Football Manager 2024 info

Συζητήστε σχετικά με το νέο Football Manager 2024
npil
Trialist
Trialist
Football Manager της ομάδας: AEK, St Patrick's Athletic F.C
Αγαπημένη Ομάδα: AEK
Has thanked: 0
Been thanked: 0

καλησπερα
εχει καποια bugs ακομα
πχ. στη ευρεση προσωπικου φυσιοθεραπευτη βαζοντας ελαχιστο 15 , μου τους εμφανιζε ολους και οχι με οριο.
στις ενημερωσεις απο βοηθο προπονητη μου εμφανιζε αλλο προσωπικο (πχ. γυμναστη) ενω ειχε αρμοδιοτητα μονο ο βοηθος προπονητη.
και ενα σημαντικο που εχω παρατηρησει στην match engine στην εκτελεση πεναλτι δεν μου βγαζει την επιλογη να αλλαξω τον παιχτη πριν χτυπησει το πεναλτι.
θελει update ακομα.
spiros91
Indispensible
Indispensible
Football Manager της ομάδας: Bournemouth
Αγαπημένη Ομάδα: Chelsea, AEK
facebook προφίλ: spiros.argiriou.1
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Καλημέρα τιμ. Έχω μια ερώτηση.

Θέλω να ανεβάσω την Θύελλα Ραφήνας στην 1η κατηγορία. Ή μαλλον να τ πω πιο σωστά, να την βάλω στον σωστό δρόμο για να ανέβει. Στα προηγουμενα FM έβαζα μέσω pre game editor λιγο καλύτερα οικονομικά, ανεβαζα τ Morale στο 20 και κατάφερνε ν ανέβει. Τωρα ομως δεν μπορώ να το καταφέρω. Έχει κανείς κάποια συμβουλή?
lilipouas
Youth Pro
Youth Pro
Football Manager της ομάδας: Stevanage, Iraklis, Δήμητρα/Απ
Αγαπημένη Ομάδα: Ιρακλής, 1.F.C.Dresden, Steven
Has thanked: 2 times

npil wrote: Sat Nov 11, 2023 1:10 am καλησπερα
εχει καποια bugs ακομα
πχ. στη ευρεση προσωπικου φυσιοθεραπευτη βαζοντας ελαχιστο 15 , μου τους εμφανιζε ολους και οχι με οριο.
στις ενημερωσεις απο βοηθο προπονητη μου εμφανιζε αλλο προσωπικο (πχ. γυμναστη) ενω ειχε αρμοδιοτητα μονο ο βοηθος προπονητη.
και ενα σημαντικο που εχω παρατηρησει στην match engine στην εκτελεση πεναλτι δεν μου βγαζει την επιλογη να αλλαξω τον παιχτη πριν χτυπησει το πεναλτι.
θελει update ακομα.
δεν το παρατήρησα στο λίγο που το έπαιξα να πω την αλήθεια
alekosg13
Amateur
Amateur
Αγαπημένη Ομάδα: Παναθηναϊκός
Has thanked: 1 time

Παιδιά δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει ότι γίνεται χαμός απο γκολ στα παιχνίδια και οτι συστημα και να παιξεις τρως κ βαζεις γκολ για πλακα...Ανέβασα λίγο τα δικά μου με τον Παναθηναικο στο επίσημο φόρουμ κ είναι άπειροι αυτοί που κράζουν για τα γκολ που μπαίνουν...Δεν νομίζω οτι μπορεις να αρχίσεις σοβαρό save με αυτό το χάλι....Επίσης καποιος να τους πει οτι τα ντέρμπι δεν παίζονται 2 το μεσημέρι στη Ελλάδα...Δλδ έλεος.....

https://community.sigames.com/forums/to ... t=14227469
"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου"
spiros91
Indispensible
Indispensible

Update σημερις....
MarcosG
National Manager
National Manager
Αγαπημένη Ομάδα: Ολυμπιακός Liverpool Barcelona
facebook προφίλ: markos.galerakis

Kαλημέρα!

Θα φτιάξουμε topic για διάφορα screenshots ή να τα πετάξω εδώ;
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι ένας έτρεξε 100 seasons στην Premier league και...ζήλεψα

Ακολουθεί (το λιγότερο ενδιαφέρον ίσως) teaser :p
Image Image
lilipouas
Youth Pro
Youth Pro

Μέχρι τώρα, το χειρότερο που βρήκα είναι πως οι ακραίοι, ό,τι ρύθμιση και ρόλο και να τους βάλεις, σε κάποιες στιγμής, που " πρέπει " να φας γκολ, πάνε στο κέντρο, και αφήνουν τους αντιπάλους να κάνουν μπούκα, πιο άνετα και από ότι μετακινείται ο ΠΘ μας στη Βουλή...
και μου τη δίνει, δε θα πω όχι. Είναι δυο χρόνια τώρα, τουλάχιστον αυτό. Και τους βάζει μετά και υψηλό βαθμό, να μην μπορείς να τους τα ψάλεις, διότι δεν το μετράει για λάθος τους ( ρε [System Interruption: Μη βρίζεις!], πλάγιο μπακ σε έχω, σε άμυνα, όχι να κάνεις διπλοτριπλοκλείσιμο στο κέντρο. ΠΛΑΓΙΟ μπακ. Αλλά ακόμη και αν τους βάλεις να μαρκάρουν συγκεκριμένο παίχτη - το έχω κάνει - πάλι τα ίδια σε κάποιες στιγμές. Και όχι, δεν είναι από το σύστημα ή από επιλογές μου ) .

