Football Manager 2025 Info [ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ]
- Windfur
- Indispensible
- Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικός
- twitter: _Windfur
- Status: It's all about gaming my friend.
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Καλα δεν ισχυει αυτο. Μετα το περσινο φιασκο , εχει και παρα πολυ νοημα αντιθετως το να δειξουν απτα αποτελεσματα απο νωρις . Προφανως οτι Ιουνιο μηνα δεν εχει ακουστει τιποτα ειναι ανησυχητικο .
Δεν παιζει τετοιο θεμα ρε, καθολου μην φοβασαι, χορευω τοσο καιρο και ειναι τοσο ωραιααα. Κανενας δεν εχει προβλημα με τιποτα, ουτε κανενα ποτο δεν πεφτει απο την βαρυτητα.
You run with the wolves while I hunt like a hound
Θέλω να γίνω foggy στη θέση του foggy.
You run with the wolves while I hunt like a hound
Θέλω να γίνω foggy στη θέση του foggy.
- stratos79
- Hot Prospect
- Football Manager της ομάδας: Παναθηναικος και όχι μόνο!!!
- Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικος-Α.Ο.Καβαλας
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Προφανώς και δεν θα γράψουν για τον κώδικα εκτός εάν εσένα σου προκαλεί το ενδιαφέρον αυτό.
Κάποια σχετικά νέα πρώιμα όμως θα ήθελα. Δλδ πιστεύεις ότι δεν θα υπάρχει κάποιο βίντεο (shorts) με match engine.
Τεσπα υπομονή.
Κάποια σχετικά νέα πρώιμα όμως θα ήθελα. Δλδ πιστεύεις ότι δεν θα υπάρχει κάποιο βίντεο (shorts) με match engine.
Τεσπα υπομονή.
Η Σιωπή είναι η πιο Τέλεια Εκφραση της Περιφρόνησης...
- stratos79
- Hot Prospect
- Football Manager της ομάδας: Παναθηναικος και όχι μόνο!!!
- Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικος-Α.Ο.Καβαλας
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Προφανώς και δεν θα γράψουν για τον κώδικα εκτός εάν εσένα σου προκαλεί το ενδιαφέρον αυτό.To nou sou... wrote: ↑Mon Jun 02, 2025 9:32 pm Ε καλά έτσι κι αλλιώς πάλι Νοέμβρη θα βγάλουν ότι είναι να βγάλουν. Αν το βγάλουν.Αν δεν έχουν να ανακοινώσουν κάτι, τι ενημέρωση να κάνουν ακριβώς; Πως πάει το γράψιμο του κώδικα; Δεν έχει και πολύ νόημα.
Τεσπα υπομονή.
Η Σιωπή είναι η πιο Τέλεια Εκφραση της Περιφρόνησης...
- To nou sou...
- Football Legend
- Football Manager της ομάδας: Oxford City
- Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακός, Barcelona, Inter
- facebook προφίλ: charis.karatzas
- Status: Εμάς εδώ στην ξενιτιά, το fm είναι η μόνη μας χαρά...
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 12 times
Γενικά δεν ξέρω ρε σεις. Νομίζω ότι βρίσκονται σε πολύ κομβικό σημείο και δεν θέλουν να πουν το οτιδήποτε. Μπορεί όντως να είναι ανησυχητικό, μπορεί απλά να μη θέλουν να εκτεθούν, έχοντας υπόψιν και το φετινό φιάσκο. Δηλαδή το να δείξουν κάτι τώρα, και μετά να σου πουν "sorry δεν είναι έτοιμο και δεν μπορούμε να το βγάλουμε" θεωρώ ότι θα ήταν το χειρότερο δυνατό σενάριο. Σύντομα θα ξέρουμε πιστεύω.
- These users thanked the author To nou sou... for the post:
- stratos79 (Tue Jun 03, 2025 6:37 pm)
- Rating: 12.5%
I LOVE THIS SITE!!!
