Συμβαίνει τώρα (στο Save μου)

Συζητήστε σχετικά με το νέο Football Manager 2024
smtmk
Youth Team Manager
Youth Team Manager
Αγαπημένη Ομάδα: Olympiacos
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Ειδα το σειβ σου στα επισημα φορουμ Σεριφ. Σαρεσουν τα δυσκολα.

Χουντινι κανα update δε μας εκανες. Χαζεψα και στο blog σου ενα journeyman που ειχες κανει στο FM 16. Και εκει με cliffhanger μας αφησες.

Τωρα που εχω για πρωτη φορα στη ζωη μου καλο πισι και εξοικειωνομαι τακτικα σιγα σιγα με το FM 24 θα ανεβασω κι εγω κανενα απντειτ οποτε βρω χρονο να δωσω ζωη στο τοπικ.

Sent from my 2311DRK48G using Tapatalk

sheriff7
Backup
Backup
Football Manager της ομάδας: Fola Esch-Εθνική Λουξεμβούργου
Αγαπημένη Ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,ΑΡΣΕΝΑΛ,
twitter: https://twitter.com/Sheriff791
Has thanked: 2 times

smtmk wrote: Tue Apr 29, 2025 1:59 pm Ειδα το σειβ σου στα επισημα φορουμ Σεριφ. Σαρεσουν τα δυσκολα.

Χουντινι κανα update δε μας εκανες. Χαζεψα και στο blog σου ενα journeyman που ειχες κανει στο FM 16. Και εκει με cliffhanger μας αφησες.

Τωρα που εχω για πρωτη φορα στη ζωη μου καλο πισι και εξοικειωνομαι τακτικα σιγα σιγα με το FM 24 θα ανεβασω κι εγω κανενα απντειτ οποτε βρω χρονο να δωσω ζωη στο τοπικ.

Sent from my 2311DRK48G using Tapatalk
Καλημέρα φίλε! Το Λουξεμβούργο σε σχέση με κάτι Γιβραλτάρ,Λιχτενστάιν και Λιθουανίες που έχω ασχοληθεί κατα καιρούς ειναι Βραζιλία στα μάτια μου. Πέρνα απο το επίσημο να τα πούμε αν θες κάποια στιγμή. Τι καινούργιο λαπ τοπ εχει αλλάξει σε τρομερό βαθμό και την δική μου εμπειρία/διασκέδαση στο fm.
-nani
smtmk
Youth Team Manager
Youth Team Manager

Ενώ κάθε χρόνο αγόραζα το FM, το παλιό μου λάπτοπ που χρησιμοποιούσα έως τον Δεκέμβριο δε μου επέτρεπε να παζω τις τελευταίες version του παιχνιδιού. Τελευταίο game που μπορούσα να τρέξω καλά ήταν το FM17 στο οποίο και είχα ξοδέψει περί τις 2.800 ώρες από τα τέλη του 2016 έως σήμερα.

Το Δεκέμβριο ολοκλήρωσα με αίμα δάκρυα και ιδρώτα το πρώτο pc build της ζωής μου ώστε πλέον μπορώ να παίζω FM όπως οι βασιλιάδες. Χτυπάω το κεφάλι μου για τις ατελείωτες ώρες ποιοτικού gaming που χάθηκαν τόσα ανέμελα χρόνια που είχα τόσο ελεύθερο χρόνο και έψηνα μπιφτέκια με το λάπτοπ μου αντί να καίγομαι σε PC.

Αντιλαμβάνεστε ότι το jump μεταξύ FM17-FM24 είναι μεγάλο τόσο ως προς τα features, το διαφορετικό σύστημα scouting που δε μου επιτρέπει να σταυρώνω παίκτη με assignments και το match engine που με παιδεύει πάρα πολύ.

