Προτάσεις για ανάληψη ομάδας στο FM26
-
Italos01
- Trialist

- Football Manager της ομάδας: Sampdoria
- Αγαπημένη Ομάδα: Millwall
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Στο παρακάτω τοπικ μπορείτε να πείτε ποια ομάδα θα αναλάβετε, ενόψει του νέου Fm. Και διάφορα Challenge που θα προτείνατε για τους υπόλοιπους χρήστες. Εγώ θα προσπαθήσω να επαναφέρω τη Sampdoria εκεί που της αξίζει.
- tasosbin
- National Manager

- Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναϊκός, Liverpool F.C.
- facebook προφίλ: tasosbin
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 18 times
Σίγουρα Παναθηναϊκό για αρχή.
Ένα Challenge για να κάνεις πιο "δύσκολο" και ενδιαφέρον ένα σεηβ με μια μεγάλη ελληνική ομάδα είναι να βάλεις ένα limit στον εαυτο σου , οτι πχ θα εχεις υποχρεωτικα στην 11αδα 5 ελληνες ή καποιος παιχτες απο την ακαδημία.
Ένα Challenge για να κάνεις πιο "δύσκολο" και ενδιαφέρον ένα σεηβ με μια μεγάλη ελληνική ομάδα είναι να βάλεις ένα limit στον εαυτο σου , οτι πχ θα εχεις υποχρεωτικα στην 11αδα 5 ελληνες ή καποιος παιχτες απο την ακαδημία.
- Rating: 10%
-
Hawkeye
- Amateur

- Football Manager της ομάδας: Liverpool
- Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικος
- Has thanked: 0
- Been thanked: 2 times
Σιγουρα καποια στιγμη Παναθηναϊκο αλλα οχι ακομα!Παντα περιμενω να βγουν καποια patches που κανουν το παιχνιδι πιο σταθερο και πιο ρεαλιστικο και μετα να παρω την ομαδα που υποστηριζω για να το ευχαριστηθω!Για αρχη λεω ειτε να παω σε καμια Λιβερπουλ ειτε να ξεκινησω απο χαμηλης δυναμηκοτητας ομαδα και να ανεβαινω σιγα σιγα!Δεν ξερω ομως ποια!
Ας σταματησει επιτελους η παραποιηση της ελληνικης ιστοριας κ μυθολογιας.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
- spiros91
- Indispensible

- Football Manager της ομάδας: Palermo
- Αγαπημένη Ομάδα: Chelsea, AEK
- facebook προφίλ: spiros.argiriou.1
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 3 times
Στο FM24 π είχα χρόνο, πήγα μακριά με την Παλέρμο. Βλακεία μου ίσως που σε αναμονή του 25, σταματησα ν παιζω απο το καλοκαιρι και "έχασα" την περσινή χρονιά, καθώς θα μπορουσα να έχω φτασει σε αστρονομικές σεζόν.
Φέτος, λογω ελλειψης χρόνου, θα κινηθώ σε κατι πιο ευκολο και θα παρω την αγαπημένη μου Τσέλσι.
Φέτος, λογω ελλειψης χρόνου, θα κινηθώ σε κατι πιο ευκολο και θα παρω την αγαπημένη μου Τσέλσι.
-
andreas35
- Director Of Football

- Football Manager της ομάδας: Παναθηναϊκός
- Αγαπημένη Ομάδα: ΠAO, Παναιτωλικός, Real
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Τα κλασικά saves μου θα ναι με Παναθηναικο και Παναιτωλικό, εννοείται 1η μεταγραφική περίοδο χωρίς μεταγραφές θα πάμε irl περιμένοντας μπάτζετ τον Γενάρη.
Απο κει και πέρα θα θέλα να παίξω Βέλγιο μετά από χρόνια και να πάρω Γκένκ ή Μπρίζ λόγω Καρέτσα και Τζόλη.
Από Ιταλία Ρόμα ενδιαφέρον επίσης επιλογή να πάρεις τίτλους μετά απο καιρό.
Ισπανία θα έλεγα Βαλένθια που είναι μόνιμα σε καθεστώς αφαίρεσης μπρίζας.
Απο κει και πέρα θα θέλα να παίξω Βέλγιο μετά από χρόνια και να πάρω Γκένκ ή Μπρίζ λόγω Καρέτσα και Τζόλη.
Από Ιταλία Ρόμα ενδιαφέρον επίσης επιλογή να πάρεις τίτλους μετά απο καιρό.
Ισπανία θα έλεγα Βαλένθια που είναι μόνιμα σε καθεστώς αφαίρεσης μπρίζας.