Football Manager 2024 info
- spiros91
- Indispensible
- Football Manager της ομάδας: Palermo
- Αγαπημένη Ομάδα: Chelsea, AEK
- facebook προφίλ: spiros.argiriou.1
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 1 time
Αυτό με τα γνωστά προβλήματα, με ενοχλεί και εμένα ρε γαμώτο. Μετά απο 2 σεζον που δεν έπαιξαν σχεδον καθόλου, στο 24 έπαιξα πανω απο 10 σεζον, και είδα απο την αρχη διαφορα προβλήματα, για τα οποία ειχα κανει τικετ 3 χρονια πριν τλχστν. Και ακομα ειναι αλυτα, και μου απαντάνε "δυστυχώς, δεν μπορούμε να βρουμε τι φταιει και γίνεται αυτό το πρόβλημα"...
- To nou sou...
- Football Legend
- Football Manager της ομάδας: Oxford City
- Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακός, Barcelona, Inter
- facebook προφίλ: charis.karatzas
- Status: Εμάς εδώ στην ξενιτιά, το fm είναι η μόνη μας χαρά...
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 7 times
Σωστή απόφαση θεωρώ, με βάση αυτά που λέει, να pushάρει το international Management. Είναι μεγάλη η αλλαγή στη νέα engine και οι αλλαγές που είναι αναγκαίες για το international Management επίσης μεγάλες. Θέλει να διασφαλίσει ότι η μεταφορά στη νέα engine θα γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται. Αυτό βέβαια στους πελάτες δεν λέει και πολλά, αφού αυτό που τους νοιάζει είναι τα νέα features και όχι το πως θα τρέχει το παιχνίδι. Γι’αυτό και δεν θα ήταν λάθος απόφαση το σκιπαρισμα και να πάμε για το 26.
I LOVE THIS SITE!!!
-
- Youth Pro
- Football Manager της ομάδας: ajax
- Αγαπημένη Ομάδα: ΠΑΟΚ
- Status: #finoalafine#
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Καλησπέρα...χρησιμοποιώ το pc αποκλειστικά και μόνο για fm και δεν ανοιγει και για άλλον λόγο...τον έχω κάνει σχετικά παλια και ειναι βαρυς στο να το τρεξει και γενικα στην λειτουργια του..
Η ram είναι 4gb(3.46gb usable)
O επεξεργαστής AMD A4-400 radeon 3.00ghz
Με τα γραφικά δεν έχω θέμα.και Επειδή είναι πολύ άσχετος με τεχνολογία άμα θα ήθελε κάποιος να προτείνει ποιος αλλαγές να κάνω για να είναι πιο γρήγορο...ευχαριστω
Με τα γραφικά δεν έχω θέμα.και Επειδή είναι πολύ άσχετος με τεχνολογία άμα θα ήθελε κάποιος να προτείνει ποιος αλλαγές να κάνω για να είναι πιο γρήγορο...ευχαριστω
- mourinio13
- Amateur
Να πάρεις καινούργιο υπολογιστή.PavelNedved wrote: ↑Fri Sep 13, 2024 3:58 pm Καλησπέρα...χρησιμοποιώ το pc αποκλειστικά και μόνο για fm και δεν ανοιγει και για άλλον λόγο...τον έχω κάνει σχετικά παλια και ειναι βαρυς στο να το τρεξει και γενικα στην λειτουργια του..
-
- Youth Pro
- Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναικος
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Εν το μεταξυ ολα αυτα τα χρονια οποτε ανακοινωνουν το ποτε θα βγει το παιχνιδι λενε σιγουρα οτι θα εχουμε την μπετα. Στην ανακοινωση σημερα δεν ειπαν τπτ και αυτο με βαζει σε σκεψεις οτι μπορει ουτε η αλφα να ειναι ετοιμη και οτι θα μπορουσε να παρει παραταση στα μεσα Δεκεμβρη.
Αφου δεν ηταν σιγουροι για αυτες τις μεγαλες αλλαγες ας εβγαζαν φετος ενα μεγαλο πατς που θα κουμπωνε στο fm 24 με λιγα λεφτα να τελιωνουμε.
Παντως εγω δεν κανω pre order χωρις να ξερω οτι θα εχουμε μπετα.
Αφου δεν ηταν σιγουροι για αυτες τις μεγαλες αλλαγες ας εβγαζαν φετος ενα μεγαλο πατς που θα κουμπωνε στο fm 24 με λιγα λεφτα να τελιωνουμε.
Παντως εγω δεν κανω pre order χωρις να ξερω οτι θα εχουμε μπετα.
-
- Trialist
- Football Manager της ομάδας: Aris
Γνωρίζει κανείς πιο έμπειρος αν μπορούμε να αλλάξουμε με τον pre-editor τη διάρθρωση του ελληνικού πρωταθλήματος; Να αλλάξουμε μόνοι μας τα playoff δηλαδή. Γιατί με το 2025 κάπως σκούρα φαίνονται τα πράγματα.