Αφού έτρεξα ένα αναγνωριστικό save 2 σεζόν με Ολυμπιακά με τρομερά μέτρια αποτελέσματα (στην Ευρώπη) ξεκίνησα save με Καλαμάτα μετά την ξενέρα που παίχτηκε με την Κηφισιά. Την πρώτη σεζόν δε τη σπουδαιολογούμε, η Καλαμάτα ήταν ήδη φαβορί και με κάποιες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ ακόμα και τακτικά άμπαλος που είμαι κατάφερα και πήρα το πρωτάθλημα αέρα. Σύστημα πάντα ένα 4-3-3 DM Wide το οποίο κατάφερα να φτιάξω με μεράκι στο FM17 και δούλευε σούπερ αμυντικά και επιθετικά με ωραία μπάλα(επαναλαμβάνω ότι είμαι τακτικά ανίδεος) αλλά στο οποίο θα ζητήσω τη συνδρομή σας πιο κάτω γιατί δε μου βγαίνει με τίποτα στη Match Engine του FM24.
Spoiler: show
Image Image Image Image Image Image
Παικτικά οι καλύτερες μεταγραφές ήταν το γνωστού πρώην wonderkid Ante Coric και ενός Νορβηγοταιλανδού αριστερού μπακ με attributes too good to be true ο οποίος μας άφησα στα κρύα του λουτρού αργότερα για τον ΠΑΟ
Image Image
Δεύτερη σεζόν, ανεβαίνουμε Σούπερ Λιγκ και κινούμαστε προφανώς με λογικές ελεύθερων παικτών, κάνουμε offload υψηλόμισθους μπαρμπάδες και κοροιδεύουμε καμιά ομάδα να μας δώσει και λίγα φράγκα. Επειδή είμαι κακός στο transfer system/scouting του FM 24 καταλήγουμε να κάνουμε panic buys από μέσα Αυγούστου έως τέλη Σεπτεμβρίου για να ολοκληρώσουμε το ρόστερ. Χωρίς να πολυκουράσω, η σεζόν πάει φανταστικά, βρισκόμαστε στο Group 5-8 και τερματίζουμε 6οι πίσω από τον ΠΑΟΚ ενώ μας έβγαζαν να τερματίζουμε τριτελευταίοι. Στο κύπελλο πέφτουμε ηρωικά από την ΑΕΚ στον προημιτελικό.
Image Image Image Image Image
Παικτικά έχουμε να δείξουμε λίγους παίκτες ξεκινώντας από ένα αριστερό μπακ τυπάκι που βρήκα χαζεύοντας παίκτες έως 17 με expired contract χρησιμοποιώντας φίλτρα από τον youtuber Second Yellow Card. Με το που τον είδα 5άστερο όταν το έφερα ξεκίνησα απευθείας να τον βάζω βασικό. Με τον ίδιο τρόπο φέραμε κάτι παλτά που αποδείχθηκαν 1 αστέρι αλλά και έναν σέντερ μπακ που μου τον έκλεψε η Πόρτο με τις ευλογίες του προέδρου 1 χρόνο αργότερα στα μέσα της σεζόν. Κατά τα λοιπά αξιομνημόνευτος ο Αλβανός Qaka, ο Ουκρανός υψηλόσωμος επιθετικός Bessedin που άρχισε να τα καρφώνει πολύ αργά μέσα στη σεζόν αλλά μας κουβάλησε, τα πιστά σκυλιά Πέτρος Μάνταλος και Ζέκα και ένας Βούλγαρος σέντερ μπακ που έκανε πολύ καλό δίδυμο με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο που ηγήθηκε της άμυνας σε Β και Α Εθνική. Α και έναν 29χρόνο ΤΦ που έπαιζε στο πρωτάθλημα Τανζανίας και τον πουλήσαμε 1 μύριο μια σεζόν μετά.
Image Image Image Image Image Image Image Image
Για κάποιο λόγο ανά τα χρόνια όταν παίζω με ομάδα που την ανέβασα κατηγορία κάνω κάθε φορά μια 1η wonder season και η 2η σεζόν στην πρώτη κατηγορία είναι απογοητευτική. Που να φανταζόμουν ότι στην 2η σεζόν μου στη Σουπερλιγκ θα έσωζα την κατηγορία χάρη σε γκολ που μπήκε σε άλλο αγώνα στο 90+2!

Ξεκινάω χωρίς φανφάρες για την 3η σεζόν, θεωρώ ότι έχω κάνει δυνατές μεταγραφές, έχω καλή preseason, έχω και έναν επιθετικό που πήρα με την πάνω μέθοδο στον οποίο θέλω να δώσω ματς. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα μπω πάλι 5-8.

