότε που έπαιζε στην Γκλάντμπαχ,τον πήρε η Γιουβέντους σχετικά φτηνά και τον έδωσε δανεικό στην Τσέλσι με οψιόν αγοράς 28€εκ,αν τον κρατήσει η αγγλική ομάδα θα είναι καλά τα λεφτά που θα μπουν στα ταμεία μας,αν δεν τον κρατήσει θα έχουμε βασικό 6-8αρι για τα επόμενα χρόνια.Win win .
Mckennie= Δανεικός ξεκινάει στο παιχνίδι ο Αμερικανός πολυθεσίτης στην αγγλική Λιντς με οψιόν αγοράς στα 34€ εκ παρακαλώ και εδώ ισχύει ότι και με τον από πάνω, είτε τον αγοράζουν και έχεις ένα μικρό κέρδος καθώς η Γιουβέντους τον είχε αγοράσει 20εκ € είτε επιστρέφει και διεκδικεί θέση βασικού.
Locatelli= Μετά τον 2ο δανεισμό του στην ομάδα μας έρχεται το καλοκαίρι σαν μόνιμος παίχτης της Γιουβέντους,βασικούρα μαζί με Rabiot και βλέπουμε πότε πρέπει να τον δώσουμε για να βγάλουμε 40€ εκ + .
Artour= Έχεις δώσει για έναν παίχτη 72€ εκατομμύρια και τον έχεις δώσει δανεικό την δεύτερη χρονιά στην Λίβερπουλ με οψιόν αγοράς στα 37,5€ εκ και του πληρώνεις και μέρος του συμβολαίου του! Τι γίνεται?! Δουλίτσες γίνονται μάλλον εκτός αγωνιστικών χώρων αλλά στα του παιχνιδιού ο παίχτης είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, έχει χάσει την μεταγραφική του αξία και παίρνει και σχετικά μεγάλο συμβόλαιο (7,6€ εκ/χρόνο).Αν τον αγοράσει η Λίβερπουλ θα είναι μια μεγάλη ένεση ρευστότητας στα ταμείο του συλλόγου γιατί έτσι και αλλιώς να πάρουμε πίσω τα 70€+ εκ που ξοδέψαμε είναι όνειρο απατηλό.
Parades= Δανεικός μας έρχεται ο Αργεντινός απ' την Παρί Σεν Ζερμέν με οψιόν αγοράς στα 22,5€ εκ και μεταπωλητική αξία μέχρι τα 17€ εκ, είναι ήδη 28 χρονών οπότε δεν βρίσκω αξία στο να κινηθούμε να τον κάνουμε μόνιμο κάτοικο Τορίνου.
Miretti= Αυτή τη στιγμή που γράφω την ανάλυση της ομάδας στο save που έχω ξεκινήσει είναι το μεγαλύτερο ταλέντο της Γιουβέντους, γέννημα θρέμμα Bianconeri, μικρό συμβόλαιο μεγάλη μεταπωλητική αξία και ικανότητα, μπορούμε απ' την πρώτη χρονιά κιόλας να του δώσουμε αρκετά παιχνίδια και να τον μοσχοπουλήσουμε στο κοντινό μέλλον.
γρανάζι στην μεσαία γραμμή μας
Rovella= 18€εκ στην Τζένοα πρίν λίγα χρόνια, δανεικός δύο σεζόν ξανά στην πόλη της Γένοβας και φέτος δανεικός στην Μόνζα. Έχει το potential να γίνει πολύ καλός παίχτης,με δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις απ' την πρώτη κιόλας χρόνια.
Fagioli= Άλλο ένα πολύ καλό ταλέντο στην ομάδα μας, έχει μεγαλώσει μέσα στην ομάδα μας και αν του δώσουμε στο μέλλον παιχνίδια θα μας ανταμείψει με λεφτά σε μια ενδεχόμενη μεταγραφή είτε να έχουμε βρει ένα βασικό
Υπόλοιποι 6-8αρια παίχτες= Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία υπάρχουν κάποια αξιόλογα ταλέντα, φυσικά δεν μπορούμε να τα βάλουμε να παίξουν όλα στην πρώτη ομάδα γι'αυτό άλλωστε υπάρχει και η β ομάδα αλλά και οι υποδομές.
Συμπέρασμα= Rabiot με Locatelli βασικοί,Paredes και Miretti με Fagioli τα ρεπά τους και όλο και κανένας άλλος πιτσιρικάς εμπειρίες.
10άρια
Spoiler: show
Image
Pogba = Τα είπαμε και παραπάνω, άνετα μπορεί να παίξει και 10αρι όταν επιστρέψει απ' τον τραυματισμό του.