Επίσης, οι ρουτίνες στα κόρνερ, όσο και αν τις προσπάθησα, δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές, αλλά τουλάχιστον σου δίνουν μια δυνατότητα να ελέγξεις ΚΑΠΩΣ το που θα είναι οι παίχτες. Και αυτό βοηθάει σε δεύτερο τρίτο χρόνο. Τώρα θα δω με αντίθετη σκέψη να τους δοκιμάσω - πχ να βάλω μόνο έναν εκεί που θα στείλω την μπάλα, μπας και πιάσει/βραχυκυκλώσει το τέρας

ΥΓ Να τονίσω εδώ πως παίζω καπάκια ( 2d ) ή commentary only. Είμαι παλιοσειρά, ποτέ μου δε συνήθισα το 3d. Αν και πλέον δεν έχει σημασία, έχει σταματήσει να είναι χωριστή η match engine για τα δύο αυτά.
spiros91
Indispensible
Indispensible

Σας θαυμάζω εσάς π παίζετε. Εγώ δεν μπορώ να ξεκινήσω αν δεν έχω τα αρχεία του Νικ...
lilipouas
Youth Pro
Youth Pro

spiros91 wrote: Sun Nov 19, 2023 4:23 pm Σας θαυμάζω εσάς π παίζετε. Εγώ δεν μπορώ να ξεκινήσω αν δεν έχω τα αρχεία του Νικ...
μη νομίζεις φίλε... απλά κάνουμε δοκιμές να δούμε τι σόι ψάρια δεν πιάνει ως συνήθως το αγαπημένο μας παιχνίδι που σκοπό έχει να μας κάνει τη ζωή πιο δύσκολη κάθε χρόνο με το να κάνει τις επιλογές μας πιο χαζές
Movida
Youth Pro
Youth Pro
Has thanked: 10 times
Been thanked: 3 times

Γνωρίζει κανείς πως υπολογίζεται στην Ισπανία η μέγιστη μισθοδοσία ομάδας που μπορείς να δηλώσεις κάθε χρόνο? Γιατί δεν το εξηγεί το παιχνίδι και σε περιορίζει αρκετά.
sioutas
Assistant Manager
Assistant Manager
Football Manager της ομάδας: -
Αγαπημένη Ομάδα: Im a professional manager

Καλημέρα. Αυτό είναι όντως αρκετά περιοριστικό.
Γιατί άλλα λέει το γενικό wage budget, ενώ όταν πας στο
Register της ομάδας το πραγματικό wage budget είναι
Αρκετά χαμηλότερο.
These users thanked the author sioutas for the post:
Movida (Sun Nov 26, 2023 2:43 am)
Rating: 12.5%
Movida
Youth Pro
Youth Pro

Ρε παιδιά σας έχει τύχει αυτό?Δεν είναι η πρώτη φορά που σημβαίνει.Μου κάνουν πρόταση και δεν μπορώ καν να την δω.Επίσης δεν βγάζει κανένα νόημα το μήνυμα που μου βγάζει στην πρώτη φώτο,αφού μόλις έχουν κάνει την πρόταση,κανείς δεν αρνήθηκε καμία πρόταση και επίσης,πως δεν θέλουν να κάνουν πρόταση ενώ μόλις την έστειλαν?
Image
Image
lilipouas
Youth Pro
Youth Pro

Movida wrote: Sun Nov 26, 2023 3:41 am Ρε παιδιά σας έχει τύχει αυτό?Δεν είναι η πρώτη φορά που σημβαίνει.Μου κάνουν πρόταση και δεν μπορώ καν να την δω.Επίσης δεν βγάζει κανένα νόημα το μήνυμα που μου βγάζει στην πρώτη φώτο,αφού μόλις έχουν κάνει την πρόταση,κανείς δεν αρνήθηκε καμία πρόταση και επίσης,πως δεν θέλουν να κάνουν πρόταση ενώ μόλις την έστειλαν?
Image
Image
νομίζω είναι bug που συμβαίνει με τους διαμεσολαβητές, το έχω πάθει κι εγώ..
Δεν την έχεις ούτε στο κέντρο μεταγραφών έτσι;
Movida
Youth Pro
Youth Pro

Στο κέντρο μεταγραφών εμφανίζεται η προσφορά,εξάλλου από εκεί μόνο μπορώ να την δεχτώ ή να αρνηθώ,απλά δεν μπορείς να δεις τις λεπτομέρειες της προσφοράς ούτε να διαπραγματευτείς.
lilipouas
Youth Pro
Youth Pro

Movida wrote: Sun Nov 26, 2023 1:15 pm Στο κέντρο μεταγραφών εμφανίζεται η προσφορά,εξάλλου από εκεί μόνο μπορώ να την δεχτώ ή να αρνηθώ,απλά δεν μπορείς να δεις τις λεπτομέρειες της προσφοράς ούτε να διαπραγματευτείς.
είναι από μεσολαβητή θαρρώ...
Post Reply

Return to “Γενική συζήτηση”