Και τελικά να μη σταυρώνω νίκη με τίποτα, να μη καταφέρνω να κάνω σουτ στα περισσότερα παιχνίδια κυριολεκτικά! Όλα αυτά παίζοντας με την ίδια τακτική που με καθοδηγούσε επί 2 σεζόν. Κατέληξα περί τον Φεβρουάριο να ξανακάνω reset την τακτική για να φύγουν ό,τι αλλαγές είχα κάνει και τυχόν οδήγησαν στα καταστροφικά αποτελέσματα.

Έκτοτε έπαιζα συγκριτικά καλύτερα και στα Play Out τα έδωσα όλα χρησιμοποιώντας και μια πιο aggressive τακτική με AM αντί για DM και μεγαλύτερη ένταση (όχι δική μου αλλά όχι και plug n play) που λογικά βοήθησε επιθετικά αλλά έλουσα την πιο κρίσιμη στιγμή. Πάμε να δούμε.
Image Image Image Image Image Image Image Image
Εάν καταλαβαίνετε από τα screenshots (το ματς μου με την Καλλιθέα, του Ατρομήτου με τον Αστέρα και τα past positions), τρώγοντας το 3ο γκολ και χάνοντας έπεφτα κατηγορία και σωζόταν η Καλλιθέα. Το ματς μου τελείωσε και ενώ έπαιζα για 2 αποτελέσματα ήρθε η ήττα (Καλαμάτα vibes) και εγώ θεωρούσα ότι έπεσα.

Και μετά κοιτάω το ματς του Αστέρα που δεν είχα αντιληφθεί καν ότι υπάρχει συνδυασμός αποτελεσμάτων που έπεφτε, και βλέπω ότι έφαγε γκόλ στο 90+2 και έπεσε σώζοντας εμένα. Τι να πεις για την κωλοφαρδία μου με έδειρε. Δε ξέρω εάν θα είχα τα κουράγια να ξαναπαίξω Β εθνική.

Επίσης βλέπετε από το best eleven πως οι τοπ σκόρερ μου είχαν 5 γκολ και δεν ήταν κανένας τους επιθετικός ή εξτρέμ. Πόσο λάθος πήγαν όλα. Η ίδια τακτική που σήκωσε πρωτάθλημα και με έβγαλε 6ο σχεδόν με έριξε κατηγορία.

Πολύ γρήγορα πάμε να δούμε και τους παίκτες που συμμετείχαν στο φετινό λούσιμο. 2 παίκτες θα σας δείξω σαν bargains και τον λουζερά 17χρονο επιθετικό που δε μπορούσε να σκοράρει ούτε με αίτηση όλη τη σεζόν.
Πάμε πολύ καλά σε επιπεδο youth intakes και στο κυνήγι ελεύθερων νέων έως 18. Στη νέα σεζόν πρέπει να βρω ποιους θα βάλω στο ροτέισον γιατί έχουν γίνει πολλοί.
Image Image

Πάμε τώρα στην τακτική. Image Με αυτή την τακτική πήρα όπως είπα πρωτάθλημα Β Εθνικής και βγήκα 6ος. Επίσης πήγα να πέσω κατηγορία. Έχω δοκιμάσει DM, HB, DLP και CAR αντί CM για δεξιά, WB αντί για FB. Κάποια κοινά προβλήματα ό,τι και να έκανα ήταν ότι δεν τροφοδοτούνταν ούτε με αίτηση ο επιθετικός. Άμυνα και κέντρο δεν επικοινωνούν εύκολα με τους μεσοεπιθετικούς.

Είχα ένα καλό διάστημα με DLP ή CAR που τροφοδοτούσε τους πλαινούς και κάπως κυλούσε το τόπι. Επίσης άμα ήθελα η μπάλα να πηγαίνει πιο εύκολα μπροστά κλίκαρα High Block αντί για Mid Block. Και αυτό σταμάτησε να δουλεύει. Δεν καταλαβαίνω τι πάει στραβά.

