Football Manager 2025 Info [ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ]
- To nou sou...
- Football Legend
- Football Manager της ομάδας: Oxford City
- Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακός, Barcelona, Inter
- facebook προφίλ: charis.karatzas
- Status: Εμάς εδώ στην ξενιτιά, το fm είναι η μόνη μας χαρά...
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 8 times
Διάβαζα κάπου γιατί δεν γίνεται να μην βγει σε κυκλοφορία το 25 και κάπου βγάζει νόημα. Υπάρχουν licenses, συμφωνίες και stakeholders από πίσω που δεν γίνεται απλά να τους πεις "ξέρετε κάτι; δε θα βγάλουμε το 25, πάμε για το 26". Κάποιοι μάλιστα έλεγαν ότι αν δεν βγει το 25 η χασούρα θα είναι το κέρδος όλων των προηγούμενων ετών. Δεν ξέρω αν αυτό είναι υπερβολή, αλλά όντας στο χώρο του software product management καταλαβαίνω τη δυσκολία των πραγμάτων και τις πιέσεις που μπορεί να δέχονται. Γενικά δεν γίνεται να είναι όλοι ευχαριστημένοι σε αυτές τις συνθήκες, οπότε έπρεπε να αποφασίσουν τι μπορούν να θυσιάσουν.
Από την άλλη, μάλλον έχει πάει φοβερά λάθος το πλάνο, όσον αφορά το transition στο νέο UI. Και γενικά το επικοινωνιακό κομμάτι της SI χρειάζεται λίγο δουλίτσα.
Όσον αφορά την κοινή db, δεν νομίζω ότι 200 παίκτριες σε μια χώρα θα κάνουν τόσο κακό, αλλά νομίζω ότι μπορεί, και πρέπει, η εταιρεία να δώσει επιλογή αν θες να τις φορτώσεις ή όχι, μέσω του custom database. Επίσης νομίζω ότι αυτό που κάνει πιο αργό το παιχνίδι είναι περισσότερο τα facepack, οι background φωτό κλπ που φορτώνουμε, παρά ο αριθμός των παικτών αυτός καθέ αυτός, αλλά μπορεί να λέω και χαζομάρες.
Από την άλλη, μάλλον έχει πάει φοβερά λάθος το πλάνο, όσον αφορά το transition στο νέο UI. Και γενικά το επικοινωνιακό κομμάτι της SI χρειάζεται λίγο δουλίτσα.
Όσον αφορά την κοινή db, δεν νομίζω ότι 200 παίκτριες σε μια χώρα θα κάνουν τόσο κακό, αλλά νομίζω ότι μπορεί, και πρέπει, η εταιρεία να δώσει επιλογή αν θες να τις φορτώσεις ή όχι, μέσω του custom database. Επίσης νομίζω ότι αυτό που κάνει πιο αργό το παιχνίδι είναι περισσότερο τα facepack, οι background φωτό κλπ που φορτώνουμε, παρά ο αριθμός των παικτών αυτός καθέ αυτός, αλλά μπορεί να λέω και χαζομάρες.
I LOVE THIS SITE!!!
- rimini
- Moderator
- Football Manager της ομάδας: Rimini
- Αγαπημένη Ομάδα: ΑΕΚ, Ιnter, Rimini
- facebook προφίλ: constantinos.balabanos
- twitter: Costas_Bal
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Θα αργήσουμε δυστυχώς να μάθουμε τι όντως ισχύει, αλλά ότι η database θα είναι ενιαία και φορτώνοντας πχ Ελλάδα θα σου φορτώνει και τις Ελληνίδες δεν προκύπτει από κάπου ή τουλάχιστον δεν έχω δει εγώ να προκύπτει από κάπου. Επίσης, το να μη βάλουν νέα γραφικά, να μη βάλουν νέα features ή να μη βάλουν νέα πρωταθλήματα γιατί ο υπολογιστής μου δεν μπορεί να τα σηκώσει δεν είναι λογική, θα είχαμε μείνει ακόμα στο text commentary. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο το γυναικείο, μπορεί να παίξω, μπορεί όχι, αλλά η απόφαση της SI να το λανσάρει φέτος μαζί με τη ριζική αλλαγή του παιχνιδιού αποδείχτηκε μεγάλο αυτογκόλ καθώς υπάρχει κόσμος που θεωρεί ότι αφιερώθηκαν αυξημένοι πόροι εκεί αντί σε άλλα κομμάτια με αποτέλεσμα να καθυστερήσει το παιχνίδι ή να αφαιρεθούν οι εθνικές πχ.
- skerzos
- Football Demi-God
- Αγαπημένη Ομάδα: Celtic, Liverpool
- Been thanked: 21 times
Το γυναικείο ποδόσφαιρο πάντως έχει αργήσει κανα δυο εκδόσεις, το είχαν ανακοινώσει εδώ και πολλά χρόνια. Και φαντάζομαι το 95% της προσθήκης αφορά το research, το οποίο δεν γίνεται από τους developers.
-
- Youth Pro
- Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικος
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Γεια σας και καλη χρονια.
Ποτε θα εχουμε νεα για το νεο FM 25?
Ξερουμε οτι δυστηχως θα βγει το Μαρτη αλλα ποτε θα μας ενημερωσουν για το παιχνιδι?
Ποτε θα εχουμε νεα για το νεο FM 25?
Ξερουμε οτι δυστηχως θα βγει το Μαρτη αλλα ποτε θα μας ενημερωσουν για το παιχνιδι?
