Football Manager 2026 Info
- spiros91
- Indispensible

- Football Manager της ομάδας: Palermo
- Αγαπημένη Ομάδα: Chelsea, AEK
- facebook προφίλ: spiros.argiriou.1
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 3 times
Καλησπέρα team. Σκέφτομαι τώρα να ξεκινήσω το save μου, αλλά βλέπω οτι δεν έχει γίνει ενημέρωση από τον Νοέμβρη σχετικά με αρχεία που σβήνουμε, real name fix κτλ. Έχω χάσει κάτι ή φέτος δεν έγιναν αυτά από το fmgreece?
- Tsouninho
- Backup

- Football Manager της ομάδας: Πας Γιαννινα
- Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακος
- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 12 times
Έχω πάθει στο 23-24 σε save με τον Πας Γιάννενα να μου λέει ότι έρχεται Σαουδάραβας να πάρει την ομάδα + καινούργιο γήπεδο και το είχα φάει αμασητο χοροπηδώντας σαν χαζός
Ρεντ Μπουλ Γιάννενα >viewtopic.php?t=46195
-
Spyridon13
- Youth Pro

- Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικος
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 11 times
Γεια σας παιδια. Θα θελα να ρωτησω κατι και ειδικα οσους εχουν τελιωσει παρα πανω σεζον απο μια,οπως η φιλος απο πανω που ποσταρε το ματς του ΠΑΟΚ με την Ρεαλ.
Μπορειτε να μου πει τα στατιστικα του Καρετσα πως ειναι μετα απο χρονια?
Εκανα ενα save με την Τοτεναμ,και οταν ηρθε ο Γεναρης του 26 και ειπα να τον δω για να τον φερω στην ομαδα η αξια του ειχε παει στα 4 εκ και το scouting report ελεγε να τον παρω ως εσχατη λυση.
Οταν ειχα κανει ενα save με την Μπαρτσα τον χειμωνα τον ειχε στα 45 εκ και στην αξιολογιση Α+.
Δεν καταλαβαινω. Πριν το πατς στην δευτερη χρονια ηταν wonderkid οπως και ο Μουζακιτης,Κωστουλας. Τωρα τι εγινε? Εχω χασει κατι?
Ευχαριστω.
Μπορειτε να μου πει τα στατιστικα του Καρετσα πως ειναι μετα απο χρονια?
Εκανα ενα save με την Τοτεναμ,και οταν ηρθε ο Γεναρης του 26 και ειπα να τον δω για να τον φερω στην ομαδα η αξια του ειχε παει στα 4 εκ και το scouting report ελεγε να τον παρω ως εσχατη λυση.
Οταν ειχα κανει ενα save με την Μπαρτσα τον χειμωνα τον ειχε στα 45 εκ και στην αξιολογιση Α+.
Δεν καταλαβαινω. Πριν το πατς στην δευτερη χρονια ηταν wonderkid οπως και ο Μουζακιτης,Κωστουλας. Τωρα τι εγινε? Εχω χασει κατι?
Ευχαριστω.
- Movida
- Hot Prospect

- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 7 times
Ο Καρέτσας έχει ένα μεγάλο εύρος PA που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει από ένας πολύ καλός παίχτης για μια ομάδα στη μέση της βαθμολογίας της Premier League,μέχρι ένας παίχτης για Barcelona και Real.
Aυτό δικαιολογεί και την διαφορά στο scouting στα 2 save σου.Σίγουρα παίζει ρόλο και η ικανότητα του scouter που είχες βάλει.
Aυτό δικαιολογεί και την διαφορά στο scouting στα 2 save σου.Σίγουρα παίζει ρόλο και η ικανότητα του scouter που είχες βάλει.
-
Spyridon13
- Youth Pro

Ευχαριστω για την απαντηση. Δηλ θες να πεις οτι απλα ετυχε στο save. Δηλ σε ενα save μπορει να ειναι για μπαρτσα και στο αλλο για wolves?Movida wrote: ↑Mon Apr 06, 2026 8:52 pm Ο Καρέτσας έχει ένα μεγάλο εύρος PA που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει από ένας πολύ καλός παίχτης για μια ομάδα στη μέση της βαθμολογίας της Premier League,μέχρι ένας παίχτης για Barcelona και Real.
-
Spyridon13
- Youth Pro

Ευχαριστω για την απαντηση και καλο πασχα.
- These users thanked the author Spyridon13 for the post:
- Movida (Wed Apr 08, 2026 1:54 pm)
- Rating: 7.14%

Καλό μήνα!!
Το σηκώσαμε στην 5η χρόνια