Θέλω να παίζω με αυτό το σύστημα ποδόσφαιρο όπου δεν έχω αμυντικές τρύπες επειδή έχω στο κέντρο στην άμυνα, ποδόσφαιρο όπου στο κέντρο υπάρχει ασφάλεια ο DM, ο BBM να τρέχει και ο δεξιά να έχει την ωραία πάσα που ανοίγει το παιχνίδι για τους πλάγιους. Θέλω έναν δεξιά να παίζει εξτρέμ και να βγάζει καμιά σέντρα στον επιθετικό, αριστερά έναν να συγκλίνει και να συνεργάζεται με κέντρο και επιθετικό.

Άρα θέλω ένα μια ομάδα σφιχτή με ρυθμιστές το κέντρο που τροφοδοτούν τους πλαϊνούς και συμμετέχει στο παιχνίδι και ο επιθετικός.

Προς το παρόν αυτό με αυτό που έχω παίζουμε λες και δεν υπάρχει επιθετικός (δείτε το xG του Κλίφορντ σε τόσα ματς για να καταλάβετε) και λες και η επιθετική τριάδα είναι μίλια μακριά από τους υπόλοιπους και η μπάλα δεν φτάνει ποτέ.

Όλα αυτά τα είχα μια χαρά στο FM17. Στο υπό κρίση save τα είχα περιοδικά και έρχονταν και έσβηναν. Αυτό που με ενοχλεί είναι ο λόγος που έρχονται και φεύγουν. Δεν καταλαβαίνω που είναι το λάθος μου και θέλω το έμπειρο μάτι σας.

Επίσης θέλω να αποφύγω το σπασμένο high press gegenpressing get stuck in dribble more 2 mezzalas και 2 DM και 8 επιθετικοί και 2 BPD. Δηλαδή πράγματα που δεν καταλαβαίνω και δε θεωρώ ότι θα έπρεπε να δουλεύουν.

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ
To nou sou...
Football Legend
Football Legend
Football Manager της ομάδας: Oxford City
Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακός, Barcelona, Inter
facebook προφίλ: charis.karatzas
Status: Εμάς εδώ στην ξενιτιά, το fm είναι η μόνη μας χαρά...
Has thanked: 6 times
Been thanked: 11 times

Αυτό που βλέπω εγώ με μια πρώτη ματιά είναι ότι δεν έχεις πολλούς επιτιθέμενους. Πέραν του striker ποιος περιμένεις να τον βοηθήσει; Ο IF σε support ρόλο δεν θα είναι τόσο κοντά του και θα προσπαθεί να δημιουργήσει περισσότερο από το να σκοράρει. Επίσης ίσως επιδιώκεις γρήγορη μετάβαση με high tempo και counter attack, αλλά χωρίς να έχουν προλάβει οι μπροστινοί να βρεθούν σε θέση βολής. Οπότε ίσως να χρειάζεται να χαμηλώσεις κάπως το ρυθμό και να βάλεις και κανένα work ball into box; Τέλος νομίζω ότι τα μπακ σου έχουν αρκετά αμυντικογενή ρόλο για αυτό που θες να κάνεις οπότε θα τους έδινα attack duty.
I LOVE THIS SITE!!!
Windfur
Indispensible
Indispensible
Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικός
twitter: _Windfur
Status: It's all about gaming my friend.
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Συμφωνω με tonousou. Επισης λογικο ειναι να μη τροφοδοτειτε ο pf που εχεις μπροστα γιατι αν εξαιρεσεις τον winger οι υπολοιποι (cma/ifs) εχουν σκοπο να σκοραρουν και αυτοι. Εγω σιγουρα θα εβαζα στα back μου εντολες (cross from byline και cross more often) και θα τα εβαζα WBa ισως με overlap αν και το κανει απο μονο του ο ρολος. Γενικα ενω παιζει με 3 στο κεντρο το 4-3-3 ειναι και οι 3 περα απο τον CMA πολυ βοηθητικοι ρολοι που απλα συνδεουν την επιθεση με την αμυνα. Πρεπει τα back σου να ειναι πιο επιθετικογενη.

Το 4-3-3 DM WIDE ειναι ενα πολυ καλο συστημα που κανει τα παντα καλα αλλα τιποτα τελεια. Λογικο αμα εχεις παικτες που δεν αποδιδουν να φαινεται απευθειας στο χαμηλο σκοραρισμα. Επισης το ΑΙ μαθαινει μετα απο λιγο την τακτικη σου οχι σε βαθμο που να σε ξεφτιλιζει αλλα σε αντιμετωπιζει.

