Football Manager 2026 Info

Συζητήστε σχετικά με το νέο Football Manager 2026
Post Reply
Spyridon13
Youth Pro
Youth Pro
Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικος
Has thanked: 2 times
Been thanked: 12 times

Δεν ειναι το να διορθωσουνε τα παντα. Αν θελεις να του πουμε διαφορετικα σκεψου οτι το FM 26 ειναι μια μεγαλη beta του FM27 θεωρω. Δηλ φτιαξανε κατι απο την αρχη,απο εποχης κοβιντ(που τους πηγε πισω),χασανε μια σεζον(FM25) και το βγαλανε το FM 26 αρον αρον.
Οποτε αν συγκρινεις το early access με το τωρα,μπορεις να πεις οτι εχουμε μια οποιο ολοκληρωμενη Beta? Πες το και ετσι,αλλα δεν ειναι τα πραγματα τοσο μα τοσο τραγικα που βγαινει ο καθενας και γκρινιαζει(δεν μιλαω για την αρνητικη κριτικη αλλα για την υπερβολη).

Τωρα καταλαβαινεις και εσυ οτι αν καθοντουσαν να ασχοληθουν με παραπανω διορθωσεις του fm 26 λογικα δεν θα ειχαμε fm 27 σε λιγους μηνες. Εγω κραταω αυτο που ειπε ο νεαρος στο προσφατο βιντεο οτι στην ουσια θα ειναι το παιχνιδι σαν το fm 26 αλλα θα μπουνε και αρκετα απο τα παλια fm's που εκαναν την ζωη μας ευκολοτερη.

Παντως αν θες την γνωμη μου γενικα,αν και μπορω να καταλαβω οτι οταν κανει καποιος μεγαλες αλλαγες δεν ειναι τοσο ευπροσδεκτες, αυτα που λενε του στυλ "σκουπιδι", "το κατεστρεψαν" κλπ κλπ ειναι στην υπερκαλυτερη περιπτωση υπερβολες.
greeneye1976
Youth Pro
Youth Pro
Football Manager της ομάδας: Barcelona
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Το βασικο προβλημα ειναι οτι σε 1 ετος μεχρι να βγει το επομενο FM δεν προλαβαινουμε να παιξουμε πολλους αγωνες ή σεζον αν θες. Καθε σεζον εχει πολλα παιχνιδια χωρις να υπολογιζω το χρονο για να ψαχνεις νεα μενου και πραγματα που μπηκαν στο παιχνιδι. Ακομα και 4-5 σεζον να παιξω σφαιρα σε μια χρονιά το παιχνιδι ουσιαστικα δεν εχει κανει αποσβεση! και σκεψου κατι, εγω παιρνω ας πουμε μια μετρια ομαδα στην Αγγλια, αγοραζοντας καθε σεζον κελεπουρια (χωρις να κλεβω απο διαμαντια ετοιμα προτεινομενα) θελω 3-4 χρονια στην καλυτερη για να φτιαξω μια αρκετα καλη ομαδα που να στεκεται πρωταθλημα να το παρω, και μια καλη πορεια Ευρωπη. Ποσους παικτες θα αγορασεις σε 1-2 σεζον? Αρα ενα FM πρεπει να παιξουμε δεκαδες σεζον για να το μαθουμε καλα και να δουμε και τα κοτσια μας στην πορεια του χρονου οπως π.χ κανω εγω με το FM 2017. Με προβληματιζει το καθε χρονο νεο παιχνιδι! Καταλαβαινω απολυτα ομως οτι απο αυτο ζουν, οποτε πρεπει να το βγαζουν καθε χρονο. Δηλαδη με λιγα λογια... περνανε καποιοι μηνες, ας πουμε μολις το μαθεις το παιχνιδι ξαφνικα πρεπει να το παρατησεις και να μαθεις ενα αλλο!!! Σορυ για το off topic, πανω στην κουβεντα. Δηλαδή περιμενω και πως να βγει ενα καινουριο και να πουν ολοι με τη μια... Ε ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!! αν δεν το δω δε θα ψωνισω ετσι νιωθω
Spyridon13
Youth Pro
Youth Pro
Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικος
Has thanked: 2 times
Been thanked: 12 times

Καταρχην να συμφωνισω οτι και αυτοι ζουν απο το παιχνιδι οποτε θα πρεπει να το βγαζουν καθε χρονο.
Περα απο αυτο ομως πρεπει να σκεφτεις καποιες παραμετρους.
Η αλλαγη απο το fm 24 στο fm 26 ηταν ενα μεγαλο μπαμ αντιστοιχο της αλλαγης του championship manager στο football manager 2004. Δηλ απο το fm 2004 εως τωρα και επι 20 περιπου συναπτα ετη, ειχες μια κλασικη βαση και γινοντουσαν οι οποιες προσθεσαφαιρεσεις. Αυτη η τεραστια αλλαγη ομως δεν θα γινεται καθε χρονο. Δηλ απο το fm 26 και μετα θα βλεπεις την συγκεκριμενη λογικη με προσθεσαφαιρεσεις. Οποτε αυτο που λες οτι καθε χρονο θα πρεπει να μαθαινεις αλλα δεν ησχυει.
Επισης να ξερεις οτι ο καθε παιχτης παιζει το παιχνιδι του οπως θελει. Συμφωνω και σχεδον αυτο κανω και εγω σε συλογικο επιπεδο με εσενα.
Αλλος δεν το βλεπει ετσι και αυτο το καταλαβαινω. Δηλ εγω σαν φιλος του ΠΑΟ θελω να παιξω τον ΠΑΟ οπως ειναι τωρα το ροστερ παρα να παιζω επι 2 σερι χρονια το fm 26 με τον ΠΑΟ που στην ουσια ειναι ραβε ξυλωνε. Οτι ιδιο και με την σιτυ μπαρτσα κλπ. Οπως θελω να συμβαδιζω στο πρωτο μου σειβ με την πραγματικοτητα.

Οποτε θελω να πω οτι ολα ειναι σχετικα και οτι οι μεταγραφες,και ειδικα του καλοκαιριου,παιζουν συμαντικοτητο ρολο σε ολο αυτο.
Post Reply

Return to “Γενική συζήτηση”