Kulusevski= Δανεικός και μόνιμος κάτοικος Λονδίνου θα γίνει ο Σουηδός.Ενα μεγάλο κρίμα γιατί στην ομάδα μας θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Di Maria= Παιχτούρα! στα 34 του μπορεί να κάνει ακόμα πλάκα στις αντίπαλες άμυνες, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ χαρακτηριστικά για την ηλικία του, παίζει σε όλες τις θέσεις,πίσω απ' τον επιθετικό αλλά και σε 4-4-2 στην κορυφή της επίθεσης με κάποιον δίπλα του.Λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι και αν δεν νοσταλγήσει τις αλάνες που έπαιζε μικρός εννοείται τον κρατάτε για 2 ακόμα χρόνια.
Yildiz= Ελεύθερος ήρθε ο Τούρκος απ' την Γερμανία και την Μπάγερν Μονάχου, αρκετά τεχνίτης, μέτρια ψυχικά χαρακτηριστικά, έχει potential για μελλοντική μεταγραφή για να βγάλει και ο σύλλογος ένα αξιόλογο πόσο.
Υπόλοιπα 10αρια= Όπως βλέπετε και την φωτό είτε είναι παίχτες που έχω αναλύσει και παίζουν στις θέσεις 6 και 8 είτε είναι εξτρέμ που θα τους δούμε παρακάτω.Υπάρχουν και εδώ κάποια ταλεντάκια αλλά αφήστε τα να δουλέψουν στις υποδομές της ομάδας.
Συμπέρασμα= Di Maria βασικός και Yildiz με Miretti τα ρεπά του.
Εξτρεμ
Spoiler: show
Image
Pogba= Ναι ακόμα και εδώ μπορεί να παίξει ο Γάλλος σαν ύστατη λύση.
Cuadrado= Παλιά του τέχνη ο γερόλυκος έχει την θέση του εξτρέμ, εκεί μας συστήθηκε στην ομάδα μας, κατά ανάγκη μπορεί να καλύψει και με το παραπάνω την θέση στα δεξιά του γηπέδου.
Kostić= 12€εκ δαπανήθηκαν για τον Σέρβο για να έρθει απ' την Γερμανία και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, πολύ γρήγορος, τέλεια σέντρα, μπορεί να παίξει και τις δυο πλευρές, βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα μας.
Chiesa= Φέτος έγινε μόνιμος κάτοικος Τορίνου και γι'αυτό δόθηκαν 42€ εκ στην Φιορεντίνα.Στο παιχνίδι ξεκινάει με χιαστούς και θα είναι διαθέσιμος από τον καινούργιο χρόνο ή στο τέλος του χρόνου που τρέχει στο save, βασικός και αναντικατάστατος όταν επιστρέψει, έχει και τα δύο πόδια και παίζει με ευκολία και στις δύο πλευρές του γηπέδου.
Kean= Και εδώ περίεργα πράγματα με δανεισμούς και μάλλον εξωαγωνιστικά θέματα,εν πάση περιπτώσει ο Ιταλός γέννημα θρέμμα Bianconeri και αυτός αφού περιπλανήθηκε σε Αγγλία και Γαλλία επιστρέφει δανεικός και στο τέλος της σεζόν μόνιμος στην ομάδα μας,μικρός (22 ετών) έχει πολλά να δώσει στην ομάδα και μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό σε κάποια μελλοντική μεταγραφή.Το αναλύω στους εξτρέμ καθώς στους επιθετικούς έχουμε άλλους παίχτες να τραβήξουν κουπί.
Υπόλοιπα εξτρέμ= Και εδώ έχουμε πολλά και αξιόλογα ταλέντα, δώστε τους χρόνο και θα βγάλετε αρκετά χρήματα από αυτά.
Συμπέρασμα= Βασικοί οι Kostić και Chiesa(όταν επιστρέψει) και τα ρεπά τους Kean και κάποιο απ τα πιτσιρίκια.
Επιθετικοί
Spoiler: show
Image
Milik= Αξιόλογος επιθετικός, γνωρίζει τι εστί Ιταλία και ομάδα με θερμούς οπαδούς καθώς ήταν στην Νάπολι, πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια γι'αυτό και ήρθε δανεικός στην ομάδα μας, ψάχνει ένα restart στην καριέρα του και σε συνδυασμό με την οψιόν αγοράς που έχει από την Μαρσέιγ στα 7€εκ και με αξία κοντά στα 30€ εκ είναι ένα καλό ρίσκο που μπορούμε να πάρουμε για να τον έχουμε δεύτερο στην ιεραρχία των επιθετικών ή βασικό σε ένα σχήμα με δύο επιθετικούς.