Το αστειο ειναι οτι αυτη τη στιγμη που μιλαμε και γω εχω ξεκινησει με Καλαματα, και ειμαι δευτερη χρονια αλλα παιζω 4-2-4

Εγω θα δοκιμαζα κατι τετοιο με personal instructions στα back για cross more often.
Image Στην επιθετικη αναπτυξη θα ειναι καπως ετσι που σημαινει οτι θα εχεις ενα κενο αμυντικα πισω απο τον CMA
Image
Δεν παιζει τετοιο θεμα ρε, καθολου μην φοβασαι, χορευω τοσο καιρο και ειναι τοσο ωραιααα. Κανενας δεν εχει προβλημα με τιποτα, ουτε κανενα ποτο δεν πεφτει απο την βαρυτητα.

You run with the wolves while I hunt like a hound

Θέλω να γίνω foggy στη θέση του foggy.
To nou sou...
Football Legend
Football Legend
Football Manager της ομάδας: Oxford City
Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακός, Barcelona, Inter
facebook προφίλ: charis.karatzas
Status: Εμάς εδώ στην ξενιτιά, το fm είναι η μόνη μας χαρά...
Has thanked: 6 times
Been thanked: 11 times

Ναι και η αλλαγή του δεξιού εξτρέμ από winger σε IF ή IW είναι επίσης καλή γιατί αν έχεις έναν επιθετικογενή μπακ και έναν winger θεωρητικά κουτουλάνε αφού ο μπακ κινείται στον ίδιο χώρο με τον winger. Αλλά εμένα μου έχει δουλέψει και αυτός ο συνδυασμός. Ή τουλάχιστον δεν ήταν τόσο πρόβλημα. Α ένα ακόμα που έχω παρατηρήσει ότι δουλεύει καλά είναι να ανεβάσεις λίγο παραπάνω και την αμυντική σου γραμμή, αφού θες να πιέζεις περισσότερο.
I LOVE THIS SITE!!!
smtmk
Youth Team Manager
Youth Team Manager

Μετά από μία μακρά preseason όπου προτού μου στείλετε τις προτάσεις σας πάλεψα χωρίς αποτέλεσμα να τα ρυθμίσω μόνος μου, παραιτήθηκα προσωρινα του counter football με αμεσότερες μεταβιβάσεις και κατάφερα να κουτσοφτιάξω ένα 4-3-3 με CAR και shorter passing όπου διατηρώ εγώ την κατοχή και με τσουκου τσουκου μπολ τη φτάνω στην περιοχή και φαίνεται να συμμετέχουν οι μεσοεπιθετικοί. Είμαι ακόμα στην αρχή, κέρδισα ομάδες κάτω του 5-8 αλλά στα πρώτα πιο δυνατά τεστ με ΌΦη, Αρη και Ατρόμητο έφερα 1 ισοπαλία και έχασα 2 φορές διατηρώντας κατοχή και υπεραριθμία στα σουτ (βέβαια τα long shots παραπλανούν την εικόνα στα xG). Ο CAR μαρέσει πολύ σα ρόλος, είναι αρχοντικός για ωραίους πασέρ και ο Sergio Gil που πήρα και τον υπηρετεί έχει 16 passing, technique, composure, agility και 13 dribbling, first touch και vision. Image Επειδή με ενδιαφέρει ακόμα το counter football και ακολουθεί σκληρό πρόγραμμα με όλες τις top 4 θα υιοθετήσω τις προτάσεις σας και θα επανέλθω.
Windfur
Indispensible
Indispensible

Αυτοι οι ρολοι οπως προφανως ειπες ειναι κατι το τελειως διαφορετικο. Επισης δε θα εβαζα prevent short gk distribution χωρις να ασκω πιεση γενικα σα τακτικη . Γενικα το mid block με prevent short gk distribution ειναι κοντρα γιατι χωριζει τους 3 if/w/f9 που εχεις με τη μεσαια γραμμη αφηνοντας ενα μεγαλο κενο.
Δεν παιζει τετοιο θεμα ρε, καθολου μην φοβασαι, χορευω τοσο καιρο και ειναι τοσο ωραιααα. Κανενας δεν εχει προβλημα με τιποτα, ουτε κανενα ποτο δεν πεφτει απο την βαρυτητα.

