Επανομη

Σε αυτό τον τομέα μπορείτε να αναλύετε το υπάρχον έμψυχο δυναμικό των ομάδων που αναλαμβάνετε έτσι ώστε να λειτουργήσουν ως οδηγοί για όσους θελήσουν να αναλάβουν αυτές τις ομάδες.
Post Reply
User avatar
Sir
Amateur
Amateur
Posts: 185
Joined: Mon Oct 16, 2006 11:57 pm
Αγαπημένη Ομάδα: ΠΑΟΚ
Location: Θεσσαλονίκη
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Πάντα οι μικρότερες ομάδες είναι μια μεγάλη πρόκληση που χρειάζονται υπομονή.
Εδώ όμως μου έκατσε σεζόν – δώρο καθώς ούτε εγώ αντιλήφθηκα πόσο πολύ «τρένο» πήγε η ομάδα. -traino

Καταρχήν όταν πήρα την ομάδα με Media Prediction για 10η θέση η ομάδα ήταν μέσα στα μαύρα χάλια. Με 1Μ για ολόκληρο budget και χωρίς κανέναν σταρ μέσα έπρεπε να κοιτάξω αλλού.
Το πρώτο βήμα ήταν οι δανεισμοί παικτών από την Superleague. Συνολικά 19 εκ των οποίων εκτός του Solakis από Ολυμπιακό Βόλου ήταν για δύο χρόνια και με τους μισθούς πληρωμένους από τις ομάδες τους. Μόνο για τον Kolovos του Πανιωνίου πλήρωσα ένα μέρος του μισθού.
Βοήθησαν κυρίως για την ελληνοποίηση του ρόστερ που χρειάστηκε καθώς υπάρχει ο όρος των μόνο 5 ξένων στους 11. (Ξεχώρισαν και τους έχω στα υπόψιν οι Apostolopoulos, Kace , Stamou από ΠΑΟΚ, Lykogiannis από ΟΣΦΠ, Katharios από Ξάνθη, Kolovos από Πανιώνιο)
Από κει και πέρα ο κορμός χτίστηκε με τα κλασσικά πουλέν
Bantamoi στο τέρμα, Rivas (απορώ μέχρι και σήμερα πως ήρθε αυτός στο χωριό μας) Tomas για DC, Pitsos-Bourbos μεταγραφές από ΟΦΗ, Alain N’ Kong πίσω από τον φόρ και για μπροστά ο Soukouna.

Image

Συνολικά έκανα 31 μεταγραφές και έδιωξα 15 παίκτες.

Η ομάδα πήγε τρένο. Άνετα στην δεύτερη θέση με την Λάρισα να κάνει ίδια πορεία στην κορυφή. Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος εξασφαλίστηκε μαθηματικά η άνοδος και μετά χαλάρωσαν στην ΑΕΛ και εκμεταλλευόμενος την ισοβαθμία πήραμε και το πρωτάθλημα.

Image

Από τα αρνητικά που προφανώς θα το βρω μπροστά μου είναι οι φίλαθλοι. 1000 άτομα χωρητικότητα μόνο, 290 διαρκείας και μόλις 563 μ.ο. οπαδοί σε κάθε αγώνα. Πώς να πας μπροστά έτσι… -wall

Για να δούμε τι θα δούμε στην Superleague…
Post Reply

Return to “Ανάλυση έμψυχου δυναμικού ομάδων”