- alex999
- Rotation
- Football Manager της ομάδας: Bologna
- Αγαπημένη Ομάδα: Bologna
- twitter: CaptainDessos
- Been thanked: 1 time
Δεν υποτίθεται ότι μέχρι τα τέλη Γενάρη θα βγάζανε ανακοίνωση για ημερομηνία κυκλοφορίας και θα έδιναν περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι;
Το πιστολιασαμε τελικά το 25;
Το πιστολιασαμε τελικά το 25;
I turn my face to a careless skyline...I'm searching hard for a sign from heaven,but they've forgotten me here...
-
- Youth Pro
Ηταν να κανουν ανακοινωσεις εως τις 31/1 αφου ειχαν πει οτι τελη Γεναρη θα μας πουνε πραματα.
1 Φλεβαρη σημερα και δεν ξερουμε τπτ περισσοτερο εκτως απο ενα ανεπισημο "λαθος"(???) του Steam οτι το παιχνιδι θα βγει στις 4 Μαρτιου.
Βεβαια δεν το πιστευω με τπτ γιατι αν ησχυε θα ειχαμε την μπετα στις 18 Φλεβαρη ή αλλιως σε 16 μερες και δεν ειναι αρκετος χρονος να μας ενηρερωσουν σε κατι. Και το κακο ειναι οτι δεν μας εχει ενημερωσει καποιος του στυλ "Οκ παιδες για τον αλφα βητα λογο θα γινουν αργοτερα ανακοινωσεις". Τπτ.
Δεν ξερω ηλικρινα τι μπορει να συμβαινει.
1 Φλεβαρη σημερα και δεν ξερουμε τπτ περισσοτερο εκτως απο ενα ανεπισημο "λαθος"(???) του Steam οτι το παιχνιδι θα βγει στις 4 Μαρτιου.
Βεβαια δεν το πιστευω με τπτ γιατι αν ησχυε θα ειχαμε την μπετα στις 18 Φλεβαρη ή αλλιως σε 16 μερες και δεν ειναι αρκετος χρονος να μας ενηρερωσουν σε κατι. Και το κακο ειναι οτι δεν μας εχει ενημερωσει καποιος του στυλ "Οκ παιδες για τον αλφα βητα λογο θα γινουν αργοτερα ανακοινωσεις". Τπτ.
Δεν ξερω ηλικρινα τι μπορει να συμβαινει.
- rimini
- Moderator
- Football Manager της ομάδας: Rimini
- Αγαπημένη Ομάδα: ΑΕΚ, Ιnter, Rimini
- facebook προφίλ: constantinos.balabanos
- twitter: Costas_Bal
- Been thanked: 0
Αυτό που έγινε είναι ότι παρόλο που η SI είχε βάλει τον πήχη πολύ χαμηλά στο επικοινωνιακό κομμάτι εδώ και χρόνια φέτος ξεπέρασε τον εαυτό της. Δυστυχώς και το φετινό φιάσκο έχει ονοματεπώνυμο.
Sent from my 2312FPCA6G using Tapatalk
Sent from my 2312FPCA6G using Tapatalk
-
- Youth Pro
Φαινεται οτι ο miles εχει χασει την μπαλα εντελως.
Δεν ειναι καλο ολο αυτο αλλα πριν τα βαψω εντελως μαυρα ας περιμενουμε και την αλλη εβδομαδα. Ανθρωποι ειμαστε. Εαν ως την παρασκευη δεν μας εχουν ενημερωσει τοτε μαλλον δεν θα βγαλουν το παιχνιδι.
Δεν ειναι καλο ολο αυτο αλλα πριν τα βαψω εντελως μαυρα ας περιμενουμε και την αλλη εβδομαδα. Ανθρωποι ειμαστε. Εαν ως την παρασκευη δεν μας εχουν ενημερωσει τοτε μαλλον δεν θα βγαλουν το παιχνιδι.
-
- Trialist
- Been thanked: 1 time
θα το βγαλουν λογικα αλλιως θα βγαζαν ενα επισημο data update εστω κ με μικρη αμοιβη να μας ειχαν κ μας χαρουμενους , ισως να μην εχει beta οπως αλλες σεζον
-
- Youth Pro
petritis13 απο οτι διαβαζω λογικα θα το βγαλουν γιατι αν δεν το βγαλουν η ζημια για την εταιρια θα ειναι τεραστια και στην φημη,και στις πωλησεις αλλα και στα διαφορα δικαιωματα που εχουν παρει και προσωπικα σκεφτομαι μηπως δεν ηταν ετοιμοι ακομα για να κανουν την μεταβαση στο unity και απλα πιεστηκανε για να μπορεσουν να παρουν τα δικαιωματα της premier league.
Αν το βγαλουν τελη Μαρτιου χρονος υπαρχει. Αυτο ομως που προβληματιζει την κοινωτητα ειναι οτι ειχαν πει οτι τελη Γεναρη θα μας ειχαν ενημερωσει αλλα ειμαστε Τριτη 4 Φλεβαρη και ακομα δεν εχει ακουστει τπτ. Ουτε συγνωμη,ουτε το ποτε θα μας πουν λεπτομεριες τπτ. Οποτε εκει κολαει ο κοσμος. Θεωρω οτι εως το τελος της εβδομαδας θα μας πουν κατι.
Αν το βγαλουν τελη Μαρτιου χρονος υπαρχει. Αυτο ομως που προβληματιζει την κοινωτητα ειναι οτι ειχαν πει οτι τελη Γεναρη θα μας ειχαν ενημερωσει αλλα ειμαστε Τριτη 4 Φλεβαρη και ακομα δεν εχει ακουστει τπτ. Ουτε συγνωμη,ουτε το ποτε θα μας πουν λεπτομεριες τπτ. Οποτε εκει κολαει ο κοσμος. Θεωρω οτι εως το τελος της εβδομαδας θα μας πουν κατι.