Football Manager 2025 Info [ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ]

Συζητήστε σχετικά με το νέο Football Manager 2024
Post Reply

Θα αναλάβετε ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών στο FM25;

Ναι
7
11%
Ίσως
10
16%
Όχι
44
72%

Total votes: 61
mojotzotzo
Moderator
Moderator
Αγαπημένη Ομάδα: GB Packers
Status: WIP
Has thanked: 20 times
Been thanked: 7 times

Τραγικό να βγάζουν μεταμεσονυχτια ανακοίνωση.

Βέβαια αυτή την εβγαλε η εταιρεία και όχι προσωπικός λογαριασμός οπότε κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις σε σοβαρότητα.
mojotzotzo
Moderator
Moderator
Αγαπημένη Ομάδα: GB Packers
Status: WIP
Has thanked: 20 times
Been thanked: 7 times

Βέβαια να θυμηθούμε ότι κάποτε είχε ισχυριστει ότι το FM θα καθυστερησει (μηνες είχε πει?) επειδή ο καζ είχε γράψει fuck αντί για goddammit στο προφίλ του οπότε λογικό να αργήσει παραπάνω τώρα που κανουν ολική αναπροσαρμογη του παιχνιδιού.
Spyridon13
Youth Pro
Youth Pro
Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικος
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times

Εγω παιδια αυτο που σκεφτομαι με οσα διαβαζω ειναι οτι πιεστηκαν να περασουν το παιχνιδι στο unity για να μπορεσουν να παρουν τα δικαιωματα της πρεμιερ λιγκ και οτι αλλα δικαιωματα πηραν και επιδη βρεθηκε η νομικη φορμουλα καταφεραν να ακυρωσουν το παιχνιδι.
Αυτο θεωρω εγω αλλα προφανως δεν ειμαι μεσα στην εταιρια για να ξερω τι ακριβως γινεται.
Παντως παιδια ανθρωποι ειμαστε και ολοι κανουμε λαθοι και μαθαινουμε(ελπιζω).Ισως να ειναι για καλο ολο αυτο γιατι θα τους δωσει εξτρα πιεση.Καταλαβαινει κανεις οτι ειναι μεγαλη οικονομικη/επικοινωνιακη φαπα ολο αυτο. Θελω να πω οτι τωρα θα πιεστουν να φτιαξουν το μεγα σουπερεπικοτιτανοτεραστιο ξενερωμα με τις εθνικες ομαδες που ηταν μαχαιρια στην ψυχη και την καρδια μας,που ετσι και αλλιως μας ειχαν ταξει οτι θα το εβαζαν το FM26. Οποτε αν ειναι τον Νοεμβρη του 25(δηλ σε 9 μηνες απο τωρα) να εχουμε στα χερια μας μια υπερπαιχνιδαρα που ολοι θα την χαιρομαστε τοτε χαλαλι η αναμονη και ειμαι σιγουρος οτι θα μας ανταμειψουν.
Αλλα σιγουρα να συμφωνησω οτι επικοινωνιακα θα πρεπει να διορθωσουν πολλα πραματα.
diego
Assistant Researcher
Assistant Researcher
Has thanked: 6 times

Καμία σχέση η Unity με τα δικαιώματα της Premier League. Το licensing είναι άλλος τομέας γενικά, δεν επηρρεάζει τίποτα.
Spoiler: show
Lord_Marks wrote:Τείνεις να εξελιχθείς σε λατρεία με τους επιθετικούς προσδιορισμούς σου αποπάνε :D -doublekiss
sirkostas777 wrote:Ρε θα με υποχρεώσετε στο τέλος να σας μιλάω όπως ο diego1960 :D :-D
DjBasile wrote:πραγματικά είναι απόλαυση ο diego, όταν χάνει ο ολυμπιακός!! Μακάρι να συνεχιστεί αυτό και στο 2010 :P
Spyridon13
Youth Pro
Youth Pro

diego προφανως και το unity ειναι κατι το διαφορετικο,δεν ειπα ποτε οτι ειναι το ιδιο,απλα λεω οτι ισως για να παρουν τα δικαιωματα της πρεμιερ λιγκ θα θελανε να τους πεισουνε λεγοντας τους οτι θα κανουν ενα ποιο νεο και ολοκληρομενο παιχνιδι χωρις στην ουσια να ειναι ετοιμοι για να το κανουν αυτο.
Τελος παντων ολα αυτα ειναι εικασιες ετσι και αλλιως. Ας κανουν οτι θελουν αρκει τον Νοεμβρη του 25 να εχουμε μια παιχνιδαρα.
stratos79
Hot Prospect
Hot Prospect
Football Manager της ομάδας: Παναθηναικος και όχι μόνο!!!
Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικος-Α.Ο.Καβαλας
Been thanked: 1 time

Καλημέρα σε όλους Κύριοι. Έχουμε νεότερα για το fm26?
Επίσης άνοιξε κάποια συζήτηση για το εν λόγω θέμα εδώ σε μας?
Η Σιωπή είναι η πιο Τέλεια Εκφραση της Περιφρόνησης...
rimini
Moderator
Moderator
Football Manager της ομάδας: Rimini
Αγαπημένη Ομάδα: ΑΕΚ, Ιnter, Rimini
facebook προφίλ: constantinos.balabanos
twitter: Costas_Bal
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Στις καλές χρονιές και είχαμε νέα από Σεπτέμβριο και μετά. Δεν νομίζω να περιμένουμε κάτι νωρίτερα φέτος μετά το περσινό φιάσκο.

Sent from my 2312FPCA6G using Tapatalk

Spyridon13
Youth Pro
Youth Pro

stratos79 wrote: Sun Apr 06, 2025 9:05 am Καλημέρα σε όλους Κύριοι. Έχουμε νεότερα για το fm26?
Επίσης άνοιξε κάποια συζήτηση για το εν λόγω θέμα εδώ σε μας?
Και εγω αυτο σκεφτομουν και ειδικα μετα τα ματς με την εθνικη. Ποιος δεν θα θελε να παιξει στο καινουργιο μανατζερ με την εθνικη. Τοσους μηνες εχουν λογικα θα εχουν και τις εθνικες ομαδες.
Post Reply

Return to “Γενική συζήτηση”