Windfur
Indispensible
Indispensible

Τέλειωσα δεύτερη χρονιά και γω με Καλαμάτα. Παραλίγο να πάρω πρωτάθλημα (ωραιός ρεαλισμός ρε φμ) αλλα ξεφούσκωσα στα playoffs με ένα 4-2-4 με balanced mentality , home made, απλα επειδη πρωτη χρονια η Καλαματα ειχε αρκετούς επιθετικούς και είπα να παίξω και γω ένα συστημα με δυο μπροστά.

Η τακτική
Image Η ομάδα
Image Τα αποτελέσματα
Image Image Image Νομίζω θα ζοριστώ αρκετά τώρα , γιατί θα φύγει ο Algaranaz λογικά γιατί ειναι unhappy. Με διαφορά ο καλύτερος μου παίκτης ήταν ο dlp (Adrian Gill) και ο τερματοφύλακας. Image Image Image Ελπίζω να δώσει ανθρώπινο budget για να μπαλώσω τις πληγές. Θα έχω και Ευρώπη οπότε ίσως μπει κανα λεφτό στο ταμείο.

smtmk
Youth Team Manager
Youth Team Manager

Πώς με ξεφτίλισες έτσι εσύ με τα δικά σου αποτελέσματα!

Στα δικά μου μίζερα και πιο ανεπιτυχή αποτελέσματα χρησιμοποίησα ένα μιξ της βαρετής low tempo κατοχής, του counter football με τις συμβουλές σας και το 4-3-3 που μου πρότεινε να παίξω ο Wind και ενώ με έδειχναν να τερματίζω 8ο και να έχω το 8ο μπάτζετ της κατηγορίας εγώ έκανα τη φοβερή υπέρβαση τερματίζοντας 7ος. Btw ο Άρης ήταν σταθερά 1ος όλη τη σεζόν με προπονητή Di Baggio και έχασε το πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική παίζοντας με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ ενώ ήταν στο +2.
Από μεταγραφές έχουμε να δείξουμε τον playmaker ισπανό Gil, έναν σέντερ φορ από Μπάρτσα, έναν τυπά που μου πρότεινε ο DoF και αγόρασα για 66κ, είναι στα τοπ 50 ταλέντα και αναγκάστηκα να τον πουλήσω για 6 μύρια + 50% μεταπώληση, έναν Τανζανό δεξί μπακ που πρόλαβε να παίξει ίσα με 20 ματς προτού γίνει η ακριβότερη πώληση με 10 μύρια στη Ρόμα και τον σέντερ μπακ που μου είχε πουλήσει ο πρόεδρος στην Πόρτο αλλά τον πήρα πίσω δανεικό.

Πάμε για νέα σεζόν με στόχο το κάτι παραπάνω. Προς αυτή την κατεύθυνση και με δεδομένο ότι παραμένουμε άμπαλοι τακτικά σπαταλάμε υπολογιστική ισχύ ζητώντας από το chat gpt να μας νοικοιρέψει τις version κατοχής και counter προκειμένου να προκόψουμε.
Image Image Με τη βοήθεια του AI overlord μας προκόβουμε πράγματι τη νέα σεζόν τερματίζοντας στην 4η θέση και παίρνοντας πρόκριση για τα προκριματικά του Europa League (η Ελλάς είναι 9η στα coefficients στο save αν και θα πέσει σύντομα).

Από μεταγραφές δεν έχει πολύ πράγμα, με παραπλάνησαν να ξοδέψω τα πρώτα σοβαρά λεφτά (1,8 μύρια) θεωρώντας ότι παίρνω wonderkid αλλά δε σκίζω και τα ρούχα μου τελικά από την απόδοση του παίχτου. Κανονικά ο MVP είναι ο Μήτογλου που με το short corner routine είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας 2 σερί σεζόν.
Image
sheriff7
Backup
Backup
Football Manager της ομάδας: Fola Esch-Εθνική Λουξεμβούργου
Αγαπημένη Ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,ΑΡΣΕΝΑΛ,
twitter: https://twitter.com/Sheriff791
Has thanked: 2 times

Πιστεύετε στα θαύματα?
Image Image