Football Manager 2026 Info

Συζητήστε σχετικά με το νέο Football Manager 2026
Post Reply
greeneye1976
Youth Pro
Youth Pro
Football Manager της ομάδας: Barcelona
Has thanked: 0
Been thanked: 0

smtmk wrote: Wed Jul 08, 2026 2:53 pm Κι εγώ έπαιζα FM17 λόγω κακού υπολογιστή μέχρι να πάρω καινούριο. Δε ξέρω εάν και σένα αυτό είναι το θέμα σου. Εάν όχι το FM24 είναι upgrade από το FM17.
Εχω πολυ δυνατο υπολογιστη, δεν εχω θεμα απλα θελω και με 1 save να δω τι μπορω να κανω με διαφορες ομαδες και με τα χρονια να χτιζω κτλ. Να αλλαζω
και μερικα πρωταθληματα και να παρω τιτλο σε διαφορετικα, εθνικες ομαδες επισης κτλ.
Ημουν σιγουρος οτι το φετινο δε θα ειναι τοσο καλο αφου πηγαν σε νεο χτισιμο, να μενει το ιδιο save κτλ κτλ. Ας δουμε που το πανε. Δεν τα λυπαμαι ποτε τα λεφτα να το αγορασω, αλλα ισχυει το οτι και εγω εχω λιγοτερο χρονο απο παλια το οποιο αποτελει και το μεγαλυτερο προβλημα!
Konstantinos84
Assistant Manager
Assistant Manager
Has thanked: 7 times

Κλείνοντας τον κυκλο του fm26

Χάσατε κοσμο γιατι το κάνατε πιο πολύπλοκο. Για να βρει κάποιος μια πληροφορία έπρεπε να ψάχνει για ωρες, να το συνηθίσει.
Ολοι κουραστηκαμε και ενω θέλουμε να παιξουμε βαριομαστε να ψάχνουμε.
Και το γραφει καποιος που μέτρησε αρκετές ωρες, αλλά δυστηχως κουράστηκε
patra1989
Director Of Football
Director Of Football
Has thanked: 0
Been thanked: 14 times

Εμένα αυτό που με έχασε, είναι οτι το παιχνίδι σε έκανε να πατάς μόνο continue. Μετά απο 4-5 σεζόν το βαριέσαι
These users thanked the author patra1989 for the post:
smtmk (Wed Jul 15, 2026 5:07 pm)
Rating: 6.67%
smtmk
Coach
Coach
Αγαπημένη Ομάδα: Olympiacos
Has thanked: 16 times
Been thanked: 11 times

Εγώ ανά καιρούς ψιλοπαλεύω να ξαναμπώ. Αναγνωρίζω ότι υπήρξε μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το release αλλά και πάλι παραλύω κάθε φορά μπροστά σε αυτό το UI και βαράω απανωτά continue και μετά από ένα 20λεπτο το κλείνω το παιχνίδι.

Επίσης το παιχνίδι δεν είναι snappy στην ανταπόκριση. Υπάρχει μια καθυστέρηση μισού σεκόντ όταν αλλάζεις παράθυρα και περιηγείσαι. Και έχω καλό υπολογιστή. Και δε συνέβαινε σε προηγούμενα FM. Και αυτό είναι μια σοβαρή κακοτεχνία. Δεν πρέπει να νιώθεις στο παιχνίδι λες και ανοίγεις καρτέλα στον browser σου ως προς την ανταπόκριση στα inputs σου.

Θα δούμε το FM27, κρατάω μικροσκοπικό καλάθι.
stratos79
Hot Prospect
Hot Prospect
Football Manager της ομάδας: Παναθηναικος και όχι μόνο!!!
Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικος-Α.Ο.Καβαλας
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

smtmk wrote: Wed Jul 15, 2026 5:11 pm Εγώ ανά καιρούς ψιλοπαλεύω να ξαναμπώ. Αναγνωρίζω ότι υπήρξε μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το release αλλά και πάλι παραλύω κάθε φορά μπροστά σε αυτό το UI και βαράω απανωτά continue και μετά από ένα 20λεπτο το κλείνω το παιχνίδι.

Επίσης το παιχνίδι δεν είναι snappy στην ανταπόκριση. Υπάρχει μια καθυστέρηση μισού σεκόντ όταν αλλάζεις παράθυρα και περιηγείσαι. Και έχω καλό υπολογιστή. Και δε συνέβαινε σε προηγούμενα FM. Και αυτό είναι μια σοβαρή κακοτεχνία. Δεν πρέπει να νιώθεις στο παιχνίδι λες και ανοίγεις καρτέλα στον browser σου ως προς την ανταπόκριση στα inputs σου.

Θα δούμε το FM27, κρατάω μικροσκοπικό καλάθι.
Τι είπες τώρα???? Το ψάχνω εδώ και πολύ καιρό γιατί συμβαίνει??? Κι εμένα το pc είναι μια χαρά δυνατό και πατώντας Continue αλλάζει σαν frame....
Και δεν παίζει ρόλο ούτε τι γραφικά έχεις φορτωμένα ούτε πόσα....!
Και βέβαια ούτε εάν κατεβάσεις τα γραφικά αλλάζει κάτι...
Η Σιωπή είναι η πιο Τέλεια Εκφραση της Περιφρόνησης...
Tsouninho
Backup
Backup
Football Manager της ομάδας: Πας Γιαννινα
Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακος
Has thanked: 16 times
Been thanked: 14 times

Για να μην αργεί το παιχνίδι είχα βρει αυτό
https://www.fmscout.com/a-fm26-ui-speed-patch.html

Για skin επειδή τα τελευταία χρόνια ήμουν πολύ περίεργος μου έκατσε πάρα πολύ καλά αυτό εδώ ειδικά μέσα στην καρτέλα του παίχτη που μπορείς να σκρολαρεις για περισσότερες πληροφορίες.
https://www.fmscout.com/c-fm26-skins.html?id=13502

Και πριν το material
https://www.fmscout.com/a-material-skin-fm26.html

Επίσης ένα όνειρο από εποχές pro evolution 6(wehellas patch για όσους ξέρουν) τα παίζουμε in-game αγώνες σε ελληνικά γήπεδα,έχει κάτσει και έχει φτιάξει παλικάρι 40+ giga (ναι πολύ κακό αυτό) 200+ στάδια με φωτορεαλιστικά γραφικά πλέον (στην αρχή ήταν μάπα) και μέσα σε αυτά τα εξής ελληνικά:
Spoiler: show
Greece:

Agia Sofia (AEK Athens)
Apostolos Nikolaidis (Panathinaikos AO)
Atromitos
Georgios Karaiskakis (Olympiacos SF Piraeus)
Kleanthis Vikelidis (AS Aris Salonika)
Levadiakos
Oficrete
Panetolikos Ground (GFS Panetolikos)
Panserraikos
Toumba (AS PAOK Salonika)
Volos
Δεν ξέρω τι να περιμένουμε για το μέλλον, παλιά προσπάθησαν να βάλουν περιγραφές αγώνων και συνθήματα + κάποια πανό
These users thanked the author Tsouninho for the post:
Konstantinos84 (Thu Jul 16, 2026 8:13 am)
Rating: 6.67%
Ρεντ Μπουλ Γιάννενα >viewtopic.php?t=46195
Konstantinos84
Assistant Manager
Assistant Manager
Has thanked: 7 times

Τι πρέπει να διορθώσει το Football Manager 2027 για να πετύχει
Δεν έχω ξανασυμφωνήσει περισσότερο με ένα άρθρο.
Ακριβως οπως τα γράφει.
Post Reply

Return to “Γενική συζήτηση”