-
- Youth Pro
- Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικος
- Been thanked: 3 times
Παιδια μην υπερβαλουμε με το παραμικρο. Το συγκεκριμενο παιχνιδι παντα εκανε και παντα θα κανει θραυση και το εχουν και μονοπωλειο. Επειδη για μια σεζον δεν το εβγαλαν σημαινει οτι ειναι σε κομβικο σημειο και πανε να το διαλυσουν το μαγαζι? Οχι απλα θεωρω οτι δουλευουν την κατασταση και λογικα θα εχουμε νεα απο το τελος του καλοκαιριου.To nou sou... wrote: ↑Tue Jun 03, 2025 11:59 am Γενικά δεν ξέρω ρε σεις. Νομίζω ότι βρίσκονται σε πολύ κομβικό σημείο και δεν θέλουν να πουν το οτιδήποτε. Μπορεί όντως να είναι ανησυχητικό, μπορεί απλά να μη θέλουν να εκτεθούν, έχοντας υπόψιν και το φετινό φιάσκο. Δηλαδή το να δείξουν κάτι τώρα, και μετά να σου πουν "sorry δεν είναι έτοιμο και δεν μπορούμε να το βγάλουμε" θεωρώ ότι θα ήταν το χειρότερο δυνατό σενάριο. Σύντομα θα ξέρουμε πιστεύω.
- To nou sou...
- Football Legend
Ότι είναι σε κομβικό σημείο είναι, αλλιώς δεν θα αναγκάζονταν να το ακυρώσουν. Όταν λέω κομβικό σημείο αναφέρομαι στο κομμάτι του development καθαρά. Προφανώς και είχαν major blockers για να μην το βγάλουν, και η αλλαγή που επιχειρούν είναι τεράστια για τα δεδομένα. Για το μέλλον της εταιρείας δεν μπορώ να μιλήσω, αν και γενικά, όντας μικρή εταιρεία, το να μη βγάλεις το παιχνίδι μια σεζόν θα έχει σίγουρα αντίκτυπο. Τώρα αν μπορούν να αποροφήσουν τη ζημιά, μόνο οι ίδιοι το ξέρουν.
Δεν ξέρω για ποια θραύση μιλάμε, το fm έχει συγκεκριμένο κοινό. Είναι σίγουρα ένα φανατικό/πιστό κοινό, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί σε ποσότητα/πωλήσεις με άλλα παιχνίδια. Είναι πολύ μικρότερη η αγορά. Επίσης το "μονοπώλιο" αλλάζει πολύ εύκολα αν πιστέψεις ότι όντως είσαι και δεν σε αγγίζει κανείς. Πρέπει να προσαρμόζεσαι, αλλιώς η αγορά είναι αμείλικτη.
Δεν ξέρω για ποια θραύση μιλάμε, το fm έχει συγκεκριμένο κοινό. Είναι σίγουρα ένα φανατικό/πιστό κοινό, αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί σε ποσότητα/πωλήσεις με άλλα παιχνίδια. Είναι πολύ μικρότερη η αγορά. Επίσης το "μονοπώλιο" αλλάζει πολύ εύκολα αν πιστέψεις ότι όντως είσαι και δεν σε αγγίζει κανείς. Πρέπει να προσαρμόζεσαι, αλλιώς η αγορά είναι αμείλικτη.
I LOVE THIS SITE!!!
