Δεν γίνεται κλήρωση στην SL το 2019/20

Συζητήστε σχετικά με το νέο Football Manager 2015!
Post Reply
User avatar
peritri
Head Researcher - Webmaster
Head Researcher - Webmaster
Posts: 75719
Joined: Mon Sep 16, 2002 11:00 pm
Location: Νέο Ψυχικό
Has thanked: 7 times
Been thanked: 26 times
Contact:

Αν θέλεις μια πιο επίσημη απάντηση μπορείς να την απαιτήσεις ο ίδιος. Υπάρχει πιο πάνω νομίζω το link του forum της SI για το συγκεκριμένο θέμα.

Είτε ρωτήσει κάποιος υπεύθυνος site είτε ρωτήσει ένας απλός χρήστης, για την SI είναι το ίδιο πράγμα.
ball38
Football Legend
Football Legend
Posts: 11042
Joined: Mon Jan 05, 2004 12:00 am
Status: Awesoming around...!
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Στα δε ερωτηματα σου εχει απαντησει προγραμματιστης της SI επομενως οτιδηποτε αλλο ειναι περιττο
User avatar
spyleo
Trialist
Trialist
Posts: 7
Joined: Sun Jul 21, 2013 3:39 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, και συγγνώμη για το αν φάνηκε ότι κάνω κριτική στα παιδιά του φόρουμ και κυρίως στον peritri, απλά ήταν δικό μου λάθος, γιατί δεν είχα δει ότι η απάντηση/δήλωση που ανέφεραν τα παιδιά σε προηγούμενη δημοσίευσή τους από την SI, ήταν από το συγκεκριμένο άρθρο του community.sigames , αλλά νόμιζα ότι ήταν συγκεκριμένη προσωπική απάντηση της SI στους υπεύθυνους fmgreece για την ενημέρωση των υπολοίπων Ελλήνων... Δικό μου λάθος, γτ δεν ξαναεπισκέφτηκα το άρθρο του community.sigames αφότου ανέφεραν ότι λύσανε το θέμα, απλά περιορίστηκα στο να διαβάσω το άρθρο του peritri.
Λοιπόν, θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η δική σας άποψη, με βάση όσα έχετε διαβάσει, θα προτείνατε σε κάποιον σαν εμένα με 128 ώρες παιχνιδιού στο σέιβ του να ξεκινήσει πάλι από την αρχή ή να συνεχίσει το υπάρχων σέιβ του( εφόσον είμαι ακόμα στη σεζόν 2014-2015 με 5 ευρωπαϊκά εισιτήρια στην Ελλάδα); Από εκεί και πέρα θα είναι δική μου 100% επιλογή και ευθύνη. Όσον αφορά αυτό που λες ball38, ναι όντως είδα τις απαντήσεις, απλά ανέφερα ότι δεν είναι 100% ακριβής απάντηση, γτ η ερμηνεία της είναι πως "...δεν θα πρέπει να επηρεάζεται το σέιβ σας...", δλδ ΜΑΛΛΟΝ δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα( και πολλές ακόμα "σάλτσες" που έιχα βάλει στη προηγούμενη δημοσίευση). Και, τέλος, δεν ξέρω αν θα αξίζει μια έξτρα ερώτηση από μέρους μου στο community.sigames (στο κλίμα της προηγούμενης δημοσίευσης μου) , γιατί απλά μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι μια ερώτηση-επανάληψη της προηγούμενης ερώτησης του PAORB156 , ενώ εγώ επιθυμώ να δώσουν μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ-ΓΕΝΙΚΗ απάντηση που να μπορεί να έχει ευρεία εφαρμογή προς όλους τους χρήστες, και κατ' επέκταση και σε εμένα( ώστε να αποφεύγονται και ερωτήσεις όπως οι δικές μου, που απλά πρήζουν τους υπόλοιπους χρήστες του φόρουμ)... Αφήστε που έχουν περάσει και αρκετές ημέρες αφότου βγήκε το Update και δεν ξέρω αν θα βρουν νόημα στο να δώσουν μία τέτοια γενική απάντηση, μιας και όσοι παίζουν ήδη ΦΜ έχουν κάνει ήδη την επιλογή τους( νεό σέιβ ή συνέχεια του προηγούμενου). Εγώ απλά λόγω φόρτου εργασίας δεν έχω βρει ακόμα ελεύθερο χρόνο μπροστά στον υπολογιστή αρκετό(δλδ κανα 3ωρο+ κενό) ώστε να φορτώσω το ΦΜ από την περασμένη Τρίτη(γι' αυτό ίσως και τα νεύρα στη προηγούμενη μου δημοσίευση, είμαι μια βδομάδα "καθαρός"...χαχα). Και πάλι συγγνώμη για το μέγεθος της δημοσίευσής μου.
xaramtzhs
Trialist
Trialist
Posts: 4
Joined: Fri Dec 26, 2014 10:52 am
Football Manager της ομάδας: παοκ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

καλησπερα.ειμαι καινουριος στο φορουμ αλλα το παρακολουθω χρονια..
μια ερωτηση στο παλικαρι που εθιξε το θεμα αν ειχε δηλωμενο το πρωταθλημα της superleague ή και αλλα πρωταθληματα
User avatar
nikos55
Trialist
Trialist
Posts: 13
Joined: Wed Mar 02, 2005 1:14 am
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Ακόμα να το φτιάξουν το ρημαδι;

Υ.Γ. Σαπιλα σε όλο της το μεγαλείο...
Post Reply

Return to “Γενική συζήτηση”