Τραγικό να βγάζουν μεταμεσονυχτια ανακοίνωση.
Βέβαια αυτή την εβγαλε η εταιρεία και όχι προσωπικός λογαριασμός οπότε κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις σε σοβαρότητα.
Football Manager 2025 Info [ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ]
- mojotzotzo
- Moderator
- Αγαπημένη Ομάδα: GB Packers
- Status: WIP
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 7 times
- mojotzotzo
- Moderator
- Αγαπημένη Ομάδα: GB Packers
- Status: WIP
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 7 times
Βέβαια να θυμηθούμε ότι κάποτε είχε ισχυριστει ότι το FM θα καθυστερησει (μηνες είχε πει?) επειδή ο καζ είχε γράψει fuck αντί για goddammit στο προφίλ του οπότε λογικό να αργήσει παραπάνω τώρα που κανουν ολική αναπροσαρμογη του παιχνιδιού.
-
- Youth Pro
- Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικος
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Εγω παιδια αυτο που σκεφτομαι με οσα διαβαζω ειναι οτι πιεστηκαν να περασουν το παιχνιδι στο unity για να μπορεσουν να παρουν τα δικαιωματα της πρεμιερ λιγκ και οτι αλλα δικαιωματα πηραν και επιδη βρεθηκε η νομικη φορμουλα καταφεραν να ακυρωσουν το παιχνιδι.
Αυτο θεωρω εγω αλλα προφανως δεν ειμαι μεσα στην εταιρια για να ξερω τι ακριβως γινεται.
Παντως παιδια ανθρωποι ειμαστε και ολοι κανουμε λαθοι και μαθαινουμε(ελπιζω).Ισως να ειναι για καλο ολο αυτο γιατι θα τους δωσει εξτρα πιεση.Καταλαβαινει κανεις οτι ειναι μεγαλη οικονομικη/επικοινωνιακη φαπα ολο αυτο. Θελω να πω οτι τωρα θα πιεστουν να φτιαξουν το μεγα σουπερεπικοτιτανοτεραστιο ξενερωμα με τις εθνικες ομαδες που ηταν μαχαιρια στην ψυχη και την καρδια μας,που ετσι και αλλιως μας ειχαν ταξει οτι θα το εβαζαν το FM26. Οποτε αν ειναι τον Νοεμβρη του 25(δηλ σε 9 μηνες απο τωρα) να εχουμε στα χερια μας μια υπερπαιχνιδαρα που ολοι θα την χαιρομαστε τοτε χαλαλι η αναμονη και ειμαι σιγουρος οτι θα μας ανταμειψουν.
Αλλα σιγουρα να συμφωνησω οτι επικοινωνιακα θα πρεπει να διορθωσουν πολλα πραματα.
Αυτο θεωρω εγω αλλα προφανως δεν ειμαι μεσα στην εταιρια για να ξερω τι ακριβως γινεται.
Παντως παιδια ανθρωποι ειμαστε και ολοι κανουμε λαθοι και μαθαινουμε(ελπιζω).Ισως να ειναι για καλο ολο αυτο γιατι θα τους δωσει εξτρα πιεση.Καταλαβαινει κανεις οτι ειναι μεγαλη οικονομικη/επικοινωνιακη φαπα ολο αυτο. Θελω να πω οτι τωρα θα πιεστουν να φτιαξουν το μεγα σουπερεπικοτιτανοτεραστιο ξενερωμα με τις εθνικες ομαδες που ηταν μαχαιρια στην ψυχη και την καρδια μας,που ετσι και αλλιως μας ειχαν ταξει οτι θα το εβαζαν το FM26. Οποτε αν ειναι τον Νοεμβρη του 25(δηλ σε 9 μηνες απο τωρα) να εχουμε στα χερια μας μια υπερπαιχνιδαρα που ολοι θα την χαιρομαστε τοτε χαλαλι η αναμονη και ειμαι σιγουρος οτι θα μας ανταμειψουν.
Αλλα σιγουρα να συμφωνησω οτι επικοινωνιακα θα πρεπει να διορθωσουν πολλα πραματα.
-
- Youth Pro
diego προφανως και το unity ειναι κατι το διαφορετικο,δεν ειπα ποτε οτι ειναι το ιδιο,απλα λεω οτι ισως για να παρουν τα δικαιωματα της πρεμιερ λιγκ θα θελανε να τους πεισουνε λεγοντας τους οτι θα κανουν ενα ποιο νεο και ολοκληρομενο παιχνιδι χωρις στην ουσια να ειναι ετοιμοι για να το κανουν αυτο.
Τελος παντων ολα αυτα ειναι εικασιες ετσι και αλλιως. Ας κανουν οτι θελουν αρκει τον Νοεμβρη του 25 να εχουμε μια παιχνιδαρα.
Τελος παντων ολα αυτα ειναι εικασιες ετσι και αλλιως. Ας κανουν οτι θελουν αρκει τον Νοεμβρη του 25 να εχουμε μια παιχνιδαρα.
- stratos79
- Hot Prospect
- Football Manager της ομάδας: Παναθηναικος και όχι μόνο!!!
- Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικος-Α.Ο.Καβαλας
- Been thanked: 1 time
Καλημέρα σε όλους Κύριοι. Έχουμε νεότερα για το fm26?
Επίσης άνοιξε κάποια συζήτηση για το εν λόγω θέμα εδώ σε μας?
Επίσης άνοιξε κάποια συζήτηση για το εν λόγω θέμα εδώ σε μας?
Η Σιωπή είναι η πιο Τέλεια Εκφραση της Περιφρόνησης...
- rimini
- Moderator
- Football Manager της ομάδας: Rimini
- Αγαπημένη Ομάδα: ΑΕΚ, Ιnter, Rimini
- facebook προφίλ: constantinos.balabanos
- twitter: Costas_Bal
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Στις καλές χρονιές και είχαμε νέα από Σεπτέμβριο και μετά. Δεν νομίζω να περιμένουμε κάτι νωρίτερα φέτος μετά το περσινό φιάσκο.
Sent from my 2312FPCA6G using Tapatalk
Sent from my 2312FPCA6G using Tapatalk
-
- Youth Pro
Και εγω αυτο σκεφτομουν και ειδικα μετα τα ματς με την εθνικη. Ποιος δεν θα θελε να παιξει στο καινουργιο μανατζερ με την εθνικη. Τοσους μηνες εχουν λογικα θα εχουν και τις εθνικες ομαδες.