-
- Youth Pro
Οτι φαγανε μεγαλη σφαλιαρα ειναι δεδομενο. Χασανε σε λεφτα και αξιοπιστια γιατι θεωρω εγω οτι πουσαρανε το πλανο τους για να περασουν το παιχνιδι σε unity ισως για να μπορεσουν να παρουν τα δικαιωματα της πρεμιερ.To nou sou... wrote: ↑Thu Jun 05, 2025 10:40 am Ότι είναι σε κομβικό σημείο είναι, αλλιώς δεν θα αναγκάζονταν να το ακυρώσουν. Όταν λέω κομβικό σημείο αναφέρομαι στο κομμάτι του development καθαρά. Προφανώς και είχαν major blockers για να μην το βγάλουν, και η αλλαγή που επιχειρούν είναι τεράστια για τα δεδομένα. Για το μέλλον της εταιρείας δεν μπορώ να μιλήσω, αν και γενικά, όντας μικρή εταιρεία, το να μη βγάλεις το παιχνίδι μια σεζόν θα έχει σίγουρα αντίκτυπο. Τώρα αν μπορούν να αποροφήσουν τη ζημιά, μόνο οι ίδιοι το ξέρουν.
Αυτος ισως να ειναι καλο για εμας γιατι τωρα θα εχουν την πιεση(οπως εχουν και τον χρονο) για να μας παρουσιασουν ενα εξαιρετικο παιχνιδι με τις εθνικες ομαδες κλπ κλπ.
Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν χαλασε ο κοσμος για ενα σκιπαρισμα μιας χρονιας απλα να συμφωνησουμε οτι πρεπει να βελτιωσουν το πλανο τους και την επικοινωνια τους σαν εταιρια.
Απο εκει και περα προχωραμε.
- To nou sou...
- Football Legend
-
- Youth Pro
Εξαιρετικά νέα αλλά θέλω να ξέρω αν έχουμε τις εθνικές ομάδες κανονικά. Δεν μπορώ να σκέφτομαι οτι έχουμε τέτοια εθνική ομάδα και να μας κάνουν κανένα χουνέρι.
- Konstantinos84
- Coach
- Has thanked: 4 times
Εξαιρετικά δε μπορω να τα χαρακτηρισω γιατι απλά επιβεβαιωνουν οτι το παιχνιδι θα κυκλοφορίσει.
Για νέα χαρακτηριστικά δεν έχουμε ιδέα και ουτε θέλουμε να σκεφτομαστε περιπτωσεις να μη μπορεις να αναλάβεις εθνική, κοινη βάση δεδομένων με το γυναικείο ποδόσφαιρο και άλλα τέτοια.
Για νέα χαρακτηριστικά δεν έχουμε ιδέα και ουτε θέλουμε να σκεφτομαστε περιπτωσεις να μη μπορεις να αναλάβεις εθνική, κοινη βάση δεδομένων με το γυναικείο ποδόσφαιρο και άλλα τέτοια.
-
- Youth Pro
Προφανώς και είναι εξαιρετικά νέα γιατι ξέρουμε οτι θα βγει το παιχνίδι την στιγμή που σε διάφορα φόρους ελεγαν οτι η εταιρία παει για φούντο. Απο εκεί και πέρα όμως τι ήθελες να σου πουν τέλοι Ιουνίου και πότε έχουν πει λεπτομέρειες τελοι Ιουνίου? Παιδιά αν είναι σε κάθε FM που θα βγει να καρκινιαζετε από την καχυποψία και κάθε σεζόν μιρλα μην ξαναπαίξετε.Εγω θα ξενερώσω αν δεν εχει εθνικές αλλά και πάλι θα παίζω.Konstantinos84 wrote: ↑Mon Jun 23, 2025 11:39 am Εξαιρετικά δε μπορω να τα χαρακτηρισω γιατι απλά επιβεβαιωνουν οτι το παιχνιδι θα κυκλοφορίσει.
- Konstantinos84
- Coach
- Has thanked: 4 times
Kαλά χαλάρωσε, δεν ειναι εξαιρετικά έγραψα , όχι ότι οτι ειναι κακάSpyridon13 wrote: ↑Mon Jun 23, 2025 12:15 pm
Προφανώς και είναι εξαιρετικά νέα γιατι ξέρουμε οτι θα βγει το παιχνίδι την στιγμή που σε διάφορα φόρους ελεγαν οτι η εταιρία παει για φούντο. Απο εκεί και πέρα όμως τι ήθελες να σου πουν τέλοι Ιουνίου και πότε έχουν πει λεπτομέρειες τελοι Ιουνίου? Παιδιά αν είναι σε κάθε FM που θα βγει να καρκινιαζετε από την καχυποψία και κάθε σεζόν μιρλα μην ξαναπαίξετε.Εγω θα ξενερώσω αν δεν εχει εθνικές αλλά και πάλι θα παίζω.