Vlahovič= Το κανόνι! Το πουλέν μου,ο επιθετικός που τον έχω σε εκτίμηση και ας με διαψεύδει πανηγυρικά ο mister 82€εκ μεταγραφή απ' την Φιορεντίνα ήρθε στην ομάδα μας για τίτλους, ρεκόρ και δόξα.Βασικός και αναντικατάστατος δώστε του παιχνίδια και θα γίνει ο δικός σας Χαλαντ.
Jorge= Έξυπνη μεταγραφή θα την χαρακτήριζα αυτή του Βραζιλιάνου επιθετικού απ' την Σάντος.Έχει potential και current ability μην σου πω θα κάνει τα ρεπά των άλλων δύο κανονιών μας, δυστυχώς ξεκινάει και αυτός με ρήξη χιαστών οπότε καλό 2023 και μετά τον Φλεβάρη.
Pjaca= Τελευταίος παίχτης που αναλύω σε αυτή τη μεγάλη παρουσίαση παιχτών της Γιουβέντους,ο Κροάτης είναι δανεικός στην Εμπολι με οψιόν αγοράς 4€εκ πράγμα που αν γίνει θα είναι ένα καλό ποσό στα ταμεία μας.
Υπόλοιποι επιθετικοί= Και εδώ υπάρχουν ακατέργαστα διαμάντια που θέλουν δουλειά και υπομονή μέχρι να λάμψουν αφήστε τα ήσυχα 1-2 χρονιές στις υποδομές και τα βλέπετε μετά.
Συμπέρασμα= Είμαστε πλήρης και για τώρα και για το μέλλον στην θέση του επιθετικού,η ομάδα πονάει σε άλλες θέσεις που πρέπει να ξοδεύουν λεφτά.

Ιεραρχία
Image Συνοψη= Μετά απο 2-3 αναλύσεις ''μικρών ομάδων'' όπως ο Πας Γιάννενα και η Μπόλτον παλαιότερα και η Άρσεναλ πρίν δυο χρόνια ήρθε η σειρά να πιάσω μια ''μεγάλη ομάδα'' και ενα challenge που αν το αναλάβεις θα είναι θεοριτικά εύκολο .Με όλα αυτά που έχει κάνει φέτος η Γιουβέντους μανατζερικά είναι θεωρώ πολύ ωραίο challenge να την επαναφέρεις οχι μόνο στην κορυφή της Ιταλίας μετά απο ενα μικρό διάλειμμα αλλά και στην κορυφή της Ευρώπης μετά απο πάρα πολλά χρόνια,δεν θα ειναι εύκολο.Την συγκεκριμένη ανάλυση την έκανα και για τον λόγο οτι ξεκίνησα save με την Γιουβέντους και ήθελα μέσα απ την ανάλυση να μάθω καλύτερα τους παίχτες και τι γίνεται στην ομάδα,δεν κάθισα να δω τι παίζει με όλους αυτούς του περίεργους δανεισμούς παιχτών και γιατι φεύγουν και έρχονται ελεύθεροι παίχτες στο τέλος της σεζόν όπως πχ μια τεράστια απώλεια του Σουηδού Kulusevski αν έχετε κουτσομπολιό ευχαρίστως να κάνουμε κουβέντα απο κάτω στα σχόλια .στο save που τρέχω τον πρώτο μήνα και με χρέη ήδη 300 εκ ευρώ η ομάδα αναγκάστηκε να πάρει δάνειο 100εκ ευρω και το διαθέσιμο μπάτζετ για μεταγραφές δεν υπάρχει πλέον (άσε που είμαστε και -1 εκ μέσα στα συμβόλαια των παιχτών) μαζί με τους τραυματισμούς και το -15 μας δείχνουν οι στοιχηματικές σίγουρους για φούντο στην δεύτερη κατηγορία . Ελάτε να συζητήσουμε κάτω στα σχόλια για την ομάδα,για την ανάλυση και αν κάτι παρέλειψα συγνώμη για το κουραστική ανάλυση και κάπως θα έλεγα πρόχειρη.Για το προσωπικό δεν έγραψα κάτι όπως πχ για γυμναστές, σκάουτερ κτλπ γιατί αυτοί θα έρθουν έτσι και αλλιώς στην ομάδα σε βάθος χρόνου, αυτά απο μένα.

Forza juve
Image
Post Reply

Return to “Ομάδες & Παίκτες”