Ποιά εταιρία πάει για φούντο? Ποιοι τα έγραφαν αυτά?
Οκ πήγαν να φτιάξουν κάτι νέο, βασισμένο στο παλιό, δε τους έκατσε, βγηκαν πολλά bugs, τους συγχωρέσαμε ήδη.
Αλλά αν μη τι άλλο οταν δουλευεις ηδη 1,5 χρονο κάτι και έχεις ηδη απογοητευσει τον κόσμο σου, ε δεν ειναι κακό να δωσεις λιγο τυράκι

-
- Youth Pro
Konstantinos84 wrote: ↑Mon Jun 23, 2025 12:46 pmKαλά χαλάρωσε, δεν ειναι εξαιρετικά έγραψα , όχι ότι οτι ειναι κακάSpyridon13 wrote: ↑Mon Jun 23, 2025 12:15 pm
Προφανώς και είναι εξαιρετικά νέα γιατι ξέρουμε οτι θα βγει το παιχνίδι την στιγμή που σε διάφορα φόρους ελεγαν οτι η εταιρία παει για φούντο. Απο εκεί και πέρα όμως τι ήθελες να σου πουν τέλοι Ιουνίου και πότε έχουν πει λεπτομέρειες τελοι Ιουνίου? Παιδιά αν είναι σε κάθε FM που θα βγει να καρκινιαζετε από την καχυποψία και κάθε σεζόν μιρλα μην ξαναπαίξετε.Εγω θα ξενερώσω αν δεν εχει εθνικές αλλά και πάλι θα παίζω.![]()
Ποιά εταιρία πάει για φούντο? Ποιοι τα έγραφαν αυτά?
Οκ πήγαν να φτιάξουν κάτι νέο, βασισμένο στο παλιό, δε τους έκατσε, βγηκαν πολλά bugs, τους συγχωρέσαμε ήδη.
Αλλά αν μη τι άλλο οταν δουλευεις ηδη 1,5 χρονο κάτι και έχεις ηδη απογοητευσει τον κόσμο σου, ε δεν ειναι κακό να δωσεις λιγο τυράκι![]()
1000 συγνώμη αν ήμουν απότομος αλλά μπουχτίσαμε τόσο καιρό. Το αγαπάω αυτό το παιχνίδι και τόσο καιρό έψαχνα λεπτομέρειες και το τι γράφετε εκεί έξω δεν μπορούσες να φανταστείς. Και αυτό λέγανε και αρκετοί οτι η εταιρία εχει οικονομικά θέματα και ο miles θα απολυθεί κλπ κλπ. Τεσπα. Από εκεί και πέρα για τυράκι είναι νωρίς. Αν είναι να βγει φθινόπωρο(λογικά μέσα Οκτώβρη μπέτα) λογικό να μην τπτ τωρα. Από Σεπτέμβρη και μετά.
- rimini
- Moderator
- Football Manager της ομάδας: Rimini
- Αγαπημένη Ομάδα: ΑΕΚ, Ιnter, Rimini
- facebook προφίλ: constantinos.balabanos
- twitter: Costas_Bal
- Has thanked: 0
- Off Topic:
- Αν είναι να απολυθεί ο Miles πάντως άξιζε να χαθεί μια χρονιά
- These users thanked the author rimini for the post (total 2):
- Windfur (Tue Jun 24, 2025 5:01 pm) • mojotzotzo (Tue Jun 24, 2025 9:41 pm)
- Rating: 25%